Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lubiekisiel

lubiekisiel

#2454384 Napisano: 24.06.2009 12:09:28 w Rossmann
No i po raz nie wiem który nic emotka nawet się nie denerwuję bo wiedziałam, że nic nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2453131 Napisano: 23.06.2009 09:49:09 w Pomocy!!!!
Mi po ankiecie w ogóle nie może się kliknąc dalej, tak jakby tam nic nie było ;/ eee ten konkurs to chyba nie lda mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2453011 Napisano: 23.06.2009 09:10:56 w Pomocy!!!!
czyli lepiej na monini grać rano? Ja dzisiaj o 7 chciałam grać to mi się stronka w ogóle wyświetlić nie chciała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2448433 Napisano: 22.06.2009 08:45:20 w Wkurza mnie...
Konkurs rowenty z gazety, a tak chciałam ten depilator ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2444367 Napisano: 19.06.2009 01:49:32 w Znikajace konkursy
samantha22 napisał(a):

noemi napisał(a):

Był też kiedyś konkurs Pumy, gdzie do wygrania były między innymi perfumy, chyba okulary. Sporo nagród. Chodziło o wypełnienie ankiety dotyczącej charakteru. Niedługo po zakończeniu zniknęła strona. Ktoś go pamięta? Ktoś coś wygrał tam?

pamiętam ale o nagrodach cisza emotka

stronka zniknęła, żadnego odzewu emotka widmoo Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2443880 Napisano: 19.06.2009 10:40:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
opal1977 napisał(a):

halfpint napisał(a):

opal1977 napisał(a):

opal1977 napisał(a):

patita06 napisał(a):

czy ktoś wie kiedy publikują listy zwycięzców z Stawiam na mleko emotka

na stronce są, tylko, że pojawiają się z opóźnieniem

http://stawiamnam...ent=lista-zwyciezcow

Dlaczego tam prawie wszyscy są z Wrześni???
emotka

Bo akurat wtedy Ekspedycja mleczna była we Wrześni.
W losowaniu nagród biorą udział kupony wypełniane na festynach, przesyłane pocztą i wypełnione przez internet. W pierwszej chwili też się zdziwiłam, ale doczytałam zasady. Ale proporcje faktycznie zadziwiające.

no właśnie i po pierwsze ludzi z wrześni którzy zagłosowali było multum + jeszcze osoby które wrzucały po kilka głosów, więc parenaście głosów internetowych to prawie żadne szanse Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2442765 Napisano: 18.06.2009 06:46:27 w Wkurza mnie...
ati88 napisał(a):

wkurza mnie nowy konkurs z nivea na czas emotka

mnie też. bo to pytanie się ładuje strasznie długo i jak już się zaycznam nudzić i przerzucam po innych stronach to one się wtedy pojawia isekundy lecą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2440945 Napisano: 17.06.2009 09:20:56 w Pomocy!!!!
Może mi ktoś podpowiedzieć co zrobić, żeby mi uznało punkty za test na nivea? Bo już z 10 razy wypełniłam i punktów brak i pisze zdobądź dodatkowe punkty! coś kliknąc po wyniku? Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2440752 Napisano: 17.06.2009 08:10:16 w Wkurza mnie...
coring napisał(a):

karolkas napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

sambolera napisał(a):

karolkas napisał(a):

ale sie wkurzylam!!!!

Jakis cham i prostak w jednym konkursie w przeciagu jednej godziny nagłosowal na moja prace i trzy inne po 80 glosów. A tam wywalają. Wywalą mnie z konkursu emotka i nic nie moge zrobic emotka

w jakim konkursie?

Pewnie chodzi o Knor ja dostałem taką dawkę w II turze, wyników jeszcze nie było ale pewnie BAN

nie http://konkursy.k...kurs2/index.php?op=1

to napisz do nich jak najszybciej ze ktos zaglosowal ci tyle... moze to cos da...

No właśnie! Napisz, że mogę ci usunąć te głosy bo to ktoś specjalnie, żeby cię wyrzucili ;/ może zrozumieją! Trzymam kciuki! Ale ci ludzie to jednak masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2432485 Napisano: 12.06.2009 07:42:56 w Rossmann
Żadnych większych miast nie ma, ani Warszawy, ani Krakowa, Wrocławia itd... Szkoda, bo chciałam się do Wrocławia wybrać, bo w moim mieście to nawet rossmana nie ma, ale widzę że postawili na mniejsze maista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2430031 Napisano: 10.06.2009 05:37:06 w Pomocy!!!!
dotadota napisał(a):

czy ktoś nie dostał paczki mk cafe??
gdzie tu reklamację składać?

w @ od streetcomu powinnaś mieć numer przesyłki. Sprawdź na stronie firmy kurierskiej, bo może ktoś sobie za ciebie pokwitował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2426482 Napisano: 08.06.2009 06:47:29 w Rossmann
beataa81 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Ej mam pytanie bo to już kolejny konkursn rossnetu w którym nic nie wyrgałam. Nie żebym myślała że jakoś super piszę, ale czasem coś wpadnie z opisówek, a w rozznacie nigdy. Ale teraz zdałam sobie sprawę, że przy wysyłaniu danych nigdy nie mogę zaznaczyć daty urodzin i ją w końcu pomijam. Zastanawiam się czy to może być powód, że mnie nawet nie biorą pod uwagę, a może jestem aż tak mało twórcza emotka ?

ja też nie zaznaczam bo mi nie wchodzi i raz wygrałam w opisowym...nie przejmuj się ,tam dziwnie się ocenia...ten mój wygrany tekst akurat słaby był,dawałam na rossnecie o wiele wiele lepsze i te nie wygrały...ciężko trafić w gusta...

Dzięki emotka mi też właśnie nie wchodzi ta data emotka Ale trochę poczytałam tutaj o tych tekstach wygrywających i następnym razem nie będę się rozpisywać tylko krótko i na temat, a nie jak zawsze z opisywaniem itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2426449 Napisano: 08.06.2009 06:33:07 w Rossmann
Ej mam pytanie bo to już kolejny konkursn rossnetu w którym nic nie wyrgałam. Nie żebym myślała że jakoś super piszę, ale czasem coś wpadnie z opisówek, a w rozznacie nigdy. Ale teraz zdałam sobie sprawę, że przy wysyłaniu danych nigdy nie mogę zaznaczyć daty urodzin i ją w końcu pomijam. Zastanawiam się czy to może być powód, że mnie nawet nie biorą pod uwagę, a może jestem aż tak mało twórcza emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2426395 Napisano: 08.06.2009 06:08:35 w Wkurza mnie...
czarna2318 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

a mnie wkurza,że Świat Motocykli się do mnie nie odezwał emotka tak liczyłam na motor emotka

a mnie wkurzyłaś ty< bo gdybyś tego nie napisała to bym nadal żyła w błogiej nieświadomości z nadzieją w sercu, że może jeszcze nie było wyników emotka . A tak to już wiem, że nie wygrałam emotka

A gdzie są wyniki emotka

Na stronie piszą, że będą 15 albo 16, ale @ są już rozesłane i nagrody rozdane ;/ http://serwisy.ga...Roku_zakonczony.html Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2423768 Napisano: 07.06.2009 02:11:20 w Wkurza mnie...
slicznotaem napisał(a):

a mnie wkurza,że Świat Motocykli się do mnie nie odezwał emotka tak liczyłam na motor emotka

a mnie wkurzyłaś ty< bo gdybyś tego nie napisała to bym nadal żyła w błogiej nieświadomości z nadzieją w sercu, że może jeszcze nie było wyników emotka . A tak to już wiem, że nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2421588 Napisano: 06.06.2009 08:51:18 w Rossmann
mandaxa napisał(a):

sylwijka napisał(a):

magma6 napisał(a):

psitulmamki napisał(a):

siwalodz napisał(a):

psemulek napisał(a):

trikmenkonior napisał(a):

a ja dostałem przed chwilą maila że wygrałem w colagate a na stronie mnie nie ma, więc co teraz ??

ja też dostałam, takiego maila o przypomnieniu o odbiorze, a też mnie nie ma emotka

ja mam to samo emotka

i do mnie tez dotarł mail

i do mnie emotka emotka

ja równiez dzisiaj takiego maila otrzymałam, więc trzeba do nich napisać, o co tu chodzi emotka

a ja dostałam dziś emotka

Ludzie!!! Czy tak trudno jest przeczytać (lub samemu pomyśleć) co jest napisane stronę wcześniej? Skoro każdy dostał takiego @ to nie oznacza to że każdy wygrał!!! Wygrali ci co są na liście i tyle. Nie ywgraliście? To nie macie po co iśc do sklepu!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2420342 Napisano: 05.06.2009 02:04:04 w Rossmann
madzia444 napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

jomico napisał(a):

andzia1972 napisał(a):

martu18 napisał(a):

Szanowni Uczestnicy konkursu Colgate na portalu rossnet.pl. Przypominamy laureatom nagród w postaci zestawów Colgate, że są one już do odebrania w wybranych przez Państwa drogerii Rossmann. Jeżeli jeszcze Państwo tego nie uczynili, zapraszamy do sklepów - wystarczy przy odbiorze podać swoje imię i nazwisko.l Zestawy kosmetyków czekają na Państwa do 14 czerwca. Nagrody główne w postaci ekspresów do kawy Dolce Gusto o Ekspresy zostały wysyłane kurierem na podany w profilu adres pocztowy. Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach i do czytania interesujących artykułów ze świata urody, zdrowia, macierzyństwa czy domu. Rossnet.pl zaprasza!
dostał ktoś takie coś? bo ja dostałam, a nie wygrałam...

ja też dostałam a na stronie mnie nie ma i co robić

ja również dostałam i mnie nie ma..

i ja także, chociaż nie wygrałam,pewnie automatem polecieli do wszystkich biorących udział w konkursie

tzn, że mamy zgłosić sie po wygraną?

Nie. To oznacza, że przypominają TYM KTÓRZY WYGRALI żeby odebrali nagrody! Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2420098 Napisano: 05.06.2009 12:51:21 w Rossmann
A ktoś brał z Wrocławia? Bo ja go tam w ogóle nie widzę na dolnośląskiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2414500 Napisano: 03.06.2009 11:59:17 w Połączenia nieodebrane
anus napisał(a):

chyba będę częstym gościem tego topu emotka
dziś nieodebrany zastrzeżony o 13.52 na telefonie tylko do konków emotka
obstawiam maggi rezerwowa, piłki adidas rezerwowa lub emotka emotka emotka

ja dzisiaj miałam o 12.53 ale tez nie odebrałam. Brałam udział w maggi, więc może to to. Więc już nie zadzwonią powtórnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#2414492 Napisano: 03.06.2009 11:52:20 w Połączenia nieodebrane
No to i ja szukam pomocy. pierwszy dzień gdy nie wzięłam ze sobą telefonu i od razu 2 połączenia ;/

zastrzeżony pare minut przed 13 (ps. nic z reala ani tesco)
691***554 - 2 razy ok. 12 i 13?
Kojarzy ktoś co mnie ominęło? Wyświetl w wątku >>
0 0