Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6180624 Napisano: 06.04.2016 00:19:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Muszę trochę pobiadolić.Wysłanych sporo,a wygranych zero emotka Odmień się losie i uśmiechnij się do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6180425 Napisano: 05.04.2016 17:53:28 w Połączenia nieodebrane
Dziś o 11:58 taki nr 228884402,sprawdzałam w wyszukiwarce-nieznany,ktoś zna co to może być?Nie mogę dzwonić z tego tel.
Wczoraj wieczorem jeszcze taki nr: 857221397 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6179816 Napisano: 04.04.2016 18:27:44 w SZUKAM....
Czy ktoś wysyłał zgłoszenie na HALLS,gdzie trzeba podać pesel?Po co im pesel przed wygraną?Rozumiem po weryfikacji w razie wygranej do odprowadzenia podatku,ale przed? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6179810 Napisano: 04.04.2016 18:09:52 w Wkurza mnie...
Jestem taka zdenerwowana,bo chłopak przyszedł do mojej klatki i wyskoczył z okna 11 piętra.Na miejscu zabity (*).Mieszkam na 8 piętrze,przyjechała policja,pogotowie i odruchowo spojrzałam na dół,a on leżał w kałuży krwi.Prokurator mówił,że miał 35 lat.Straszny widok,miał całą twarz zmasakrowaną.Współczuję rodzinie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6179803 Napisano: 04.04.2016 17:57:54 w Biedronka
kemli napisał(a):

dostał już ktoś karty do hebe z monte?

Jeszcze żadnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6179374 Napisano: 03.04.2016 00:56:37 w SZUKAM....
mia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wysłałam zwrotkę z paczki-sprzątaczki 30.03 z danymi i skanem paragonu,i do tej pory nie dostałam potwierdzenia,,ze do nich doszło.Czy ktoś też tak ma,czy mam odesłać dane jeszcze raz lub jeszcze zaczekać?

Wszystko gra, odpisują z informacją o pozytywnej weryfikacji w ciągu 1-3 dni roboczych.
Więc pewnie w poniedziałek Ci odpiszą. emotka

Ok.dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6179309 Napisano: 02.04.2016 19:29:17 w SZUKAM....
Wysłałam zwrotkę z paczki-sprzątaczki 30.03 z danymi i skanem paragonu,i do tej pory nie dostałam potwierdzenia,,ze do nich doszło.Czy ktoś też tak ma,czy mam odesłać dane jeszcze raz lub jeszcze zaczekać? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6177626 Napisano: 29.03.2016 17:37:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
klaudaa napisał(a):

logos89 napisał(a):

paczka sprzataczka - e-mail dziś 

tez:)

I u mnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6175877 Napisano: 22.03.2016 20:28:12 w SZUKAM....
trojan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Szukam wyników Grześków,bo na ich stronce w nic nie można wejść.Czy tylko informacja przychodzi mailem,czy gdzieś są kody do sprawdzenia.Tylko z 3 dni widziałam kody i więcej nie.

na stronie są podane kody wylosowane. Podaj z jakiego dnia chcesz wyniki to ci podeśle. Ale kody są podane tylko na bilety do kina.

Na stronie Grześków?Ja sprawdzone mam tylko z pierwszych 3 dni konkursu,a mam ich sporo z innych dni niesprawdzonych,ponieważ nigdzie ich nie trafiłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6175845 Napisano: 22.03.2016 18:18:56 w SZUKAM....
Szukam wyników Grześków,bo na ich stronce w nic nie można wejść.Czy tylko informacja przychodzi mailem,czy gdzieś są kody do sprawdzenia.Tylko z 3 dni widziałam kody i więcej nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6175457 Napisano: 21.03.2016 17:47:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Omijałam ten watek,łudząc się,że może coś wpadnie,a tu wielka susza.Ucieszyłam się sprawdzając paczkę-sprzątaczkę  2x,a to niestety nie moje paragony,nie mówiąc już o innych konkursachemotka Dlaczego,dlaczegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6173522 Napisano: 16.03.2016 00:23:45 w SZUKAM....
bloomcia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

bloomcia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

bloomcia napisał(a):

Szukam odpowiedzi: W sklepie kasjerka nabiła 2x ten sam produkt, mimo, że kupowałam jedną sztukę. Powiedziała żeby udać się do BOKu to zwrócą kasę za ten jeden nabity dodatkowo. Zwrócili, jednak Pani w BOKu powiedziała że paragon fiskalny musi zostać u nich, bo kasjerka musi potem wycofać ten produkt czy coś takiego. Powiedziałam że potrzebuję paragon (chciałam wysłać zgłoszenie na sagę). Pani na to że nie wyda mi fiskalnego i może mi jedynie wydrukować zastępczy. Z nieznajomości prawa odpuściłam, ale zastanawiam się, czy ta kobieta miała prawo nie wydać mi oryginału paragonu na moją prośbę? (co, gdyby to był jakiś duży konkurs, a nie saga) Po drugie, czy mając paragon zastępczy (wydruk na kartce A4) mogę zarejestrować się w w/w promocji?

Kiedyś miałam podobną sytuację w Kauflandzie (...) Babka pokręciła nosem ale mi go jednak oddała w końcu. (...) W każdym razie tak na przyszłość na pewno można zrobić jeszcze jedną rzecz - skoro nie chcą oddać oryginalnego paragonu, to niech przyjmą zwrot wszystkich produktów, albo przynajmniej tych konkursowych i nabiją je jeszcze raz. Wtedy i oni mają ten pierwotny paragon i Ty oryginał.

No u mnie własnie też Kaufland. No nic, na przyszłość będę wiedzieć żeby walczyć o swoje. Też pomyślałam o tym zwrocie towaru konkursowego i o ponownym nabiciu, ale wtedy sie spieszyłam do dziecka, a kolejki w Kauflandzie takie "piątkowe" (zresztą to raczej tak nie powinno być, żebym przez błąd kasjerki musiała latać i kombinować żeby mieć ten paragon). Zobaczę jeszcze co mi odpiszą z Kauflandu, bo opisałam im tę sytuację w mailu. Swoją drogą babka w BOKu nie potrafiła nawet wydrukować tego zastępczego i musiała gdzieś dzwonić i pytać na bieżąco co ma klikać...
PS: Już wiem że nie mogę wziąć udziału, bo na paragonie zastępczym nie ma nr paragonu tylko nr systemowy.

A nie łatwiej  było zabrać drugie opakowanie herbaty..jak juz zaplacilas za nie..nie byłoby  problemu..

Ale to nie herbatę kasjerka nabiła podwójnie (tylko najdroższy produkt, który wtedy kupowałam).
Zresztą teraz można gdybać. Pytanie dotyczyło czego innego, czy mogli nie wydać mi oryginału. Już wiem że nie powinni tak zrobić, więc temat zamykam, żeby nie robić spamu. Dziękuję wszystkim którzy mi pomogli w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie emotka

Miałam taki przypadek w Biedronce.Kasjerka nabiła mi 2 takie same produkty .Powiedziała,że musi oryginał zabrać,a mi może dać ksero.Powiedziałam,że potrzebuję oryginał paragonu,więc sobie skserowała,a ja dostałam oryginał i nie robiła żadnego problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6171541 Napisano: 11.03.2016 10:52:04 w Kaufland konkursy
izak1000 napisał(a):

arya napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

Ma ktoś nową ulotkę? Jest jakiś konkurs? emotka

Nic nie ma  emotka

Może nie w gazetce ale jest:  "Już w poniedziałek 14 marca rusza nasz nowy konkurs fotograficzny "Wielkanocne specjały". Do wygrania mamy aż 100 bonów na zakupy w
naszych sklepach o wartości 100 złotych!"

To jest też w gazetce z boku po prawej stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6170644 Napisano: 09.03.2016 12:15:18 w Biedronka
rubik napisał(a):

Czy już kto dostał kartę do Hebe 50zł gdzie trzeba było kupić produkty Zott .

Jeszcze nic nie przyszło do mnie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6169308 Napisano: 05.03.2016 21:57:49 w Biedronka
bc14 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

marek262 napisał(a):

DORFII napisał(a):

A czy @ za IV etap Zott juz były?

wg moich informacji jeszcze nie, ale lepiej niech ktoś potwierdzi

U mnie też jeszcze nic nie przyszło,więc myślę,że jeszcze nie puszczali.

a trzeba czekac na maila,czy wysylacie paragony wczesniej?

Ktoś pisał,że wysyłał wcześniej.Ja czekam na maila..Ostatnio też czekałam na maila i dopiero wysłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6169306 Napisano: 05.03.2016 21:52:03 w Biedronka
norweska20 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

Mieliście problem z realizacją kart z konkursu na 20 lecie biedronki?
Kobieta przy kasie powiedziała mi, że oni nie realizują tych kart.
Zbiła mnie z tropu, potem powiedziała, że nie miała jeszcze takiej karty i nie wiedziała jak ją zrealizować, więc dałam spokój i zapłaciłam normalnie. 
Teraz sobie myślę, że mogłam zażądać zawołania kierownika lub kogoś kto się na tym zna, ale wolałabym się upewnić czy u Was wszystko działało jak trzeba.

żadnych problemów , po prostu na nie kumatą babę trafiłaś....przecież te karty mają nawet nadruk biedronkowy ..powiedz jej tylko że ma ściągnąć 100zł , a resztę dopłacisz gotówką - jeśli twoje zakupy przewyższają 100zł

Całą kartę wykorzystałam w Biedronce kilka razy bez żadnego problemu emotka Powiedz,że to jest na podpis i  ma przeciągnąć przez terminal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6169076 Napisano: 04.03.2016 21:42:48 w Biedronka
marek262 napisał(a):

DORFII napisał(a):

A czy @ za IV etap Zott juz były?

wg moich informacji jeszcze nie, ale lepiej niech ktoś potwierdzi

U mnie też jeszcze nic nie przyszło,więc myślę,że jeszcze nie puszczali. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6168622 Napisano: 03.03.2016 23:31:35 w Lotto i inne
zdrapka po 1zł -słonik = wygrane  20zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6168611 Napisano: 03.03.2016 22:31:34 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Dziś byłam w Rabacie Detal- myślę sobie- a kupię, co tam trzeba ( mimo, że tak na prawdę mi nie trzeba emotka ) i zagram.
Ale w tym sklepie taka bida z nędzą, że nie było ani jednego produktu do tego konka aktualnego i wyszłam z niczym, tzn, z zaoszczędzonymi 2 dychami w kieszeni emotka

Ha ha, to tak jak u mnie w ABC. Ten sklep fajkami i piwem stoi; oczywiście w sieci jest tylko na papierze, więc nawet jak się jakiś produkt konkursowy trafi, to cenę ma daleką od promocyjnej... emotka

Te wszystkie sklepy abc maja ceny dalekie od promocyjnych! Nie wiem po co są te gazetki promocyjne i w jakich sklepach je stosują,bo nawet jak są w sklepie,to ceny i tak są inne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6168582 Napisano: 03.03.2016 21:42:53 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

mysz-s napisał(a):

@do.ta.3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie Loterii  "Wielkanocny koszyk nagród" w Groszku.
Czy wszystkie sklepy biorą udział? Ma kto jakąś listę?

Listy jako takiej nie mam... Jednak wczoraj napisałam do Smolara prośbę o wykaz sklepów biorących udział w loterii i otrzymałam dziś odpowiedź, że w moim miasteczku tylko jeden sklep jest na liście /i jego adres/... Niepotrzebnie podpisałam się imieniem, nazwiskiem i miastem...  emotka  PS. Wysłałam wczoraj SMS-em zgłoszenie ze sklepu, które wg Nich nie bierze udziału i nie wiem, jak to teraz odkręcić...  emotka w

wiesz co ja mam podobnie, adres sklepu biorącego udział jest ....nr 2 a jak byłam i robiłam zakupy to jest ta sama ulica ale nr 3 i też nie wiem co o tym myśleć nic wysłałam zgłoszenia ale też zapytanie wysłałam do organizatora, moja miejscowość też jest mała i nie ma innego sklepu groszek 

a gdzie jest lista tych sklepów?

Napisałam do Nich ponownie prośbę o listę wszystkich sklepów biorących udział w loterii i oto odpowiedź:
"Bardzo dziękujemy za zainteresowanie promocją!Ze względu na specyfikę sieci Groszek – nie ma do tej akcji listy
sklepów.
Jeśli na terenie sklepu znajdują się materiały informujące o akcji –
to taki sklep bierze udział w loterii.
Tak należy rozumieć „wybrane” i tak jest to zapisane w regulaminie
jako definicja sklepu promocyjnego.

Życzymy powodzenia w losowaniach!"emotka

Może też zdarzyć się,że sklep bierze udział,a nie są wywieszone plakaty informacyjne.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0