Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5814682 Napisano: 29.01.2014 21:02:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eciepecie napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś rozpoznaje naszą koleżankę na fotce??

http://www.megalo...ia-laureatow/199.JPG

Czyżby pierwsza z prawej, ze wzrokiem opanowanym i rączkami kurczowo zaciśniętymi na torbie?! emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5814681 Napisano: 29.01.2014 21:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

AnJu napisał(a):

Fotorelacja z wręczenia nagród w Megaloterii:

http://www.megaloteria.tv/pl/#Nagrody

Zachęcają do wzięcia udziału w konkursie do 31.01,a urn w sklepach abc już nie ma emotka

zalezy w których, dzisiaj wrzucalam emotka

U mnie nie ma,urny zabrane były już 2 tygodnie temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5814676 Napisano: 29.01.2014 20:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
AnJu napisał(a):

Fotorelacja z wręczenia nagród w Megaloterii:

http://www.megaloteria.tv/pl/#Nagrody

Zachęcają do wzięcia udziału w konkursie do 31.01,a urn w sklepach abc już nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5813763 Napisano: 28.01.2014 12:33:33 w Biedronka
kammaro napisał(a):

Monika11 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na kasę przekazem z Zakupomani,z rezerwy,bo do mnie jeszcze nic nie dotarło???

u mnie z rezerwy dawno przyszły emotka

U mamy też nie ma, ale to był esek z tej "drugiej" rezerwy.

To tak jak u mnie,wobec tego czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5813601 Napisano: 28.01.2014 00:59:14 w Biedronka
Czy czeka ktoś jeszcze na kasę przekazem z Zakupomani,z rezerwy,bo do mnie jeszcze nic nie dotarło??? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5812587 Napisano: 26.01.2014 16:07:07 w Połączenia nieodebrane
501 366 118,wczoraj o 21:07 dzwonił,zna ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5811915 Napisano: 24.01.2014 20:59:17 w Carrefour konkursy
koper napisał(a):

A jednak - właśnie dostałam smsa z Vanisha emotka

Heh,gratuluję emotka ,u nie ni3e ma nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5811549 Napisano: 23.01.2014 23:45:00 w Biedronka
claudia napisał(a):

Czy dostał ktoś przekazem kasę z Zakupomani z rezerwy?

Tak, wczoraj z rezerwy dostałam.
Dzięki,u mnie cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5811528 Napisano: 23.01.2014 23:12:08 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

krzych88 napisał(a):

Czy ktoś dostał dzisiaj znowu smsa od Kropki o treści: "Kropka TV i Komisja Konkursu do osoby nr (tu telefon) Serdecznie gratulujemy. Przyznajemy możliwą Nagrodę. Prosimy o wybór nagrody z 2 smsa" I tu link do jakiejś strony z regulaminem.
Po pierwsze to nie brałem w tych konkursach udziału, a po drugie słowo "możliwą" można rozumieć wg nich na różne sposoby.
Czy ktoś dostał podobnego smsa? Mam ochotę ich solidnie opier... na Facebooku za te ich fikcyjne konkursy.

Dostał,dostał i to nie jedem sms dotarł emotka

Ja codziennie takie dostaję.To jest tak,jak bierzesz udział w konkursach Biedronkowych emotka To jest ich chwyt reklamowy do wzięcia udziału w konkursach emotka
Czy dostał ktoś przekazem kasę z Zakupomani z rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5811517 Napisano: 23.01.2014 23:00:55 w Carrefour konkursy
kimolotek napisał(a):

A do kiedy columbit ma czas z vanishem? Ma ktos regulamin moze?

Od 07-15.01 komisja wybierze najciekawsze zgłoszenia i w ciągu 10 dni od wyboru skontaktuje się ze zwycięzcami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5810327 Napisano: 21.01.2014 23:35:47 w Biedronka
galenka napisał(a):

diabe napisał(a):

Wie ktoś coś na temat zwrotów z zakupomani prze pocztę ? Wiem że w tamtym roku były później emotka

Też mnie to interesuje,

Czy ktoś dostał gwarancję do tabletów z jubileuszu E?

Z II etapu "E" jeszcze nic nie dostałam .
Jeżeli chodzi o przekaz pocztowy,to vesper2 napisał(a),że dziś listonosz przyniósł kasę z Biedry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5809059 Napisano: 19.01.2014 21:16:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że miesiąc temu odebraliśmy auto od naprawy po stłuczce i dziś następna emotka i znowu auto do naprawy emotka Pierwszą-facet przy cofaniu uderzył w nasz przód,a dziś córka wracała z uczelni do domu,chłopak jechał za szybko i nie wyrobił zakrętu,uderzył w tylny bok.W obu przypadkach nie z naszej winy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5809050 Napisano: 19.01.2014 20:55:50 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

polarniczka napisał(a):

"Pracuję w banku i mogę Wam odpisać że pieniądze które wpłyną na rachunek klienta są święte i nikt bez zgody klienta ich nie ruszy, chyba że sprawa dotyczy pomyłki banku.
W przypadku gdy numer konta jest prawidłowy "obdarowany" nie musi nikomu udowadniać dlaczego otrzymał takie pieniądze, spodziewał się przelewu, dostał go i wydał.
Jedyne na co można liczyć to dobra wola właściciela rachunku, sprawa w sądzie to długi i nieprzewidywalny proces"

także przykro mi bardzo, ale kasy oddawać nie musisz, chyba, że wyrokiem sądu

A co powiedzielibyście,jak pani w banku wypłaciła pieniądze z mojego konta obcej osobie?W tym dniu wypłaty nawet nie byłam w banku!Gdyby nie przyszedł wyciąg konta,to nawet nie wiedziałabym o tym.

o rany emotka

i jak się to skończyło ?

Poszłam do banku wyciągiem i zapytałam na jakiej podstawie zostało otworzone moje konto i wypłacono kasę osobie
X (adres osoby)?Akurat trafiłam na kasjerkę,która to wypłaciła.Przepraszała mnie i powiedziała,że mieli w tym dniu awarię w sieci i dokonana wypłata wpłynęła na moje konto.Sami to wychwycili. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5808842 Napisano: 18.01.2014 23:46:20 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

"Pracuję w banku i mogę Wam odpisać że pieniądze które wpłyną na rachunek klienta są święte i nikt bez zgody klienta ich nie ruszy, chyba że sprawa dotyczy pomyłki banku.
W przypadku gdy numer konta jest prawidłowy "obdarowany" nie musi nikomu udowadniać dlaczego otrzymał takie pieniądze, spodziewał się przelewu, dostał go i wydał.
Jedyne na co można liczyć to dobra wola właściciela rachunku, sprawa w sądzie to długi i nieprzewidywalny proces"

także przykro mi bardzo, ale kasy oddawać nie musisz, chyba, że wyrokiem sądu

A co powiedzielibyście,jak pani w banku wypłaciła pieniądze z mojego konta obcej osobie?W tym dniu wypłaty nawet nie byłam w banku!Gdyby nie przyszedł wyciąg konta,to nawet nie wiedziałabym o tym. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5808187 Napisano: 17.01.2014 11:30:03 w Połączenia nieodebrane
Dzisiaj nr 324660087 o 10:31 Ktoś może zna taki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5808177 Napisano: 17.01.2014 11:22:36 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się.Idąc chodnikiem i zadzwonił mi telefon.Zanim wyjęłam z pokrowca ktoś z nieznanego n-ru rozłączył się.Uszłam 20m i okazało się,że nie mam nowiutkiego pokrowca.Cofnęłam się i niestety już ktoś zdążył podnieść emotka emotka A tak się cieszyłam,bo był bardzo fajny emotka Nie dość,że nie zdążyłam odebrać telefonu(zajęte ręce),to jeszcze zgubiłam nówkę pokrowiec emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5808173 Napisano: 17.01.2014 11:15:52 w Biedronka
reni48 napisał(a):

wygrywac napisał(a):

Pytanie o tablet z E. Czy mieliście to piórko/rysik w pudełku? U mnie nie ma...

Rysik był wciśnięty w tablet my nie mogliśmy napoczątku go znaleźć

Jest z boku w tablecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5807577 Napisano: 16.01.2014 11:20:36 w Firmy kurierskie
tereniagno napisał(a):

W środę wkurzyłam się na kuriera. emotka Zamówiłam towar u producenta z zaznaczeniem,że dostawa do godziny 12:30,ponieważ później nikogo nie zastanie w domu.W środę przyszedł sms,że paczka będzie dostarczona między godziną 15:00-17:45,więc odpisałam,że w tych godzinach nie zastanie nikogo i proszę przywieźć przesyłkę pod inny adres(podałam adres 50m dalej ).O godzinie 17:00 zadzwonił kurier,ze zostawił przesyłkę u sąsiadki(bez mojej zgody) emotka Po odebraniu przesyłki okazało się,że opakowanie wyglądało na rozwalone i posklejane szarą taśma.Po rozpakowaniu okazało się ,że sporo części zostało uszkodzonych emotka .Co teraz z tym zrobić??

Teraz napiszę dalszą część.Odesłałam przesyłkę do wysyłającego,w ciągu 10 dni.Pan przesyłki nie odebrał i wróciła po 2 tygodniach do mnie z powrotem za opłatą przy odbiorze.Odebrałam przesyłkę,bo odesłali,by do Centrali i wtedy jeszcze większe koszty poniosła bym.Wkurzyłam się totalnie.Zadzwoniłam do faceta,odebrał telefon ktoś inny i powiedział,że przekaże wiadomość.Po kilku dniach przysłał wymienne części,udając,że nic nie wie o zwrocie. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5807061 Napisano: 15.01.2014 12:02:55 w Kaufland konkursy
Od 16.01.2014 jest nowy konkurs w Kauflandzie.Mam gazetkę.Zakupy standardowe,2 produkty "O czym marzysz,kiedy za oknem robi się biało?" Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5806807 Napisano: 14.01.2014 19:51:18 w Biedronka
kammaro napisał(a):

Przyjdzie, jak odeślesz dane i nr konta

Dzięki za pomoc:)Odnalazłam druczek i mam paragon,a myślałam,że wyrzuciłam przy porządkach,bo stwierdziłam,że nie potrzebne już nikomu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0