Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6403472 Napisano: 14.09.2017 16:20:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Następny dzień pustoemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6403272 Napisano: 14.09.2017 00:10:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lipton -pustka, Lay`s maxx już drugi tydzień- pusto, Kinder -pusto, Nestle Kaufland -pusto-
porażka na całej liniiemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6403218 Napisano: 13.09.2017 20:43:27 w Wkurza mnie...
thechamp napisał(a):

androm napisał(a):

thechamp napisał(a):

Loteria pełne ziarno.czekam na przelew już miesiąc pisze do nich a pani mnie informuje że nie przeszłam weryfikacji iz na moim paragonie jest granola!!! Pisze do niej ze to nie granola tylko gramatura bo jest skrót gr.i że jest strawberry a granola nie wsystepuje w takim smaku.piszę tez ze jest 250 a granola ma 300g. Nic nie przekonało pania.muszę iść po oświadczenie do sklepu.dziwne że nie informują o weryfikacji.tym bardziej ze siedzą tam niekompetentne osoby jak widać.

normalnie niemądra, tyle argumentów i nic, chyba się nie chciała przyznać do swej niewiedzy

nie działały żadne argumenty! NIC! Pani była przekonana że to granola!!!
Dziś wysłałam jej oświadczenie!

Trzeba było wraz z oświadczeniem zeskanować opakowanie.Może wtedy poskutkowało by! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6402724 Napisano: 12.09.2017 23:16:35 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

Jak macie opisane paragony z Żabki/colgate?Bo ja mam tylko szczotka do zebow cena 2,99 emotka

Mam tak samo,więc ok. Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

tereniagno

#6402682 Napisano: 12.09.2017 21:28:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
sosna napisał(a):

50 zł z ŻABKI  emotka

I u mnie bon z Żabki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6402485 Napisano: 12.09.2017 14:31:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kapsułki "E" od Smolara-nagroda dziennaemotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

tereniagno

#6402483 Napisano: 12.09.2017 14:29:33 w Pomocy!!!!
Mam pytanie,czy z Liptona trzeba trafić w godzinę,czy normalnie i z danej godziny losują? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6402480 Napisano: 12.09.2017 14:26:45 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Czy widział ktoś w swojej Żabce/Freshu Kroplę Beskidu 0.75l ? Ja odwiedziłem dziesięć bez powodzenia ;/

W każdej Żabce, nie przy napojach, ale naprzeciwko wejścia, po 1,69  emotka

U mnie są tylko 500ml lub 1,5l Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6402478 Napisano: 12.09.2017 14:20:02 w Informują
Po Lidlowej porażce, sms od Smolara z nagrodą dzienną "Świeże pranie z wygrywaniem"-Kapsułki "E"
Dziś wysłane,dziś wygraneemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6402291 Napisano: 12.09.2017 02:08:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
norweska20 napisał(a):

no to znowu se pomarudze :LINDT nic...LIDL nic....LIPTON nic....NESTLEpełne ziarno od kilkunastu dni nic....SYOSSnic ...i wyliczanie nie ma końca  emotka

emotka Mam to samo .Teraz zagrałam w "Pełne ziarno...Lipton nic....Nestle w Kaufie nic..Do tego przegapiłam 2 paragony na Rafaello.Chciałam dziś wysłać,a to do 10 był konkurs emotka emotka   Do tego pustka w głowie i weny brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6401303 Napisano: 09.09.2017 01:41:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ech,te Nestle w Kauflandzie emotka Chyba nigdy u nich nic nie wygram.Tyle ich było,a u mnie same pustkiemotka
Wysyłam i wysyłam,ale nic nie wygrywamemotka emotka
No i przed chwilą Nestle "Pełne ziarno...  i niestety też puste ziarnoemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6401284 Napisano: 08.09.2017 23:26:14 w SZUKAM....
Dzięki Wam za pomoc.Nie zaznaczyłam 4 zgody, tylko 2 i poszło emotka
Ciasno i gęsto tam się pisze,faktycznie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6401272 Napisano: 08.09.2017 22:53:06 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bruce napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie chce mi przyjąć zgłoszenia na Kinder Bueno! Czy ktoś wysyłał dziś zgłoszenie?

Ja tak, ale wcześnie rano. Przechodziło spokojnie. Podejrzewam, że teraz jest oblężenie strony.

Wyskakuje "Błędnie wypełniony formularz". Już odświeżałam stronę i to samo emotka

Kurczę, przykro mi bardzo. emotka  Może zobacz, czy kod podajesz wielkimi literami, czy każdą rzecz wpisałaś emotka ... W razie czego chyba trzeba zrobić zrzut ekranu z tym komunikatem o błędzie i im wysłać zapytanie, co jest z konkursową stroną. emotka

Wpisuję wielkimi literami i wypełniam, jak powinno być. Dam sobie już dziś spokój, bo muszę pakować się na ranny wyjazd emotka trudno emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6401270 Napisano: 08.09.2017 22:46:19 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie chce mi przyjąć zgłoszenia na Kinder Bueno! Czy ktoś wysyłał dziś zgłoszenie?

Ja tak, ale wcześnie rano. Przechodziło spokojnie. Podejrzewam, że teraz jest oblężenie strony.

Wyskakuje "Błędnie wypełniony formularz". Już odświeżałam stronę i to samo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6401265 Napisano: 08.09.2017 22:38:23 w SZUKAM....
Nie chce mi przyjąć zgłoszenia na Kinder Bueno! Czy ktoś wysyłał dziś zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6400904 Napisano: 08.09.2017 11:09:35 w Czy informują/ informowali?
Czy Żabka informowała z Colgate?Tam chyba były bony do wygrania? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6400883 Napisano: 08.09.2017 10:47:43 w Wkurza mnie...
inter81 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Byłam dziś w Kauflandzie na zakupach.Po odejściu od kasy,ukucnęłam ,żeby poukładać sobie w torbie zakupy,(a miałam ich sporo),więc położyłam parasol obok.Zapomniałam go zabrać,uszłam,może z 10m i skojarzyłam ,że nie mam parasola.Cofnęłam do kasy i pytam kasjerkę,czy nie został parasol? Kasjerka i klienci powiedzieli, że jakaś starsza pani podniosła go , więc kasjerka mówi mi, że mam iść zobaczyć do informacji, może pani zostawiła.Oczywiście, poszłam i co?baba nie zostawiła,tylko sobie zabrała.Jeżeli ja cofnęłam się ,to ona musiała mnie mijać !!! Złodziejstwo w biały dzień emotka Parasol kupiłam tydzień temu, fajny składany, taki podręczny.Całe szczęście,że nie padało, jak wracałam,bo jeszcze więcej bym była wkurzona emotka

Ja tak w ubiegłym roku straciłam telefon... nie zdążyłam wyjść ze sklepu, trwało to minuty, dzwonię z drugiego telefonu i już wyłączony. Musiał zabrać go ktoś kto stał tuż za mną w kolejce... Masakra. Żeby to jeszcze był jakiś iPhone za 3 tysiaki, a to był badziew kupiony 3 lata wcześniej za 300 zł i jeszcze całą szybkę miał stłuczoną.... ludzie są okropni. 

A ja pół roku temu,właśnie w Kauflandzie w toalecie znalazłam nowiutkiego IPhone i poszłam zanieść do informacji.Przyszła po niego dziewczyna.Należę do uczciwych ludzi i nie popieram kradzieży emotka

W zeszłym tygodniu pojechaliśmy wreszcie do Cetniewa .Poszliśmy na basen ,była z nami tylko grupa emerytów na aerobiku.Przy wyjściu okazało się ,że mężowskie klapeczki wcięło...No cóż ,mogę tylko pochwalić męża za dobry gust! emotka emotka

co do basenu to u nas na basenie kilka razy w tym roku (Rybnik) była kupa ludzi... co do parasola kiedys jak robiłem jako listonosz znalazłem jeden powiesiłem na płocie za 2 minuty podjeżdża auto gdzie jest parasol który ktoś z nich zgubił że mam oddawać ale im było głupio jak powiedziałem że na płocie powiesiłem żeby nie zniszczyło. ogólnie kilka rzeczy jak znalazłem i oddałem to tylko kłopoty później przez to miałem lepiej popatrzeć czy nikt nie widzi brać i citaka

No,w moim przypadku akurat widziała kasjerka i klienci przy kasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6400558 Napisano: 07.09.2017 15:36:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie dość,że baba ukradła mi dziś parasol,to nawet Żąbka mnie olała.emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6400556 Napisano: 07.09.2017 15:33:28 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Byłam dziś w Kauflandzie na zakupach.Po odejściu od kasy,ukucnęłam ,żeby poukładać sobie w torbie zakupy,(a miałam ich sporo),więc położyłam parasol obok.Zapomniałam go zabrać,uszłam,może z 10m i skojarzyłam ,że nie mam parasola.Cofnęłam do kasy i pytam kasjerkę,czy nie został parasol? Kasjerka i klienci powiedzieli, że jakaś starsza pani podniosła go , więc kasjerka mówi mi, że mam iść zobaczyć do informacji, może pani zostawiła.Oczywiście, poszłam i co?baba nie zostawiła,tylko sobie zabrała.Jeżeli ja cofnęłam się ,to ona musiała mnie mijać !!! Złodziejstwo w biały dzień emotka Parasol kupiłam tydzień temu, fajny składany, taki podręczny.Całe szczęście,że nie padało, jak wracałam,bo jeszcze więcej bym była wkurzona emotka

Ja tak w ubiegłym roku straciłam telefon... nie zdążyłam wyjść ze sklepu, trwało to minuty, dzwonię z drugiego telefonu i już wyłączony. Musiał zabrać go ktoś kto stał tuż za mną w kolejce... Masakra. Żeby to jeszcze był jakiś iPhone za 3 tysiaki, a to był badziew kupiony 3 lata wcześniej za 300 zł i jeszcze całą szybkę miał stłuczoną.... ludzie są okropni. 

A ja pół roku temu,właśnie w Kauflandzie w toalecie znalazłam nowiutkiego IPhone i poszłam zanieść do informacji.Przyszła po niego dziewczyna.Należę do uczciwych ludzi i nie popieram kradzieży emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6400534 Napisano: 07.09.2017 14:58:34 w Wkurza mnie...
Byłam dziś w Kauflandzie na zakupach.Po odejściu od kasy,ukucnęłam ,żeby poukładać sobie w torbie zakupy,(a miałam ich sporo),więc położyłam parasol obok.Zapomniałam go zabrać,uszłam,może z 10m i skojarzyłam ,że nie mam parasola.Cofnęłam do kasy i pytam kasjerkę,czy nie został parasol? Kasjerka i klienci powiedzieli, że jakaś starsza pani podniosła go , więc kasjerka mówi mi, że mam iść zobaczyć do informacji, może pani zostawiła.Oczywiście, poszłam i co?baba nie zostawiła,tylko sobie zabrała.Jeżeli ja cofnęłam się ,to ona musiała mnie mijać !!! Złodziejstwo w biały dzieńemotka Parasol kupiłam tydzień temu, fajny składany, taki podręczny.Całe szczęście,że nie padało, jak wracałam,bo jeszcze więcej bym była wkurzona emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0