Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5695393 Napisano: 10.07.2013 15:59:43 w Kaufland konkursy
lalunia napisał(a):

Czy ktoś próbował płacić tymi wczorajszymi bonami, są aktywne już?

W Kauflandzie są bony zawsze aktywne od chwili otrzymania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5694469 Napisano: 09.07.2013 20:35:16 w Biedronka
noemi napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a z jakich dni dotarły kosze hortex ?

Ja dziś dostałam z 10.06

Do mnie dziś dotarł z 18.06 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5694465 Napisano: 09.07.2013 20:30:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
norweska20 napisał(a):

kosz z biedronki Hortex niebieski:)

I do mnie dotarł kosz niebieski,bez podania nr dowodu itd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5690565 Napisano: 04.07.2013 17:47:47 w Połączenia nieodebrane
marlena083 napisał(a):

kalka napisał(a):

No właśnie emotka Przed chwilą obebrane połączenie z "nieznanego". Męski głos zapytał: czy pani iksińska? jak usłyszał "tak to ja " to się rozłączył emotka
Miał ktoś przed chwilą odebrane połączenie z "nieznanego"???

ja też miałam zastrzeżony niedawno... natrętny pan z Santander banku... super extra atrakcyjna oferta kredytowa...

O 16:30 miałam z nieznanego,odebrałam i nikt nie odezwał się przez chwilę,więc rozłączyłam się Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5689765 Napisano: 03.07.2013 23:19:40 w Kamis
baxter napisał(a):

marlena083 napisał(a):

piszcie z jakich dni dochodzą te stoliki

Jakos nie kolejno chyba wysylaja bo dojechaly z 22 maja, 5 i 13 czerwca,

Dziś dojechał stolik z 23 maja dzięki monika11 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5689759 Napisano: 03.07.2013 23:12:58 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joan napisał(a):

mia - a co z tą ręką? To od uderzenia drzwiami samochodu?

Ściślej od zatrzaśnięcia drzwiami samochodu... emotka
Jedno jest pewne - od tej pory drzwi zamykam w zwolnionym tempie, nawet jak biegnę do pracy.

Tak kiedyś stopę przytrzasnęłam,zamykałam drzwi,a noga nie była w środku.Co za ból emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5689599 Napisano: 03.07.2013 19:59:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Stolik z Kamisa dotarł dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5685295 Napisano: 27.06.2013 21:41:36 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

wkurza mnie na maksa tablica.pl, a właściwie jej "klienci"

albo ktoś chce coś wyłudzić za friko, albo oszukuje na całego
niedawno jakaś dziołcha błagała o kosmetyki na Dzień Matki, a dziś już widzę, że konto zlikwidowane - widocznie zbyt wiele osób nagabywała

teraz gość kupuje mikser, aprobuje cenę i fakt, iż sprzęt po gwarancji, choć nieużywany
a 5 minut po odebraniu paczki (sprawdziłam w firmie kurierskiej dokładny czas doręczenia) dzwoni z pretensjami, że coś tam wyłamane, coś innego zatarte na amen i... śle zdjęcia na maila

tylko jakim cudem tak szybko zdążył wyłapać "usterki", sfotografować je i jeszcze pobawić się narzędziami Photoshopa (strzałki, kółeczka, napisy) ???

i rozkazuje sobie, że ma natychmiast otrzymać zwrot kasy, a nie dopiero po odesłaniu sprzętu

to już w głowie mi się nie mieści emotka

przyszło mi nawet do głowy, że gość specjalnie polował na taki model, bo w domu miał stary uszkodzony i teraz może mi odesłać byle co

miał ktoś taki przypadek ?

poradźcie moje Mądre Głowy, co robić ???

Kiedyś na tablicy.pl sprzedałam zwykłą używaną pralkę w bardzo dobrym stanie(sprawdzona przed wysyłką przy świadkach).Kobieta używała m-c czasu,prawie zatarła silnik,bo coś jej tam wpadło i po miesiącu zadzwoniła,że mam jej przysłać kasę na naprawę.Należę do ludzi uczciwych,więc powiedziałam,że połowę dla świętego spokoju mogę przysłać(Oczywiście wszyscy w domu wyzywali mnie,że zgodziłam się jej wysłać). W tym samym dniu wieczorem zadzwoniła,że pralka chodzi,bo coś jej wpadło i nie mam już przysyłać kasy.Minęły 3 miesiące,a ona mi dzwoni,że mam jej jednak wysłać tą kasę ,bo pralka zepsuła się,więc tak się wkurzyłam i powiedziałam jej,że teraz przegięła i żadnej kasy nie dostanie.Do dziś już nie zadzwoniła,a niedługo będzie rok.Od tego czasu nic nie sprzedaję na tablicy.pl.Niech przyśle sprzęt i dopiero oddaj kasę,bo pozbędziesz się wszystkiego! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5684601 Napisano: 27.06.2013 00:59:59 w Żegnamy zmarłych
Wczoraj zmarł mój dobry sąsiad 52 lata.Tydzień temu wyprowadził się na mniejsze mieszkanie.Dziś pogrzeb brata,chyba jakieś fotum emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

tereniagno

#5682743 Napisano: 24.06.2013 17:29:42 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Właśnie przed chwilą dowiedziałam się,że dziś w biały dzień okradli kuzynkę(włamanie do mieszkania),która mieszka na przeciw mnie w innym bloku ok.50m ode mnie.Nie wiem co ukradli,bo dzwoniłam i w tej chwili jest u niej policja emotka emotka

Szukali kasy,wszystko powyrzucane z szaf we wszystkich pomieszczeniach,nawet w łazience.Kasy nie znaleźli,całe szczęście!!co za banda!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5682707 Napisano: 24.06.2013 16:58:33 w Wkurza mnie...
Właśnie przed chwilą dowiedziałam się,że dziś w biały dzień okradli kuzynkę(włamanie do mieszkania),która mieszka na przeciw mnie w innym bloku ok.50m ode mnie.Nie wiem co ukradli,bo dzwoniłam i w tej chwili jest u niej policja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5682190 Napisano: 24.06.2013 01:01:10 w Żegnamy zmarłych
kurlandzki napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wczoraj o 18:05 po ciężkiej chorobie zmarł mój najmłodszy brat emotka emotka

strasznie mi przykro:((( wiem co czuć możesz, ja w krótkim okresie straciłem rodziców:(

Rodziców już dawno też nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

tereniagno

#5682119 Napisano: 23.06.2013 22:24:04 w Żegnamy zmarłych
Wczoraj o 18:05 po ciężkiej chorobie zmarł mój najmłodszy brat emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

tereniagno

#5679192 Napisano: 18.06.2013 21:46:32 w Biedronka
bloomcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Z pewnością temat ten był już poruszany,ale mam pytanie dla osób,które odsyłały paragon z wypełnionym załącznikiem z Hortex-u na wygrany kosz.Czy w tym oświadczeniu podać trzeba nr dowodu osobistego i nr pesel?co to ma być,to nie jest żadna wysoka nagroda pieniężna,żeby podawać wszystkie dane personalne na nagrodę za 54zl.?

???? bardzo proszę o odpowiedź,czy idzie jakoś te dane pominąć?

Wydaje mi się że to dane potrzebne do urzędu skarbowego. Ja tam bardziej nie lubię jak sobie życzą skany dowodu w konkursach.

Na taką kwotę,do urzędu podatek odprowadzają z ogólnej kwoty,a nie indywidualnie,więc po co im szczegółowe dane
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5679171 Napisano: 18.06.2013 21:13:07 w Biedronka
tereniagno napisał(a):

Z pewnością temat ten był już poruszany,ale mam pytanie dla osób,które odsyłały paragon z wypełnionym załącznikiem z Hortex-u na wygrany kosz.Czy w tym oświadczeniu podać trzeba nr dowodu osobistego i nr pesel?co to ma być,to nie jest żadna wysoka nagroda pieniężna,żeby podawać wszystkie dane personalne na nagrodę za 54zl.?

???? bardzo proszę o odpowiedź,czy idzie jakoś te dane pominąć? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5679157 Napisano: 18.06.2013 20:50:27 w Biedronka
Z pewnością temat ten był już poruszany,ale mam pytanie dla osób,które odsyłały paragon z wypełnionym załącznikiem z Hortex-u na wygrany kosz.Czy w tym oświadczeniu podać trzeba nr dowodu osobistego i nr pesel?co to ma być,to nie jest żadna wysoka nagroda pieniężna,żeby podawać wszystkie dane personalne na nagrodę za 54zl.? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5679008 Napisano: 18.06.2013 17:57:50 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

vilemo napisał(a):

no to kiszka...czekałam na 15:/

O 17:05 dostałam z 13.06 sms z koszem.Czy to wysyła się oryginał paragonu,czy kopie paragonu?

kserokopię sobie życzą... Gratki !!! emotka

Dzięki,nareszcie po tylu wysłanych zgłoszeniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5678978 Napisano: 18.06.2013 17:26:16 w Biedronka
vilemo napisał(a):

no to kiszka...czekałam na 15:/

O 17:05 dostałam z 13.06 sms z koszem.Czy to wysyła się oryginał paragonu,czy kopie paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5675860 Napisano: 13.06.2013 15:52:45 w Hochland
mereszka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wiadomo coś, kiedy będą informować wycieczki? emotka
Ciekawa jestem ile na forum wpadnie emotka

JEDNA DO CIEBIE DRUGA DO MNIE emotka emotka emotka

A trzecia,jak komu wygodnie,wpadnie do mnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5675850 Napisano: 13.06.2013 15:42:29 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Dzwonią dalej?
Jeśli nie wygram nawet zestawu pasty to się już zacznę z siebie śmiać emotka

A ja się będę z siebie śmiała, jeśli wygram - jakiś czas temu stałam się specem od konków z pastami, szczoteczkami, płynami, voucherami do stomatologa itp. emotka Aczkolwiek prawdopodobnie już zakończyli dzwonienie, tak obstawiam.

Też z pastami często wygrywałam,a dziś to chyba na fujarce,bo w telefonie totalna cisza,nawet zestawu brak emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0