Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5777050 Napisano: 21.11.2013 01:24:32 w WC - rozmowy o wszystkim
zibek napisał(a):

79magda napisał(a):

Najprostszy sposób na sprawdzenie, czy konkurs jest już w bazie, to rozpoczęcie od dodania linka do niego - jeżeli ukaże się info, że jest, nie trzeba więcej niczego wypełniać. Jeżeli zaś proszą o więcej szczegółów, to dobry znak emotka

Dziękuję.Może się skuszę i poświęcę wieczór.Wiadomo na ile czasu starczą te 3 dodane konkursy? emotka

Mojej skromnej osobie 3 konki zajęły 3h i rozważam opcję rezygnacji z tego forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5777034 Napisano: 21.11.2013 00:28:59 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

size napisał(a):

barszcz napisał(a):

Wkurza mnie,że przez paskudną pogodę,nie potrafię myśleć o świętach,upominkach i takich tam fajnych rzeczach emotka

Barszczyku kochany, jak Cię miło widzieć z nami emotka

PS Standardowo, jak to w listopadzie, wkurzają mnie przeklęte krety emotka

Dzięki!
Ja tu zostaję,a co tam,tylko pozostaję przy swojej ilości dodanych konkursów,świadomie rzecz jasna.Wkurza mnie tylko,że omijają mnie fajne pogaduchy emotka

Stwierdzam,że ta blokada,to jest ostatnia głupota!!!! Powinno blokować się osoby,które nie są zarejestrowane na forum(Biedronka-facebook).Jeżeli chodzi o dodawanie konkursów,to kto nie będzie chciał dodać dobrego konkursu,to i tak nie doda do bazy,tylko zatrzyma dla siebie!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5776957 Napisano: 20.11.2013 22:19:50 w Wkurza mnie...
mimbla napisał(a):

usiłuję dodać lokalny konkurs a tu info, że " Mamy już zgłoszenie o podanym linku" . Sprawdzam bazę - nic takiego nie ma !!!!!

http://www.mmwroc...s-club?category=news

Normalnie jestem tu od 2004 i chyba czas się wynieść! emotka
Najpierw założony w pierwszej wersji forum top mojego autorstwa - "moje dzisiejsze wygrane" po zmianach został przypisany adminom - o czym nawet nie pisnęłam słowem, a teraz takie głupoty z tymi dodawanymi konkursami.

Dziś zgłosiłam ten link emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5776483 Napisano: 20.11.2013 12:54:23 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się,nie ma mnie na liście Tchibo,więc już mam po filiżaneczkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5775942 Napisano: 19.11.2013 22:06:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
madzia34 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Wolałabym,żeby lepiej byli sprawdzani nowi użytkownicy,niż dyskryminowani starzy emotka

dokładnie-popieram emotka

podpisuję się pod tym i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5775911 Napisano: 19.11.2013 21:52:29 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się,że nie mogę wejść w wątek C4.Uważam,ze to jest ostania głupota emotka Na siłę teraz dodawać konkursy,które są już w bazie!!To jest i będzie jeden wielki bałagan!!!Jeżeli osoba zarejestrowała się na forum i przy 2 postach już ubliża,to uważam,że admin powinien na "Dzień dobry" zablokować!!!Dużo osób przez to odejdzie z forum,a bałagan i tak zostanie!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5774385 Napisano: 18.11.2013 02:05:28 w Leclerc
monikar napisał(a):

Mnie natomiast drugi konkurs wygląda na 4Frame

A może SMOLAR? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5774032 Napisano: 17.11.2013 00:04:40 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

moniab napisał(a):

czy w konkursie E kupowaliście 2 produkty czy wystarczył jeden, u mnie w Biedrze nie ma żadnych reklam ani ulotek a w regulaminie jest zapis "uczestnik musi dokonać jednorazowo zakupu produktów marki E w sieci sklepów Biedronka za łączną kwotę minimum 15 zł. brutto"

w ofercie Biedronki były 2 płyny do płukania za ok 19 złotych i była to chyba najkorzystniejsza opcja

ja dorwalam w promocji - za 16,99 u nas byly te plyny na samym poczatku konkursu emotka moze znowu beda?

Na początku konkursu kupiłam płyny po 16.99,a gdy chciałam kupić jeszcze raz później,już były po 19.90 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5773710 Napisano: 15.11.2013 23:14:00 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

asante napisał(a):

monikar napisał(a):

"Zacytowałbym parę wypowiedzi ale się brzydzę bo ja w przeciwieństwie do niektórych zrobiłem to dla zabawy a nie dla zysku..."

matko jak ja lubię takie teksty... emotka

I chciałem oddać ten tablet na cele charytatywne, ale niestety zawodowi gracze zabrali temu biednemu dziecku, które by go dostało...

jezu, jak dobrze ,że nie wygrałam bo czułabym się jak ostatnia świnia emotka emotka emotka emotka emotka

konkursowa mafia, piranie... ?
nie, raczej zawiść i zazdrość

każdy kto gra w konkach wie, ile czasu trzeba w to włożyć, ile się namyśleć, ile nalatać po sklepach, ile zainwestować w paragony...

ale większość z nas nie robi tego z zachłanności ale dlatego, że to kocha

wystarczy przejrzeć wątek ,,Moje dzisiejsze wygrane" żeby zobaczyć jak ludzie się cieszą z najdrobniejszej wygranej To jest pasja plus satysfakcja a nie żadna chciwość !

Granie w konkursy uczy cierpliwości ( czekanie na wyniki ) i godzenia się z przegraną bo przecież nie zawsze wygrywamy!

i lepiej grać niż kraść czy płakać że się nie ma kasy bo wielu z nas nie ma pracy i sobie w ten sposób dorabia

To jest całkowicie legalne, organizatorzy lub my odprowadzamy od nagród podatek! Mafia go nie płaci emotka

nie widzę nic w tym złego i nie dajcie sobie wmówić, że jesteście źli bo udało Wam się coś wygrać

wręcz przeciwnie JESTEŚCIE WSPANIALI i wielkie gratulacje!

tyle na ten temat! emotka

Otóż wspaniale to ujęłaś,bo taka jest prawda emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5773391 Napisano: 15.11.2013 14:18:35 w Biedronka
barszcz napisał(a):

Nie grałam w "E", ale przed sekundą dzwoniła do mnie znajoma,że dalej dzwonia z tabletam.Głowa do góry,macie jeszcze szansę emotka Ona,pewnie wieczorkiem,jak będzie miała dostęp do neta,sama się pochwali emotka

Super wiadomość,oby tak było:)Nadzieja zawsze ostatnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5773386 Napisano: 15.11.2013 14:14:24 w Biedronka
misiamisiam napisał(a):

super
emotka
Kropka TV Kropka TV jest do kupienia tylko w sieci sklepów Biedronka, dlatego trzeba mieć jedynie paragon z zakupów.
Wczoraj o 10:33 · Lubię to!

Kropka TV jest po to,że w razie wygranej trzeba odesłać kupon z gazetki.Tak ja zrozumiałam z regulaminu,a nie,że trzeba mieć na paragonie gazetkę z zakupami.Jeżeli źle napisałam,niech mnie ktoś poprawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5772880 Napisano: 14.11.2013 19:16:16 w Biedronka
agamaty napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy to koniec info z tabletami???Może jutro dokończą,bo mało ich na forum emotka

według nas mało, według innych - zagarnęliśmy większość jak nie wszystko:
https://www.faceb...hc_location=timeline
spójrzcie na komentarze jednego z panów...

Ale pan bardzo oburzył się,a nic takiego nie jest napisane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5772857 Napisano: 14.11.2013 18:46:54 w Biedronka
Czy to koniec info z tabletami???Może jutro dokończą,bo mało ich na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5772641 Napisano: 14.11.2013 14:33:29 w Biedronka
Ja nie jestem wyjadaczem i tabletu nie zobaczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5772040 Napisano: 13.11.2013 15:29:37 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

merynosek napisał(a):

Dokładnie... Czekamy dalej... Na samochód to nawet nie spoglądam bo i tak go nie wygram emotka

Jest 40 tabletów, więc jest na co czekać emotka Taką mam przynajmniej nadzieję emotka

Nie mam tabletu,więc z chęcią przyjmę emotka emotka a przydałby się przydał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5771301 Napisano: 12.11.2013 16:27:45 w Biedronka
To niech podają i nie trzymają w niepewności.Znając moje szczęście,to pewnie będzie znowu lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5771090 Napisano: 12.11.2013 13:50:46 w Biedronka
Do kiedy mają czas na poinformowanie wyników z "E" ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5769389 Napisano: 08.11.2013 16:47:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Porażka na całej linii i froncie,To jest chyba kara za wysyłanie na koniec konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5768794 Napisano: 07.11.2013 20:24:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie dziś wszystko emotka Przewróciłam się dziś w kuchni z Majeczką na ręce.Pośliznęłam się na kartce od zeszytu(leżała na podłodze,nie zauważyłam)Szczęście,że jakoś ją ochroniłam moją ręką i nic jej się nie stało.Ja natomiast skręciłam stopę,że nie mogę chodzić emotka Mała wystraszyła się i płakała.Przeżyłam szok emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5768782 Napisano: 07.11.2013 20:11:08 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

turli napisał(a):

czyli wychodzi na to że między 4 a 10 listopada nie można kupować ani posyłać zgłoszeń na e. Nie trwa wtedy żaden etap emotka

Dlaczego nie?
Przecież konkurs trwa,a wybierają sobie wysłane z I etapu.Ja wczoraj właśnie zrobiłam zakup na II etap

wg. Regulaminu: 3.5. Data zakupu Produktu wskazana na paragonie umożliwiającym udział w Konkursie, musi być wcześniejsza od daty przesłania zgłoszenia i mieścić się w terminie trwania poszczególnych Etapów Konkursu.

3.6. Zgłoszenia będą przyjmowane od godziny 00:00:00 pierwszego dnia trwania danego Etapu Konkursu do godziny 23:59:59 ostatniego dnia trwania danego Etapu Konkursu.

Tak,już sprawdziłam.Przeczytaj 3 posty wyżej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0