Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#5791736 Napisano: 13.12.2013 15:46:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

konkurencja spora emotka

A wyniki smartfonów widziałaś? To nie licz na nagrodę emotka

widziałam.. emotka
Ja się napociłam nad epopeją słoniową a tam jednozdaniowe wygrały. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5791733 Napisano: 13.12.2013 15:37:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy wszyscy dostali smsy od crunchips że przechodzą do finału?

Nie wiem, czy wszyscy, ja owszem.

1000 osób je dostało emotka , tak mówi regulamin.

konkurencja spora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5791722 Napisano: 13.12.2013 15:27:58 w Inne mniejsze markety
henryczka62 napisał(a):

czy z knorr stokrotka i gilette drogeria natura było już rozwiązanie?

z DN chyba już nagrody mają w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5791696 Napisano: 13.12.2013 15:04:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wszyscy dostali smsy od crunchips że przechodzą do finału? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5791636 Napisano: 13.12.2013 13:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy spora konkurencja była wczoraj w żabce? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5791553 Napisano: 13.12.2013 12:33:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Reni napisał(a):

bruce napisał(a):

dominisia22m napisał(a):

Ale Wam zazdroszcze tych hipermarketów i przeróżnych innych sklepów. Ja mieszkam na zaoodupiu, jedyny rarytas to małe Tesco, Biedronki, Strokrotka, no Delikatesy Centrum, ale promocyjnych produktów nic nie mogę znaleźć emotka w okolicznych sklepikach wszystko na jedno kopyto emotka

Ja też mam wszędzie daleko, moja dzielnica "obrywa" za to, że kiedyś chciała się odłączyć od większej metropolii. Do najbliższego marketu mam 5 przystanków jazdy autobusem i jest to jedynie Biedronka. Miejscowe sklepiki prywatne maja towary bardzo drogie i do tego często są likwidowane, co np. sprawia, że na ich paragonach "słodycze" to mogą być i batoniki, i lody, i ciastka, i czekolady, i bombonierki, a gdy chcę potwierdzenia pieczątką, co to za produkt, bo np. wygrałam coś małego za zakup i nie mogę odebrać, bo paragon jest niejasny, okazuje się, że sklepiku dawno już nie ma... Rozumiem zatem, co czujesz. emotka emotka

5 przystanków to wcale nie jest daleko emotka U mnie sklepów niby dużo...ale w centrum tylko 1 carrefour, wszystkie pozostałe na obrzeżach miasta i też muszę robić wycieczki żeby cokolwiek kupić... Nikomu się nie dogodzi emotka

u mnie tylko biedronka i na konkursowe zakupy muszę jeździć 80km.. dobrze że człowiek jeszcze studiuje bo tak specjalnie po zakupy do tesco to chyba by mi się nie opłacało.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5791455 Napisano: 13.12.2013 10:58:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
narzekam co by sobie sobersby o mnie przypomniało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5791352 Napisano: 12.12.2013 23:22:22 w Rossmann
ino1975 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

hepinka napisał(a):

turli napisał(a):

joan napisał(a):

koza18 napisał(a):

ja sobie odpuscilam rossnet na kilka dobrych miesiecy chce zobaczyc jakie konkursy teraz sa a tu trzeba podac numer paragonu i tez jestem ciekawa czy mnie osob gra i przez to latwiej wygrac ? emotka

Gra więcej osób spoza forum.
Gra multum kasjerek, częściowo za kody zajumane klientom.
Jak dla mnie - zmiana na gorsze, pic na wodę fotomontaż.

dziś musiałam się upomnieć o kody do dwóch konków. Pani kasjerka z zawiedzioną miną mi je oddawała emotka

to zaczyna być perwersyjnie przyjemne, jak w wakacje z loteriadą
"ten kuponik też poproszę. tak, ten który pani wrzuciła pod biurko. tak, na pewno"

Hahaha dobre emotka u mnie też trzeba się upominać, by dostać kuponik, ale ja tam i tak nie wygrywam i gram raczej rekreacyjnie emotka

A mi probowala wmowic, ze nie istnieje cos takiego, jak dodatkowy paragon z kodem emotka emotka emotka

buahahaha.. ja też ostatnio miałam przyjemną satysfakcję poprosić o mój kuponik który pani automatycznie zgarnęła- trochę jej było wstyd przy całej kolejce ludzi- bo podobno odruchowo wyrzuciła bo nikt nie bierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790957 Napisano: 12.12.2013 15:04:33 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

ivanotta napisał(a):

haha a ja pisałam o białych myszkach i szaleństwie w oczach pań,a drugie miałam o białym praniu emotka

Piękne pomysły, gratki! emotka emotka

wkurzyłam się na 4frame i wymyśliłam tym razem takie kuriozalne pomysły i akurat trafiły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790948 Napisano: 12.12.2013 14:56:44 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

jolidlo napisał(a):

zubi napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Tak z czystej ciekawości, wygrani Kauflandu, jak interpretowaliście "białe szaleństwo"?

niektórzy pisali o wiośnie i wygrali emotka

No to chyba były w takim razie punkty za orginalność emotka

Na pewno nie nagradzali wybujałej fantazji i głupoty, bo ja jako "białe szaleństwo" zgłosiłam - jak to z moimi skojarzeniami bywa - SMS o ... rywalizacji Amundsena i Scotta w zdobywaniu bieguna południowego i oczywiście nie wygrałam... O SMS-ach na temat bałwanów to już nawet nie wspominam... emotka emotka

haha a ja pisałam o białych myszkach i szaleństwie w oczach pań,a drugie miałam o białym praniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790882 Napisano: 12.12.2013 13:56:46 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

kammaro napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Somersby z 10.12 tez slali,ma ktos wygrana?

Też mnie ciekawi, czy 10.12 był emotka

kurcze moze nie poslali 10 emotka

też grałam ale jak widać jest spora konkurencja więc myślę że nie ma się co łudzić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790856 Napisano: 12.12.2013 13:29:48 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

10.12 tez slali,ma ktos wygrana?

myślę że skoro był 11 to i 10 jest pozamiatany.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790836 Napisano: 12.12.2013 13:14:44 w Inne mniejsze markety
aerdna napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kurde drazni mnie ta żabka ,nie mogę jej dogodzić ,a już były chyba smsy za wczorajszy dzień z tego co widze w informują ,jeszcze polo niech nie napisze to będzie bajkowo emotka

Mam tak samo. Na wszelakie sposoby próbuję i nic nie trafia do nich emotka

za wczoraj już były ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790609 Napisano: 12.12.2013 10:37:23 w Gratulacje! Dla wygranych!
escada napisał(a):

bloomcia, wielkie gratulacje emotka

i ja teraz widzę emotka

Gratulacje i miłej podróży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790591 Napisano: 12.12.2013 10:27:59 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

i ja mam kolejny 62-500 kod ,stary sms poslalam z tym kodem,kur...ma ktos paragonik ? I ,aby smieszniej bylo wygral sms o wiosnie teraz czytam jego tresc i oni to czytali? Losowanko jak ta lala

ja myślę że wybrali numery które dawno nic nie trafiły.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790572 Napisano: 12.12.2013 10:18:36 w Kaufland konkursy
i drugi bon Poznań teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790551 Napisano: 12.12.2013 10:10:44 w Kaufland konkursy
Poznań 1x emotka

kaufland czary mary- odczarowany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790533 Napisano: 12.12.2013 10:00:02 w Kaufland konkursy
ale tu dzisiaj ruch, gdyby ktoś miał coś z Poznania to się chwalcie co bym nie robiła sobie nadziei emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790186 Napisano: 11.12.2013 16:35:14 w Inne mniejsze markety
kasiul napisał(a):

Czy Żabka i Polo dawały dzisiaj znać? emotka

żabką się nikt jeszcze nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5790159 Napisano: 11.12.2013 16:03:01 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Petunija, prawda jest taka, że tym rzeźbieniem , laurkami, filmikami wygrywa się główne nagrody. I można się obrażać, pisać reklamacje i oburzać, ale liczy się nagroda a nie to w jaki sposób się ją zdobędzie. Oczywiście są zwolennicy teorii ", nie ważne co, ważne w jaki sposób wygrywasz", ale to Ci drudzy częściej jeżdżą na wakacje nowymi samochodami emotka Mi osobiście nie chce się kleić ale już zdążyłam się przyzwyczaić i dopóki te laurki się nie przejedzą, to niestety będą wygrywać.
Była koleżanka na forum która zapoczątkowała te laurki, czy jest choć jedna osoba (grająca wg zasad) mogąca pochwalić się tyloma wygranymi samochodami?

ja dzisiaj usłyszałam argumentację od organizatora w podobnej sprawie że uczestnik wykazał się wyjątkową oryginalnością i to właśnie sprawiło że zasłużył bardziej niż inni na nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0