Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#6297949 Napisano: 08.12.2016 15:41:00 w Wkurza mnie...
Kurier, którego pierwszy raz na oczy widziałam, przyniósł Tyskie i podejrzliwie łypiąc okiem zapytał parę razy, czy aby na pewno jestem pełnoletnia emotka wkurza mnie, że tylko jeden kurier na milion okazuje się dżentelmenem emotka Wyświetl w wątku >>

79magda

#6297510 Napisano: 07.12.2016 19:46:03 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

koper napisał(a):

dolly napisał(a):

A mnie to kompletnie nie irytuje. Jaki mial powód?  Nie wiem. Wiem za to, że kochający mężczyzna, chce sie cieszyć i wykrzyczeć to calemu światu.  Lewy zrobil to najlepiej jak umiał, a Ze akurat jest znany?  Trudno. I tak długo wytrzymali w tajemnicy.

Fajnie, ok, niech ogłasza, niech się cieszą, bo mają świetny powód do radości!
Mnie nie irytuje to, że ogłosił, ale to, że teraz WSZĘDZIE o tym trąbią.

Tu się zgodzę. Tylko tak w sumie, to nie ich wina, ze się tak na nich "uwiesili".

Przecież to działa w dwie strony. "Gwiazdy", które chronią swoją prywatność, nie udzielają się na siłę w mediach społecznościowych, by się lansować, nie wklejają fotografii z miską płatków/w nowych adidasach itp. Skoro to robią, mają z tego zysk, więc raczej nie litowałabym się nad nimi i nie szukała winnych. Wyświetl w wątku >>

79magda

#6297346 Napisano: 07.12.2016 14:28:19 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

cb656 - takie "njusy" to się przekazuje znajomym, najbliższym, rodzinie. Akurat tak się składa, że naszą forumową Mysię poznałam emotka Celebryta rozpowiadający na prawo i lewo o swojej ciąży... no cóż, moim zdaniem tylko próbuje na tym ugrać więcej popularności oraz szmalu.

A do drzwi już pukają producenci nosidełek, gryzaczków, kosmetyków dla dzieci, wózków, smoczków oraz tysiąca innych gadżetów. I jeszcze, żeby tak "przypadkiem" pani Anna wyszła do parku, w ręce dzierżąc soczek marki X emotka teraz to się dopiero zacznie szał. Jedno jest pewne - prezerwatyw póki co reklamować nie będą emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

79magda

#6293081 Napisano: 30.11.2016 11:17:58 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

Magda pal licho koszyk,samochód, męża, 500+... Oby paragonu nie zostawić emotka

W koszyku był ostatni keczup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6293057 Napisano: 30.11.2016 10:56:39 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

Nie znam się na samochodach, definiuję je kolorami emotka   jak wychodzę z galerii na przykład to za chorerę nie wiem, który to nasz emotka    za dużo czarnych emotka

Zgubić samochód na parkingu, to jedno. Ja ostatnio zgubiłam własny koszyk z zakupami w Kerfiurze, gdy ruszyłam na poszukiwanie czegoś tam. Wyświetl w wątku >>

79magda

#6290756 Napisano: 25.11.2016 13:16:11 w Dziś cieszę się z.....
slonko365 napisał(a):

joan napisał(a):

Wczoraj upuściłam kromkę, spadła suchą stroną do podłogi -> poczytuję to za zapowiedź Czegoś Bardzo Dobrego emotka

Nie chcę być wredna, ale pewnie po prostu masz panele/płytki. Gdybyś miała dywan, na 80% upadłaby drugą stroną. A gdyby dywan był biały i puchaty na 100%. emotka

A gdyby kanapka była z rybą w pomidorach by Graal albo keczupem by Pudliszki, dywan sam wskoczyłby na kanapkę emotka Wyświetl w wątku >>

79magda

#6288511 Napisano: 22.11.2016 16:28:24 w Czy informują/ informowali?
jolajolanta napisał(a):

Babyboom test Dove...było 300 zestawów i nikt z forum nie wygrał?

Te kosmetyki już dawno w chacie emotka listy laureatów chyba nie było. Wyświetl w wątku >>

79magda

#6287772 Napisano: 21.11.2016 14:31:31 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wkurzają mnie zapisy na Świeżaki, toć to durnota.
Komuna wróciła czy co... emotka

Czytając kolejne doniesienia z "afery świeżakowej" bardzo się cieszę, że moje dzieci nie uległy zbiorowej histerii i kompletnie nie są zainteresowane tymi maskotkami, a ja nie muszę biegać do Biedronki:)

Dokładnie emotka nasz rejon chyba nie rozumie fenomenu tych niby-maskotek. Walały się po biedronkowych półkach i jakoś nie widziałam nigdy, by ktoś się zainteresował emotka tym bardziej dziwi mnie to, co czytam... Wyświetl w wątku >>
2 joan, melissa 0

79magda

#6287013 Napisano: 19.11.2016 11:41:00 w Lay's
cb656 napisał(a):

A ja mam pytanie w kwestii formalnej: co na to Regulamin?
Jeśli w Regulaminie nie ma takiego zapisu, to olać, obśmiać i wyszydzić emotka pisząc stosowną odpowiedź. No bez jaj. REGULAMIN jest wiążący dla OBU stron emotka

Masz rację, do Pana Regulaminu trzeba mieć regulaminowy szacunek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6285710 Napisano: 17.11.2016 11:33:46 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". 

Czy dwuipółletnia dziewczynka zna zapis liczbowy? Umie dodawać?
Polecam RUMMIKUB

emotka

W tym wieku to raczej pierwiastkowanie i potęgowanie emotka Wyświetl w wątku >>

79magda

#6284961 Napisano: 16.11.2016 09:13:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mahuska napisał(a):

w auchan 1,80 szt

Wow, dziękuję za odpowiedź - myślałam, że tak z 15 zeta / paragon (nie kupuję margaryn).

Bardzo prawidłowo, samo przeczytanie ich składu już zwęża tętnice emotka jednak konkursowicz kupi wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

79magda

#6282854 Napisano: 10.11.2016 16:18:54 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

79magda napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii Almette - właśnie przypomniałam sobie, że muszę wysłać papiery na pendrajwy, ale nie widzę owego
formularza czy coś emotka

http://zabka.pl/files/regulaminy/almette.pdf
na samym dole

Dziękuję, chodziło mi bardziej o adres mailowy, na jaki to wysłać, ale to jednak trzeba pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

79magda

#6282844 Napisano: 10.11.2016 16:07:14 w SZUKAM....
Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii Almette - właśnie przypomniałam sobie, że muszę wysłać papiery na pendrajwy, ale nie widzę owego
formularza czy coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6281915 Napisano: 09.11.2016 10:37:41 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Ja bym do tego prezerwatywy dorzuciła, mogły nie być satysfakcjonujące emotka  

Zużyte prezerwatywy mogłyby jednak rozjuszyć obrońców życia i doszłoby do zamieszek pod Lidlem emotka Wyświetl w wątku >>

79magda

#6280035 Napisano: 05.11.2016 12:38:00 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

koper napisał(a):

(...) Z perspektywy czasu żałuję, że zamiast roweru nie kupiłam orbitreka, a miejsca na oba w domu nie mam...

Też bym raczej wybrała orbitrek - mam znajomego zapalonego kolarza; dużo jeździ i wygląda, jak ten zielony ludzik z "potwory i spółka", tzn. wielki brzuchol + chudziutkie nóżki. Wg mnie rower angażuje zbyt małą ilość mięśni jednocześnie emotka

Nie do końca się z tym zgodzę. Również mam wielu znajomych, którzy są odjechani na punkcie rowerów + sama sporo jeżdżę. Nikt nie wygląda jak Flap bez Flipa (czy może na odwrót...) Kwestią zasadniczą jest, nie ile się jeździ, ale jak - po jakim podłożu, ile czasu się na to poświęca w tygodniu, ile czasu trwa taka jazda i z jaką regularnością. Plus oczywiście jak się człowiek oprócz tego "prowadzi" emotka jeżeli podjeżdżasz rowerem do Maka wracając "na chatę", to żadne angażowanie mięśni nie pomoże emotka

A i tak najbardziej śmieszą mnie "zawodnicy", którzy w swych wyglancowanych furach podjeżdżają pod drzwi najlepszej siłki/klubu fitness w mieście, wynajmują osobistego trenera i w nowych elastycznych gaciach za milion monet chcą łapać formę emotka To wszystko, co chcesz zrobić dla siebie i swojego ciała czy duszy i tak zaczyna się w głowie, nowe gatki nic nie zmienią... Wyświetl w wątku >>

79magda

#6279009 Napisano: 03.11.2016 11:35:59 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

79magda napisał(a):

Czy wszyscy zostali poinformowani o terminach itp. warsztatów kulinarnych z konkursu Złote Przeboje, tego z bonami do Netto?

Nie wszyscy. Przynajmniej jak chodzi o Gdańsk. emotka

No ja tyż nie ze stolycy, to może u nas później będą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6278488 Napisano: 02.11.2016 15:18:20 w Czy informują/ informowali?
Czy wszyscy zostali poinformowani o terminach itp. warsztatów kulinarnych z konkursu Złote Przeboje, tego z bonami do Netto? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6274627 Napisano: 25.10.2016 11:13:16 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

Tak więc myszania - ciesz się wyjazdem, a Twoje dzieci będą miały co wspominać i o czym opowiadać koleżankom emotka

Ja również uważam, iż to Twój wybór i Twoja sprawa, a najbliższa rodzina może nie reaguje zbyt entuzjastycznie ze
strachu po prostu. Wyobrażam sobie, co czuć może taka na ten przykład
babcia

P.S. Nie sądzę, by 15-miesięczne bobo miało serio co wspominać, jednak nie
powiem, nie powiem, taki tekst idealnie wpasowałby się w jakiś
konkursowy slogan dla biura podróży czy to już zboczenie?! Wyświetl w wątku >>

79magda

#6273513 Napisano: 22.10.2016 00:06:26 w Wkurza mnie...
neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie w Kauflandzie, oprócz "normalnych" produktów, muszą jeszcze kupić piwo, jakby nie mogli bez tego wytrzymać...

A co dopiero, jak kupują papier toaletowy! To co najmniej niesmaczne, tak oficjalnie i przy wszystkich... emotka Wyświetl w wątku >>

79magda

#6269523 Napisano: 14.10.2016 13:54:39 w skojarzenia