Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#2685631 Napisano: 24.09.2009 12:01:16 w Nocna Zmiana Warty
Na wielkie cycki się tak złościsz? Znam takie, coby skakały do góry ze szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2685626 Napisano: 23.09.2009 11:52:16 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

sopranik, a ile Ty ważysz ??? Może troszku przesadzasz??? Kto chce mieć wieszak w sypialni ??? emotka A propos, przecież byłaś/jesteś sportsmenką, więc nie wierzę w tę nadwagę...

O, co za odważne pytania - na takie nie odpowiadam, choćbym miała zostać bez postów
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2685625 Napisano: 23.09.2009 11:51:22 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

79magda napisał(a):

sopran napisał(a):

79magda napisał(a):

sopran napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

Heloł.

Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego w okresie grudzień-kwiecień nie było dnia żebym czegoś nie wygrała, a od kilku miesięcy wielkie NIC oprócz drobnych pewniaków?
Wpienia mnie to.

Idę rozdziewiczać nowy blender- zrobię sobie paćkę bananową na pocieszenie emotka

To i tak miałaś wielkie szczęście przez 5 miesięcy... Ja w tym roku wygrałam bodajże 10 razy i to same płotki... A rekinów brak... Czekaj na swój dzień tak jak ja wciąż czekam... A będzie nam dane... emotka

A nowy blender to aby nie wygrany
emotka

Niestety nie emotka

Wczoraj znęciłam chłopa wizją fajnego jedzenia, zaciągnęłam do Saturna i wróciliśmy do domu z parowarem, grillem elektrycznym i (przy okazji, bo promocja) blenderem.

emotka

Ja wygrałam niedawno parowar - fajny, nie powiem... Ale żarcie z niego smakuje... hmmm... oględnie mówiąc jest delikatne. Jednak nic nie zastąpi duszonego lub smażonego mięska. Ryba z parowaru to już kompletna katastrofa
emotka Natomiast świetnie się sprawdza przy jarzynach - są chrupkie i nie tracą koloru. No i hit - pampuchy na parze również są świetne emotka

No właśnie mi głównie o warzywa chodziło. A pampuchy to w ogóle poezja emotka
Na mięso to grill emotka

Generalnie uwielbiam duszone mięso i różne świetne sosy, ale niestety- za 7 miesięcy ślub, a na koncie jakieś 20 kilo za dużo emotka

Och, na tym temacie szybko dobijemy do 5 tysięcy postów
emotka

Na którym? Jedzenia czy odchudzania??
emotka emotka [/quote

Niestety aż za bardzo się ze sobą łączą...

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2685620 Napisano: 23.09.2009 11:47:27 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

79magda napisał(a):

sopran napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

Heloł.

Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego w okresie grudzień-kwiecień nie było dnia żebym czegoś nie wygrała, a od kilku miesięcy wielkie NIC oprócz drobnych pewniaków?
Wpienia mnie to.

Idę rozdziewiczać nowy blender- zrobię sobie paćkę bananową na pocieszenie emotka

To i tak miałaś wielkie szczęście przez 5 miesięcy... Ja w tym roku wygrałam bodajże 10 razy i to same płotki... A rekinów brak... Czekaj na swój dzień tak jak ja wciąż czekam... A będzie nam dane... emotka

emotka

Niestety nie emotka

Wczoraj znęciłam chłopa wizją fajnego jedzenia, zaciągnęłam do Saturna i wróciliśmy do domu z parowarem, grillem elektrycznym i (przy okazji, bo promocja) blenderem.

emotka

Ja wygrałam niedawno parowar - fajny, nie powiem... Ale żarcie z niego smakuje... hmmm... oględnie mówiąc jest delikatne. Jednak nic nie zastąpi duszonego lub smażonego mięska. Ryba z parowaru to już kompletna katastrofa
emotka Natomiast świetnie się sprawdza przy jarzynach - są chrupkie i nie tracą koloru. No i hit - pampuchy na parze również są świetne emotka

No właśnie mi głównie o warzywa chodziło. A pampuchy to w ogóle poezja emotka
Na mięso to grill emotka

Generalnie uwielbiam duszone mięso i różne świetne sosy, ale niestety- za 7 miesięcy ślub, a na koncie jakieś 20 kilo za dużo emotka

Och, na tym temacie szybko dobijemy do 5 tysięcy postów
0 0

79magda

#2685619 Napisano: 23.09.2009 11:46:24 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

O, a ja przekroczyłam 1000 postów i dostałam butem emotka Ciekawe ile z tych postów ma w sobie głębię i rzeczywistą wartość... emotka emotka

Gratki !!! Ale nie chcę Cię straszyć... Mi Pionas sukcesywnie redukuje posty i już nawet jedną stópkę mi zabrał... A swego czasu miałam ponad 10 000 postów, ale oczywiście przeważnie z konków na forum, więc nie były nic warte...

Ja też zaraz dogonię i dobiję do tysiąca.

Niestety- większość postów to bzdury emotka

A swoją drogą ciekawa jestem na czym to polega... Czy redukuje przeterminowane posty czy np. z danego wątku... Nie wierzę żeby miał czas to czytać... emotka

Na bieżąco są usuwane stare posty z najbardziej chodliwych tematów- wyniki, mdw, wc, no i przede wszystkim kliknijcie. I jak są usuwane, to nam spadają z konta emotka

Ale ja akurat z kliknijcie korzystałam może kilka razy, z mdw w miarę możliwości, z wc rzadko bo nie starcza mi czasu... A ponad 6 000 postów zlikwidowane... emotka

No widzisz trzeba te Twoje wymysły likwidować, bo będą się ludziom po nocach śniły - te sąsiadki, sąsiedzi, sklepikarze, menelarnia i cała ta banda
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2685615 Napisano: 23.09.2009 11:41:46 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

Heloł.

Wpienia mnie to.

emotka

Niestety nie emotka

emotka

emotka Natomiast świetnie się sprawdza przy jarzynach - są chrupkie i nie tracą koloru. No i hit - pampuchy na parze również są świetne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2685609 Napisano: 23.09.2009 11:32:22 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

Heloł.

Wpienia mnie to.

0 0

79magda

#2685608 Napisano: 23.09.2009 11:31:32 w Nocna Zmiana Warty
O, a ja przekroczyłam 1000 postów i dostałam butem emotka Ciekawe ile z tych postów ma w sobie głębię i rzeczywistą wartość... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2685502 Napisano: 23.09.2009 10:20:30 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

mahuska napisał(a):

viola88 napisał(a):

79magda napisał(a):

Dziś w wygranych bodajże dwie osoby chwaliły się bonami na kwotę 50 zł. z konkursu Winiary - Carrefour. Czy ktoś mógłby mnie oświecić, co to za konkurs - wydawało mi się, że jestem na bieżąco, a jednak chyba nie... emotka emotka

powiem szczerze też pierwszy raz słyszałam emotka

też jestem ciekawa emotka

kiedys o konku winiary ze zmywarkami tez dowiedzialam sie z mdw emotka

No niestety tak to bywa...
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2685440 Napisano: 23.09.2009 09:53:18 w Carrefour konkursy
Dziś w wygranych bodajże dwie osoby chwaliły się bonami na kwotę 50 zł. z konkursu Winiary - Carrefour. Czy ktoś mógłby mnie oświecić, co to za konkurs - wydawało mi się, że jestem na bieżąco, a jednak chyba nie... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2683605 Napisano: 23.09.2009 12:04:09 w Paragony
maa napisał(a):

kadett33 napisał(a):

maa napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Okazuje się że wyrzucili mi w domu mój paragon z REAL - WYGRAJ I GRAJ. A wygrałem tam bon emotka
Czy ma ktoś może nie potrzebny paragon z 16.09.09?

jasne emotka lepiej się przyznaj że go nie masz - napewno szybciej byś go załatwił/a.

Tutaj nie ma co ściemniać. Jak mi brakuje paragonu - to mówie i pisze to otwarcie a nie ogródkami

Ok, przepraszam, ale pierwszy raz mi się to zdarza że nie mam prawidłowego paragonu emotka

Nio i już inaczej emotka

w takim wypadku ... chętnie bym Ci pomagła ale niestety nie brałam w nim udziału i nie mam paragonu. Przykro mi.

Ale pamietaj kłamstwo niepopłaca, szczerością dalej się zajdzie. emotka Powodzenia emotka

przyznanie sie tutaj ze sie nie ma paragonu skutkuje litania na czesc jak mozesz grac jak nie masz, jak mozesz odbierac komus nagrode , po co slesz wiecej smsow niz masz paragonow, po ktorej szybko ta litania zmienia sie w kolejna ostrzegawcza ludzie nie oddawajcie paragonow, wezcie za nia 1/3 wartosci nagrody itd.

Zatem ja tego nie rozumiem. jak nie chce pomagac to sie nie odzywam. jak mam ochote pomoc to pisze pw z oferta na paragon - ktos bedzie chcial skorzysta nie to nie.

Właśnie dlatego bałem się tutaj przyznać bo kiedyś to tu czytałem ;( Regulaminu nie doczytałem że paragon musi być z dnia wysłania sms emotka Jakby co to mam paragon z 09.09 emotka

niezaleznie od tego co tu sie nie powie to i tak znajdzie sie zaraz cala gromada, ktora skrytykuje. Najczesciej jeszcze sa to te osoby, ktore czasami rowniez poszukuja pomocy.

W mojej opinii nie ma wiec tak jak mowi Niuniu dobrego sposobu na oglosznie pt. szukam paragonu - niezaleznie od tego czy ktos powie prawde - nie mam bo nie kupilam czy ktos powie - moj paragon gdzies sie zawieruszyl.

a swoja droga pamietam jak mialam kiedys sytuacje ze na paragonie polozylam wacik kosmetyczny z mleczkiem do twarzy i mi rozmylo caly paragon a potem wlasnie na ten paragon wygralam w konkursie. z cala pewnoscia sadze ze wiekszosc z forum doszukiwalaby sie w tej sytuacji drugiego dna a ta sytuacja miala naprawde miejsce.

Ja miałam paragon w torebce, do której włożyłam papierowe opakowanie z pączkiem dla córki. I oczywiście wszystko przesiąkło, paragon się rozmył, polepił i był nie do użycia... Całe szczęście, że nic wtedy nie wygrałam...
0 0

79magda

#2683515 Napisano: 23.09.2009 11:42:51 w Połączenia nieodebrane
targicola napisał(a):

zna ktoś ten nr:717-31-30-30?dzwonił ale się kobitka rozłączyła emotka

kierunkowy z Wrocławia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2680730 Napisano: 22.09.2009 11:16:31 w Popraw sobie humor...
coring napisał(a):

xagadee napisał(a):

trzeba posłuchać do końca emotka

http://w238.wrzuta.pl/audio/9fY1SdzxBsy/

emotka emotka emotka emotka

Warto było odsłuchać do końca...
0 0

79magda

#2679615 Napisano: 21.09.2009 09:42:41 w Nocna Zmiana Warty
Reni napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ja mam na stanie karkóweczkę i leczo jakby co... Ale wolałabym spaghetti... /nie to włoskie, ale polskie przeze mnie przyrządzone/... emotka

A jak się robi to polskie?

Po naszemu... Włoszka zrobiła mi dzisiaj bez sosu z jajkiem gotowanym... Brrrrrrr /jak oni to mogą jeść???/

Nadmieniam, że byłam świnią i jak ona poszła do kibla to zapakowałam resztę z talerza do reklamówki i schowałam do torebki... Wyrzuciłam po drodze... emotka

emotka i pomysli ze Ci smakowalo i jutro powtórka z rozrywki... emotka emotka emotka

Podwójna porcja
emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2679614 Napisano: 21.09.2009 09:42:20 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ja mam na stanie karkóweczkę i leczo jakby co... Ale wolałabym spaghetti... /nie to włoskie, ale polskie przeze mnie przyrządzone/... emotka

Po naszemu... Włoszka zrobiła mi dzisiaj bez sosu z jajkiem gotowanym... Brrrrrrr /jak oni to mogą jeść???/

Nadmieniam, że byłam świnią i jak ona poszła do kibla to zapakowałam resztę z talerza do reklamówki i schowałam do torebki... Wyrzuciłam po drodze... emotka

Muszę pamiętać, żeby Cię nigdy nie zaprosić na żarcie do chaty
emotka emotka emotka emotka

A co jeszcze było w tym makaronie oprócz jajka? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2679612 Napisano: 21.09.2009 09:41:21 w Nocna Zmiana Warty
Reni napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka fuuuujjj

Mi posmakowało spaghetti w wersji dla ubogich - kluchy ugotowane al dente, a jako sos oliwa z oliwek, duża ilość czosnku i papryczki chili... W sumie same kluchy ale jak ktoś lubi ostre żarełko, to fajnie smakowało.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2679607 Napisano: 21.09.2009 09:39:41 w Nocna Zmiana Warty
Reni napisał(a):

Magda co sie nie chwalisz ze masz nową stopkę
emotka Nie chcesz zeby Ci klikać, czy co? emotka

To tak chwilowo - na ręczniczek dla koleżanki
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2679596 Napisano: 21.09.2009 09:35:29 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2679592 Napisano: 21.09.2009 09:35:03 w Nocna Zmiana Warty
Reni napisał(a):

79magda napisał(a):

Dlatego tak lubię tu przebywać - to tak jak najlepsze imprezy - zawsze są w kuchni emotka

no ale wiesz, takie nocne jedzenie nic dobrego nie wróży... emotka

Ja tylko cola light o tej porze
emotka na nocne posiedzenia to i literek pęka, takiej z lodówki, coby aż w zębach trzeszczała, do tego wyciskam całą cytrynkę...

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#2679581 Napisano: 21.09.2009 09:30:58 w Nocna Zmiana Warty
Dlatego tak lubię tu przebywać - to tak jak najlepsze imprezy - zawsze są w kuchni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0