Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6747777 Napisano: 26.11.2020 19:47:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś kolejne pudła do kolekcji:
Jan Niezbędny, Kasia, Nestle, Knorr, Mokate i Łaciate emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6747770 Napisano: 26.11.2020 19:38:07 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

Szukam pom9cy. M9oja ciocia sie potknela i m9cno pobila twarz. Miala ropien, byla u chorurga ma karte wszystko,a pzu odmawia wyplaty odszkodowania,bo stwierdzili,ze nie bylo przyczyny zewneyrznej wypadkum da ske cos z tym zrobic? Prosze o podpowiedzi

"Potknęła się i upadła" - to już jest przyczyna upadku. Ja też zahaczyłam o krawężnik chodnika, upadłam i złamałam rękę.
Odszkodowanie nie wysokie,ale dostałam(tyle co kot napłakał emotka )
Do pieniędzy brania, to są pierwsi,ale, żeby oni coś dali, to będą wymyślali cuda.
Moja Lidka mając 23 lata dostała udar,(wezwane pogotowie nie przyjechało,bo twierdzili,że taka młoda osoba nie może dostać udaru,paraliż całej prawej strony), przy tym wykryli wadę serca i też miała usuwaną w Klinice.
Też nic nie dostała, nawet za pobyt w szpitalu, ponieważ u nich to jest inna nazwa udaru, a była krok od śmierci. emotka emotka
Pani doktor, która ja prowadziła, powiedziała, że dostała drugie życie emotka
Odwoływała się i podtrzymali pierwotną decyzjęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6747651 Napisano: 26.11.2020 13:13:16 w Pomocy!!!!
Kiciunia21 napisał(a):

kaprysek30 napisał(a):

Witajcie!

Nieopodal mnie wybudowali sklep DINO. Niestety nie mogę brać udziału w konkursach, które są tam organizowane, bo wiecznie wydają paragony z uciętą datą. Prosiłam wielokrotnie, aby coś z tym zrobili, ale traktują mnie jak natręta. Może ktoś doradzi, co robić?

Zgłoś do Centrali. Dziewczyny są bardzo miłe. Za kasy odpowiada firma z zewnątrz, której zlecają naprawy emotka

Ja mam to samo u mnie w jednym sklepie na każdej kasie, ale dziewczyny nauczyły się, że jak coś kupuję na konkurs, to otwierają i przesuwają taśmę. Same pytają czy mam coś na konkurs.Uważam, że to jest kwestia założenia taśmy. może jest za wąska i dlatego przesuwa się. Tak mam tylko w tym sklepie, w innych są normalne paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6747515 Napisano: 25.11.2020 22:15:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejny dzień nicoemotka ITM- piernikowo-Smolar też wypiął się na mnie emotka
Nie mam już ochoty na jakiekolwiek granie,bo ani loterie,ani hasła emotka
Wszystko pod wiatremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6747145 Napisano: 24.11.2020 19:58:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Listopadzie! co się dzieje?
Z każdej strony pustkami i chłodem wieje emotka
Dziś kolejny dzień bez nagród. emotka
ITM -Somat & Pur nic nie dałoemotka
 Bramek też nie otwierało emotka
Nestle - pudła, Mokate - pudło, Delicje -pudło,
Jan Niezbędny - pudła, Łaciate - pudła emotka
Jak długo jeszcze,a listopad ku końcowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6746188 Napisano: 20.11.2020 19:39:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
LISTOPAD - 2/3 miesiąca i nadal kompletna pustka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6745825 Napisano: 19.11.2020 20:47:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jupiter4 napisał(a):

superloser napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

Czy ktokolwiek trafił coś w recykloterii i przeszedł pozytywna weryfikację beznadziejnego paragonu? Kupiłam w Lidlu pur pro nature, a na paragonie "pur płyn do naczyń". Mam 20km do Lidla, więc pieczątek nie będę załatwiać. Nie wiem, puszczać to, czy odpuścić?

Lidl latwo sobie Smolar sprawdzi u zrodla emotka

Oby miał okazję to sprawdzać emotka to puszczam jutro, bo już za późno dzisiaj! Dzięki za odzew emotka

Puszczaj emotka Puściłam kilka zgłoszeń i same pudła. Życzę wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6745769 Napisano: 19.11.2020 17:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misialala79 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały grę planszową w lubisiach: dostaliście potwierdzenie pozytywnej weryfikacji?

nie

nie

Ale na stronie, do dnia w którym wygrałam, przypisali imię i miejscowość. Stąd wiem że mam grę. 

Też jestem na liście wygranej gry,a weryfikacji nie miałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6745762 Napisano: 19.11.2020 17:36:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały grę planszową w lubisiach: dostaliście potwierdzenie pozytywnej weryfikacji?

nie

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6745638 Napisano: 19.11.2020 13:31:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???

Sznurówki świecące z Grześków to już ktoś dostał?

Chyba nie,nikt nie chwalił sie jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6745435 Napisano: 18.11.2020 21:08:04 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Ja miałam ostatnio taką sytuację: kiedy odbierałam paczkę, jednocześnie przy paczkomacie działał kurier. Gdy otworzyła się moja skrytka kurier wsadził tam inną paczkę, a ja poszłam do skrytki obok, która się otworzyła i wzięłam paczkę kogoś innego. Na szczęście przeczytałam dane przesyłki... Bo ja bym wylądowała z czyjąś paczką, a ktoś z dwiema (w tym moją...).

W tym wypadku przy nadawaniu byłam tylko ja, ale faktem jest, że ogólnie Inpost szwankuje ostatnimi czasy i już od kliku osób słyszałam historię z otwierającymi się dwiema skrytkami na raz.

Nie dziwcie się, że tak się dzieje, bo w obecnej chwili mają tyle paczek do wkładania, że trudno, żeby nie pomylić skrzynek.
A teraz przed Świętami będzie jeszcze gorzej. Nie, nie bronię pracowników, bo to ich praca, ale też tylko ludzie, a nie ma ludzi nieomylnych. Faktem też jest, że jeżeli ktoś zgłasza, że ma czyjąś paczkę w skrzynce, to powinni się tym zainteresować. Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6745399 Napisano: 18.11.2020 19:02:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
berenika2005 napisał(a):

Dziękuję Wam bardzo. Od bardzo dawna nie wygrałam nic wielkiego, jakieś drobniejsze nagrody jeśli już w ogóle coś tworzę, trochę zaniedbałam konkursy ale teraz to taki kop motywacji i to w dodatku w loterii. Dziękuję bardzo jeszcze raz

Dołączam do gratulacji,z całego sercaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6745398 Napisano: 18.11.2020 18:59:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś następny dzień - lawina pudeł emotka Nestle, Knorr, MK Caffe, Recycling, Mokatte, Jan Niezbędny
- ile można tego kupować emotka
Kaufland też nic nie dał na hasełko za 30zł.emotka
Listopad nadal nico emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6744705 Napisano: 16.11.2020 20:05:26 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy w loterii Delicji, ktoś wygrywa w ogóle?

Ja NIE emotka

Wysłałam kilka zgłoszeń i same pudła.Tak samo z Mokate. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6744299 Napisano: 15.11.2020 15:47:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Połowa miesiąca, a u mnie świeci pustkami emotka
Tyle zgłoszeń  i loterii wszystko na nic emotka
Bramki nie otwierają się. Nestle to już całkowicie mnie olało emotka
Chcę w końcu coś wygrać, bo jak pomyślę, że znowu same pudła, to nie chce mi się już włączać kompa emotka
Brak chęci do wszystkiegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6743266 Napisano: 11.11.2020 01:09:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejny dzień bez nagród emotka
Nestle loteria mnie dokładnie dobijaemotka
Nadal same pudła, nie mam pojęcia o której wysyłać - różne godziny i same pudłaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6743263 Napisano: 11.11.2020 00:26:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
alaalicja napisał(a):

[quote=Też czekam ;(

rene] [quote=
pini] Sznurówki świecące z Grześków to już ktoś dostał?

Ja czekam  emotka

Też czekam ,a wysyłali już? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6743261 Napisano: 11.11.2020 00:16:01 w WC - rozmowy o wszystkim
kuleczkar napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

witam
Czy ktoś z Was przechodził kwarantannę bez instalowania aplikacji? Pytam bo w rodzinie jest taki przypadek ze nie ma możliwości instalacji tej apki z powodu telefonu starej daty....

Szwagier na przełomie lipca/sierpnia miał niby Covid i nie zainstalował apki, bo stwierdził, że nie wie gdzie potem jego foty 'będą się poniewierać'. Powołał się właśnie na posiadanie starodawnego modelu telefonu. 

Nie miałam sytuacji z kwarantanna, ale w razie co, mój mąż nie ma telefonu(po prostu nie chce), bo twierdzi, że jest wolnym człowiekiem, a nie niewolnikiem telefonu emotka Może to i śmieszne, ale mi to nie przeszkadza, telefon leży w domu na półce. Jak będzie chciał, to weźmieemotka Jak wyjeżdżam, dzwonię do niego, to odbiera i rozmawia ze mną emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

tereniagno

#6742508 Napisano: 08.11.2020 00:13:36 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się, ponieważ wysłałam zgłoszenie z Colgate, oczywiście na ostatnią chwile.
Wszystko ładnie wpisałam i kliknęłam -Wyślij zgłoszenie,a tu zonk-biała strona emotka
Coś mają  ze stroną, bo córka wysyłała i też dzwoniła, że po wysłaniu zgłoszenia zrobiła się biała strona.
Czyli zgłoszenia do nich nie doszły i paragony poszły się bujaćemotka
Tak to jest czekanie do ostatniej chwili i wysyłka krótko przed zakończeniem konkursu,
a paragon czekał od 17 październikaemotka emotka emotka
Mało tego,wczoraj byłam w sklepie,kupiłam na konkurs 3 Nałęczowianki.
Przyszłam do domu,wyjmuję z torby i oczywiście co? 2 Nałęczowianki 1 Kinga Pienińskaemotka
To chyba tylko ja potrafię tak zrobićemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6742218 Napisano: 06.11.2020 15:59:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W listopadzie do tej pory 0 wygranychemotka
Dziś bramki niestety nie otworzyły się z żadnej loterii.
Knorr, Nestle ITM, Nestle ogólny, Wielkopolski, Mokate, Nałęczowianka, Delicje...
Nie mam pojęcia, jak ludzie trafiają w bramki(oczywiście gratuluję wygranych:) ),
bo mnie trafia co innegoemotka
Hasła do napisania,weny brak,a terminy gonią emotka

nestle Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0