Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5892829 Napisano: 22.07.2014 20:16:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wszystko,boli mnie głowa i szyja,chyba gdzieś mnie zawiało.Wkurza mnie,że wygrałam bony do Kauflanda i jeszcze ich nie dostałam,nawet nie wiem z jakiej przyczyny.Nie dość,że w tym roku nic nie mogę wygrać,to jeszcze tego bonu nie przysłali.Zrobiłam reklamację i w przeciągu 2 tygodni muszę czekać,nie wiedząc,czy bony przyślą,czy nie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5892748 Napisano: 22.07.2014 16:47:46 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Mkrzysiek,
ja myślę, że Anonimie chodzi o to, jak chcesz udowodnić, że dostałeś smsy (liczba mnoga), skoro jest ograniczenie na gospodarstwo i mogłeś co najwyżej dostać smsa (liczba pojedyncza). Warto by było logistycznie przemyśleć akcję... żeby plan nie spalił na panewce regulaminowo...

Strasznie współczuję emotka

wystarczy pojechać z kimś do towarzystwa emotka
Myślę, że mkrzysiek ma to zaplanowane emotka

Jak to jest, że wiecznie agencję naciągają, naginają, łamią regulamin i nic im nie można zrobić, jak my popełnimy mało znaczącą pomyłkę, to od razu zabierają nagrodę emotka

Ja wysyłałam im paragon kilka razy, bo ciągle był "nieczytelny". Najwyraźniej mam super czuły monitor, bo u mnie było wszystko idealnie widać emotka

Mnie nic nie przysłali,że paragon nie był czytelny.Po wysłaniu danych przyszła tylko automatyczna zwrotka i na tym koniec.Nigdy nie przychodziło żadne potwierdzenie i bony przychodziły,a teraz nic,ani potwierdzenia,ani bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5892741 Napisano: 22.07.2014 16:39:28 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mam rozumieć, że tych brakujących bonów nie dostaniemy już wcale ? emotka

Ja dzwoniłam tam wczoraj, powiedzieli mi, że wczoraj będą wysłane bony, zadzwoniłam dzisiaj, usłyszałam że w tym tygodniu emotka Poprosiłam o sprawdzenie czy na pewno ten mój bon dostanę, miała oddzwonić, cisza.

A u koleżanki mail, że numer nie został nagrodzony (ta partia z rezerwy) emotka Sms'a przysłali, a teraz kombinują emotka

Od 17.07 na mojego maila do dziś nie otrzymałam odpowiedzi!Przed chwilą sprawdziłam pocztę. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5892380 Napisano: 21.07.2014 23:11:17 w Kaufland konkursy
zarania napisał(a):

vickichelm napisał(a):

to jest jakas porażka chyba mnei szlag trafi emotka numer na bank dobrze podałam wszystko jest ok. Paragon . Co za oszuści!!! Czy mam szanse jakoś to zareklamować co oni sobie do cholery myślą...

Co w tym dziwnego? tak samo zrobili z Żubrem w pierwszym etapie - komunikat, że jesteś laureatem, a później, sorki, to jakiś błąd był. emotka
Swoją drogą też czekam na 1 bon i na razie nie odpisali.

Też nie dostałam bonu,a na 100% wszystko dobrze wysłałam.Na maila też nie odpisali,bon nie przyszedł,telefonu też nie odbierali.W sobotę napisałam reklamacje i wysłałam listem poleconym priorytetem.Wydrukowałam maile,które do nich wysłałam i dołączyłam oryginał paragonu.Teraz czekam na decyzję z reklamacji.Reklamację można złożyć pisemną do 30.07.2014 r.Nie mam pojęcia dlaczego nie przysłali bonów.Jeszcze nigdy nie zdarzyła się taka sytuacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5891703 Napisano: 20.07.2014 16:16:10 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się sama na siebie,bo to tak jest jak nie czyta się regulaminu.Kupiłam produkty Nestle za 5 zł.na konkurs w CRF .Teraz zaczęłam pisać sms,ale tak coś mnie tchło wejść w regulamin i co? okazało się,że nie wszystkie produkty Winiary biorą udział w konkursie,a ja właśnie takie kupiłam,które nie biorą udziału emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5891230 Napisano: 18.07.2014 19:20:58 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

w poniedzialek 3 tura pewnie wysla

Termin wysyłki bonów jest do 17.07.2014,to dlaczego w poniedziałek mieli by wysłać 3 turę?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5891203 Napisano: 18.07.2014 18:25:31 w Kaufland konkursy
carissma napisał(a):

Ja też czekam na jeden. Sprawdziłam @. Wszystko odesłałam prawidłowo a bon nie dotarł emotka

To tak jak u mnie.Wczoraj wysłałam maila i do obecnej chwili nie mam odpowiedzi.Sprawdzałam dokładnie i wszystko wysłane,tak jak powinno być.Wczoraj też dzwoniłam na 3 numery telefonów i żaden nie odebrany,a były wolne.Teraz dzwoniłam na 2 numery,na 1 wolnym po kilku sygnałach odrzucone,a na drugim wolne,nikt nie odbiera.Czyli nie jestem sama,która nie otrzymałam jeszcze bonu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5890568 Napisano: 17.07.2014 15:25:57 w Kaufland konkursy
spursman napisał(a):

Czy jakby było coś nie tak, to faktycznie przysyłają maila że nie zostało się zakwalifikowanym do grona laureatów??

Do mnie nie doszedł bon i napisałam maila do nich.Zobaczymy co odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5890434 Napisano: 17.07.2014 12:12:28 w Kaufland konkursy
Do mnie dziś kurier nie miał bonu,a był na moim osiedlu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5890159 Napisano: 16.07.2014 19:07:39 w Kaufland konkursy
pecia napisał(a):

do mnie też nie dotarł bonik emotka ale jak przejrzałam forum, to trochę mniej się niecierpliwie. Pozdro emotka

też nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5890135 Napisano: 16.07.2014 18:20:47 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

Spokojnie dojdą do nas bony,pani powiedziała,że jeśli nie dostaliśmy @ z informacją,że coś jest nie tak ,to znaczy,że zostalismy pozytywnie zweryfikowani .mamy cierpliwie czekać i nie słuchać bzdur emotka A i z rezerwą z mojego sklepu jest ok ,ja swój bonik mam .

To jest w końcu dodatkowo ta rezerwa,czy nie ma?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5889866 Napisano: 16.07.2014 12:10:08 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

Tak bony ślą na raty jak w poprzedniej edycji,mnioe tylko martwi ta rezerwa z mojego sklepu,ale z drugiej strony nie dostałam od nich wiadomości,że coś jest nie tak emotka

U mnie jest tak samo i wczoraj wieczorem napisałam do nich maila.Jeszcze nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.Przed chwilą dzwoniłam na 3 numery tel.,na żaden nikt nie odbiera,a jest wolny nr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5889600 Napisano: 15.07.2014 21:08:25 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

Nivea dalej nic, tylko ja mogę mieć takiego pecha

Nie tylko ty,ja też.
Wkurza mnie jeszcze Kaufland,że mają taki bałagan i nie mogą ogarnąć tych wszystkich konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5889580 Napisano: 15.07.2014 20:42:50 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

anus napisał(a):

mariolakal napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy wszyscy mają potwierdzenia odczytania maili przed rezerwą ?

Ja nie mam... emotka

też nie mam emotka

Moja znajoma na onecie nie dostała żadnego potwierdzenia odczytu,to co ,nie dostanie bonu?Bo już nic nie rozumiem z tą rezerwą emotka

ja nigdy nie mam żadnych powiadomien odczytu, a zawsze bony dochodzą emotka wiec luzik. U mnie tez rezerwy, nie wiem co sie dzieje emotka

U mnie jest tak samo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5889531 Napisano: 15.07.2014 19:27:49 w Kaufland konkursy
anus napisał(a):

mariolakal napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy wszyscy mają potwierdzenia odczytania maili przed rezerwą ?

Ja nie mam... emotka

też nie mam emotka

Moja znajoma na onecie nie dostała żadnego potwierdzenia odczytu,to co ,nie dostanie bonu?Bo już nic nie rozumiem z tą rezerwą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5889529 Napisano: 15.07.2014 19:25:22 w Kaufland konkursy
ekuc2 napisał(a):

picola napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

a ta rezerwa to z "troszczymy sie o..."?

z majówki emotka

rezerwę mam i ja emotka

Może mi ktoś wytłumaczyć (tak z polskiego na nasze) co to za rezerwa z majówki??Przecież oni dopiero odczytują i wysyłają potwierdzenia odczytu?Nikomu bonów jeszcze nie wysyłali,żeby była już rezerwa? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5887670 Napisano: 11.07.2014 21:00:10 w Kaufland konkursy
Na interii mam odczytane 11.07.2014 "Troszczymy się o Twój budżet na wiosnę", a nie majówka,też tak macie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5887620 Napisano: 11.07.2014 19:20:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie wiem po raz który tu się wpisuję,ale nadal pustki,pustki i pustki,Nikt mnie nie kocha,wygrać nic nie mogę emotka
Nivea-0
Tesco zmywarki-0
Halls-0
Jutrzenka-0
Warka-0
Jak długo mam jeszcze to pisać?Już nie mam siły i słów.Jestem głupia,pusta i wypalona.Do niczego nie nadaję się emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5887610 Napisano: 11.07.2014 19:03:38 w TESCO konkursy
lusienka napisał(a):

Też wygrałam zmywarkę emotka i to tylko na 1 zgłoszenie emotka

Chyba się rozpłaczę emotka Wysłałam 2 zgłoszenia i nic emotka Na tyle zmywarek następne pudło emotka
Nie mam szczęścia w Columbicie,nie mogę trafić w ich gust,a wysyłam różne hasła.W żadnym konkursie przez nich organizowane nic nigdy nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5885665 Napisano: 08.07.2014 22:47:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Straciłam już całkowicie nadzieję na wygrane.Połowa lipca,a tu same pustki.Nawet Nivea mnie nie lubi emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0