Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#3914790 Napisano: 30.11.2010 02:21:29 w Carrefour konkursy
bluesky napisał(a):

martu18 napisał(a):

bluesky napisał(a):

...a ja myślę że na Bożonarodzeniowe emotka ale w przyszłym roku emotka

a tak z innej beczki -> fajny konkurs znów organizuje Garnier w sklepach carrefour
do wygrania bodajże 1 razy wycieczka i 20 razy karta przedpłacona w wysokości 500 zł.
Trzeba kupić 2 dezodoranty w promocyjnej cenie 13.99 chyba. Powodzonka emotka

a gdzie jest jakieś info o tym? :>

narazie tylko w mojej głowie emotka ale przewiduje ze gazetka Ci to jutro potwierdzi emotka

W gazetce wczorajszej jest już konkurs Garniera emotka i L'oreal też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3911612 Napisano: 29.11.2010 05:04:55 w Carrefour konkursy
kozuszka38 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

agamaty napisał(a):

1000 zł za czwartkowe Tchibo moje!!! Grałam we wszystkich edycjach i w końcu się udało!!! 1 kawa - 1 sms!!!! Raaaanyyy!!!! Jak ja się cieszę!!! emotka emotka emotka emotka emotka

gratulacje! emotka

gratki
emotka

Gratki i w takim razie czekam za ekspresem czwartkowym emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3911561 Napisano: 29.11.2010 04:50:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
szarakk napisał(a):

madziulek0611 napisał(a):

Dostał juz ktoś bony z tesco z konka apetyt na nagrody? Nie wiem czy dobrze formularz odesłałam, niby do jutra powinny dotrzeć. A i czy ktoś trafił w tym swiatecznym konkusie tesco clubcard??? Tyle esków wysłałam i cisza...

dostałam info z konka apetyt na nagrody, ze bony zostały w piatek wyslane poczta.

Ja też w piątek dostałam maila,ale dziś jeszcze nie przyszło,więc myślę,że jutro dotrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3911394 Napisano: 29.11.2010 04:12:00 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

chasia napisał(a):

79magda napisał(a):

Dostawaliście dziś eski z Tchibo? Napisali, że rozdali już 24 ekspresy emotka a przecież dziś by raczej nie dzwonili, więc skąd te eski przy niedzieli???

Też dostałam takiego sms-a. Teoretycznie rozdali już 24 ekspresy, ale dzwonić będą pewnie dopiero jutro emotka

no to czekamy emotka

Też dostałam wczoraj takiego sms-a emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3907617 Napisano: 28.11.2010 12:46:54 w PODZIĘKOWANIA
henryczka62-wielkie dzięki za bezinteresowną pomoc emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3901669 Napisano: 26.11.2010 09:51:26 w Carrefour konkursy
czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

ciekawe czy zadzwonią w sprawie suszarki emotka ciekawe co będzie, jesli sie nie poda tych danych emotka

z suszarkami to chyba szybciej esami by załatwili, a może dadza spokój i wyslą po prostu adresy mają przecież, straaasznie upierdliwi są

To jest już wielka przesada.Dosyć,że tak długo przeciągają,to jeszcze wyciągają dane emotka emotka emotka Do bonu 100 zł też nie potrzebują danych do urzędu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3893731 Napisano: 23.11.2010 09:07:00 w TESCO konkursy
tereniagno napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mahuska napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Wg regulaminu mają 5 dni żeby poinformować zwycięzców chodzi mi tutaj o smaki Turcji. Czyli do 27 mają czas.
Może wycieczki zostawili na koniec?

Rozmawiałam dzisiaj z tym panem, wycieczki beda wybrane z tych eskow co wczoraj poszły.Wyniki beda na stronie Tesco jak wszyscy odeślą dane

Jak to z tych sms co poszły,a reszta to co???Miałam taki ładny wierszyk i nic nie wygrałam,nie bawię się emotka emotka

u mnie wygrało hasło które mi sie podobało najmniej, to ktore uważałam za świetne-nic,
może i Twoje hasło było super ale ich gust widocznie....

Ja chciałam wygrać tylko bonik,a nie wycieczkę,ale nie załapałam się na nic emotka

I z bonobrania też cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3893716 Napisano: 23.11.2010 09:02:46 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mahuska napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Wg regulaminu mają 5 dni żeby poinformować zwycięzców chodzi mi tutaj o smaki Turcji. Czyli do 27 mają czas.

Rozmawiałam dzisiaj z tym panem, wycieczki beda wybrane z tych eskow co wczoraj poszły.Wyniki beda na stronie Tesco jak wszyscy odeślą dane

Jak to z tych sms co poszły,a reszta to co???Miałam taki ładny wierszyk i nic nie wygrałam,nie bawię się emotka emotka

u mnie wygrało hasło które mi sie podobało najmniej, to ktore uważałam za świetne-nic,
może i Twoje hasło było super ale ich gust widocznie....

Ja chciałam wygrać tylko bonik,a nie wycieczkę,ale nie załapałam się na nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3892970 Napisano: 23.11.2010 06:16:18 w TESCO konkursy
toka napisał(a):

do mnie w tamtym tyg. dzwonili z bonobrania z 11 wiec nie dzwonią wg dat

Ja mam paragon z 14.10 i nie dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3892937 Napisano: 23.11.2010 06:09:38 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Jak to z tych sms co poszły,a reszta to co???Miałam taki ładny wierszyk i nic nie wygrałam,nie bawię się emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3892524 Napisano: 23.11.2010 04:26:25 w TESCO konkursy
magdus8 napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy wysyłali juz te bony na 20 zl za przepis??

chyba jeszcze nie

Nic nie otrzymałam jeszcze,czekam też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3892176 Napisano: 23.11.2010 02:51:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mariolakal napisał(a):

Próbka lovela z czapeczką dla noworodka, a mój grubasek ma już ponad pół roczku... emotka

Jeszcze trochę i będzie tuptał i wołałbaba oć
Dotarł ostatni zestaw Dove emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3889609 Napisano: 22.11.2010 06:52:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tereniagno napisał(a):

kosmos napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

kosmos napisał(a):

a czy ktos dostal juz bony z wrzesniowych okazji?

nie, i zaczynam się martwić ze ten mój to właśnie rezerwa, a odesłałam dobry paragon-może przepadł?

ja tez zaczynam sie martwic,bo juz konki mi sie mieszaja,i mam watpliwosci oby czy dobry poslalam

Nie przejmujcie się,ja też wysłałam 20.10 w tym samym dniu co był telefon (dobry paragon, poleconym priorytetem) i nie dostałam jeszcze bonu,a dziś telefon z rezerwy emotka

1 zł w zdrapce aniołek i diabełek i 4 zł w multi:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3889598 Napisano: 22.11.2010 06:49:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmos napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

kosmos napisał(a):

a czy ktos dostal juz bony z wrzesniowych okazji?

nie, i zaczynam się martwić ze ten mój to właśnie rezerwa, a odesłałam dobry paragon-może przepadł?

ja tez zaczynam sie martwic,bo juz konki mi sie mieszaja,i mam watpliwosci oby czy dobry poslalam

Nie przejmujcie się,ja też wysłałam 20.10 w tym samym dniu co był telefon (dobry paragon, poleconym priorytetem) i nie dostałam jeszcze bonu,a dziś telefon z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3889347 Napisano: 22.11.2010 05:27:53 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

mia napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

buuu emotka u mnie na smaki Turcji paragonów od groma ale ani jednego smsa?

Ja nie od groma, bo 5... ale szczerze też mi żal... jakoś żadnych bonów wygrać nie mogę,a gotówki brak... emotka

nie martw się, może lepsza nagroda na horyzoncie
emotka

emotka Ja też nie dostałam sms emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3881524 Napisano: 19.11.2010 10:29:07 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Zapomniałam wysłać na Winiary,zakupione dziś.Zastanawiam się czy mogę wysłać jutro.W regulaminie nie widzę,żeby było napisane W dniu zakupu emotka

bo nie trzeba w dniu zakupu emotka

Dzięki za info,jutro wyślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3881233 Napisano: 19.11.2010 09:07:08 w Carrefour konkursy
xagadee napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

U na tego nie ma,Dziś byłam i totalna cisza:)

Ooo, to prawie, jak wygrana emotka Mój sklep wręcz tonie w ulotkach o konkursie z samochodzikami. Biedni pracownicy 4Frame, jeszcze nie wiedzą, co ich czeka...

mój też + małe ulotki poprzyczepiane na daniach bobovita

Samochodzik też jest wystawiony,ale spokój na planie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3881167 Napisano: 19.11.2010 08:53:34 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

sambolera napisał(a):

joan mam takie same spostrzezenia...plus ciągłe krzyki z mikrofonu zachecajace do kupowania produktow konkursowych emotka

Dzięki za odpowiedź - myślałam, że tylko u mnie takie nowości... I powiem Ci, że te ich metody działają: niedawno byłam w sklepie i hostessa przekonała mnie do zakupu produktów Milki na konek bodajże Karlsbada emotka

U na tego nie ma,Dziś byłam i totalna cisza:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3880898 Napisano: 19.11.2010 07:51:46 w PODZIĘKOWANIA
Spoko,niech się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#3880585 Napisano: 19.11.2010 06:25:32 w Carrefour konkursy
Zapomniałam wysłać na Winiary,zakupione dziś.Zastanawiam się czy mogę wysłać jutro.W regulaminie nie widzę,żeby było napisane W dniu zakupu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0