Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze tak piszę
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje się właśnie doczłapały
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla szukających pracy uważam, że oferta nie taka zła... pamiętam, jak sama szukałam pracy, chcąc dorobić na czesne na studia - wzięłabym taki staż z radością...
P.S. A staż w pewnej gazecie w dużym mieście, który odbywałam... hmmm... płacone od artykułu, około 20 złotych za tekst - to uważam za żenujące
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osoba odpowiedzialna za konkurs jest na zwolnieniu/poza firmą/na spotkaniu/niedostępna/odezwie się do pana
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważajcie, takie porównania wywołują bardzo nerwowe reakcje u zainteresowanego... upsss... zainteresowanej tematem
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A napisanie, że już dzwonią po prostu ułatwia sprawę i sprawia, że chwilowo chodzi się do kibelka z fonem
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, zgadzam się z tym. Naprawdę dwa dni Was zbawią... te maile i telefony są po prostu śmieszne, a potem się dziwicie, że w agencjach nikt nie chce rozmawiać i wszyscy są na chorobowym albo na zebraniu... Wcale się nie dziwię
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakładając hipotetycznie, że będę u kogoś mieszkać kilka bądź kilkanaście nocy (oczywiście nie wiemy, na jakich warunkach to wszystko jest załatwiane), więc będę korzystać z jego wody, prądu itp. itd. wstydziłabym się mieć pretensje o 140 złotych, bo to właśnie by było dla mnie śmieszne. Oczywiście, że zapytanie nie jest obowiązkiem, wszystko zależy przecież od człowieka
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj ja wiem, wiem, pies zjadł paragon, a potem dziecko zjadło psa, a na koniec wystąpiła woda z akwarium i osiem sąsiadek wylało na paragon 8 kaw równocześnie...
Nie życzę Ci źle, jest mi to obojętne najzupełniej, po prostu rozbawił mnie Twój post i jakże sprawne poruszanie się po forum, nowa użytkowniczko
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam, że zapytam, ale... będziesz się zatrzymywać u kuzyna i płacić Mu za to? Bo jeżeli nie, to może po prostu uznali, że powinnaś to zrobić w zamian za to, że nie będziesz musiała płacić za hotel... Swoją drogą, nieco dziwne, że sama nie zapytałaś, umawiając się na taki pobyt, czy nie kuzyn nie chce i nie potrzebuje czegoś z Polski
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może honiu honey, znajdą się chętni, by Ci pomóc, mam nadzieję, że zażyczą sobie niemało
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapewne nikt
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda