Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#5162062 Napisano: 26.04.2012 09:08:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wczoraj nic, dzisiaj nic.. weekend się zbliża więc chyba rozleniwienie mnie zaskoczyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5162044 Napisano: 26.04.2012 09:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

79magda napisał(a):

Regulamin Palette ze strony już zniknął emotka

http://www.palett...lor.pl/regulamin.pdf emotka

Auto nie jest wydane emotka
Będzie narada góry co z tym zrobić, zbierają reklamacje zgodnie z Regulaminem emotka

Sama jestem ciekawa jak ta sprawa zostanie rozwiązana.
Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5160911 Napisano: 25.04.2012 02:31:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
merkana napisał(a):

Czekacie na wyniki konkursu na stronie Celii? Był w bazie : https://www.e-kon...rticles-2-93970.html

uprzedzając Wasze pytania- tak, orientuję się jak duża jest konkurencja emotka emotka

Ja czekam ale nie oczekuję zbyt wiele po wynikach.. prace można było słać pocztą więc przypuszczam że będą brane pod uwagę walory artystyczne.. a ja słałam mejlem na ostatni dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5160771 Napisano: 25.04.2012 01:25:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Ja też wyślę jutro pocztą,ale jak dostaną trochę takich @ to przynajmniej będą wiedzieli na co się szykować! emotka

zwykły polecony czy za potwierdzeniem odbioru musi być? nie chce przepłacać xD Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5160634 Napisano: 25.04.2012 12:33:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dzisiaj nawet czary nie pomagają! a to wszystko przez tą pogodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5160315 Napisano: 25.04.2012 10:25:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Z jednego się cieszę - że jestem tu w dobrym towarzystwie! emotka

A poza tym... emotka

u mnie też.. emotka
wesele w rodzinie się zbliża a ja prezentu nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5160249 Napisano: 25.04.2012 10:04:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

e tam, ja Palette słodziłam i nawet bizuterii nie mam:(

widocznie na tym lukrowanym słodziaku zabrakło wisienki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5160207 Napisano: 25.04.2012 09:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krynio napisał(a):

J

ktosiu napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

W nawiązaniu do haseł z Palette (wazelinka wazelinkę pogania), czy osoby, któym udało się coś złapać w Wiośnie pachnącej, też chwaliły tak markę? Bo właśnie wysłałam piękne hasełko, ale bez wazelinki.

Ja też wysłałam kiedyś fajne, wesołe hasełko bez wazelinki i... pudło! Nawet chemii nie wygrałam. Od osoby, której się udało wygrać wiem, że pisała bardzo pod sponsora.

To już wszyscy wiemy że trzeba wazelinować to tak róbmy, nie wiem w czym problem

to wy wazelinujcie a ja pozostanę przy swojej skromności emotka . Dzięki czemu będę się wyróżniać na tle konkurencji xD. Może to coś pomoże? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5160040 Napisano: 25.04.2012 08:38:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jedni narzekają inni narzekają na narzekających.. ja mam prawo pisać reklamację i taką też napiszę. Każdy ma prawo napisać. e nie wygrałam tygodniowej oraz głównej bo może byłam za mało cwana? Ja reklamację mam gotową a konsumenci mają swoja prawa xD Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5159927 Napisano: 25.04.2012 07:54:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dopiero teraz widzę co zrobili.. liczyłam na to że obędzie się bez takich sytuacji ale jestem tak zła że pierwszy raz w życiu napiszę reklamację.. aczkolwiek pewnie nic mi to nie da.. Sama brałam udział i ugrałam biżuterię jednak stanowczo żyłam pragnieniem laptopa jednak z moimi hasłami udało mi się ugrać tylko jedną biżuterię a teraz widzę dlaczego moje starania szły na marnę..pierwszy raz w życiu napiszę reklamację a co niech się tłumaczą. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5159694 Napisano: 24.04.2012 09:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama.adasia napisał(a):

Czy zauważyliście że w konkursie Tymbark 2012 zeby wygrac nagrody trzeba zarejestrować 10 kodów? Kupiłam sobie 1 Tymbarka zeby zagrac a tu niespodzianka w regulaminie. Dobrze ze z przyzwyczajenia spojrzałam.
Ciekawe ile ludzi kupi sobie tymbarka i wysle kod z nadzieja na wygraną - niestety nawet nie wezmą udziału w losowaniu bo trzeba wysłac minimum 10 kodów w jednej turze! Czemu nie napisali tego na butelce - wyslij 10 kodów i wygraj
Cos takiego to świnstwo ze strony Organizatora.
Czy organizacje typu rzecznik praw konsumenta zajęłyby się tym tematem? Jako konsument oczekuje informacji na butelce wyslij 10 kodów i wygraj a nie ściemy z nagrodami
WRRRR wkurzyłam się emotka

ej noo.. oj głupia ja.. czytałam regulamin ale widocznie nie doczytałam. Jestem jak szary Kowalski i czuję się zbulwersowana. Byłam dumna ze swoich 4 kodów i co?
Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5158979 Napisano: 24.04.2012 01:49:52 w Wkurza mnie...
wkurzył mnie konk milionkobiet levis.. tylle fajnych nagród a u mnie nic.. nawet głosy sobie pozbierałam emotka emotka

a tak chciałam chociaż spodnie Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5157162 Napisano: 23.04.2012 02:48:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ktosiu napisał(a):

Po cudownym (konkursowo) lutym, nastał kiepski marzec, a potem fatalny kwiecień. Aż się boję pomyśleć co będzie w maju emotka NIC! NIC! NIC! Cały czas NIC! emotka

ja liczę że w maju będzie objawienie emotka
Fajnie by było wygrać auto na wakacje a jak nie samochód to chociaż wycieczkę jako wynagrodzenie starań ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5156575 Napisano: 23.04.2012 10:46:18 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

Nawet jak ktoś oszukuje jak niektórzy twierdzą w tym kokosalu to niech sobie oszukuje i niech wygra te nagrody, niech się cieszy, życie bywa na tyle przewrotne, że kiedyś takie działania się zemszczą w najmniej oczekiwanym momencie emotka niektórzy moze twierdzą, że uczciwość się nie opłaca, ale za to daje czyste sumienie...

generalnie mam podobne zdanie emotka . Wierzę że karma się kiedyś o cwaniaków upomni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5156426 Napisano: 23.04.2012 09:59:09 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Po Waszych postach zaczynam się poważnie zastanawiać, czy nie wypłacić z banku mojej mizernej gotówki, która co prawda do kwoty wspomnianej przez Joan nawet nie podskakuje, i nie schować do skarpety... emotka

ja od wielu lat ufam swojej skarpecie bo czuję się że bankowość internetowa jest zgubna.. ( częściej wydaje pieniądze jak mam je na konice a gorzej się je wydaje z ręki do ręki..a z konta z lekkością uciekają ). polecam skarpeta marnie oprocentowana ale ja jestem zadowolona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5156335 Napisano: 23.04.2012 09:29:31 w Wkurza mnie...
bartula napisał(a):

iva napisał(a):

górna osemka mi wychodzi... emotka
teraz wiem co czują dzieci przy ząbkowaniu emotka

Ósemka to jak nic Ząb Mądrości i tej prawdy się trzymaj, nie każdy ma to szczęście dostąpić tego zaszczytu emotka emotka emotka

Mądrości? a ja myślałam że wszystkie mądrości tego świata pozjadałam emotka . Licze na jakieś zaskoczenie bym nie musiała cierpieć na darmo emotka . To dopiero 2 a jeszcze dwa czają się by zaatakować w najmniej odpowiednim momencie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5156254 Napisano: 23.04.2012 08:56:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
beata21 napisał(a):

iva napisał(a):

buuuu... poniedziałek liczyłam na jakąś burzę wygranych a tu cisza..

dzien sie dopier zaczal emotka

tak tak dlatego już psioczę na szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5156220 Napisano: 23.04.2012 08:42:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buuuu... poniedziałek liczyłam na jakąś burzę wygranych a tu cisza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5156196 Napisano: 23.04.2012 08:27:52 w Wkurza mnie...
górna osemka mi wychodzi... emotka
teraz wiem co czują dzieci przy ząbkowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5155097 Napisano: 22.04.2012 11:57:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
w weekend totalna suszaaaaaaaaaaa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0