Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6584459 Napisano: 27.03.2019 19:27:49 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

bruce napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, w piątek na ulicy złamałam lewą rękę, 2 kości z przemieszczeniem( na 2 części, w połowie nadgarstek-łokieć). Przyjechało pogotowie na sygnale, zwinęli mnie do szpitala na SOR i tam czekałam 2h na prześwietlenie. Po prześwietleniu stwierdzili,że muszę mieć składaną operacyjnie, następne pół h.Założyli gips od spodu i na oddział.Tam dowiedziałam się, że operacja może być dopiero we wtorek,ale może być w czwartek, bo tylko te 2 dni wykonują operacje emotka Była ze mną córka i tak wkurzyła się, że poszła do tego lekarza po skierowanie do Poznania. Późnym wieczorem zostałam przyjęta na oddział. W niedzielę rano miałam skomplikowaną operacje, która trwała 3h.Wstawione 2 platynowe płytki na stałe i 24 szwy-po 12 z każdej strony,ból niesamowity, a jestem wytrzymała na ból emotka Dziś wróciłam do domu, a u nas nie wiadomo kiedy by to zrobili emotka emotka
Hmmm, lewa ręka, w tym problem, niestety jestem leworęczna. Prawą nie potrafię nic zrobić emotka emotka
Jestem uziemniona na cacy emotka

emotka O, mój Boże, dopiero teraz to zobaczyłam emotka , Kochana, serdecznie Ci współczuję!  emotka emotka
Przykro mi bardzo...  emotka

Jejku straszne, co się stało ze aż tak się polamalas?
Współczuje, wiem jak to boli emotka

Ech, przechodziłam z chodnika na jezdnie,na druga stronę i zahaczyłam czubkiem adidasa o wystający krawężnik, szczypem poleciałam na jezdnię.Jeszcze miałam to szczęście, że nic nie jechało, bo było by chyba już po mnie. emotka   Wyświetl w wątku >>
2 brucee, andii 0

tereniagno

#6584196 Napisano: 27.03.2019 00:20:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, w piątek na ulicy złamałam lewą rękę, 2 kości z przemieszczeniem( na 2 części, w połowie nadgarstek-łokieć). Przyjechało pogotowie na sygnale, zwinęli mnie do szpitala na SOR i tam czekałam 2h na prześwietlenie. Po prześwietleniu stwierdzili,że muszę mieć składaną operacyjnie, następne pół h.Założyli gips od spodu i na oddział.Tam dowiedziałam się, że operacja może być dopiero we wtorek,ale może być w czwartek, bo tylko te 2 dni wykonują operacjeemotka Była ze mną córka i tak wkurzyła się, że poszła do tego lekarza po skierowanie do Poznania. Późnym wieczorem zostałam przyjęta na oddział. W niedzielę rano miałam skomplikowaną operacje, która trwała 3h.Wstawione 2 platynowe płytki na stałe i 24 szwy-po 12 z każdej strony,ból niesamowity, a jestem wytrzymała na bólemotka Dziś wróciłam do domu, a u nas nie wiadomo kiedy by to zrobiliemotka emotka
Hmmm, lewa ręka, w tym problem, niestety jestem leworęczna. Prawą nie potrafię nic zrobićemotka emotka
Jestem uziemniona na cacyemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6582968 Napisano: 22.03.2019 12:15:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nelunia napisał(a):

Ani promocyjne, ani loterie... o co kaman?  emotka

To tak,jak u mnieemotka
W góralkach 0/20 kodów,emotka
Prince polo-same pudła,emotka
Tic Tac- też pudła.
to samo z Hochlandem.emotka
o hasłach nie wspomnęemotka
Ostatnio przyszła do mnie Majeczka , otworzyła szufladę, a tam same puste pudełka po Tic Tac-pyta mnie czy coś wygrałam,że tyle pudełek leży w szufladzie-no nicemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6582200 Napisano: 19.03.2019 23:47:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
nelunia napisał(a):

Gratulacje gocha542 emotka udanych wakacji emotka

I ja gratuluję,przyjemności emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 gocha542 0

tereniagno

#6582152 Napisano: 19.03.2019 21:20:47 w Dziś cieszę się z.....
Moja największa wygrana, dziś 10 latek na forum z Wamiemotka emotka
mała rzecz,a cieszy emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

tereniagno

#6581934 Napisano: 19.03.2019 13:35:49 w SZUKAM....
Czy z SURF na jedna osobę można wygrać więcej nagród, czy 1 na gospodarstwo ?
Nigdzie w regulaminie nie doczytałam tegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6581932 Napisano: 19.03.2019 13:30:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka Oreoemotka
termos Milkaemotka
a Tic Tac -0 Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6581639 Napisano: 18.03.2019 17:56:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Góralki -0
Prince Polo-0
Hochland -0
TicTac -0/28
Duck -0/4
i inne 0
O czym tu mówić - pusto
emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6581300 Napisano: 17.03.2019 21:27:06 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

Mnie też wkurzył konkurs Smolara w Kauflandzie, nie dość że zestawów past 1+1 nie mają wcale to o szczoteczkach Aquafresh z regulaminu też nigdy nie słyszeli emotka
A do tego ten cały Garnier Men w kulce 12,99zł - czyli blisko 2x droższy niż wersja dla Pań...poCZUŁEM się wyroolowany...

Byłam w czwartek w moim Kauflandzie i też nie ma żadnego z tych produktów na konkurs, więc nie wiem po co robią takie konkursy, gdzie towaru nie mają emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

tereniagno

#6581190 Napisano: 17.03.2019 00:10:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Same pudła, ale zastanawiam się nad jedną sprawą.
Otóż wysłałam wczoraj na Góralki 4 zgłoszenia i dziś 5 więc razem 9.
Zastanawiam się dlaczego na koncie mam 8 wysłanych, a nie 9?
Mailowych zgłoszeń mam 9? Oczywiście same pudłaemotka
Dziś przy pierwszym zgłoszeniu było 1 zgłoszenie,a następne  było 5,6,7,8 zgłoszeń.
Czyżby w danym dniu pierwszego zgłoszenia nie doliczali do konta kolejnych?
bo na to by wychodziło, skoro dziś pierwszego zgłoszenia nie doliczyli do kolejnych np.5,6,7,8,9 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6581174 Napisano: 16.03.2019 22:37:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

pioge7 napisał(a):

margobb napisał(a):

Ktos nie dostał dzisiaj bonu do Stokrotki z MrRoslinne?

Ja czekam emotka  

Dziękuję emotka  w takim razie ja tez. 

I ja czekam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6580980 Napisano: 15.03.2019 17:37:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pusto i dzień do kitu.... emotka
A za 4 dni 10 lat na forumemotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

tereniagno

#6580962 Napisano: 15.03.2019 16:43:35 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

ziolko napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Robiłam dziś zakupy w Rossmanie, zapłaciłam za towar,  pani kasjerka wydała resztę kasy, a paragon zamiast dać z resztą przedarła na pól i pogniotła.Widząc co robi,mówię do niej, że ja proszę o ten paragon -przepraszam, ale ja go odruchowo podarłam, i co teraz? Zabrałam podarty paragon i wkurzona wyszłam ze sklepu emotka .Oczywiście na paragonie był towar na konkurs emotka

A nie mogłaś jej wyedukować, że paragon jest Twój, tak jak towar??
Albo napisz na profilu Rossmanna o praktykach ich pracowników. 
Swoją drogą ciekawe, co by powiedziała ta osoba, gdyby kupującym był ktoś ze skarbówki i akurat przeprowadzał kontrolę paragonową...  emotka

jak kasjerka ma taki nawyk to kariery w zawodzie nie wróżę
mogłaś poprosić o wycofanie, jakby zwrot i kupić na nowo, nowy paragon
jak ma taki nawyk to musi ponosić konsekwencje

Jej nawykiem powinno być odruchowo wydanie paragonu z resztą kasy, a nie odruchowe darcie. Co to w ogóle za zwyczaj. Oczywiście, że wzięłam ten podarty paragon i w domu podkleiłam od spodu.Jest ok. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6580897 Napisano: 15.03.2019 15:10:32 w Wkurza mnie...
Robiłam dziś zakupy w Rossmanie, zapłaciłam za towar,  pani kasjerka wydała resztę kasy, a paragon zamiast dać z resztą przedarła na pól i pogniotła.Widząc co robi,mówię do niej, że ja proszę o ten paragon -przepraszam, ale ja go odruchowo podarłam, i co teraz? Zabrałam podarty paragon i wkurzona wyszłam ze sklepuemotka .Oczywiście na paragonie był towar na konkursemotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, psotka 0

tereniagno

#6580672 Napisano: 14.03.2019 21:20:33 w SZUKAM....
Czy w tej loterii TIC TAC są jakieś bramki? Tyle kodów wysyłam i lipa, beż efektu.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6580666 Napisano: 14.03.2019 21:09:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś kurier dostarczył stoliki z BelVity amifemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

tereniagno

#6580274 Napisano: 13.03.2019 20:53:41 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

Wkurza mnie moja konkursowa zachłanność  emotka zerwałam się rano, żeby wklepać kod Oreo i co, sukces bo trafiła się bluza. Ale, że byłam zaspana wpisałam zły adres mejlowy emotka  i bluza poszła się... no i wkurza mnie, że znowu nie trafilam nic z Tic Taców i z (nie) wygranego głośnika siedząc na tarasie nie posłucham Behemotha emotka

Tak miałam w poprzedniej edycji termosów- źle wpisałam maila i po "ptokach"
Co do TIC TAC- to już mnie wkurza, ponieważ wysłałam już sporo kodów i nic nie mogę trafić- tylko mnie coś trafia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6580273 Napisano: 13.03.2019 20:51:10 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

Wkurza mnie moja konkursowa zachłanność  emotka zerwałam się rano, żeby wklepać kod Oreo i co, sukces bo trafiła się bluza. Ale, że byłam zaspana wpisałam zły adres mejlowy emotka  i bluza poszła się... no i wkurza mnie, że znowu nie trafilam nic z Tic Taców i z (nie) wygranego głośnika siedząc na tarasie nie posłucham Behemotha emotka

Tak miałam w poprzedniej edycji termosów- źle wpisałam maila i po "ptokach"
Co do TIC TAC- to już mnie wkurza, ponieważ wysłałam już sporo kodów i nic nie mogę trafić- tylko mnie coś trafia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0