Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8822
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
chyba czas odpuścić ich raz na zawsze Wyświetl w wątku >>
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dzięki! to czekamy
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z terminami jest tak że często wyniki przekładają na kolejne dni jak się wyrobić nie mogą, llist lepiej pilnować wtedy wiadomo na co się czeka, chociaż jeśli masz głową to szybko informują, a samo potwierdzenie wygranej przychodzi gdzieś po 3 tygodniach od wyników, a informacja o wygranej do odbioru jeszcze później
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zablokowana infekcja
URL: http://lp.sonxxie...t_Survey/?network...
Infekcja:URL:Mal
uważajcie
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
co do wizażu trudno mi trafić w ich gust, nigdy nic nie trafiłam a co do ofeminin.pl wcześniej wielokrotnie się udawało, ale ostatnio nie chcą mnie docenić.. Wniosek z tego taki że trzeba próbować, aż do skutku
mnie wkurza zimno w pracy
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eveline korektor bb rozswietlajacy
Cashmere krem 55+
Eveline krem bb nawilzajacy
Batiste puder na objetosc wlosow
Wibo cienie do oczu
Wibo volume booster tusz
Tolpa peeling do ciala
Tolpa rozswietlajacy krem
Alterra olejek do ciala
Oriflame kredka do ust Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
możesz później pisać odpowiedź, konkurs będziesz mieć odblokowany cały czas aż do wysłania zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak ja kupowałam to te kremy były po 7zł więc i tak dobrze że chociaż promocja jest
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od dziś do wyczerpania zapasów w drogeriach Rossmann długo wyczekiwana przez Was promocja!
Przy zakupie dowolnego kremu do rąk Kamill w promocyjnej cenie, drugi dowolnego rodzaju krem do rąk Kamill o pojemności 75ml odbierzecie gratisowo w kasie.
Zachęcamy do skorzystania z tej okazji
info: https://www.faceb...537148672&type=1
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
o to super, to teraz wyczyszczę sobie te karty i będzie spokój
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mogę się również pod tym podpisać ostatnio Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ja już mam kilka kart zarejestrowanych, teraz chciałam dodać kolejną a robiłam to zanim jeszcze środki wpłynęły, spróbuje później raz jeszcze Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8822
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wcześniej też próbowałam i się nie dało zarejestrować a robiłam dokładnie jak piszesz Wyświetl w wątku >>