Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6352617 Napisano: 04.05.2017 19:25:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś nic nie wygrałam ?, nieee, już dawno nic nie wygrałam emotka emotka więc najwyższy czas się tu wpisać, a nie będę wymieniała, bo lista długaemotka emotka Przysyłają mi tylko sms los na 10000, emotka ale gdzie ta kasaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6352122 Napisano: 02.05.2017 20:45:54 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

kermit napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W zottarelli należy zachować opakowanie z kodem czy paragon? 

Ktoś pomoże? Bo też nie wiem i mam jeszcze pytanie jak oni informują. Czy dobrze zrozumiałam, że po północy danego dnia już ślą maile, czyli nawet nie przeczytają za co kocham Zottarellę ?

Dobre pytanie... Również mam zamiar tam zagrać i się zastanawiam, czy wysłać "gotowca" z jakiegoś starego konka, czy się wysilić...  emotka

Wygrałam 15% zniżki do sklepu internetowegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6351842 Napisano: 01.05.2017 00:15:35 w SZUKAM....
zarania napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Kto mnie uświadomi czy był rozwiązany konkurs z Garniera z Biedronki?

na bieżąco informowali

Dzięki,czyli nic nie wygrałam,a łudziłam się, że jeszcze nie rozwiązany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6351835 Napisano: 30.04.2017 23:47:55 w SZUKAM....
Kto mnie uświadomi czy był rozwiązany konkurs z Garniera z Biedronki? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6351598 Napisano: 29.04.2017 15:50:52 w SZUKAM....
mia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

No nie mogę wysłać teraz zgłoszenia emotka Wpisałam wszystko i cały czas mam,że mam przepisać kod z obrazka emotka ,a jest wpisany dobrze i nie chce przyjąć zgłoszenia emotka

On się po prostu "przedawnia" w momencie wpisywania zgłoszenia, jeśli długo to schodzi.
Kliknij w niego parę razy i pojawi się nowy - jak ten nowy przepiszesz, to już zgłoszenie pójdzie. emotka

Wpisywałam kilka razy,ale w końcu poszło ,dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

tereniagno

#6351591 Napisano: 29.04.2017 15:25:05 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

zubi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy macie błąd wysyłania na stronie www.pilkarskiduet.pl ?" dwie przeglądarki i to samo emotka

Wysyłałam rano i było ok, żadnych błędów.

no to mam chyba dziś pecha emotka

jeżeli w treści zgłoszenia masz " " to usuń go i spróbuj wysłać emotka

Nie było. Rano sie nie dało, potem już tak 

No nie mogę wysłać teraz zgłoszeniaemotka Wpisałam wszystko i cały czas mam,że mam przepisać kod z obrazkaemotka ,a jest wpisany dobrze i nie chce przyjąć zgłoszeniaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6350944 Napisano: 27.04.2017 15:32:40 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

A mnie nie wkurza, ale jest mi przykro, że usłyszałam dzisiaj dwie opinie na temat moich konkursów:
1) "Nam nic tak nie spada z nieba jak Tobie. My na wszystko sami musimy zapracować." - a odpowiedzi konkursowe to chyba aniołki mi piszą emotka
2) "Że też Ci się opłaca siedzieć pół dnia nad konkursami za 10pln".
Rzadko biorę udział w promocyjnych, a staram się wybierać konkursy, w których do wygrania są rzeczy, na które, w obliczu zbliżającego się wesela sponsorowanego przez nas samych i remontu, po prostu żal mi było wydać jakiekolwiek pieniądze. I wiem, że to nie jest pół dnia, a kilkanaście minut, ale mimo wszystko obydwie opinie wpędziły mnie w podły nastrój. 

O, znam to! A mnie wkurza moja teściowa, która w każdym konkursie, który w mężem wygramy, dopatruje się oszustwa i wmawia człowiekowi... "Cooo? Wygraliście wyjazd? Ooo, to na pewno Was oszukają i będziecie musieli za wszystko zapłacić! Wygraliście telefon? To pewnie jakieś oszustwo, zobaczycie, żadnego telefonu nie dostaniecie. Wygraliście konkurs na kreatywność? E tam! Pewnie losowali i po prostu Wam się jakimś cudem udało..." emotka I oczywiście też mi wmawia, że nad konkursami siedzę cały dzień, dzień w dzień... emotka

Nie przejmuj sięemotka Kto nie gra,nie wygrywa.Ile razy już słyszałam (jak coś wygram)- TY to masz szczęście! -Wtedy mówię,że żeby wygrać to trzeba grać,a nie biadolić!emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6350842 Napisano: 27.04.2017 12:47:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
izkak napisał(a):

Patelnia od Smolara z konkursu "Święta ze smakiem" w ABC  emotka  Kurier DPD.

I do mnie dziś dotarła patelka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6350563 Napisano: 26.04.2017 21:49:41 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie NESCAFE  emotka emotka emotka emotka emotka

Mnie też emotka
Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać  emotka

Do słoiczka odsypywać można. Później gości tym uraczysz emotka  

Dołączam do Was, bo sporo kodów poszło i nico,a kawa w słoiku,której nie pije emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6350038 Napisano: 25.04.2017 20:28:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie lubię tu wpisywać się,ale same pustki:( Żabka nie doceniła mnie i z Fantasji nico.Nie wspominam już Nescafe,bo w tym to już tragedia emotka emotka emotka 50 kodów i 0 wygranych emotka Kiedy otwiera się ta bramkaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6348958 Napisano: 22.04.2017 00:54:19 w Wkurza mnie...
Klęka mój komp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6348612 Napisano: 21.04.2017 10:06:19 w Wkurza mnie...
Wkurza już mnie ta Nescafe emotka Dziś poszło 10 kodów i nico nie mogę trafić w tą paskudną bramkę. emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

tereniagno

#6347589 Napisano: 18.04.2017 19:24:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Właśnie przyszedł sms :Gratulujemy wygranej nagrody w konkursie "Odkryj moc doskonałej czystości Chata Polska"-zestaw produktów emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6347080 Napisano: 16.04.2017 12:39:14 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie niepewność dnia jutrzejszego... Jednego dnia jestes młodą, wesołą i prZede wszystkim zdrową kobietą, a następnego lezysz w szpitalu w stanie krytycznym... Moja 37-letnia kolezanka dostala udaru i walczy o życie  emotka

Takie jest nasze życie kruche.Moja córka 2 lata temu mając 24 lata rano wstała do pracy i też dostała udar.Sparaliżowana prawa strona i odebrało mowę całkowicie.Do tego problem,ponieważ pogotowie nie przyjechało,stwierdzili,że taka młoda osoba nie może dostać paraliżuemotka Dzięki szybkiej reakcji naszego  lekarza z przychodni dziś normalnie funkcjonuje.Przy udarze okazało się jeszcze,że ma wadę serca,którą trzeba było usunąć.Wszystko przyszło od razu.Bądź dobrej myśli,że będzie dobrze i nic nie pozostanie.emotka
Dodam jeszcze,że są osoby,które znają ja z naszego forum emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6346670 Napisano: 14.04.2017 15:27:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
gocha542 napisał(a):

patelnia z abc od Smolara  emotka

I u mnie patelnia,w końcu coś emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6345288 Napisano: 11.04.2017 23:58:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ankasss napisał(a):

same porażki emotka

emotka Nie jesteś samaemotka U mnie też same porażki. Już nawet nie chce mi się tutaj wpisywaćemotka Ani promocyjne, ani loterie. pustka za pustkąemotka a to już połowa kwietniaemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6344181 Napisano: 09.04.2017 22:34:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nico emotka same porażki,a na nescaffe już nie mam siły.Tyle kodów wysłanych i same pustki.Święto tuż tuz,a u mnie w każdym konkursie same 0. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6342266 Napisano: 04.04.2017 22:46:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mia napisał(a):

Nerka Kaufland - Pocztex.

I do mnie dziś dotarła nerka,jako jedyna wygrana w ostatnim czasie . Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6342261 Napisano: 04.04.2017 22:37:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jakże mi przykro,że muszę się tu wpisać,ale nic mi nie wychodzi,wszystko się wali na głowę i do tego same pustki.Jogobella nie doceniła moich życzeń,a teraz dostałam kubeł wody na głowę z Nescaffe mnie dobiłoemotka emotka emotka emotka emotka
Nie będę znowu wyliczała,bo to mnie już irytujeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6341933 Napisano: 04.04.2017 13:19:09 w Połączenia nieodebrane
siasiolka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziś o 11:14 dzwonił ktoś na tel.konkursowy z numeru 887857774
Czy może do kogoś też dzwonili?

Naciągacze. W necie ten nr jest przypisany do ogloszenia o sprzedaży auta, a jak tylko kliknie się w te ogłoszenie to otwiera się trylion zakładek z gratulacjam i info o nagrodzie.

Ok.dzięki,bo chciałam oddzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0