Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6259627 Napisano: 25.09.2016 19:02:27 w Kaufland konkursy
Domino123 napisał(a):

nelunia napisał(a):

lidzik napisał(a):

nelunia napisał(a):

mam problem z wysłaniem załączników z konkursu P&G troszczy się o przyszłych olimpijczyków.
Paragon ma wielkość 1,00 MB, załącznik ze podpisaną zgodą 0,978 MB . O co kaman? Wysłałam wczoraj, dzisiaj przed minutą  i po chwili wraca mi maila z informacją, że jeden z moich listów nie dotarł do adresata emotka

W Paincie zmniejszyłam wielkość plików tak aby te dwa (paragon i oświadczemie) dawały razem 1 MB i doszło do nich.Musisz chyba zmniejszyć.

pierwszy raz wzięłam udział w kauflandowym konkursie i myślałam, że wielkość 1 MB dotyczy jednego załącznika

Hmm ja skopiowałam oświadczenie do treści maila. Można tak ?

Oczywiście,że można,zawsze tak robie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6259561 Napisano: 25.09.2016 13:46:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jez napisał(a):

Robot kuchenny BOSCH z "Czystego startu" Stokrotka

I do mnie dotarł robot z "Czystego  startu",ale z Twojego Marketu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6258052 Napisano: 21.09.2016 22:45:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Loteria  "Lay`s Maxx" 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6257909 Napisano: 21.09.2016 18:31:26 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

Azaliż już koniec? emotka
Czyżbym tylko ja jedna nie wygrała...na całe moje jedno zgłoszenie? emotka

Chciałabyś być sama emotka

Ja też dopisuję się, 2/0 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6257885 Napisano: 21.09.2016 17:57:46 w SZUKAM....
aniago81 napisał(a):

defed napisał(a):

aniago81 napisał(a):

Czy w waszych kauflandach tez jest problem z wymiana paragonow na bony?? Bo albo bony sie drukuja...a jak juz sie pojawia to o wiekszych nominalach, czyli 5 paragonow za malo, tezeba miec od razu 10 a najlepiej 20...cos tu nie halo....

2 tyg. czekałam na dostawę bonów, no ale się doczekałam. Dałam im do zeskanowania 5 paragonów i dostałam w zamian 5 boników - każdy po 5zł. Nie dają bonów całych o wartości 25zł, tylko odpowiednia kwotę "po piątce". Więc coś tu nie halo u Ciebie z tłumaczeniem o nominałach.

No wlasnie u mnie najmniejszym nominalem jest 50 .... Dziwne ale prawdziwe

Ale to nie są bony upominkowe,takie jak wygrywasz w konkursie,tylko nominały 5 złotowe niebieskie i pani powiedziała,że są na wymianę za paragony, tylko 5 złotowe.Ja dostałam 5 niebieskich bonów upominkowych,na których jest napisane,że nie podlegają wymianie na gotówkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6253182 Napisano: 12.09.2016 15:21:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Robot kuchenny Twój Market-"Czysty start" sms przed chwiląemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6253179 Napisano: 12.09.2016 15:19:57 w Informują
karolinamat napisał(a):

Smolar "Czysty start" - Spar

Smolar"Czysty start"-Twój Market. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6253065 Napisano: 12.09.2016 13:12:46 w Połączenia nieodebrane
607 721 451- o 11:15 odebrałam,ale melodyjka leciała i nikt nie odezwał się.Może ktoś wie co to za numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6252899 Napisano: 11.09.2016 23:36:59 w Kaufland konkursy
kemli napisał(a):

byłam dziś w kauflandzie. zrobiłyśmy z mamą zakupy na 2 paragonu. a tata znalazł jeszcze 2 w koszykach emotka
problem w tym, że kompletnie nie chce mi się za to zabierać, nie czuję tego mojego flow... emotka  i trochę smutek, że mogę te paragony puścić tylko w tym etapie, w którym robiłam zakupy. 
dobra, koniec narzekania zabieram się do działania emotka

I w ten oto sposób przepadły mi 4 paragony:( Nie doczytałam regulaminu,że trzeba wysyłać zgłoszenia datami do danego etapuemotka emotka Na dodatek poszłam odebrać bony i nie mają w tej chwili na stanieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6252103 Napisano: 09.09.2016 12:26:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
dang21 napisał(a):

Torba piknikowa Lay's Carrefour - Avanti emotka

I do mnie los uśmiechnął się na koniec konkursu,jest torbaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6249845 Napisano: 04.09.2016 19:57:41 w Biedronka
calliope napisał(a):

tereniagno napisał(a):

calliope napisał(a):

asiam napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktoś z Was rejestrował już kartę? Nijak nie mogę wpisać hasła by się zarejestrować.
I jako info: nr komórki obowiązkowy i wszystkie zgody też obowiązkowe przy rejestracji.

Dziś bez problemu zarejestrowałam kartę i nawet nie trzeba było podawać znaków specjalnych w haśle.emotka

Ja też właśnie zarejestrowałam swoją i mam pytanie co z nią teraz zrobić i jak używać? Trzeba ją dać kasjerce czy samemu gdzieś zeskanować? emotka

Teraz próbowałam zarejestrować kartę i znowu nie chce wejśćemotka Nie wiem czy robię coś źle,ale 1 stronę przyjęło,tylko z danymi nie chce zarejestrowaćemotka

a te 4 punkty ze zgodami masz zaznaczone (wykropkowane)?

Wszystko zaznaczone,tak.Już mnie wkurza ta rejestracjaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6249829 Napisano: 04.09.2016 19:17:43 w Biedronka
calliope napisał(a):

asiam napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktoś z Was rejestrował już kartę? Nijak nie mogę wpisać hasła by się zarejestrować.
I jako info: nr komórki obowiązkowy i wszystkie zgody też obowiązkowe przy rejestracji.

Dziś bez problemu zarejestrowałam kartę i nawet nie trzeba było podawać znaków specjalnych w haśle.emotka

Ja też właśnie zarejestrowałam swoją i mam pytanie co z nią teraz zrobić i jak używać? Trzeba ją dać kasjerce czy samemu gdzieś zeskanować? emotka

Teraz próbowałam zarejestrować kartę i znowu nie chce wejśćemotka Nie wiem czy robię coś źle,ale 1 stronę przyjęło,tylko z danymi nie chce zarejestrowaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6249575 Napisano: 03.09.2016 13:39:24 w Biedronka
andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

olunka napisał(a):

asiam napisał(a):

hasło musi mieć i dużą litere i cyfrę i jakiś znak, inaczej nie przejdzie

Też nie mogę zarejestrować tej karty,wpisuje  dużą literę i znak, i cyfrę, i d..aemotka

ja zrobiłam   !    i zarejestrowało:)

Byłam teraz w Biedrze i kasjerka mówiła,że jest przeładowany serwer. Może dlatego nie chce mi zarejestrować.Spróbuję wieczorem.Nie mogą też wydawać kart. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6249561 Napisano: 03.09.2016 12:23:49 w Biedronka
olunka napisał(a):

asiam napisał(a):

hasło musi mieć i dużą litere i cyfrę i jakiś znak, inaczej nie przejdzie

Też nie mogę zarejestrować tej karty,wpisuje  dużą literę i znak, i cyfrę, i d..aemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6249381 Napisano: 02.09.2016 17:54:19 w Wkurza mnie...
bucik-konkursy napisał(a):

...2 małych dzieci 3 i 5 lat. Babcia i matka dzieci spały pijane w pokoju, a dzieci były w małym pokoiku, bawiły się zapałkami. (...) Poparzonego 5-latka helikopterem zabrali do szpitala w krytycznym stanie. Matka chłopców jest w ciąży

O takiej matce można jedynie powiedzieć, że "umie do trzech zliczyć".
A program 500+ nadal działa...
emotka

Ponoć nie mają wrócić już do tego mieszkania,bo mają zadłużenie w czynszu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6249377 Napisano: 02.09.2016 17:48:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
ilonaaa93 napisał(a):

Wczoraj Żabka bon 50 zł

I u mnie teżemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6249366 Napisano: 02.09.2016 17:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Wygrane dziś noże z Kamisa to już są rezerwy czy jeszcze "normalna" partia? 
Czy jestem jedyna osobą, której nie wylosowali? emotka  

Nie jesteś sama,moja córka też nie wygrałaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6248759 Napisano: 01.09.2016 16:35:17 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że przez głupotę dorosłych cierpią dzieciemotka Dziś ok. godz.10,w wieżowcu na przeciwko mnie spaliło się mieszkanie,w którym były 3 dorosłe osoby i 2 małych dzieci 3 i 5 lat.Babcia i matka dzieci spały pijane w pokoju,a dzieci były w małym pokoiku,bawiły się zapałkami.Zapalił się tapczan i wszystko poszło z dymem.Trzecia dorosła osoba-ciocia dzieci ,była w innym pokoju,gdy poczuła dym,zdążyła wynieść na balkon 3-latka,a gdy wróciła po drugiego,drzwi były w ogniu i nie było dostępu.Poparzonego 5-latka helikopterem zabrali do szpitala w krytycznym stanie.Matka chłopców jest w ciązyemotka

Dziś mogę dodać,że dziecko ma poparzone 60% ciała i płuca.Z Bydgoszczy zostało przetransportowane śmigłowcem do Szczecina,gdzie przeszło ciężką operację i stan jego nadal jest bardzo ciężki.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6248376 Napisano: 31.08.2016 23:32:09 w NA CO CZEKAMY?
Żabka -fairy
Żabka Gilette
jeszcze nie było wyników,a ja myślałam,że nic nie wygrałam.Czyli jest jeszcze nadziejaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6248274 Napisano: 31.08.2016 21:08:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że przez głupotę dorosłych cierpią dzieciemotka Dziś ok. godz.10,w wieżowcu na przeciwko mnie spaliło się mieszkanie,w którym były 3 dorosłe osoby i 2 małych dzieci 3 i 5 lat.Babcia i matka dzieci spały pijane w pokoju,a dzieci były w małym pokoiku,bawiły się zapałkami.Zapalił się tapczan i wszystko poszło z dymem.Trzecia dorosła osoba-ciocia dzieci ,była w innym pokoju,gdy poczuła dym,zdążyła wynieść na balkon 3-latka,a gdy wróciła po drugiego,drzwi były w ogniu i nie było dostępu.Poparzonego 5-latka helikopterem zabrali do szpitala w krytycznym stanie.Matka chłopców jest w ciązyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0