Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8821
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
oczko <niefortunne sformułowanie> więcej niż rok temu miało być
więc się przyznam że tym razem to już 23 urodziny
eciepecie luko922 dziękuję
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
przez ten poniedziałek i nagłe załamanie pogody nie czuję by to był jakiś wyjątkowy dzień dla mnie
i dodam jeszcze że przez nagrodowo-konkursową suszę też
mogło by coś wpaść dzisiaj w prezencie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
przynajmniej na smsach się oszczędzi
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
gin lubuski
Cinema City
OBI
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mnie tym razem też ominęli
limit szczęścia tam już wyczerpany..
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
jak nie masz znajomości to nie ma Bora Bora
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety mam tak samo..
wiele razy sobie powtarzam, że nie dam, nie pożyczę, ale jak ktoś długi mi głowę zawraca to ulegam i na końcu winię siebie że daje się zrobić na szaro. Ale cały czas pracuje nad tym
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wiele razy też tak miałam, później przychodził kac moralny że znowu uległam.. Trzeba się nauczyć konsekwentnie odmawiać aż przestaną pożyczać. Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a wybierz przesyłkę inne: i tam wpisz kwotę
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
też dostałam ale szczerze też liczyłam na coś o wyższej jakości
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wszyscy czekamy
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
poszaleć nie daje normalnie
aż strach go usuwać teraz
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ząb mądrości cwaniak zawsze wyłazi jak mam balety zaplanowane
notta
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
urlop zaplanowany na długi weekend, super pogoda, super miejscówka- wszystko zaplanowane już miesiąc wcześniej.
a w zeszłą środę przed weekendem ból- ząb mądrości dał o sobie znać.. spuchnięta cała- gadać nie mogłam, jeść nie mogłam tylko wyłam z z bezradności. Stomatolodzy jeden na wakacjach 2 tygodniowych, drugi z połamaną ręką na L4 a czwarty po telefonicznej rozmowie powiedział że nie mam przyjeżdżać bo i tak mnie nie przyjmie nawet z bólem bo już ma kolejkę.. < gdzie w piątek o tej godzinie ja już miałam się plażować nad morzem> Mam zadzwonić w piątek koło 12.. - to się zastanowi czy mnie przyjmie.. całe święto z łóżka nie wyłaziłam. nawet przez telefon podpowiedzieć nie chciała co sobie mogę kupić by złagodzić ból.. Dobrze że w rodzinie mam znajomych w aptece co mnie podratowali i w piątek już na lekach mogłam jechać ale i tak przez cały weekend jadłam same papki dla dzieci przez słomkę