Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6676897 Napisano: 24.01.2020 14:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

co wysyła firma gong z Gliwic?

jakiś konkurs z Fejsbuka może? Tyskie? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6676189 Napisano: 22.01.2020 17:34:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maila z absoluta jeszcze idą? Czy już pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6675353 Napisano: 20.01.2020 13:50:40 w Smolar
el-la napisał(a):

Co zrobić jeśli na paragonie jest tylko ogólna nazwa produktu i nie ma nazwy firmy, a według regulaminu paragon ma potwierdzać dokonanie zakupu promocyjnego? Dziękuję za odpowiedź.

Jeśli pytasz o ITM to u mnie na paragonie zanim jest nazwa produktu, to widnieje ciąg cyfr po którym można zidentyfikować jaki to konkretnie produkt. W innych przypadkach warto doczytać w regulaminie gdzie czasami organizator podpowiada jak postępować w takich przypadkach. Czyt. czy wymaga pieczątek ze sklepu czy nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6674638 Napisano: 17.01.2020 13:43:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Beznadziejny początek roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6673878 Napisano: 15.01.2020 12:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka  

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka  

jeszcze mogę dodać że jest tam funkcja gromadzenia zdjęć, gdzie można dodawać zdjęcia lub foty paragonów z opisem

A powiedz mi, robisz to wszytsko w wersji bezpłatnej czy płacisz 11 zł miesięcznie?

Bezplatna mi wystarcza.. a ogarniam tam duzo konkursow miesiecznie. Promocyjne i inne tez. Jesli sam tekst to nigdy limitu nie wypełnilam.. i tylko 2 urzadzenia w pakiecie basic są. Ale mozna rowniez online korzystac wtedy z przegladarki nie liczą jako kolejnego urzadzenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6673874 Napisano: 15.01.2020 12:23:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka  

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka  

jeszcze mogę dodać że jest tam funkcja gromadzenia zdjęć, gdzie można dodawać zdjęcia lub foty paragonów z opisem Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6673848 Napisano: 15.01.2020 11:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka   Wyświetl w wątku >>
1 noska81 0

notta

#6673647 Napisano: 14.01.2020 17:23:35 w Połączenia nieodebrane
 515xxx892 ktoś zna  emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6672845 Napisano: 12.01.2020 14:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
belvita u mnie cuduje emotka
Nie załadowano skryptów JavaScript
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę skryptów JavaScript
lub nie zostały one załadowane z jakiegoś innego powodu
(np. blokująca wtyczka, ustawienia administratora, itp.).
Niektóre funkcje strony (np. przesyłanie formularzy) są niedostępne
bez tych skryptów. Spróbuj włączyć skrypty i wrócić na stronę.

Jakaś recepta? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6671640 Napisano: 08.01.2020 19:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy działa Wam link z SMS-a od TQG z Kauflandu?

Dostałam od nich dwa smsy. W pierwszym jest adres strony z pl na końcu, a w drugim już poprawny e-kupon.info
Nie wysyłałam jeszcze danych, na razie pobrałam stamtąd oświadczenie 

Na moje w pierwszym smsie jest błąd. Oświadczenie jest pod tym drugim adresem do pobrania - ten bez pl. Mail działa bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6671636 Napisano: 08.01.2020 19:20:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Czy działa Wam link z SMS-a od TQG z Kauflandu?

który?  ten działa http://www.e-kupon.info/go.live.php Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

notta

#6670933 Napisano: 06.01.2020 17:39:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
słaby początek roku! Mała ilość fajnych konkursów i ciekawych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6670512 Napisano: 03.01.2020 20:11:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
telemele napisał(a):

defed napisał(a):

Pierwsza w tym roku wygrana: stówka od Silana  emotka

I u  mnie też  pierwsza.  emotka

Ja również otwieram rok Silanem emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6670511 Napisano: 03.01.2020 20:08:58 w Czy informują/ informowali?
Nowy sezon z NIVEA w Carrefour - przegapiłam wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6670504 Napisano: 03.01.2020 19:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Woseba wyniki na stronie smolara do jakiego dnia sa?

a są? nie widzę aby ktoś się chwalił...
mocno liczę na ekspresa  emotka

ktoś sprawdzał i ma trafienie? Konkurs w wynikach jest od świąt podpięty, ale u mnie wygranej brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6670055 Napisano: 02.01.2020 12:23:39 w Czy informują/ informowali?
Tesco Pepsi już do końca konkursu poinformowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6669164 Napisano: 28.12.2019 15:32:44 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon farmio Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6669113 Napisano: 28.12.2019 08:40:10 w Paragony na trwające konkursy
kupię kapsle captain jack emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6668924 Napisano: 27.12.2019 12:30:55 w Nasze wygrane w minionym roku
To ja mam teraz po świętach czas na podsumowanie roku. Łącznie udało mi się ugrać w tym roku nagród za około 55 tys. zł emotka . Najlepszy wynik w ostatnich latach. 

Najciekawsze:
voucher na gotowanie z Ewą Wachowicz, kilkanaście walizek, sporo bonów, smartwatche, dużo fajnych prezentów dla bliskich typu książki, kosmetyki, czy gry, plecak kanken (uwielbiam! - noszę zamiast torebki i plecy mniej  bolą), masa biletów na koncerty w tym lenny kravitz, maroon 5, kraków live festival, fest festival, audioriver, oraz wymarzony bilety  vip na koncert Pink w Warszawie za ponad 2000zł (spełnienie marzeń!), 1000zł na biżuterię YES, weekend w trójmieście, zapas koszulek z leszka, kilka głośników, sporo gadżetów jak drewniane zegarki czy okulary. Voucher do SPA, wspólny trening z olimpijczykami z 4move. 

Jedna z dziwniejszych nagród w tym roku to fazon falda marki Rosenthal za 2000zł  emotka

Największe rozczarowanie: to wygrant zestaw festiwalowy od Durexa - wartość niby 500zł, a ja więcej niż 100 za to bym nie dała.  z 50 paragonów tic tac i tylko jeden zegarek i tyskie 0!. Brak wygranego auta, wypasionej wycieczki i wystarczającej kasy na wymarzoną działkę. 

Plany na nowy rok:  auto, fajny wyjazd i duuużo kasy na działeczkę za miastem emotka

Życzenia: mniej loterii tym bardziej bramek w zamian życzę sobie więcej konkursów kreatywnych; w tym roku odpuściłam konkursy foto, ale w przyszłym roku szukajcie mnie na pierwszych miejscach emotka . I tradycyjnie kolejny rok będę walczyć z odkładaniem wszystkiego na ostatnią chwilę, w 2020 chcę być bardziej zorganizowana  emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6668312 Napisano: 22.12.2019 16:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

jokan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy tylko ja tak mam, że przy wszystkich konkursach jest, że zero osób wzięło udział w konkursie? emotka

u mnie już że 3dni

tez tak mam, ale jak juz sie wejdzie w szczegóły konkursu..a jesli konkurs jest na liscie konkursu (nie wejdziemy jeszcze w szczegoly), to widac ta liczbę

A gdzie to w ogole widzicie? Ja nie widzę żadnej liczby, nawet zera  emotka

a też macie problem z sumowaniem się konkursów np. w dziale konkursy bez mojego udziału? Widzę że mam aż 43 promocyjne bez mojego udziału a wchodzę w dział i wyskakuje tylko 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0