Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#7252721 Napisano: 09.04.2025 13:31:09 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Chcę zmienić maila konkursowego i mam lekką paranoję, czy jeśli w danej loterii będę podawać teraz inny mail to będzie dla agencji podejrzane? emotka

kto ma czas na tego typu dochodzenia.. agencje mają dużo roboty z weryfikacjami, wysyłkami i odpisywaniem na maile, że jeszcze by tego by im brakowało. By analizować kto w jakim konkursie z jakiego maila czy telefonu się zgłaszał.. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

notta

#7252706 Napisano: 09.04.2025 12:53:36 w Czy informują/ informowali?
maili z jima nie było za 3 etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7252700 Napisano: 09.04.2025 12:39:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

notta napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Ja jeszcze po cichu liczę na to, że niedzielę zostawili na ten tydzień emotka

ja grałam ostatniego dnia emotka

Hm na pewno jeszcze do mnie napiszą, jak tylko ogarną, że nie wszystkie smsy poszły  emotka

trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
1 dzasmina 0

notta

#7252695 Napisano: 09.04.2025 12:18:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

Ja jeszcze po cichu liczę na to, że niedzielę zostawili na ten tydzień emotka

ja grałam ostatniego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7252665 Napisano: 09.04.2025 11:14:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

Sielski dalej informuje?

o to samo miałam pytać.. z mdw wynika, że idą ratami Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

notta

#7252633 Napisano: 09.04.2025 10:40:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sielski 2 stopień, a gdzie moja główna? Wyświetl w wątku >>

notta

notta

#7252574 Napisano: 09.04.2025 07:58:45 w Żabka
k1b81 napisał(a):

Czy wskoczylo cos jeszcze oprocz Liona i Milki? Bo dalej mi sie nie laduje

Wiszą jeszcze stare i tylko te dwa nowe dodali Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7252548 Napisano: 08.04.2025 22:41:54 w Żabka
zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

notta napisał(a):

AI mówi, że do pakieciku najlepsze będą:

Gacie też spoko emotka

Ten koleś też do wygrania? Dla koleżanki pytam emotka

dodatek do głównej nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7252544 Napisano: 08.04.2025 22:34:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

rudzixon napisał(a):

notta napisał(a):

olunka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Czy dostał ktoś weryfikację Schweppes za wczorajsze zgłoszenie?

Tak, ok 18

Ja na wysyłałam na 2 adresy e-mail i nic

U mnie na o2 brak. Zgłoszenie wysłane ok 11

ja nie mam na wp i o2, wczoraj oba wysłane zgłoszenia emotka

a na gmailu ktoś ma?

Ja nie mam...

U mnie też brak na gmail i hotmail. Niby dali sobie 48 godzin na akceptację, więc poczekajmy do jutra emotka

właśnie wskoczyło na gmail Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

notta

#7252540 Napisano: 08.04.2025 22:24:41 w Żabka
parad0x napisał(a):

notta napisał(a):

rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

gregory04 napisał(a):

snowflake napisał(a):

A poznać ich będzie można po sąsiedzkich kapciach emotka

Od jutra w Żabce - z wątku o zapowiedziach 

Smolar czy Karlsbad?

Smolar

No niezle...Smolar planuje wypuścić całą "sąsiedzką" kolekcje. Zaczął od toreb, teraz kapcie. Ciekawe co będzie następne? emotka

stringi z krową XD

Nawet im nie podrzucaj takich pomysłów emotka

AI mówi, że do pakieciku najlepsze będą:

Wyświetl w wątku >>
2 MDL, nanajka81 0

notta

#7252531 Napisano: 08.04.2025 21:58:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Czy dostał ktoś weryfikację Schweppes za wczorajsze zgłoszenie?

Tak, ok 18

Ja na wysyłałam na 2 adresy e-mail i nic

U mnie na o2 brak. Zgłoszenie wysłane ok 11

ja nie mam na wp i o2, wczoraj oba wysłane zgłoszenia emotka

a na gmailu ktoś ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7252529 Napisano: 08.04.2025 21:57:53 w Żabka
rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

gregory04 napisał(a):

snowflake napisał(a):

A poznać ich będzie można po sąsiedzkich kapciach emotka

Od jutra w Żabce - z wątku o zapowiedziach 

Smolar czy Karlsbad?

Smolar

No niezle...Smolar planuje wypuścić całą "sąsiedzką" kolekcje. Zaczął od toreb, teraz kapcie. Ciekawe co będzie następne? emotka

stringi z krową XD Wyświetl w wątku >>

notta

#7252406 Napisano: 08.04.2025 14:48:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agicho napisał(a):

Idą przelewy z Winiar. 💪

potwierdzam luty, marzec Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

notta

#7252354 Napisano: 08.04.2025 12:17:02 w Czy informują/ informowali?
mollers poszedł do końca? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7252099 Napisano: 07.04.2025 15:19:31 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

H2o od Schweeps to jakaś odnoga innej agencji? Kurde nie kojarzę jej, co lubią emotka

Robili w zeszłym roku konk cin&cin Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7252048 Napisano: 07.04.2025 12:49:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a z jakiego linku wchodzicie do tego konkursu? Na stronie intermarche jest regulamin z pustym załącznikiem
 https://intermarc...lian_wiosna-2025.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7252043 Napisano: 07.04.2025 12:39:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a goplana ITM jest info o liście produktów a w załączniku listy brak.. ktoś dopytywał o co chodzi?
Czy trzeba chuchnąć na monitor i wtedy się lista pokazuje emotka  ?

Wyświetl w wątku >>

notta

#7252031 Napisano: 07.04.2025 12:20:05 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

notta napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

rare85 napisał(a):

Byłam ostatnio na  czterech rozmowach o pracę, na trzech zaliczyłam testy żeby zakwalifikować się na rozmowę, na dwóch byłam jedną z czterech osób... I niestety nie wybrali mnie. To chyba tak jak w konkursach - albo się uda, albo się nie uda emotka  
Zdecydowanie wolałabym żeby się udało emotka

Też mam za sobą pierwsze niepowodzenie emotka

Na jakie stanowiska aplikujecie?

Ja miałam rozmowę na sekretarkę medyczną, na oddziale w szpitalu.

nie ma się co dołować. Polecam poczytać kilka z brzegu postów na grupie- Robię w budżetówce: https://www.faceb...oups/438269726900361
ja obecnie jestem na L4 bo lada chwila może mnie porodówka wzywać.. ale jak słyszę i co się dzieje od mniejszych do większych urzędów to wszędzie jest podobnie. Albo masz bardzo duże szczęście bo na "fajne" stanowiska jest 30 kandydatów, na te mniej fajne zgłaszają się po 2-3 osoby, które się wg komisji nie nadają.. a i tak w większości przypadków trzeba mieć mocne plecy, wtedy to żadne kwalifikacje nie muszą być potrzebne.

no właśnie te plecy…. Na to stanowski do szpitala to właśnie, nawet ogłoszenia nie było tylko szukali wśród swoich znajomych….

jeszcze jak byłam w pracy, to pamiętam, że z konkursów przychodzili z wymaganiami, a mało zaangażowani i robotni. Było tylko mi się należy, ale roboty się robić nie chciao.. często też było też tak, że te pojedyncze jednostki rozsadzały zespół zgrany od środka. Intrygi, brak zaangażowania i kombinacje, dlatego nawet jeśli szukają to wolą skorzystać z opcji "polecających", a konkurs to ostateczność. Często nawet korzystają z opcji przeskakiwania z urzędu do urzędu to konkursów nie trzeba. Sami się przenoszą. Nie wiem jak jest na rynku prywatnym ale z perspektywy budżetówki muszę powiedzieć że obecnie trudno poszukać kogoś ogarniętego do pracy. Druga sprawa że w budżetówce się kokosów nie zarabia.. być może dlatego tu jest problem. Nadrabia się stażowym, nagrodą czy 13 stkami. Goła pensja to zazwyczaj śmiech na sali. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

notta

#7252025 Napisano: 07.04.2025 12:10:34 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

rare85 napisał(a):

Byłam ostatnio na  czterech rozmowach o pracę, na trzech zaliczyłam testy żeby zakwalifikować się na rozmowę, na dwóch byłam jedną z czterech osób... I niestety nie wybrali mnie. To chyba tak jak w konkursach - albo się uda, albo się nie uda emotka  
Zdecydowanie wolałabym żeby się udało emotka

Też mam za sobą pierwsze niepowodzenie emotka

Na jakie stanowiska aplikujecie?

Ja miałam rozmowę na sekretarkę medyczną, na oddziale w szpitalu.

nie ma się co dołować. Polecam poczytać kilka z brzegu postów na grupie- Robię w budżetówce: https://www.faceb...oups/438269726900361
ja obecnie jestem na L4 bo lada chwila może mnie porodówka wzywać.. ale jak słyszę i co się dzieje od mniejszych do większych urzędów to wszędzie jest podobnie. Albo masz bardzo duże szczęście bo na "fajne" stanowiska jest 30 kandydatów, na te mniej fajne zgłaszają się po 2-3 osoby, które się wg komisji nie nadają.. a i tak w większości przypadków trzeba mieć mocne plecy, wtedy to żadne kwalifikacje nie muszą być potrzebne.

edit:
jeszcze dodam.. od września na moje miejsce szukają kogoś. Turystyka i promocja. Był chłopak młody przez kilka miesięcy ale średnio ogarniał, pół dnia z telefonem w ręku siedział i czekał na robotę..  bo nie miał co robić podobno. U mnie to raczej samodzielnie działanie niż czekanie na wioski czy robotę która sama spada z nieba. Trzeba inicjatywy i pomysłów. Teraz szukają kolejnej, miała być dziewczyna od kwietnia, świeżo po liceum ale chyba im zrobiła prima aprilis bo jeszcze jej nie ma. Woleliby kogoś z polecenia, kto siada, robi i samodzielnie ogarnia.. ja niestety nikogo nie mogę polecić i mało znam takich ludzi, których z czystym sumieniem mogłabym wskazać Wyświetl w wątku >>
0 0