Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6512666 Napisano: 24.07.2018 18:22:30 w Połączenia nieodebrane
mariolakal napisał(a):

22 103 **58 o godz. 15-ej ?

Mam ten nr nagminnie na telefon. "Możesz wygrać kasę ble ble ble "...  Nie odbieram, tylko kasuję zarazemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6512369 Napisano: 23.07.2018 23:59:05 w Wkurza mnie...
Dziś kupiłam na 2 paragonach Activię na konkurs w ITM i co zrobiłam ? emotka zamiast 3 butelki na 1 paragonie,
to kupiłam po 2 emotka
To jest tak, jak nie doczyta się do końca regulaminu, bo spieszyłam sięemotka emotka
Nie wiem co ubzdurałam sobie, że mają być 2 butelkiemotka
Paragony poszły "lotać". Mało to, to kasjerka wkręciła paragon w kasę. Cały podarty i brak towaru na paragonie. Kierowniczka zrobiła mi wydruk i dołączyła ten podarty paragon. Brałam jeszcze FA, a Albedo nie uznaje tego. Wysłałam zgłoszenie i nie chcę wiedzieć co będzie, jak coś wygramemotka Mało tego, to kasjerka tak zakręciła się, że nie wydała mi reszty ze 100zł i musiałam upomnieć się o kasę (60 zł)  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6511785 Napisano: 21.07.2018 16:51:13 w SZUKAM....
Ok.dzięki,bo już myślałam, że znowu coś sknociłam i źle maila napisałam, co ostatnimi czasy zdarza mi się.Mam na onecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6511775 Napisano: 21.07.2018 16:29:13 w SZUKAM....
Po wysłaniu zgłoszenia na loterię Lajkonika, jest napisane, że potwierdzenie przychodzi na skrzynkę mailową. Nic nie dostałam, ani poprzednim razem, ani dziś.Czy przysłali komuś potwierdzenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6511773 Napisano: 21.07.2018 16:16:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Hmmm,znowu same pudła z łapsów.emotka
Jedyne piłkarzyki,które wygrałam poszły w długąemotka
Wątku zadziałaj, żebym wygrała tylko 1 jedyneemotka
Wszystkie konkursy rozwiązane,mijają mnie bokiem.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6511258 Napisano: 19.07.2018 16:58:00 w SZUKAM....
Czy w Łapsach do wygrania mają ustalone dni na koszulki i na piłkarzyki? Wysyłam o różnych godzinach i trafiam na same koszulki, a chce wygrać piłkarzyki? Może ktoś ma patent na piłkarzyki i podzieli się, proszęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6510967 Napisano: 18.07.2018 21:58:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agakaz2 napisał(a):

Walizka bu A miało być tak pięknie emotka

Dołączam się emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6510165 Napisano: 17.07.2018 11:43:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Następna koszulka z Łapsówemotka -pytam gdzie moje piłkarzykiemotka Wyświetl w wątku >>
1 rebelmen 0

tereniagno

#6510029 Napisano: 16.07.2018 21:47:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zamiast piłkarzyków -koszulka z Łapsów  emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6507701 Napisano: 10.07.2018 00:25:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że rano wyjeżdżam na d morze, a jestem chora.Wrrr
Boli mnie gardło, mam chrypę, że nie mogę mówić i na dodatek boli mnie głowa.
Leki biorę już od soboty, tyle, że temperatura mi zeszła.emotka emotka
Nawet nie jestem jeszcze spakowana,wszystkie rzeczy w rozsypceemotka
Nie wiem, jakie będą te wakacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6507645 Napisano: 09.07.2018 21:22:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
andii napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dziękuję emotka życzę Wam takich emocji, łez i stanu przedzawałowego, kiedy mówicie mężowi "ej Michał, ta pani mi mówi, że wygrałam samochód" emotka emotka emotka

Również gratuluję emotka

Dołączam do gratulacji emotka emotka
Szerokiej drogi emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6506979 Napisano: 07.07.2018 17:06:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mnie pozostał tylko 1 wątek "Dziś nic nie wygrałam" do którego się wpisuję emotka
Łapsy przede mną uciekają, po porażce nadal nie mogę nic wygrać, a tyle konkursów rozwiązanych-same pudła.emotka
Piłkarzyki śnią mi się już po nocach.Chodzę tylko do sklepu po następne Łapsyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6506537 Napisano: 06.07.2018 02:30:20 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

Czy Danio Dwie Warstwy Itm informowalo? Cos mi sie kojarzy ze chyba termin minal ale jestem na wakacjach to moze przegapilam...

14 dni kalendarzowych od daty zakończenia Konkursu,a konkurs zakończył się 15.06, więc wyniki powinny być 5 lipca w/g obliczeń moich.
od Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6506381 Napisano: 05.07.2018 17:40:21 w Wkurza mnie...
kameleon1982 napisał(a):

pojechalam do Biedronki specjalnie po Surf a tam po nim nie zostal nawet ślad.  emotka
W mojej Biedrze nie ma nic -proszku, zelu, kapsulek, nawet pracownicy nie wiedzieli o co pytam i jedna Pani poinformowala mnie, ze Surf to przy warzywniaku  emotka

Czy jest jakiś konkurs z Surf? Coś przeoczyłam? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6506375 Napisano: 05.07.2018 17:30:11 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Nie dość, że od dawna nic nie wygrywam, to jeszcze wczoraj zapomniałam wysłać zgłoszenie do kauflanda  emotka niech mnie ktoś pocieszy...  emotka

emotka Na Budżet masz jeszcze czas do 8.07, a "E" to wysłałam, ale też nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6506369 Napisano: 05.07.2018 17:18:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czy tylko ja jestem pechowcem? emotka Nic nie mogę wygrać emotka
Heh.Cieszyłam się, że wygrałam po długim czasie (fuksem)piłkarzyki z Łapsów, ale trwało to tylko pół godziny,
ponieważ dostałam maila, że nagroda przepadła z powodu innego numeru paragonu na formularzu niż ksero paragonu.
Nie wiem jakim cudem to się stało emotka Mam ksero paragonu, a nie mogę sprawdzić formularza(nie zapisałam go nigdzie) emotka
Napisałam zaraz do organizatora o wyjaśnienie, ale do chwili obecnej nie otrzymałam odpowiedzi emotka
 Czar prysł - radość zamieniła się w smutek.emotka Wysłałam następne zgłoszenia i same pudła. Już nie wiem o której wysyłać, żeby wygrać. A chciałam tylko 1 emotka
Postanowiłam, że jak wygram 1, to nie będę więcej grała emotka
Z innych też same pudła, nikt mnie nie kocha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6506346 Napisano: 05.07.2018 16:57:32 w Kaufland konkursy
dala napisał(a):

joan napisał(a):

Czy teraz zamiast 2x bon po 50 zł przychodzi 1x karta podarunkowa na 100 zł? emotka

Tak, jedna karta za 100 zł. Wydaje mi się, że w poprzednim budżecie też już była jedna karta, bo pamiętam, że dokładnie taką samą używałam.

Były 2x50 Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6506345 Napisano: 05.07.2018 16:56:21 w Kaufland konkursy
mama2006 napisał(a):

gulaja ze mnie, bo wysyłając zgłoszenie na budżet nie podałam nr systemowego, tylko ten z góry paragonu.Hasło wygrało, więc gdy próbowałam odesłać dane, przyjęło mi tylko ten nr górny.Oczywiście, moje zgłoszenie zostało zdyskwalifikowane,chcą żebym nadesłała do poniedziałku poprawny paragon. Jak myślicie? wysyłać? Czasu jest malutko i ciekawe czy Kaufland pójdzie na takie  wyjaśnienia?

Oczywiście,że wysyłaj.Dojdą po numerze paragonu co podałaś.Zaryzykować trzeba.Myślę,że uznają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6505616 Napisano: 04.07.2018 00:24:46 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ziolko napisał(a):

tereniagno mogłaś zapytać, po co im takie dane, skoro nagroda jest poniżej wartości 760 zł. 
Jak kiedyś tak zapytałam w jakiejś loterii, to najpierw zasłaniali się wymogami.. księgowymi!!  emotka emotka  a później zrezygnowali z pobierania takich danych ode mnie.
Poza tym mogłaś od razu nie wysyłac im ksera dowodu.
Moim zdaniem nie mają prawa żądać takich danych przy nagrodach o tak małej wartości

Wysłałam tylko ksero dowodu z fotką i imieniem i nazwiskiem,nic więcej.Powiedziała,że muszą sprawdzić czy jestem osobą pełnoletnią,więc powiedziałam,że mają fotkę i chyba nie wyglądam na małolatę emotka czy to nie wystarczy,tylko wszystkie dane personalne?Powiedziałam,że żądają danych, jakby to była nagroda wartości co najmniej 1000zł.Powiedziałam,że u innego organizatora wygrałam wycieczkę wartości 20 tys. i takich danych nie żądali,jak tu wartość 20 zł.To pani odpowiedziała,że takie mają zapis w KRS i tego się trzymają,więc powiedziałam,że w takim razie rezygnuję z nagrody i "Do widzenia".Żałuję,że zapomniałam powiedzieć, żeby przysłali moje papiery ,które im wysłałam. Dopiero, gdy rozłączyłam się, przypomniałam sobie, że nie powiedziałam emotka

W czym mają zapis? KRS??  emotka  Krajowym Rejestrze Sądowym?? a co to ma do konkursu? 

Zatwierdzony regulamin przez KRS." Kij im w oko", nie dałam danych i tyle, a czy przyślą apteczkę z dwoma plastrami czy nie, to już ich problem emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6505614 Napisano: 04.07.2018 00:05:30 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Ja im chyba ten link wyślę i mam piii piiii ,że już w tej agencji nic nie wygram nigdy:P

https://www.ksoin...obistych-nielegalne/

Po tym co powiedziałam pani z agencji, to myślę, że już jestem na czarnej liście i nic u nich nie wygramemotka Wyświetl w wątku >>
0 0