Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6326580 Napisano: 27.02.2017 23:59:55 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

infatne napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Czy w tym konkursie ze Spa jest jakiś limit znaków? Czytam i czytam i doszukać się nie mogę tej informacji...

Chyba nie ale pisza o hasle wiec ja napisalam 1 zdanie

Ja napisalam 2 zdania ... potem do mnie dotarko ze to haslo:(

Irytuje mnie podanie wszystkich danych łącznie z peselem,bo uważam,że pesel powinnam podać dopiero,gdy wygram nagrodę.Skąd mogę wiedzieć,czy nie zrobią z tego użytku,gdy nie wygram? Dosyć,że do tego nie chcą jeszcze numeru dowodu osobistego wrrrr emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ZetZ 0

tereniagno

#6325388 Napisano: 23.02.2017 21:24:09 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

A ja mam deskę sedesową  za 55 zł i zapłaciłam bonem upominkowym.Czy to przejdzie? Jak myślicie?Nie ma nigdzie o tym żadnej wzmianki ?

Hmm, nabyłaś prawidłowy towar, a metoda zapłaty to już wybór klienta...

Metoda zapłaty to też prawidłowa,ponieważ w regulaminie nie jest napisane,że nie można płacić bonem upomonkowym,tylko nie można kupić bonu upominkowego emotka A z klapą,to zobaczymy jak do tego się ustosunkują, ale zgłoszenie wyślę  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6325361 Napisano: 23.02.2017 20:16:16 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

piszą że wykluczone są pojemniki zapasowe,nie bardzo tylko kumam co to są te pojemniki emotka
czy wkład Brise to właśnie jest taki pojemnik?Iczy moż taki zakup odliczyć,jesli na paragonie jest sporo ponad 50zł.?

Im chyba chodzi o jakieś takie pojemniki zapasowe do e-papierosów; tak ja to widzę.

Ale możesz do nich napisać. W każdym razie: niczego nie wolno odliczać, paragon z nieprawidłowym produktem idzie do kosza.

A ja mam deskę sedesową  za 55 zł i zapłaciłam bonem upominkowym.Czy to przejdzie? Jak myślicie?Nie ma nigdzie o tym żadnej wzmianki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6324812 Napisano: 22.02.2017 18:36:22 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem,że nie wolno kupować bonów upominkowych na konkurs do SPA za nie mniej niż 50 zł? Ale płacić bonem upominkowym można ?

płacić bonem możesz ale bonu kupić nie możesz

Dzięki,tak też myślałam ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6324669 Napisano: 22.02.2017 14:09:09 w Kaufland konkursy
Czy ja dobrze rozumiem,że nie wolno kupować bonów upominkowych na konkurs do SPA za nie mniej niż 50 zł? Ale płacić bonem upominkowym można ? Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

tereniagno

#6323530 Napisano: 19.02.2017 19:33:03 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

joan napisał(a):

Wieczór świra, czyli powtórka z rozrywki:
- sąsiad znów zalał mi sufit,
- jacyś gów* znowu strzelają petardami.
emotka

ja miałam kilka lat temu problem z zalewaniem przez sąsiada. Sąsiad to taki typ niezbyt przyjazny dla otoczenia, musieliśmy grzecznie mu tłumaczyć. Długo to trwało (interwencje w administracji tylko pogarszały sytuacje:/). Sąsiad po jakichś 2-3 latach zalewania nas (gdzie już praktycznie codziennie nam kapało z sufitu, z administracji wymieniali rury, im jakieś korytka robili,wymieniali piony) położył płytki w łazience...
Sąsiad zapewne nie ma płytek emotka

OOO,widzę,że nie jestem sama z tym zalewaniememotka 2 tyg.temu leciała mi woda z sufitu w ubikacji. Okazało się,że między moim piętrem,a sąsiada zapchana była rura od kanalizacji i u niego wybijało w ubikacji i wannie,a mnie zalewałoemotka Przyszedł hydraulik i spiralą przepchał to leciały z góry gruzy,bo słychać było jak trzaskałoemotka
Na dodatek wczoraj jechałam z mężem autem i sarna wyskoczyła nam z rowu,roztrzaskała lusterko i przeleciała przez dach samochodu.Na szczęście nic nam się nie stało,ale następny wydatek emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6321949 Napisano: 14.02.2017 21:40:41 w Lay's
nataliarobert473 napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

mvrcia napisał(a):

Czy za każdym razem, gdy wygrywa się telefon wysyłają maile dot. Skanów dowodów osobistych?:)

Ja nic nie miałam takiego,a trzeba?

Mama wygrała w drugim etapie, komin dawno już dostała, a wczoraj dostała maila o kserze dowodu osobistego emotka

Nie rozumiem,żeby za komin trzeba było wysyłać skan dowoduemotka Nie brałam udziału w tym konkursie,ale to przesada!! Wygrałam rower wartości 2 tys. i  inne bardzo cenne nagrody, żadnego dowodu nie żądali,a tu za zwykły komin wołają dowód !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6321817 Napisano: 14.02.2017 15:47:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
misiamisiam napisał(a):

stand z Kamisa dotarł i do mnie emotka

i do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6321816 Napisano: 14.02.2017 15:46:32 w SZUKAM....
ladyinred napisał(a):

Czy standy z kamisa otrzymały tylko osoby z zweryfikowanej listy czy inni tez?

Dziś kurier przywiózł stend z listy.Córka wysyłała dane razem ze mną i nie przeszła jeszcze weryfikacji więc jeszcze nie ma stendu. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6320652 Napisano: 10.02.2017 09:06:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od styczniowej wycieczki,same pustki,nico emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6318816 Napisano: 05.02.2017 20:13:00 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Czy wymieniał ktoś wygrane kody z LION w Żabce? Coś się w sklepie wypisuje, jakiś druk, czy bez niczego wymieniają na batony?

Ponawiam pytanie,proszę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6318630 Napisano: 05.02.2017 01:24:56 w SZUKAM....
Czy wymieniał ktoś wygrane kody z LION w Żabce? Coś się w sklepie wypisuje, jakiś druk, czy bez niczego wymieniają na batony? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6317894 Napisano: 03.02.2017 01:57:36 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Ola1201 napisał(a):

ondine napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ondine napisał(a):Ale chyba nie do lekarza POZ? emotka Masakra!
Mój tata ma holter... we wrześniu, zapisywał się w grudniu, a jest po operacji serca. Kardiologia chyba najbardziej kuleje w tym kraju emotka

U Was też takie chore, że pacjent MUSI sam zakupić baterię/akumulator określonej firmy i elektrody? Bo NFZ daje tylko maszynę, ale bez wyposażenia  emotka

Oj, wiesz, że nie wiem? To będzie pierwsze badanie taty od operacji, do tej pory miał wszystko robione w szpitalu. Jeśli zwykle mówią o tym przy rejestracji to nam nic nie mówili, a jeśli później to na razie nic nie wiemy na ten temat emotka Ale dobrze wiedzieć, że może nas spotkać taka "niespodzianka".

... baterie to norma, lepiej mieć swoje i mieć pewność, że będą działały 24h (y) 

W jakich przychodniach Wy się leczycie? emotka Pierwsze słyszę, że NFZ nie płaci za baterie emotka Nie wiem, czy to przychodnia sprywatyzowana i ma tylko umowę z NFZ (takich jest już większość), czy jest publiczna?
Jeżeli ma tylko umowę z NFZ, to płacą im za konkretną usługę (np. badanie holtera), w której baterie powinny być wliczone...

Baterie do Holtera kupowałam sama już 15 lat temu i też w szpitalu,w Sanatorium,więc żadna to nowość,że trzeba samemu kupować.Wkurza mnie brak weny na wymyślanie haseł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6316049 Napisano: 30.01.2017 20:01:20 w Żegnamy zmarłych
Dziękuję za współczucie i otuchę,jest mi ciężkoemotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

tereniagno

#6315686 Napisano: 30.01.2017 00:59:17 w Żegnamy zmarłych
Po krótkiej,ale ciężkiej chorobie ,wczoraj rano zmarł mój brat emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

tereniagno

#6314720 Napisano: 26.01.2017 13:31:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed chwilą kurier DPD przywiózł do podpisu protokół odbioru nagrody- Wycieczki do Laponii dla 4 osób emotka emotka z Oral-B w Biedronce.emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6311603 Napisano: 17.01.2017 01:39:25 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

Gdzie można kupić najtańsze szampony NIVEA i SCHAUMA ? 

Mariolka,wiem..nie lubisz Biedronki,ale tam chyba mają tanie.Ostatnio były w promocji. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6311602 Napisano: 17.01.2017 01:36:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,wszyscy po kolei chorzy i czuję,że mnie teraz też zaczyna dopadać choróbsko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6310496 Napisano: 13.01.2017 00:19:02 w SZUKAM....
aneciatko napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

gdzie  na stronie kiory mam zarejestrowac swoje dane?  weszłam na te co podali  a to jest ogolna jest  przygotowany jakis formularz?

Wejdź w regulamin i na samym końcu jest załącznik nr 1. Sprawdź czy o ten chodzi,bo ja wypełniałam ten załącznik do nagrody I stopnia emotka

W regulaminie jest mowa o formularzu elektronicznym. Moze udostepnia jutro? Czas na rejestracje do 18.01.

Załącznik można wysłać elektronicznie lub pocztą.Wysyłałam elektronicznie wraz z paragonem,bo tak prosili,żeby wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6310412 Napisano: 12.01.2017 20:24:19 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

gdzie  na stronie kiory mam zarejestrowac swoje dane?  weszłam na te co podali  a to jest ogolna jest  przygotowany jakis formularz?

Wejdź w regulamin i na samym końcu jest załącznik nr 1. Sprawdź czy o ten chodzi,bo ja wypełniałam ten załącznik do nagrody I stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0