Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6684573 Napisano: 20.02.2020 15:37:34 w SZUKAM....
Szukam dobrego duszka, kto wygrał z Oreo hulajnogę i podpowie jak ją ustrzelić, proszęemotka
Masa zgłoszeń i nico nie mogę trafić,same pudłaemotka
Brak sił i motywacjiemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6684401 Napisano: 19.02.2020 22:09:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Same pustki i u mnie w głowie też mam  pustkę emotka
Jakoś nie mogę pozbierać się po śmierci Renatki i Moniki:( Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6684367 Napisano: 19.02.2020 19:29:46 w Pożegnanie Amif
asantesana napisał(a):

Kochani, ze swojej strony dziękuję za wpłaty, zaangażowanie,dobre słowo, pomysły na cel charytatywny, a malenkiej89 i bubbie za pomoc. Mam nadzieję, że Amif uśmiecha się do nas z góry.

A teraz konkrety: Wpłat dokonało blisko 200 osób, brawo Wy! Po zamówieniu wieńca zostało 1426 zł, jestem z Was naprawdę dumna. Tak jak pisałam wcześniej, kwota ta zostanie podzielona na 2 cele, ogólny i indywidualny. 

1. Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (713 zł) -tutaj wybór po prostu nie mógł być inny, skoro pomoc zwierzętom najbardziej leżała na sercu Amif i sama tam jeździła niosąc dobro. Przyznam, że zaskoczyło mnie Wasze duże poparcie dla tej propozycji (tutaj i na pw), ale bardzo się z tego cieszę.
http://www.schronisko.krakow.pl/Nasze_potrzeby,_czyli_jak_pom%C3%B3c/
2. KacperBoruta (713 zł) potrzebujący najdroższy lek świata, który trzeba przyjąć do 2 roku życia– argument zielonejszpilki, że to najstarsze dziecko z potrzebujących i ma najmniej czasu na zebranie pieniędzy jest przekonujący.
https://www.siepomaga.pl/kacpi-boruta

Postaram się dodać tutaj dowody przelewu, a jeśli jeszcze wpłynie jakaś zabłąkana kwota, wpłacę już osobnym przelewem na jeden z wymienionych celów.
Mam nadzieję, że taki wybór zadowoli większość z Was.

Kochana, to nie Ty masz dziękować, tylko my dziękujemy, że podjęłaś się wraz z koleżankami tego zadania, które MEGA,MEGA,MEGA wykonałyście.emotka
Nie musisz wklejać żadnych potwierdzeń.
Niech Renatka spoczywa w pokoju i patrzy na nas z góry  (*). Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6684282 Napisano: 19.02.2020 15:49:04 w Pożegnanie Amif
avanti99 napisał(a):

Przepiękny...dziewczyny- kłaniam się nisko. Naprawdę dzięki Wam wielkie za to co zrobiłyście.

I ja dołączam do podziękowań.Dodać mogę, że piękny wieniec, natomiast nic ująć.emotka
Dziękuję za Wasze poświęcenie i cenny czas emotka
Tak,jak wcześniej pisałam "JESTEŚCIE WIELKIE"emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6684126 Napisano: 19.02.2020 00:08:32 w Żegnamy zmarłych
jokan napisał(a):

dzisiaj odeszła kolejna osoba - Monika Sz. (może niektórzy kojarzą z FB, bo widzę że kilka wspólnych znajomych jest) , wczoraj na FB był zrobiony dla niej wielki łańcuch serc i pozytywnych myśli, a dzisiaj
niestety widzę czarne serduszka i symbole (*) - mama trójki dzieci walczyła z chorobą emotka emotka emotka

(*) Kolejna młoda osoba, dlaczego emotka Zostały małe dzieci, które ją potrzebująemotka
Serce pęka z żaluemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6683641 Napisano: 17.02.2020 12:11:18 w Pożegnanie Amif
malenka89 napisał(a):

olunka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Kochani, mnie ręce opadły, poważnie. Jeśli ktoś chce przejąć inicjatywę, ja chętnie oddam pałeczkę i przeleję wpłacone pieniądze. Nie mogę siedzieć i czekać z założonymi rękami, ponieważ okaże się, że kwiaciarnia nie zrobi zamówienia na czas, a wiązanki nikt nie dostarczy na cmentarz. Bubba poszła na rekonesans do kwiaciarni, czekam na info od niej i jesteśmy umówione na wspólne wybranie. Jeśli ktoś chce to zrobić lepiej, zapraszam na priv, przeleję wpłacone pieniądze i mówię to z pełną powagą i szacunkiem.  

myślę, że ta dyskusja nie ma sensu, bo ile osob tyle zdań, zamierzeniem było kupić symboliczny wieniec dla Amif od e-konków, a reszte wpłacic na jakis cel dobroczynny, kto chce ten wpłaca, wpłaca ile chce, jesli ktoś nie kwiatów/wienca może sam wspomóc jakis cel z myślą o Amif, takie jest moje zdanie

Dokładnie...  za dużo osób żeby każdemu dogodzić. Kupujemy kwiaty, reszta na cel charytatywny.
Co do szarfy to będzie to prosty napis "Do zobaczenia Amif, przyjaciele z e-konków" bo też jest wiele sporów na ten temat, wiele pw. Zwykły, prosty napis, nie budzący żadnych kontrowersji.

Dziewczyny, zróbcie tak, jak było ustalone i koniec tematu. Wielkie dzięki i "szacun" dla Was za organizację emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6683411 Napisano: 17.02.2020 00:33:38 w Pożegnanie Amif
Przelew 20zł zlecony.
Dzięki dziewczyny, jesteście wielkieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6683334 Napisano: 16.02.2020 21:08:38 w Pożegnanie Amif
pioge7 napisał(a):

Ja tylko napiszę że tak jak deklarowałem, oczywiście też się dołożę. Czekam na info co i jak...
A co powiecie o jakiejś mszy zamówić czy coś? Pasuje? Czy lepiej jednak na cele charytatywne?

Też o tym myślałam, że może mszę zamówić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6683296 Napisano: 16.02.2020 20:30:34 w Pożegnanie Amif
Dokładam się, proszę komu i ile przesłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6683286 Napisano: 16.02.2020 20:24:31 w Żegnamy zmarłych
agata6 napisał(a):

olunka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś od nas jedzie na pogrzeb Amif?  Jjakis forumowy wieniec? Jak tak to dajcie mi proszę znać na messangerze 

Wygląda na to, że nikt się nie wybiera... Tak sobie pomyślałam, że może chociaż jakiś wieniec od forumowiczów? Poczta Kwiatowa może dostarczyć na pogrzeb...

Koszt takiego wieńca w zależności od rodzaju wynosi od 150 do 250 zł z szarfą i dowiozą na pogrzeb. 25 osób po 10 zł, a stawiam, że dużo więcej osób znało Amif, więc pewnie wyszłaby mniejsza składka... 

nie znałam jej ale śledziłam jej wpisy więc na wieniec chętnie się dołożę, tylko dajcie znać kto się tym zajmuje (może być priv)

narazie mamy raptem kilku chętnych emotka  

tez się dołoże

Ja również

Również dołożę się, proszę o kontakt z osobą,która tym się zajmie emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

tereniagno

#6682954 Napisano: 14.02.2020 20:59:25 w Żegnamy zmarłych
nataszka napisał(a):

Renatka kochałaś tak jak ja podróże,wyruszyłaś w podróż do nieba....pamiętam Twoje wspomnienia z Kenii z 2016 roku,chwilę temu je oglądałam,łezki lecą na klawiaturę....Żegnaj konkursowa koleżanko do zobaczenia.... emotka

Była na  Zanzibarze, a chciała wygrać i polecieć na Barbados emotka
Dlaczego tak wspaniali ludzie jak Ty Renatko, szybko odchodzą emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mama2006

tereniagno

#6682885 Napisano: 14.02.2020 17:01:08 w Żegnamy zmarłych
amif napisał(a):

Wczoraj zmarła forumowiczka amif Renatka wiele osób z forum ja znało Rodzice pogrążeni w żałobie.

(*) Nie mogę uwierzyć, aż ciarki przeszły przeze mnie. Boże, to młoda kobieta.
Była bardzo uczynną osobą emotka Wyrazy współczucia dla Rodziny (*)
Niedawno pochowałam brata, a w środę szwagra emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6682534 Napisano: 13.02.2020 16:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zastanawiam  się nad Belvitą i Milką czy ktoś wygrywa w tych bramkach?
Konkurs się kończy, ale wpisów z wygranymi  nie widziałamemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6681936 Napisano: 12.02.2020 09:32:35 w Hochland
nanajka81 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

No i jak to ostatnio we wszystkich loteriach bramkach, Hochland również zawiódł emotka

ja to ze zniecierpliwieniem czekam aż choć jedna osoba pochwali się Hochlandem! Rok temu było bardzo podobnie - w pierwszych dniach z forum chyba nikt nie wygrał a potem to jakieś sporadyczne wpisy były. Dla mnie ten konkurs jak i Milka z Belvitą i Rexoną na czele są jakimś nieporozumieniem. 

Puściłam 6 kodów i nic, a o reszcie bramkowych, to już w ogóle nie wspomnę, bo tylko złość bierze. A ja głupia cały czas łudzę się, że -"a może teraz się uda" i wielkie rozczarowanie.emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6681501 Napisano: 10.02.2020 18:02:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
W bramkowych pustki,za to w zdrapce "Kieszonkowe" za 1 zł wpadło 100złemotka
Już drugi razemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6681263 Napisano: 09.02.2020 21:09:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nadal pusto,a już jutro 1/3 miesiąca lutego emotka
Bramki, proszę otwórzcie się w końcu Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6680782 Napisano: 07.02.2020 12:04:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie będę rozpisywała się.
Po prostu NICOemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6679924 Napisano: 04.02.2020 22:49:55 w SZUKAM....
hakowal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś płacił w Kauflandzie kartą ze "Złotobrania" bez problemu?
Dziś byłam i niestety nie chciało przyjąć karty. Kasjerka sprawdzała 3 x i nic.
Musiałam zapłacić gotówka emotka
Pierwszy raz nie mogłam zapłacić karta.Nie wiem dlaczego emotka

A zarejestrowałaś i aktywowałaś kartę na stronie internetowej? Ja jeszcze swoją nie płaciłam, ale wczoraj ją aktywowałam i mam nadzieję że nie będzie problemu z płatnością 

Nie rejestrowałam.Zawsze szłam płacić bez rejestrowania i aktywowania,nigdy nie miałam problemu z tym.
Wydaje mi się,że ktoś już pisał,że płacił bez rejestrowania i było ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6679911 Napisano: 04.02.2020 21:36:38 w SZUKAM....
Czy ktoś płacił w Kauflandzie kartą ze "Złotobrania" bez problemu?
Dziś byłam i niestety nie chciało przyjąć karty. Kasjerka sprawdzała 3 x i nic.
Musiałam zapłacić gotówka emotka
Pierwszy raz nie mogłam zapłacić karta.Nie wiem dlaczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6679907 Napisano: 04.02.2020 21:27:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bramki  się namnożyły, a u mnie tyły emotka
Milka- 0, Belvita- 0. Wawel- 0, Oreo- 0,
Prince Polo- 0, Coccolino- 0, Wawel ITM- 0, Cherrisimm- 0
Same porażki, kiedy w końcu pootwierają się te bramki?emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0