Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6444732 Napisano: 21.12.2017 01:02:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka
@jemotka okan napisał(a):

dlaczego coca-cola i winiary mnie nie lubia? tak jest i bylo od zawsze....buuuu emotka

Mnie też nieemotka do tego dochodzi actimel ,dziś wysłany-też pustki emotka
Nie wspomnę ile zgłoszeń poszło z innych np w C4,Kauflandzie,Lidlu Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6444479 Napisano: 20.12.2017 14:51:53 w SZUKAM....
Szukam podpowiedzi o czym pisać  z Pepsi w Lidlu, proszę emotka
Nie mogę trafić w gust Lidki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6443729 Napisano: 19.12.2017 00:54:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rene5 napisał(a):

Kolejny dzień bez wygranych, coraz trudniej mi coś wygrać emotka

To tak,jak u mnie.emotka Mam 6 kodów z actimela i chce zagrać,może w końcu coś ugram emotka Tylko nie mam pojęcia o której wysyłać kody, bo już tyle poszło i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6443726 Napisano: 19.12.2017 00:29:37 w Wkurza mnie...
Zły numer paragonu wpisałam na zgłoszeniu i już poszło.emotka
Jak będzie wygrana,to nagroda przepadnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6443292 Napisano: 18.12.2017 00:30:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mój telefon nadal świeci pustką, a na pocztę mailową przychodzą same reklamy banków i jak się odchudzićemotka
Jest już druga połowa miesiąca, a z  prezentu na Święta nadal nic nie ma emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6443291 Napisano: 18.12.2017 00:24:46 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

benasia napisał(a):

Szukam inspiracji na jakąś fajną zabawkę dla córeczki (niecałe 2 lata) - sęk w tym,że dużo rzeczy mamy po starszym synku. Ważne by było porządne i interesujące. Macie pomysły?

Synka w podobnym wieku najbardziej cieszą klocki lego duplo, zeatawy play doh.
Fajnie są tablety edukacyjne z fisher price, arka dumel discovery, albo może kuchnia z garnkami lub coś z ulubioną bajeczka:)

lego duplo mamy mnóstwo i jeszcze córka dostanie, play doh też mają i się bawią. Myślałam o kuchni, ale nie bardzo mam miejsce a Mała ma talerzyki i kubki do zabawy. Laptopa ma po bracie  emotka  Ciężko mi wymyślić coś i nie wiem co teraz jest fajnego - wszelkie Tulusie i inne takie zwierzaki ruszające się z reklam odpadają  emotka

Najlepsze są książeczki z bajkami lub  dobry wózek z lala. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6443289 Napisano: 18.12.2017 00:14:20 w SZUKAM....
icotynato napisał(a):

Szkam pomysłu na przeent 80-te urodziny tescia...tak żeby teściowa nie skorzystała emotka )

Specjalne kalesony uszyte z flaneli z tyłu  klapa zapinana na guziki i na głowę szlafmyca (czapka z pomponikiem) dla  hecy.Taki prezent dostał mój brat na 65 urodziny emotka Było dużo śmiechu emotka  
Można kupić środek na wzmocnienie serca,koncentrację i pamięć np.VITA buerlecithin
Zależy też od zainteresowań teścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6442916 Napisano: 15.12.2017 23:51:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś kończy się pierwsza połowa miesiąca,a u mnie pusto,żadnej nagrody emotka
Nie ma prezentu na Gwiazdkę żadnego emotka Początek roku kiepski i zakończenie kiepskieemotka
Czy jakieś fatum nade mną wisi emotka   0 wygranych,ani w loterii,ani hasełkowychemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6442374 Napisano: 14.12.2017 22:00:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejny dzień bez nagród, a to już połowa miesiąca emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6441183 Napisano: 13.12.2017 00:26:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
  • Kolejny dzień bez nagród emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6440050 Napisano: 11.12.2017 09:40:20 w Wkurza mnie...
Heh,już dziś za późno, żeby wysłaćemotka
Konkurs był do wczorajemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6439997 Napisano: 11.12.2017 00:23:56 w Wkurza mnie...
W sobotę kupiłam w Carrefour Viscoplast na konkurs. Do 24 chciałam wysłać zgłoszenie,ale  sprawdziłam  listę sklepów i okazało się, że niestety na liście nie widnieje mój Carrefour emotka I  po "ptokach"emotka
Tak mogę zrobić tylko JA, albo zapomnę zabrać paragonu ze sklepu, albo nie kupię produktu, bo myślami jestem już dalej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6439988 Napisano: 10.12.2017 23:47:05 w Lay's
Mam 3 kody,kto chętny,pw
oddane emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

tereniagno

#6439822 Napisano: 10.12.2017 15:59:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

Nie dość, że nic nie wygrałam, to jeszcze nie wzięłam paragonu przy konkursowym zakupie emotka kretynizm

Byłam wczoraj w sklepie na zakupach(specjalnie na konkurs) i co? wszystko kupiłam,tylko nie to co miałam.Dziś puściłam ostatnie zgłoszenie z Nescafe i niestety następne pudło emotka
Kiepski dla mnie ten grudzień,niedługo połowa miesiąca a u mnie 0 wygranych, tylko wysyłam i sterta paragonów rośnie emotka
Ani w loterii, ani hasełkowychemotka Niech już w końcu zadziała ten wątek,proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6439797 Napisano: 10.12.2017 15:12:26 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

bruce napisał(a):

awi napisał(a):

Czy coś wiecie o nowym budżecie? emotka
(kończą mi się konkursowe produkty)

Podbijam! emotka

Pewnie przyjdzie nam poczekać do lutego albo marca emotka  

Obawiam się, że jeżeli nie dali już w październik-listopad, to mogli zakończyć budżet całkowicie emotka
Tym bardziej, że robią konkursy z bonami o wiele droższe, a szkoda.W nowych konkursach nie widzę też organizatora tqg emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

tereniagno

#6439179 Napisano: 08.12.2017 15:24:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od początku grudnia same pustki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6438404 Napisano: 07.12.2017 10:47:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj GLS dostarczył zestaw Finish i płyn w pudełku rozlanyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6438287 Napisano: 07.12.2017 02:13:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ponownie się tu wpisuję, nadal pusto.:)
Mikołaj niestety nie postarał się, odwrócił się ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6438281 Napisano: 07.12.2017 01:23:31 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie lubię chodzić na zakupy do Żabki u mnie na osiedlu. Dziś jednak poszłam zrealizować 1 bon wartości 25zł.
Kupiłam 2 opakowania Śliwki Nałęczowskiej-cena na szczycie wystawiona 12.99.Poszłam do kasy zapłacić bonem i mówię do kasjerki,że 1zł dopłacę do 26zł. Kasjerka zeskanowała bon, zakończyła transakcję i mówi do mnie,że nie muszę dopłacać, ponieważ one są w promocji,a reszty z bonu nie wydają  -słucham? To ile one kosztują? Pokazuje mi paragon 22zł,. Mówię do niej, że wiem, że reszty nie wydają, ale mogę do 25zł dobrać towar, po czym ona -ale ja zakończyłam już transakcję.Mówię-ale jak? A co mnie to obchodzi? Jeżeli pani nabiła na kasę, to trzeba poinformować, że jest do wykorzystania 3zł? Mało tego,zabrała paragon,bo musi dołączyć do bonu emotka   Nie zależało mi na tym paragonie więc jej zostawiłam, ale na dobrą sprawę , to jej zasranym obowiązkiem jest wydać paragon emotka W Kauflandzie czy gdziekolwiek wydają normalnie paragon i nie mówią, że muszą zatrzymać-paragon jest dla mnie,a oni mają na taśmie w kasie czym się płaci.Tak mi dziś baba podniosła adrenalinę, że powiedziałam iż już więcej nie będę chodziła do tego sklepu, tylko pojadę do miasta realizować bony.Tak są zakręcone. emotka Nie chodzi mi o te 3zł,ale fakt,co one wyprawiają u nas,a to nie był pierwszy przypadek.Kiedyś też miałam u nich problem z realizacją bonu żabkowego emotka

500zl kary za nie wydanie paragonu.
Fantasia na konkurs 1,69zl

Kupowałam wcześniej już Fantasję na konk i gdyby powiedziała, to właśnie dobrałabym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6438279 Napisano: 07.12.2017 01:16:02 w Wkurza mnie...
Nie lubię chodzić na zakupy do Żabki u mnie na osiedlu. Dziś jednak poszłam zrealizować 1 bon wartości 25zł.
Kupiłam 2 opakowania Śliwki Nałęczowskiej-cena na szczycie wystawiona 12.99.Poszłam do kasy zapłacić bonem i mówię do kasjerki,że 1zł dopłacę do 26zł. Kasjerka zeskanowała bon, zakończyła transakcję i mówi do mnie,że nie muszę dopłacać, ponieważ one są w promocji,a reszty z bonu nie wydają  -słucham? To ile one kosztują? Pokazuje mi paragon 22zł,. Mówię do niej, że wiem, że reszty nie wydają, ale mogę do 25zł dobrać towar, po czym ona -ale ja zakończyłam już transakcję.Mówię-ale jak? A co mnie to obchodzi? Jeżeli pani nabiła na kasę, to trzeba poinformować, że jest do wykorzystania 3zł? Mało tego,zabrała paragon,bo musi dołączyć do bonuemotka   Nie zależało mi na tym paragonie więc jej zostawiłam, ale na dobrą sprawę , to jej zasranym obowiązkiem jest wydać paragon emotka W Kauflandzie czy gdziekolwiek wydają normalnie paragon i nie mówią, że muszą zatrzymać-paragon jest dla mnie,a oni mają na taśmie w kasie czym się płaci.Tak mi dziś baba podniosła adrenalinę, że powiedziałam iż już więcej nie będę chodziła do tego sklepu, tylko pojadę do miasta realizować bony.Tak są zakręcone.emotka Nie chodzi mi o te 3zł,ale fakt,co one wyprawiają u nas,a to nie był pierwszy przypadek.Kiedyś też miałam u nich problem z realizacją bonu żabkowegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0