Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5961643 Napisano: 30.12.2014 22:14:35 w Kaufland konkursy
memos napisał(a):

mia napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Dojechała pralka emotka , ale protokół przekazania nagrody był tylko w jednym egzemplarzu - dla organizatora. Też tak mieliście? Karta oczywiście nie podbita.

U mnie w ogóle nie było protokołów.
Adnotacja "brak dokumentów zwrotnych" powędrowała do Smolara. Czekam teraz na ich ruch... emotka

U mnie potwierdzenie odbioru było przyklejone z boku pralki. Poogladajcie ją z każdej strony emotka

U mnie potwierdzenie odbioru też było z boku na folii.Czy to trzeba im odesłać,bo nic nie ma nigdzie napisane,tylko pusty druk??? Gwarancja też nie podbita. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5961322 Napisano: 30.12.2014 11:33:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
grandprix napisał(a):

Kaufland - bon, nareszcie. emotka

i u mnie,nareszcie doszedł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5961293 Napisano: 30.12.2014 10:53:15 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie nadal @ nie odczytali

Ja nigdy nie otrzymuję na onecie potwierdzenia odczytu,ale coś to długo trwa.Zaraz piszę maila,bo wczoraj nie miałam czasu,a bon nie przyjechał.

Napisałam maila,a teraz kurier przywiózł bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5961280 Napisano: 30.12.2014 09:46:01 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

U mnie nadal @ nie odczytali

Ja nigdy nie otrzymuję na onecie potwierdzenia odczytu,ale coś to długo trwa.Zaraz piszę maila,bo wczoraj nie miałam czasu,a bon nie przyjechał. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5960953 Napisano: 29.12.2014 13:09:00 w Kaufland konkursy
carissma napisał(a):

Dowiadywał się ktoś o bony, co się z nimi dzieje? Mój kurier znów nic dla mnie nie ma. Do kiedy mają czas na wysyłkę?

U mnie nadal cisza.Dziś nie mam czasu,weszłam tylko sprawdzić czy wożą bony,ale wieczorem napiszę maila do nich. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5960640 Napisano: 28.12.2014 00:23:55 w Kaufland konkursy
androm napisał(a):

ja też dalej bonu z Pogodnej nie mam, może w poniedziałek

U mnie nadal nie ma bonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5960422 Napisano: 26.12.2014 22:16:45 w Kaufland konkursy
asante napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie na jeden email przyszło że odczytali i bon na drugi dzien w domu, a na drugi nie zaznaczyłem opcji i bonu nie ma dalej emotka

EDIT: ja pitole emotka odpisali mi emotka zapomniałem podać numer telefonu z danymi.... Mam nadzieję że mnie to nie zdyskwalifikuje do otrzymania bonów emotka miał ktoś tak kiedyś? emotka
Dane wysłane 7.12 odpisali mi dopiero 24.12 emotka emotka

miał, miał i zazwyczaj niestety nie przyznawali bonu emotka Chyba, że połapałam się wcześniej

Mnie za pomylenie jednej cyfry w nr telefonu też zabrali bon, niestety to nie jest przyjazna agencja.

Wysyłając dane zapomniałam wpisać miejscowości i kodu,ale szybko zorientowałam się i zaraz wysłany był kompletny mail.Jak dotychczas bon nie przyszedł.Chyba w poniedziałek zadzwonię i zapytam,czy wysłali bon.Orientuje się ktoś do kiedy w/g regulaminu mają termin wysyłki?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5960368 Napisano: 26.12.2014 02:07:52 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

T
U mnie odczytu @ brak i bonu tez nie bylo [/quote
Odczytu też nie było,chociaż z tym odczytem,to różnie bywa.Raz jest następnego nie ma emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5960366 Napisano: 26.12.2014 01:21:08 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

I u mnie dziś kolejny bon dojechał na święta ale nie wszystkie jeszcze emotka

Do mnie bon jeszcze nie dojechał emotka ,natomiast w Wigilię kurier przywiózł pralkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5960365 Napisano: 26.12.2014 01:10:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
24 dojechała pralka emotka Szkoda,że nie dzień wcześniej była by już podłączona,a tak musi czekać do soboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5959568 Napisano: 23.12.2014 13:51:14 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na praleczkę? emotka

Czekam na pralkę i bon.Myślałam,że zdążę zamontować pralkę przed Świętami,a tu plędz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5959117 Napisano: 22.12.2014 13:37:48 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nadal nie mam ani bonu,ani pralki emotka

U mnie dzisiaj dopiero odczytali e-maila z danymi.

U mnie nawet odczytu nie ma emotka nie mówiąc już o pralce,za którą czekam ,bo moja klękła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5959111 Napisano: 22.12.2014 13:24:48 w Kaufland konkursy
Nadal nie mam ani bonu,ani pralki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5958748 Napisano: 20.12.2014 22:18:36 w Kaufland konkursy
Amaya napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

tak a propo..sprawdźcie sobie maile, są informacje z prośbą o odesłanie oryginalnego dowodu zakupu...chodzi o TQ emotka

to wysłali chyba tylko do wybranych, bo ja nie dostałam... emotka

Też nie mam żadnego maila i bon nie przyjechał jeszcze.Pralka też dziś nie przyjechała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5958282 Napisano: 19.12.2014 15:45:17 w Kaufland konkursy
onlyrybka napisał(a):

Też czekam na pralkę.

Ja czekam na pralkę i bon.Ale pośpieszyli się z bonami,miłe zaskoczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5957950 Napisano: 18.12.2014 23:47:08 w Biedronka

Do dnia 17.12.2014 r. Wyrobili się wcześniej to poinformowali, przecież nie było napisane, że jutro będą informować emotka
To tylko 1 osoba chwaliła się z wygraną,a gdzie reszta? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5957943 Napisano: 18.12.2014 23:33:22 w Kaufland konkursy
memos napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

wszyscy już dostali pralki?

Ja jeszcze czekam

Ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5956165 Napisano: 16.12.2014 00:27:27 w Biedronka
asante napisał(a):

marzenier napisał(a):

asante napisał(a):

Uwielbiam Frugo emotka emotka emotka

A skąd ten nagły przypływ uczuć emotka ;)
Czyżby ...;)

Czyżby, czyżby emotka
Zadzwonila pani z cudowną informacją. Nr jest już w "Informują"

5. Komisja dokona rozstrzygnięcia Konkursu w terminie do dnia 17.12.2014 r.
8. Weryfikacja prawa do Nagrody będzie prowadzona w następujący sposób:
a. najpóźniej do dnia 19.12.2014 r., tj. w okresie 2 dni roboczych od dnia zakończenia obrad Komisji,
Organizator podejmie trzy próby połączenia telefonicznego z Laureatami Konkursu, dzwoniąc
kolejno do każdego z nich na numer telefonu, z którego dokonali Zgłoszenia do Konkursu z
Odpowiedzią wybraną przez Komisję.
Więc jakim cudem już dzwonili?
Chyba,że chodzi o konkurs "Dojenie internetów",a tam jest sporo nagród.
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5956149 Napisano: 15.12.2014 23:28:32 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

androm napisał(a):

Cieszę się, że już dobrze z Twoją córką.
Co to za przypadłość? Może się komuś przyda w rodzinie jakby coś się działo. Co trzeba robić?
Pozdrawiam

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

do mojej babci 90- letniej tez odmowili przyjazdu, dopiero lekarka jak zadzwonila przyjechali, pewnie uwazaja ze starszych ludzi nie ma co juz leczyć

Lidzia ma 24 lata emotka
Z dnia na dzień jest coraz lepiej i to mnie cieszy,bo było kruchutko emotka

Wszystko zależy jak interpretujecie stan chorego, mojego męża złapał paraliż, bolało serce, nie mógł stać na nogach i pogotowie odmawiało przyjazdu. Po moich naleganiach sama dyspozytorka spytała czy przypadkiem nie traci przytomności, powiedziałam że tak i po 5 min pogotowie było w domu. Potem rodzice mieli udary i już wiedziałam co mówić, zwłaszcza, że panowie z karetki uświadomili mnie do "czego" mogą przyjechać. Przede wszystkim nie wolno "stawiać diagnozy" tylko odpowiednio opisać stan chorego. Na 10 moich wezwań (we wakacje) ani razu nie odmówili przyjazdu.

Skoro było zgłoszone,że ma paraliż i już nie mówi,to po co chciała,żeby dać ją do telefonu!!!!!Co pani dyspozytorka chciała od niej usłyszeć,że nie może mówić i leży na podłodze!!!!!-to miała jej powiedzieć???? A pani dyspozytorka stwierdziła,że 24-letnia kobieta nie może dostać paraliżu,bo to niemożliwe!Niestety okazało się,że to był udar i prawostronny paraliż,wtedy liczy się każda sekunda!
Sam lekarz powiedział,że nasz przypadek nie jest pierwszym,że odmówili(ma dyżury w pogotowiu)!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5956146 Napisano: 15.12.2014 23:18:47 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

do mojej babci 90- letniej tez odmowili przyjazdu, dopiero lekarka jak zadzwonila przyjechali, pewnie uwazaja ze starszych ludzi nie ma co juz leczyć

Lidzia ma 24 lata emotka
Z dnia na dzień jest coraz lepiej i to mnie cieszy,bo było kruchutko emotka

niestety słuzba zdrowia w Naszym kraju co raz bardziej podupada, ciagłe kolejki proszenie sie o wszystko, diagnostyka, formy leczenia, niekiedy przestarzałe metody i co raz gorsze rokowania. Do mojej cioci leczonej onkologicznie niestety zdarzało sie tez ze odmawiali przyjazdu, a jak przyjechali to nie chcieli podac silnych p/bolowych lekow, kazali wzisc apap a tu juz morfina nie pomagała. Czasem sie zastanawiam w jakim kraju przyszło Nam zyc/umrzeć.

Ciesze sie ze z córka juz co raz lepiej, wiadomo czego to była przyczyna?

Niestety,nie mogą znaleźć przyczyny.Robią wszystkie badania specjalistyczne,no i czekamy za wynikami,które wysyłają do badania.Wprowadzili rehabilitację. Wyświetl w wątku >>
0 0