Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również uważam, że to doskonałe podsumowanie tej dyskusji
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, złote gacie - to ich znak rozpoznawczy na wszystkich zlotach, na których się spotykają, by obradować nad zwiększeniem skuteczności i zasięgu swoich działań oraz sposobami wydojenia zbyt wścibskich kóz...
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego ma być za to "chroniony"? Przecież to nie jest "nieświadomy" karniak... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz 475 głos
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie twierdzę, że ten sposób jest nieomylny, ale dobry na "pierwszy odsiew" - wymaga tylko skopiowania linka i dodania go w odpowiednie okienko, dając najszybszą możliwą odpowiedź, czy w ogóle działać dalej... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Władza podała, że na 50 dni
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też wkurza, że jak chcę wyjąć coś z lodówki, muszę do niej najpierw to coś włożyć!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak tylko weszłam na forum i zobaczyłam, co się dzieje, od razu przewidziałam, kto będzie miał największy problem
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... oblej keczupem, by dopełnić dzieła
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po to, byś przez chwilę miał władzę i poczuł się jak He Man z kreskówki... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest wyraźny sygnał dawany Ci przez siły wyższe... Masz zrobić Rodzince jakaś pyszną kolację, a nie zajmować się pierdołami
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I za krzepiące PW też dziękuję
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lego Friends - jak najbardziej polecam
A co do pet shopów, to u nas jak najbardziej wchodzą w grę, podobnie jak kucyki i koniki Filly. Dodam jeszcze wszelkiego rodzaju zwierzątka małe i większe - szczeniaczki, kotki itp. Są takie "pakiety" - pieski w torebkach, kotki z legowiskiem itp. Ogólnie wszystko, co zwierzaczkowe - od zabawek zaczynając, na naklejkach kończąc.
Zwykle sprawdzi się również coś z kobiecych gadżetów
No i u nas zawsze sprawdzają się książki, ale to już od dziecka zależy, nie wszystkie lubią
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od początku roku słyszałam od Młodej i Jej koleżanek, że ten chłopak przeszkadza w lekcjach, dokucza dzieciom, zaczepia itp. Ale tłumaczyłyśmy to sobie z innymi mamami, że to stres - pierwszy raz w nowej szkole, dzieciaki różnie reagują itp. Jednak, sytuacja zamiast się unormować, robi się coraz gorsza... Dziś wieczorem zadzwoniła do mnie jedna z mam, mówiąc, że Jej syna również zaatakował ołówkiem w tamtym tygodniu, co zgłosiła pani - jak widać nie na wiele się to zdało... Mamy wszyscy swoje adresy mailowe od pierwszego zebrania i tak się zastanawiam, czy jakiegoś maila nie rozesłać - może się okaże, że jest więcej takich przypadków niezauważonych przez wychowawczynię i zbagatelizowanych przez rodziców z obawy, by nie wyszli na zbytnio histeryzujących
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki