Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#7073532 Napisano: 10.01.2023 12:51:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

Tez wam wychodzi to samo hasło do odgadnięcia w dawtonie? Czy coś mi się zawiesiło? 
mialam cicha nadzieje na nowe hasło w każdym etapie 

jest to samo.. Wyświetl w wątku >>

notta

#7073269 Napisano: 09.01.2023 13:13:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

Takie cuda już na początku roku w wynikach konkursu OLX, ta odpowiedź była warta IPhone'a 14 PRO. emotka   Konto założone w trakcie trwania konkursu? Jest. Krótki nudny prosty komentarz, mimo że było jednak trochę ciekawych a wcześniej zaznaczano że wymaga się oryginalności i kreatywności? Jest. Dyskusyjna sprawa czy w komentarzu została w ogóle zawarta regulaminowa odpowiedź na jedno z dwóch pytań konkursowych? Jest.

Ludzie w komentarzach już nieźle wkurzeni. emotka

a może dla nich ta nuda była kreatywna emotka , może idzie nowe w konkursach? zamiast mistrzów świata w każdej dziedzinie, to właśnie prostota będzie królować w nagrodzonych zgłoszeniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#7072909 Napisano: 06.01.2023 12:12:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w żywcu wygrał ktoś dwa razy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7072845 Napisano: 05.01.2023 18:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Agnes napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jestem ciekawa czy tutaj jest ten konkursowicz 
https://vm.tiktok.com/ZMFwdmF5x/

tylko ze wciągu jednego dnia można zgłosić się 3 razy ( według regulaminu)

Dokładnie tak jest, tylko 3 razy ale na jednego maila.
Poza tym Ci "konkursowicze sprawdzacze" wklepują paragony ciągiem, chyba nie wiedząc o tym że są bramki i takie ciągłe wpisywanie jest bezsensowne, no chyba że akurat trafi, swego czasu był na YT tez kanał "Bez kanału" i tam tez sprawdzali te loterie i też wkopywali 1000 kodów w 3 godziny i nie trafili na bramkę, a mogli to porozdzielać na choćby 2-3 dni.

Po co podpowiadac? Niech żyją w przeświadczeniu, że wszystko jest ustawione emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7072691 Napisano: 05.01.2023 10:19:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jestem ciekawa czy tutaj jest ten konkursowicz 
https://vm.tiktok.com/ZMFwdmF5x/

O kurde, uśmiałam się 
ogolnie pozytywny gościu:) pierwszy raz go widzę na oczy emotka  

Lepszy ten niż ten z gitarą Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, ZetZ 0

notta

#7072629 Napisano: 04.01.2023 21:45:29 w Moje konkursowe początki...
iwona0103 napisał(a):

malgol napisał(a):

a pamiętacie batony-Marsy, Twixy, Snickersy-strzelanki o pełnej godzinie emotka

chyba od tego konkursu zaczęło się moje prawdziwe konkursowanie 
joan napisał(a):

Tymczasem zajrzałam do pliku z 2013 roku i wtedy:
- Biedronka rozdawała zwroty za zakupy (przydałoby się teraz / za nic nie pamiętam, co trzeba było zrobić)
- Rossmann organizował mnóstwo konków (wysypały się chyba dlatego, że pudernice nieczytające regulaminów składały niekończące się skargi; np. trzeba było wysłać zgłoszenie jak najbliżej godziny 11:00, a one słały wieczorem - co było widać po zmieniającej się liczbie zgłoszeń w ciągu dnia - i potem wieczne pretensje, dlaczego nie wygrały)

* biedronka to chyba hasła o ich produktach
* rossmann to rossnet i mnóstwo konkursów z nagrodami do odbioru w drogerii emotka

jery, rossmann systematycznie po 5-10 konkursów, tam trafiłam swoje pierwsze największe wygrane m.in. Sylwester w Paryżu.. moje reklamacje na temat "dlaczego konkursy się skończyły?" na nic się nie przydały emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7072627 Napisano: 04.01.2023 21:35:50 w Moje konkursowe początki...
adamo86 napisał(a):

Może przydałbym się nowy wątek? "Moje początki...emotka
Ja w latach 90. grałem w różne konkursy z Kaczora Donalda, ale z marnym skutkiem emotka

człowieku ja w tamtych latach to w tygodniku to i owo kosiłam nagrody za swoje pierwsze prace plastyczne m.in miałam wypasione figurki z Cartoon Network, a co za tym idzie uznanie na dzielni gratis emotka   Wyświetl w wątku >>

notta

#7072423 Napisano: 04.01.2023 13:02:29 w Czy informują/ informowali?
asandraa napisał(a):

Czy informowali z ostatniego konkursu AppGallery Huawei? Może być priv emotka

pytanie z jakiego etapu z I wyniki są na stronie, z II były już maile, a III skończył się 28.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#7072303 Napisano: 03.01.2023 20:42:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwidziw

Ja bym się nie poddawał emotka Jak to w każdej loterii trzeba odrobinę szczęścia,ja dzisiaj na kilka kodów dwie wygrałem emotka
( maly wybór wzorów i roz.)

czy próbujesz o jakieś konkretnej godzinie? ja już szczerze mam dość. Tyle kapsli i dno.

W sumie wygrałem trzy i każdą wygrałem z rana przed pracą  emotka

ja na pierdyliard kodów 5 sztuk tylko. klepie je jak mam czas, a że mam go mało to jadę po kilka kodów rano, po południu, wieczorem, w nocy. Widocznie jakiś większy pech w tej loterii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7072156 Napisano: 03.01.2023 10:28:23 w Informują
Informują z Konkurs "Jak w górę, to z Mesem!" 18+

Rodzaj powiadomienia: Teraz mail
Dodatkowe informacje:
Whiskey Wyświetl w wątku >>

notta

#7071991 Napisano: 02.01.2023 15:00:09 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

freyja88 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy Milka już cała poszła... ?

Dwie osoby się tylko pochwaliły - mało
Ostatnio zawsze słali na raty... ale kto ich wie emotka

Ja mam mail z 11:20 i 12:04

To dobrze, że chociaż Ty się podzieliłaś informacją teraz. Zastanawiam się, ile osób w ogóle się nie chwali. Wiadomo, że nie robimy tego dla poklasku, ale po to, by demaskować ewentualna nieuczciwość agencji. Co stoi na przeszkodzie napisać coś w MDW. Nie trzeba pisać thermomix, czy samochód - wystarczy nagroda I stopnia i już będzie wiadomo. 
Na tę chwilę o minimum 5 nagrodach poinformowano. To wciąż mało.

Za krótko tu jesteś, by zrozumieć skąd taka blokada przy chwaleniu się nagrodami emotka . Wystarczy, że ktoś puści info startowe że coś leci,  to reszta już się nie chwali. Bo co informować tych co robią statystyki i tropią "zawodowych" graczy.  Wyświetl w wątku >>

notta

#7071675 Napisano: 31.12.2022 12:01:41 w Paragony na trwające konkursy
hitpola ma ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7071356 Napisano: 29.12.2022 20:55:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
wiesia30 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

agaluna napisał(a):

I ja gratuluję Emememe, shadow6668x, kubabuba  emotka  wymarzone zakończenie roku emotka emotka

I ja gratuluję emotka

I ja się dołączam 👏👏👏👏

i ja też! piękne podsumowanie roku emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7071337 Napisano: 29.12.2022 19:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Czy wygrał ktoś zestaw whisky Auchentoshan, butelka 0,7 i dwa kubki.  Mam pytanie  o protokół przekazania nagrody i zapis na samym końcu o kwocie 11,11 do przekazania. O co tu chodzi, czy wszystko jest ok?

Pewnie chodzi o kwotę podatku jaką organizator w Twoim imieniu przekaże do skarbówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7071132 Napisano: 28.12.2022 20:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

notta napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Czy macie rozwiązane już problemy z voucherem do decathlona z everydayme? Napisałem do nich i narazie cisza

A jakie byly? 

Nie działa link

u mnie dwa bony i po kliknięciu wskakuje automatyczne pobieranie. Może macie zablokowane wyskakujące okienka lub coś takiego. Albo warto spróbować z innej przeglądarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7071096 Napisano: 28.12.2022 18:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Czy macie rozwiązane już problemy z voucherem do decathlona z everydayme? Napisałem do nich i narazie cisza

A jakie byly?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#7070864 Napisano: 27.12.2022 20:27:20 w Co można dostać gratis?
Chcesz zgarnąć 10 Monet? Wystaw minimum 3 ogłoszenia na Allegro Lokalnie w terminie 27.12.2022 r. -10.01.2023 r.
https://zobacz.al...l/nietrafionyprezent

Promocja "Sprzedaj nietrafiony prezent na Allegro Lokalnie" trwa od 27 grudnia 2022 r. od godz. 00:00:01 do 10 stycznia 2023 r. do godz. 23:59:59.
W trakcie trwania promocji jeden użytkownik może otrzymać maksymalnie 10 Monet. Wyświetl w wątku >>