Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6505511 Napisano: 03.07.2018 19:49:44 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

tereniagno mogłaś zapytać, po co im takie dane, skoro nagroda jest poniżej wartości 760 zł. 
Jak kiedyś tak zapytałam w jakiejś loterii, to najpierw zasłaniali się wymogami.. księgowymi!!  emotka emotka  a później zrezygnowali z pobierania takich danych ode mnie.
Poza tym mogłaś od razu nie wysyłac im ksera dowodu.
Moim zdaniem nie mają prawa żądać takich danych przy nagrodach o tak małej wartości

Wysłałam tylko ksero dowodu z fotką i imieniem i nazwiskiem,nic więcej.Powiedziała,że muszą sprawdzić czy jestem osobą pełnoletnią,więc powiedziałam,że mają fotkę i chyba nie wyglądam na małolatę emotka czy to nie wystarczy,tylko wszystkie dane personalne?Powiedziałam,że żądają danych, jakby to była nagroda wartości co najmniej 1000zł.Powiedziałam,że u innego organizatora wygrałam wycieczkę wartości 20 tys. i takich danych nie żądali,jak tu wartość 20 zł.To pani odpowiedziała,że takie mają zapis w KRS i tego się trzymają,więc powiedziałam,że w takim razie rezygnuję z nagrody i "Do widzenia".Żałuję,że zapomniałam powiedzieć, żeby przysłali moje papiery ,które im wysłałam. Dopiero, gdy rozłączyłam się, przypomniałam sobie, że nie powiedziałamemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6505504 Napisano: 03.07.2018 19:34:04 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie brałam udziału w "Twoim Markecie "

W żadnym wcześniej?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6505451 Napisano: 03.07.2018 18:04:35 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy dostał ktoś takiego sms z Twojego Marketu "Twój numer został wybrany w naszej bazie klientów jako zwycieżca produktu miesiąca.Prosimy potwierdzić nagrodę tutaj:http:strona internetowa"
Co to ma być ,ściema jakaś,naciągacze.?

Nie, dlaczego ściema? Jeśli brałaś udział w konkursie "Trzymaj Tyskie w mistrzowskiej promocji" Twój Market, 18+ to wypełniając kupon konkursowy zaznaczyłaś zgodę na info marketingowe. Przeczytaj uważnie zakreślony fragment.

Nie brałam udziału w "Twoim Markecie " Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6505411 Napisano: 03.07.2018 17:02:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
"E" w Kauflandzie mnie nie doceniło, nie wiem czy już informowali mój sklep, czy jeszcze mieć nadzieję?
W końcu,po wielu trudach wygrałam piłkarzyki z Łapsówemotka
Pierwsza nagroda w tym m-cu. Ale cieszę się,że udało się wygrać emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6505388 Napisano: 03.07.2018 16:33:28 w SZUKAM....
Czy dostał ktoś takiego sms z Twojego Marketu "Twój numer został wybrany w naszej bazie klientów jako zwycieżca produktu miesiąca.Prosimy potwierdzić nagrodę tutaj:http:strona internetowa"
Co to ma być ,ściema jakaś,naciągacze.? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6505384 Napisano: 03.07.2018 16:27:28 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się na loterię z Viscoplast. Wygrałam apteczkę wartości 20 zł.(jak ktoś napisał na forum-w apteczce 2 plastry). wysłałam paragon,oświadczenie i skan dowodu osobistego ze zdjęcie i nazwiskiem bez daty urodzenia.Na Poczcie za wysyłkę zapłaciłam 6,50.Dziś dostałam sms,że mam zadzwonić pod podany przez nich numer, ponieważ zgłoszenie zawiera błędy. Zadzwoniłam i pani powiedziała, że jest błąd, ponieważ nie podałam daty urodzenia.Tak się wkurzyłam, że zapytałam "czy za nagrodę za 20 zł, mam podać jeszcze nr dowodu osobistego i pesel, żeby ktoś mógł wziąć sobie na mnie pożyczkę? Powiedziałam, że to są kpiny, żeby wołać wszystkie dane za nagrodę za 20zł, jak by to była nagroda co najmniej za 1000zł. Czy na fotce dowodu nie widać, że jestem osobą pełnoletnia? Powiedziałam, że jest RODO,ą oni wyciągają wszystkie dane, więc wobec tego rezygnuję z nagrody.!"  Wiem,że w regulaminie mają taki zapis,ale to jest nie mała, a wielka przesada.Tylko zapomniałam z tego wszystkiego powiedzieć jeszcze, że proszę o zwrot wszystkich dokumentów.emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6505083 Napisano: 03.07.2018 01:35:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle konkursów rozwiązanych, a u mnie same pustki i plik paragonów rośnie emotka Chyba nie potrafię już grać emotka
Łapsy mnie nie lubią i nie wiem już o której wysyłać emotka
Coca cola , hmmm, same pudła, Familijne, Zozole -to samoemotka
Ani na hasła,ani w loterii emotka Kiedy w końcu los uśmiechnie się do mnieemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6502801 Napisano: 26.06.2018 23:43:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic emotka ,aż nie chce się grać,jak tylko wysyłasz i wysyłasz bez efektu, a piłkarzyki, to po nocach śnią się jużemotka
Dziś znowu pusto, nawet weny brakuje Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6501687 Napisano: 24.06.2018 13:33:52 w Wkurza mnie...
judytkak napisał(a):

cb656 napisał(a):

judytkak napisał(a):

Zamiast voucheru do SPA w Willi Mała Pieniawa dostaliśmy zaproszenie do SANATORIUM Wielka Pieniawa 

A to się aby nie kwalifikuje do reklamacji?

Tak, zareklamuje nagrodę, nie mam wyjścia, do sanatorium się nie wybieram emotka

SANATORIUM Wielka Pieniawa  jest pięknym ośrodkiem i nie tylko jako sanatorium. Przyjeżdżają też na odpoczynek ,polecam emotka Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

tereniagno

#6501422 Napisano: 23.06.2018 01:29:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wszystkoemotka Zaczęło się od tego,że po południu zaliczyłam glebę,kolano zdarte i na łokciu siniec i boli.emotka
Do tej chwili nie mogę otworzyć skrzynki mailowej, bo niedostępna jest- prace administracyjne.emotka
Teraz nie działa drukarka, wydrukowałam co potrzebowałam i chciałam coś zeskanować,-komunikat-nie może wyszukać komputera(ale z komputera wydrukowała) emotka Cały czas normalnie działała, dziś jakby się uwzięła. emotka Wszystko sprawdziłam, jest zainstalowana, podłączona do komputera i nie chce skanowaćemotka
Chyba wszystko wyłączę i pójdę spać.Może rano sama się naprawiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6501413 Napisano: 22.06.2018 23:34:47 w Wkurza mnie...
Nie mogę otworzyć skrzynki mailowej:emotka W związku z trwającymi pracami administracyjnymi, Twoja skrzynka jest obecnie niedostępna. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i zapraszamy ponownie później. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6500998 Napisano: 22.06.2018 00:24:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Candi-Biedronka, Finish -Żabka, C4,  Lay`s Avanti, Kaufland,  Łapsy, coca cola-Biedronka, PiP, 
Wszystko mija mnie szerokim łukiememotka emotka emotka emotka emotka
Tracę już cierpliwość, bo ile można na coś czekać.
Nie mam już nawet ochoty na wymyślanie haseł,ani szczęścia w loterii,ani w hasłach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6500167 Napisano: 20.06.2018 11:14:17 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

To prawda. Ja akurat przy okazji byłam w większym mieście, "zwiedziłam" więc 3 Drogerie Natura. W jednym był jeden (!) żel z nowej, niezbędnej do udziału w konkursie linii, w pozostałych żeli nie było. Wszędzie gigantyczne plakaty reklamujące konkurs. Słabo emotka  

Ja też miałam problem z zakupem. W DN raz nie było wcale tych żeli Fabulous i Luminos, a raz były po 2 sztuki tylko. W jednym dużym C4 w Warszawie były puste półki. W innym na szczęście kilka się ostało emotka

W moim C4 też nie było-puste półki,inne oczywiście,ale gdy koniec konkursu z pewnością pojawią się emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6500158 Napisano: 20.06.2018 11:00:32 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

A mnie wkurzają tradycyjne plony typowego konkursowicza: zaraz po zakończeniu konkursu Grand: we wszystkich sklepach cudowny wysyp wszelakich lodów tego typu, można do koloru wybierać Grandy, które lubi się samemu lub lubi je bliska osoba; za to błyskawicznie znikają oczywiście produkty promocyjne z aktualnych akcji, sprzedawcy pytani o nie udają nic nie wiedzących, nawet w aptekach brak jakichkolwiek Viscoplastów.   emotka emotka

To nie jest nowość,bo zawsze tak jest.Ostatnio pisałam,że w Biedronce tak robią.Jak jest jakikolwiek konkurs-towaru nie ma.Po konkursie wyrzucają ful emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6500110 Napisano: 20.06.2018 09:08:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś piłkarzyki emotka pomocyemotka
To samo z Lay`s, Familijne, Zozole, coca cola i inne -same pudła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6500093 Napisano: 20.06.2018 01:34:49 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

Szukam dobrej duszy, która pomoże mi w Łapsach. emotka  

I ja proszę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6499726 Napisano: 19.06.2018 09:51:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś od rana same pudła emotka
Familijne, Łapsy i inneemotka
Poszło kilka paragonów i nicoemotka
Nie mogę się takemotka cieszyć,bo mi smutno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6499262 Napisano: 17.06.2018 23:47:44 w Biedronka
agakaz2 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

gosia16 napisał(a):

andii napisał(a): Czy ktoś się orientuje ile w biedronie kosztuje aktualnie puszka coli 0,25l  ?

Ehh u mnie tych puszek małych od dawna nie ma emotka  :( emotka  

U mnie również gdzieś ukryli...  emotka

1,49 puszka rabat za 4 sztuki 1,50 mniej

Wczoraj kupowałam 3szt.coca cola po 0.99 i 1 Fantę po1.49
wszystkie puszki 0.25l Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6498971 Napisano: 16.06.2018 13:35:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Hmmm,znowu pudło- zozole,emotka
o piłkarzykach to już lepiej nie przypominać-same pudła, emotka
ale mam nadzieję, że do końca konkursu uda się ugrać jedne.emotka
No,nie mówię o innych konkursach, że nic nie wygrałam, a sporo wysłanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6497539 Napisano: 13.06.2018 15:51:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Właśnie kurier przywiózł ekspres z ITM. Piorunujące tempo dostawy  emotka -FedEx Wyświetl w wątku >>