Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6154763 Napisano: 04.02.2016 00:05:55 w Biedronka
mia napisał(a):

Plus ostatnio daje po garach z numerami 71-coś tam. emotka
Dzisiaj oczywiście też mi nie wysłał. Na inne numery działa bez problemu.

na 661,663 też mi nie działał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154758 Napisano: 03.02.2016 23:48:17 w Biedronka
mksmichal napisał(a):

U mnie dwa plusy tez nie działają 

Teraz  z 1 mi wysłało,a  z 2 nadal nie chce.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154754 Napisano: 03.02.2016 23:45:07 w Biedronka
asper01 napisał(a):

T-mobile poszło. No trudno, wygram tylko auto;)

Z telefonu na telefon eska przyszła w plusie,a dalej z żadnego nie chce wysłaćemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154751 Napisano: 03.02.2016 23:37:37 w Biedronka
tereniagno napisał(a):

asper01 napisał(a):

U mnie też nic nie idzie. Dwa telefony, oba w PLUSie

Mam środki i oba telefony też w plusieemotka

Dotknij wiadomość aby ja sprawdzić i wyślij ponownieemotka Sprawdzam,wysyłam ponownie i d..a,cały czas to samo na 2 telefonach w plusieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154746 Napisano: 03.02.2016 23:31:41 w Biedronka
asper01 napisał(a):

U mnie też nic nie idzie. Dwa telefony, oba w PLUSie

Mam środki i oba telefony też w plusieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154738 Napisano: 03.02.2016 23:25:35 w Biedronka
aniolek33 napisał(a):

maryam napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wysłałam teraz sms na Colgate i przychodzi zwrotka -błąd wysyłania.Co robię nie tak? emotka DBAM.nr paragonu i odp.Konkurs trwa do 03.02.

po numerze też kropka emotka

Wywala błąd czy próbie wysłania....

Błąd wysyłania.Cały sms ma 160 znaków z wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154735 Napisano: 03.02.2016 23:22:58 w Biedronka
maryam napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wysłałam teraz sms na Colgate i przychodzi zwrotka -błąd wysyłania.Co robię nie tak? emotka DBAM.nr paragonu i odp.Konkurs trwa do 03.02.

po numerze też kropka emotka

Mam po numerze też kropkę.Wysłałam z innego numeru i to samo przychodzi.Jeżeli konkurs do 3.02,to powinno jeszcze przyjąć prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154733 Napisano: 03.02.2016 23:20:05 w Biedronka
Wysłałam teraz sms na Colgate i przychodzi zwrotka -błąd wysyłania.Co robię nie tak? emotka DBAM.nr paragonu i odp.Konkurs trwa do 03.02. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6154132 Napisano: 03.02.2016 00:12:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Heh,nadal tu istnieję.Nic,nic i nic od początku stycznia emotka emotka
Kiedy to się zmieni i odczaruje pustki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6152663 Napisano: 30.01.2016 22:10:10 w SZUKAM....
nasturcja19 napisał(a):

bonawentura napisał(a):

Czy z konkursu ZOTT Biedronka po wysłaniu zgłoszenia przychodzi jakieś potwierdzenie/zwrotka na maila?

Przychodzi 

Tak? dostałaś takiego maila,bo ja nic nie dostałam,tylko podziękowanie na stronie.Pisała do mnie koleżanka z forum i też dostała tylko podziękowanie na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6152419 Napisano: 29.01.2016 22:39:11 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Wkurza mnie znowu choroba emotka Zapalenie oskrzeli,tchawicy i krtani antybiotyk skonczony w niedzielę a dzisiaj na nowo antybiotyk:angina ropna emotka Tak to jest jak się pracuje z malymi dziećmi,tyle razy mowi sie rodzicom żeby nie przyprowadzali chorych dzieci,zarażaja się nawzajem pochodzą 1 tydzień i znowu chorują a ja w tym roku poraz pierwszy pracuję z maluchami i łapię od nich wszystko kolejne L4 a nie chorowalam kilka lat!!Wiecie że rodzice dają dzieciom rano syropy na gorączkę i to często po kryjomu w szatni a potem za 3 godziny muszę dzwonić do pracy bo mają już 38 stopni gorączki albo jelitowka 1 dzien i już dziecko zdrowe w przedszkolu.Wiem nikt nie chce brac L4 takie czasy ,tylko szkoda tych dzieci które rodzice przetrzymują w domu żeby wyzdrowiały a potem 4 dni i znowu biedaczyska chore emotka Jest jeden plus L4 ,trochę poświęcę czasu na konkursy i nadrobię wszystkie zaległości  emotka

Skąd ja to nam.Moja wnusia 3 lata nie chorowała i poszła od września do przedszkola.Chodziła cały tydzień,następne 3 tygodnie już nie chodziła,bo złapała jakieś choróbsko.To samo było koniec listopada, dostała jakieś uczulenie,córka pojechała na pogotowie,gdzie lekarz stwierdził ospę,która po 2 dniach zniknęła(nie wyglądało mi na ospę,jednak było uczulenie),więc nie poszła już do końca grudnia.Od stycznia poszła zdrowa do przedszkola,po tygodniu katar,znowu przestała chodzić następne 2 tygodnie.Teraz poszła ,chodziła tydzień.U nas są ferie,była 2 dni,okazało się,że teraz dostała faktycznie ospę i znowu następny miesiąc nie będzie chodziła.Dlaczego tak się dzieje?Rodzice przyprowadzają chore,zasmarkane dzieci do przedszkola i następne chwytają chorobę.Mówią,że dziecko musi odchorować przedszkole,ale uważam,że można by było tego uniknąć,gdyby nie przychodziły dzieci chore.Nigdy nie posyłałam swoich chorych dzieci do przedszkola,dopóki nie wyzdrowiały całkowicie,a też pracowałam i nie miałam nikogo, z kim mogłabym zostawić. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6152400 Napisano: 29.01.2016 22:04:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ilonaaa93 napisał(a):

Paczka sprzątaczka z 18.12. (ta co niby mój e-mail z paragonem nie dotarł), poczta polska.

Jeżeli wozi PP,to też dotarła do mnie,ale muszę iść na pocztę odebrać(też mail nie dotarł,musiałam wysłać ponownie),avizo w skrzynce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151812 Napisano: 29.01.2016 00:27:42 w Biedronka
yolka123 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zott,czy przychodzi jakieś potwierdzenie na maila o wysłaniu zgłoszenia,czy tylko na stronce;Dziękujemy....?W regulaminie nie doczytałam takiego zapisu.

Uff, też rzutem na taśmę zdążyłam wysłać zgłoszenie do tego etapu.
Tylko podziękowania na stronie, na maila nic nie dostałam.

Dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151804 Napisano: 28.01.2016 23:57:16 w Biedronka
Mam pytanie odnośnie Zott,czy przychodzi jakieś potwierdzenie na maila o wysłaniu zgłoszenia,czy tylko na stronce;Dziękujemy....?W regulaminie nie doczytałam takiego zapisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151239 Napisano: 27.01.2016 22:10:47 w Sport
Trener wkurzony wyszedł sobie i wcale nie dziwie się. To co dziś pokazali, to nie tylko porazka, a tragedia emotka  Oj, dzis czuje wielki niesmak po porazceemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151236 Napisano: 27.01.2016 22:07:00 w Sport
Nie wiem co dziś dzieje się z Jureckim i Bieleckmi? To jest porazka na calej liniiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151223 Napisano: 27.01.2016 21:50:53 w Sport
To co dziś dzieje się, to jest nie do pojecia emotka zeby taka przewaga emotka Wiedzialam, ze beda mieli ciezko, ale nie az tyle bramek przewagiemotka Mysle, ze to tez robia nerwy, za bardzo chcieli wygrac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6147899 Napisano: 20.01.2016 09:22:33 w Pomocy!!!!
netka2000 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

anet napisał(a):

Czy ktoś też dostał maila ponaglajacego od Glade (dotyczacego przesłania danych adresowych i skanu dowodu zakupu)? Odsyłałam w dniu otrzymania informacji o wygranej, niestety napisali, że do nich nie dotarło nic ( a mam wiadomość w wiadomościach wysłanych). Czy miał ktoś podobnego maila dzisiaj? Czy istnieje do nich jakiś nr tel? Może być pw.

Ja dziś dostałam takiego maila z paczki-sprzątaczki,że czekają na dane z paragonem,a wszystko wysłałam 30.12.15 i też mam w wysłanych potwierdzenie.Wysłałam ponownego maila z danymi.Mam pytanie,czy po wysłaniu danych przychodzi jakaś zwrotka,że doszło do nich?

Jeżeli wysłałaś z potwierdzeniem odbioru to przychodzi mail, że wiadomość ta została odczytana o tej a o tej godzinie

Dziękuje bardzo,ostatnio nie dostałam potwierdzenia,dziś potwierdzili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6147704 Napisano: 19.01.2016 19:47:00 w Pomocy!!!!
anet napisał(a):

Czy ktoś też dostał maila ponaglajacego od Glade (dotyczacego przesłania danych adresowych i skanu dowodu zakupu)? Odsyłałam w dniu otrzymania informacji o wygranej, niestety napisali, że do nich nie dotarło nic ( a mam wiadomość w wiadomościach wysłanych). Czy miał ktoś podobnego maila dzisiaj? Czy istnieje do nich jakiś nr tel? Może być pw.

Ja dziś dostałam takiego maila z paczki-sprzątaczki,że czekają na dane z paragonem,a wszystko wysłałam 30.12.15 i też mam w wysłanych potwierdzenie.Wysłałam ponownego maila z danymi.Mam pytanie,czy po wysłaniu danych przychodzi jakaś zwrotka,że doszło do nich?
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6146519 Napisano: 17.01.2016 20:23:05 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziewczyny jak mi dziś źle.Byłam w 6 tygodniu ciąży i koniec ,nie ma mojej dzidzi .Ciągle zadaje sobie pytanie dlaczego? kur....jak to boli,nie mam ochoty na nic ,najchetniej zasnełabym i nigdy sie nie obudziła już emotka

Tak bardzo mi przykro...emotka emotka

Kochana,masz dla kogo żyćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0