Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Postów 5276
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie potwierdzenie odbioru też było z boku na folii.Czy to trzeba im odesłać,bo nic nie ma nigdzie napisane,tylko pusty druk??? Gwarancja też nie podbita. Wyświetl w wątku >>
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie,nareszcie doszedł
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam maila,a teraz kurier przywiózł bony
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nigdy nie otrzymuję na onecie potwierdzenia odczytu,ale coś to długo trwa.Zaraz piszę maila,bo wczoraj nie miałam czasu,a bon nie przyjechał. Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nadal cisza.Dziś nie mam czasu,weszłam tylko sprawdzić czy wożą bony,ale wieczorem napiszę maila do nich.
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nadal nie ma bonu
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysyłając dane zapomniałam wpisać miejscowości i kodu,ale szybko zorientowałam się i zaraz wysłany był kompletny mail.Jak dotychczas bon nie przyszedł.Chyba w poniedziałek zadzwonię i zapytam,czy wysłali bon.Orientuje się ktoś do kiedy w/g regulaminu mają termin wysyłki?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie bon jeszcze nie dojechał
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekam na pralkę i bon.Myślałam,że zdążę zamontować pralkę przed Świętami,a tu plędz
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nawet odczytu nie ma
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też nie mam żadnego maila i bon nie przyjechał jeszcze.Pralka też dziś nie przyjechała
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekam na pralkę i bon.Ale pośpieszyli się z bonami,miłe zaskoczenie
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do dnia 17.12.2014 r. Wyrobili się wcześniej to poinformowali, przecież nie było napisane, że jutro będą informować
To tylko 1 osoba chwaliła się z wygraną,a gdzie reszta? Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też czekam
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5. Komisja dokona rozstrzygnięcia Konkursu w terminie do dnia 17.12.2014 r.
8. Weryfikacja prawa do Nagrody będzie prowadzona w następujący sposób:
a. najpóźniej do dnia 19.12.2014 r., tj. w okresie 2 dni roboczych od dnia zakończenia obrad Komisji,
Organizator podejmie trzy próby połączenia telefonicznego z Laureatami Konkursu, dzwoniąc
kolejno do każdego z nich na numer telefonu, z którego dokonali Zgłoszenia do Konkursu z
Odpowiedzią wybraną przez Komisję.
Więc jakim cudem już dzwonili?
Chyba,że chodzi o konkurs "Dojenie internetów",a tam jest sporo nagród.
Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro było zgłoszone,że ma paraliż i już nie mówi,to po co chciała,żeby dać ją do telefonu!!!!!Co pani dyspozytorka chciała od niej usłyszeć,że nie może mówić i leży na podłodze!!!!!-to miała jej powiedzieć???? A pani dyspozytorka stwierdziła,że 24-letnia kobieta nie może dostać paraliżu,bo to niemożliwe!Niestety okazało się,że to był udar i prawostronny paraliż,wtedy liczy się każda sekunda!
Sam lekarz powiedział,że nasz przypadek nie jest pierwszym,że odmówili(ma dyżury w pogotowiu)!! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety,nie mogą znaleźć przyczyny.Robią wszystkie badania specjalistyczne,no i czekamy za wynikami,które wysyłają do badania.Wprowadzili rehabilitację. Wyświetl w wątku >>