Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6430194 Napisano: 19.11.2017 20:26:28 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy Ty musisz wszędzie swoje 3 grosze dołożyć i nos wszędzie wsadzać ? emotka emotka
Wyluzuj człowieku!!!!!

emotka matko z córką...
Ja przecież jestem maksymalnie wyluzowany  emotka Naprawdę trudno tutaj znaleźć kogoś bardziej wyluzowanego ode mnie. Mam na wszystko wy... (walone emotka ) Prosiłem kiedyś pionasa o indywidualnego bana tylko na forum dla mnie, to się nie chciał zgodzić. A skoro wolno pisać (a nawet przez pionasa decyzję muszę emotka ) to się nie dziw, że jak fraszkopisarz: "wszędzie wsadzam te trzy grosze, które wciąż przy sobie noszę"
Nie piszę przecież niczego obraźliwego. Twoje reakcje są znamienne, ale nie napiszę, co znamionują, domyśl się sama emotka

Nie mam najmniejszego zamiaru z Tobą prowadzić dyskusji,bo mnie wkurzasz emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6430190 Napisano: 19.11.2017 20:22:08 w Winiary
Przed chwilą pudło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6430185 Napisano: 19.11.2017 20:15:15 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie jestem uzależniona i nie jestem konkursomaniakiem. emotka Włączam kompa gdy czas na to pozwala emotka Czyja wina, nie będę wskazywała, a może to Twoja, bo za dużo piszesz tutaj? hyhy emotka

Trzy kłamstwa w jednym wpisie emotka jak tak możesz? emotka

Czy Ty musisz wszędzie swoje 3 grosze dołożyć i nos wszędzie wsadzać ?emotka emotka
Wyluzuj człowieku!!!!! Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6430180 Napisano: 19.11.2017 20:09:39 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, że nie można było włączyć e-konkursów emotka Cały dzień było niedostępne, dopiero po 17 włączyli

Tak, ONI są okropni. Tak katować uzależnionych. Zgłoś od razu skargę do Trybunału  emotka że ONI stosują metody niehumanitarne - odcinają konkursomaniakom dostęp do ich tlenu emotka
(mogę się założyć, że to wina Tuska i Brukseli emotka )

Nie jestem uzależniona i nie jestem konkursomaniakiem.emotka Włączam kompa gdy czas na to pozwalaemotka Czyja wina,nie będę wskazywała,a może to Twoja,bo za dużo piszesz tutaj? hyhy emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6430135 Napisano: 19.11.2017 18:18:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że nie można było włączyć e-konkursówemotka Cały dzień było niedostępne,dopiero po 17 włączyli,ani na Chrome,ani na Mozilli.Czy coś się dzieje z serwerem? U kogoś też tak było? Myślałam, że internet u mnie wyłączyli, ale w inne strony wchodziłam bez niczego,tylko na konki nie chciały otworzyć się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6429910 Napisano: 18.11.2017 00:39:42 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Wkurza mnie moje Intermarche... Ma tak kiepsko poopisywane produkty, że czasem jak biorę paragon do ręki, mam ochotę wywrócić wózek do góry kołami  emotka

Luz, nie masz wyjątkowego Intermarche, wszystkie takie są, bo opisy robią centralnie, a nie w sklepie emotka

Widzę, że muszę się jeszcze wiele nauczyć  emotka  Fajnie byłoby jeszcze wiedzieć, jak wydębić od nich wymagane pieczątki, no i przede wszystkim, czy faktycznie zawsze są wymagane? 

Ja zwykle chodzę do czytnika 15 razy i kupuję ten wariant produktu, na którym jest marka. A jak takiego nie znajdę, to kupuje inny i po pieczątkę idę tylko w przypadku wygranej i to tylko wtedy, gdy konkurs robi nadgorliwa agencja. Ale mam sympatyczna kierowniczkę. Musisz sobie wypracować swój system emotka

Ale z drugiej strony biorąc,jeżeli organizator robi konkurs w danej sieci sklepów,na dany temat ,to powinien zorientować się,jak to działa w systemie,ponieważ produkty danej firmy są różne opisywane, a nie żeby klient latał z paragonem po pieczątkę,bo na paragonie jest wpisana inna nazwa.I z tym jest przeważnie problem. Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6429901 Napisano: 17.11.2017 23:33:35 w Winiary
Dziś znowu pudło. Już nie mam pojęcia kiedy i o której słać, żeby trafić w bramkę.emotka emotka
Codziennie zwiększam sobie szansę na autko emotka emotka tylko nie z moim szczęściem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6429840 Napisano: 17.11.2017 19:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bandit napisał(a):

https://www.wygrananaswieta.pl/ -> dostalismy sms o wygranej zestaw produktow ale nie mam linka do formularza o którym piszą ?
o co tu chodzi a do tego dzis zarejestrowałem tam zgłoszenie i juz wygrana ?

No,ja wysłałam zgłoszenie 15.11 i też dostałam sms o wygranej.
Ani w regulaminie,ani na stronie,co podają nie ma oświadczenia wo wypisania.Też nie wiem o co cho emotka
Gdzie szukać tego oświadczenia do wypisania,bo nigdzie  nie widzę?

Mam identyczną sytuację z wygraną z itm. Widocznie jeszcze nie ogarnęli tych oświadczeń... pewnie przypomni im się w poniedziałek.

W ciągu 3 dni wysłać oświadczenie,którego nie ma,to jedna sprawa.
2 sprawa,czy nie chcą przypadkiem za dużo danych na wygraną za 100zł-nazwę i nr dokumentu tożsamości,pesel i co jeszcze?może nr buta albo odcisk palca?emotka Chyba to jest już wielka przesada.Wygrywałam drogie nagrody i nie wołali dowodu.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6429800 Napisano: 17.11.2017 18:34:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
sms:Wygrywasz zestaw produktów Coca-Cola w Loterii Piotr i Paweł.Wypełnij oświadczenie zwycięzcy na stronie www.wygrananaswieta.pl w ciągu 3 dni.
Tylko,że na stronie nie ma oświadczenia,ani w regulaminie na końcu emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6429785 Napisano: 17.11.2017 18:11:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

https://www.wygrananaswieta.pl/ -> dostalismy sms o wygranej zestaw produktow ale nie mam linka do formularza o którym piszą ?
o co tu chodzi a do tego dzis zarejestrowałem tam zgłoszenie i juz wygrana ?

No,ja wysłałam zgłoszenie 15.11 i też dostałam sms o wygranej.
Ani w regulaminie,ani na stronie,co podają nie ma oświadczenia wo wypisania.Też nie wiem o co cho emotka
Gdzie szukać tego oświadczenia do wypisania,bo nigdzie  nie widzę? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6429594 Napisano: 17.11.2017 10:52:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda II stopnia "Jak zostać ekspertem zmywania" Żabka emotka I nadal będę stała przy zlewie ze szmatką emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6429592 Napisano: 17.11.2017 10:50:28 w Informują
Żabka Finish informuje "Jak zostać ekspertem zmywania" Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6429479 Napisano: 16.11.2017 21:43:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon z Żabki 2x25zł z uśmiechu Colgate.
Przywiózł kurier GLS,w środku koperta DPD z bonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6429149 Napisano: 16.11.2017 11:41:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Następna porażka i nico emotka 6 kodów actimel i pustka emotka
Wątku zadziałaj w końcuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6428839 Napisano: 15.11.2017 18:32:04 w Kaufland konkursy
delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Tyle różnych konkursów narobili z bonami,więc nie wiadomo,czy wrócą do naszego budżetu ? emotka
Ostatnio jeden nie zakończył się, to już był następny i na tym koniec emotka
Czyżby na święta nic nie zrobili? Hyyy,mogą zrobić jak w ub.roku, drogie z Gillette i Old Spice emotka

Przynajmniej mam motywację, żeby poeksperymentować kosmetycznie -> min. od października używam mydła pokrzywowego do mycia włosów + płukanki z octem. Efekt łał i nie wrócę do szamponów & odżywek. A budżet wsparłam, ekologię wsparłam i w sumie w moim domu ostał się już jedynie Fairy emotka

za 2 tygodnie otwierają u mnie kauflanda emotka  przez skórę czuję, że coś z tej okazji zrobią, jakiś konkurs, albo budżet... A więc oby tak było, głowy do góry emotka

To zrobią promocje tylko w Twoim sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6428792 Napisano: 15.11.2017 17:07:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nico, nadal pusto, porażka totalna, leżą tylko paragony emotka
Przed chwilą Winiary-pusto, karty oddalają się ode mnieemotka i graal też mijał mnie długim łukiem, choć 2 x było bardzo blisko emotka
nawet z żadnej rezerwyemotka dlaczego ?
No i przed chwilą NESTLE- tym razem nie udało się wygrać bonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6428791 Napisano: 15.11.2017 17:01:46 w Winiary
Co tu dziś tak cicho, czy bramki nadal pozamykane, że nikt nie pisze o wygranej?
Winiary coś popsuły się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6428786 Napisano: 15.11.2017 16:50:11 w Kaufland konkursy
Dziś ostatni dzień Nestle w Kauflandzie.Ciekawe czy dziś miał ktoś szczęście? Wysłałam po północy i niestety nic nie wpadło emotka Tu też chyba są bramki,bo zaraz dostałam odp.że nie wygrałam,ale mam szansę na losowanie autka.Tylko nie w moim przypadku,bo nigdy jeszcze w Kaufie nie wygrałam nic z Nestle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6428783 Napisano: 15.11.2017 16:40:03 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ma ktoś gazetkę?? Zatroszczą się już o nasze budżety??

Mam od wczoraj - olali nas...

Tyle różnych konkursów narobili z bonami,więc nie wiadomo,czy wrócą do naszego budżetu ?emotka
Ostatnio jeden nie zakończył się, to już był następny i na tym koniec emotka
Czyżby na święta nic nie zrobili? Hyyy,mogą zrobić jak w ub.roku, drogie z Gillette i Old Spiceemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6428109 Napisano: 14.11.2017 09:01:45 w Winiary
Dziś od rana następne pudło.emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0