Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6309978 Napisano: 11.01.2017 20:05:36 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Tyle to zakumałam, że nie list... Tylko, że nie za zbytnio spodziewam się jakiejś większej paczki... Jedynie podkładek z Pudliszek oczekuję...  emotka

Z Lay`sów nic nie wygrałaś,bo oni wysyłają nagrody pocztą?Pamiętam,pufę  przysłali PP :0

Nic... Wysłałam 2 zgłoszenia i nawet piłki nie dali... 
PS. Czym wysyłali podkładki z Pudliszek ? 

Nie wiem,bo nawet podkładek nie wygrałam z Pudliszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6309969 Napisano: 11.01.2017 19:49:56 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Tyle to zakumałam, że nie list... Tylko, że nie za zbytnio spodziewam się jakiejś większej paczki... Jedynie podkładek z Pudliszek oczekuję...  emotka

Z Lay`sów nic nie wygrałaś,bo oni wysyłają nagrody pocztą?Pamiętam,pufę  przysłali PP :0 Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6309964 Napisano: 11.01.2017 19:42:58 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

aneciaa napisał(a):

zuzola napisał(a):

baxter napisał(a):

zuzola napisał(a):

kamis smaki 25 lecia,
czy ktoś pamieta od kiedy do kiedy trwał ten etap ze stojakami?

od 1 listopada 2016 r. do 31 grudnia 2016

o dziekuje bardzo emotka

Czy jak zgłaszałam w tym okresie dwa paragony to obydwa mam wysłać?myślałam ze ten kamis był podzielony na miesiące

brat w tamtym etapie  napisał do nich zapytanie bo też wysyłał kilka paragonów  i odpisali mu z jakiej daty ma wysłać...

A mi w pierwszym jak i drugim etapie napsiali że mam odesłać wszytskie i oni znajdą ten właściwy. Nie chcieli podac ńumeru paragonu który wygrał emotka  

Bo numeru ci nie podadzą,jedynie mogą ci podać w którym dniu zgłosiłeś paragon to jak masz gdzieś zapisane to dojdziesz który masz do nich wysłać.

Przysyłali maila po wysłaniu zgłoszenia,więc sprawdź w poczcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6309958 Napisano: 11.01.2017 19:31:29 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Dostałam dziś SMS-ka z Poczty Polskiej o nadaniu przesyłki... Czy ktoś się orientuje, co to może być ? 

Paczka sprzątaczka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6309625 Napisano: 10.01.2017 21:38:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zapomniałam napisać,że wczoraj  kurier (DPD) przywiózł zestaw produktów (rezerwa) Henkel od SMOLARA z loterii.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6309563 Napisano: 10.01.2017 18:12:50 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję wszystkim za łapki w góręemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6309559 Napisano: 10.01.2017 18:01:48 w Biedronka
29renata napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

czy ktos cos wie nt konkursu Oral ktory byl w biedrze??
jakies kubki i ksiazeczki byly do wygrania...

https://www.e-kon...ka.html#.WGp-HtLhDIU

Wczoraj dzwonił do mnie miły pan z Kiory i poinformował mnie o wygranej wycieczce do Laponii dla 4 osób.,ale czy informowali o II stopniu,to tego nie wiem? Ja mam wygraną z II-tury tj. z listopada. Jeżeli ktoś jeszcze z forum wygrał,niech się odezwie,bo wszystkich było 5 wycieczek do wygrania. Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6309555 Napisano: 10.01.2017 17:49:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po grudniowej suszy w Nowym Roku wczoraj Kamis i nagroda I stopnia z Oral-B w Biedronce, jednym sms i jednym paragonememotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6309554 Napisano: 10.01.2017 17:47:24 w Informują
Wczoraj info z Oral-B, "Czemu mycie zębów jest bardzo ważne"-nagroda I stopnia w Biedronce.Kiora  emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6308840 Napisano: 09.01.2017 00:06:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ewciatek napisał(a):

norweska20 napisał(a):

elfy mnie olały ... emotka

... i mnie również a tak liczyłam na wygraną emotka
Dalej czekam na telefon od Kamisa emotka

U mnie też pustki emotka Nowy Rok i nic emotka 2x zadzwonił telefon z prywatnego numeru,a gdy odebrałam leciała muzyczka,wyłączyłam się i do dziś cisza, nikt już nie dzwonił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6308834 Napisano: 08.01.2017 23:56:05 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy w kwestii drukarki... Posiadam HP DeskJet 1515 /3 in 1: drukarka, skaner, ksero/... Zamówiłam na allegro 2 tusze /kolorowy + czarno-biały/, gdyż ten zestaw był tańszy niż sam czarno-biały w moim sklepie... Pasują do mojej drukarki, ale po ich zamontowwaniu, ona zaczęła wariować... Nie mogę nic wydrukować /mój laptop w ogóle jej nie kuma/, skaner nie działa/nie czyta... Świecą się na dole drukarki dwie ikonki/odpowiedzialne chyba za tusz ?/, ale pewności nie mam... Nie mam pojęcia, czy dziwnym zbiegiem okoliczności drukarka wysiadłą, czy to wina tego tuszu...  emotka  Pomocy ! 

a tusze oryginalne z hp?

Z drukarkami HP tak jest niestety- przyjmują oryginalny tusz, przy zamiennikach wariują. Jedynym tańszym wyjściem jest nabicie/uzupełnienie w punkcie pustego oryginalnego opakowania to tuszu

Kurde... Kiedyś, wiele lat temu mój kolega bawił się w pracy takim "nabijaniem" tuszu, a ja się wtedy z Niego śmiałam, że więcej straci na środki czystości...  emotka   A teraz wydałam prawie 5 dych na marne ???  PS. edzia21: nie wiem, czy oryginalne... Zapakowane były we woreczki foliowe bez kartonika, ale pasują do mojej drukarki...  emotka
A propos sprzedającego: miał mnóstwo sprzedanych i pozytywnych ocen, więc raczej powinien wiedzieć, że pasują one do HP... 

Też mam, drukarkę HP i kupuję w sklepach oryginalne tusze,bo tymi nabijanymi rozwaliłam całą i musiałam kupić nową.Często mają oryginalne tusze w Biedronce i nie są aż takie drogie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6308516 Napisano: 06.01.2017 21:40:09 w Smolar
joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Smolar wrzucił zakładkę "na świecznym stole" kasia lipton.Można sobie spr.czy się wygrało.Zapewne za chwile będą smsy.

Że tak powiem: u mnie zaskoczenia nie ma emotka emotka

U mnie też nie,ponieważ został tylko paragon,bo zapomniałam wysłać zgłoszenia ostatniego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6308496 Napisano: 06.01.2017 20:24:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Claudia77 napisał(a):

bon do eventim na e-mail z

I do mnie przybył mail z kodem, z loterii Coca-Cola „Świąteczna radość”. Ważny do 09.12.2017 r. Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

tereniagno

#6307734 Napisano: 04.01.2017 18:47:17 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy Kamis dzwoni ponownie na nieodebrane ?
Kilka minut temu nieznane połaczenie nieodebrane emotka

oddzwania emotka

Dziękuję emotka
Trochę byłoby szkoda, jest fajny emotka

Do mnie dziś dzwonił 2x prywatny,odebrałam i leciała tylko muzyka emotka A to prawdopodobnie dzwoni pani z Kamisa. .Już nie odezwali się więcej.Nie wiem czy liczyć,że jeszcze zadzwonią?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6307638 Napisano: 04.01.2017 14:36:55 w Połączenia nieodebrane
kerocna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

2x zastrzeżony.Odebrałam i leciała tylko muzyka.Ktoś też tak miał?

To Albedo ze standami, u mnie też grało, po dłuższej chwili pani się odezwała. emotka

No,u mnie chwilę czekałam i nikt nie odezwał się.Myślę,że jeszcze raz zadzwoni,oby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6307634 Napisano: 04.01.2017 14:31:20 w Połączenia nieodebrane
2x zastrzeżony.Odebrałam i leciała tylko muzyka.Ktoś też tak miał?
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6306664 Napisano: 02.01.2017 13:41:02 w Lay's
cc_investigator napisał(a):

Poczytałam regulamin i mam taką refleksję - mieć 1 000 000 zł na nagrody i tak je skopsać, 500 000 zł poszło w kominy. Epickie. Jak ten komin kosztuje 61 zł, to już lepiej było dać codziennie 50-tki do wygrania.

Nie lubię tych konkursów fotoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6305411 Napisano: 28.12.2016 22:26:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalafior napisał(a):

Ech ten kalendarz Winiary... Zapas chemii nakupiony na kilka miesięcy i zero nagród.
A jak widziałam że na forum padają wygrane, to jeszcze bardziej się nakręcałam.
Wypasione też mnie nie lubi.
Zresztą jak to loterie, ale ciągle się łudzę że w końcu się uda....
I ciągle rozczarowuje  emotka

emotka hmmm,u mnie tak samo,a na dodatek dzień przed zakończeniem kupiłam w C4 Lipton z Kasią i nie wysłałam zgłoszenia,bo zapomniałam, został tylko paragon  nie wysłanyemotka Z drGerard wysłałam kilka zgłoszeń i też pustka emotka Na inne konkursy brak veny i przeciągam z dnia na dzień,a potem wszystko skumuluje się na jeden raz i będzie nerwówkaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6305397 Napisano: 28.12.2016 22:01:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
nataszka napisał(a):

Gratulacje autka emotka  Monika 11 

I ja dołączam do gratulacji emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

tereniagno

#6304133 Napisano: 22.12.2016 19:18:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy!Jesteś laureatem rezerwowym II stopnia(zestaw) w loterii"Poczuj się jak gwiazda" emotka
Wreszcie coś emotka Wyświetl w wątku >>