Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6482348 Napisano: 16.04.2018 22:03:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kiepska sprawa.Od początku kwietnia same pustkiemotka
hasłowe -0 i loteria - 0
Nescafe, Amino, Prince-polo, Kamis, Hochland, Knorr, Fit&Easy, Lay`s, ile jeszcze wypisać-same 0
Nie mam już sił, albo nie potrafię wbić się w godzinę.I w opisówkach kiepsko.
Dziś przyszła ostatnia nagroda z wszystkich wygranych. Nie mam już nawet na co czekać, a połowa kwietnia już przeminęłaemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6482325 Napisano: 16.04.2018 20:55:46 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy z kodami  Hochlanda trzeba trafić w godzinę.Wysłałam sporo zgłoszeń i nawet 10 zł nie wpadło, a widzę w wygranych sporo tych samych osób ?

tak trzeba trafić w wylosowany czas

Dzięki.To mogłam sobie wysyłaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6482319 Napisano: 16.04.2018 20:49:55 w SZUKAM....
Czy z kodami  Hochlanda trzeba trafić w godzinę.Wysłałam sporo zgłoszeń i nawet 10 zł nie wpadło, a widzę w wygranych sporo tych samych osób ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6482303 Napisano: 16.04.2018 20:15:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
amif napisał(a):

i u mnie kicak z Nivea Inpostem, wcześniej @ o nadaniu przesyłki

Dotarł i do mnie króliczek z Nivea emotka Majeczka szczęśliwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6481766 Napisano: 13.04.2018 18:04:34 w Smolar
andii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

andii napisał(a):

edzia21 napisał(a):

andii napisał(a):

Czy VELVET  z biedry można sprawdzić na stronie Smolara? kurka nie widzę tego velvetu emotka

na stronie SMolara jeszcze nie emotka  esków również nie puścili.

Wyniki są na końcu filmiku z losowania

Fiu fiu! już nawet laureata rezerwowego nie ma do auta emotka

również mnie to zdziwiło  emotka

Ja widzę laureata rezerwowego...tel. 48501XXX694 nt paragonu 763111

na pewno VELVET?

Jest lista rezerwowa z autem i 100.Niestety nie ma mnie na żadnej liście emotka ani normalnej,ani rezerwowej emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6481759 Napisano: 13.04.2018 17:43:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
marzenier napisał(a):

Zastaw produktów z Colgate C4.
Chcą nr dowodu w formularzu zwrotnym.
To chyba lekka przesada.

Do mnie też dotarł zestaw Colgate C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6481749 Napisano: 13.04.2018 16:51:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamisiam napisał(a):

kolejny pusty dzień, velvet mnie dobił emotka nie lubię 13

U mnie to samo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6481455 Napisano: 12.04.2018 16:26:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czas wpisać się, same pustki, tylko wysyłam i wysyłam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6480811 Napisano: 10.04.2018 13:36:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bony z Kauflanda za 500zl "Bądź fit na wiosnę" u mojej Lidzi-po weryfikacji emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6480647 Napisano: 10.04.2018 00:16:29 w SZUKAM....
basku napisał(a):

izkak napisał(a):

basku napisał(a):

szukam gdzie mozna kupic tego nowgo BIG MILK INTENSE?

w carrefour nie ma, w kaufland nie ma.... ktoś coS?

Są w Polomarket, widziałam też chyba w PiP  emotka

ehh nie mam tych sklepów emotka

Dziś widziałam w Intermarche po 13... Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

tereniagno

#6480380 Napisano: 09.04.2018 10:54:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Awizo PP z  Milki- dodatkowe losowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6480363 Napisano: 09.04.2018 10:27:00 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

tereniagno napisał(a):

cb656 napisał(a):

Ten "problem" będzie się prawdopodobnie powtarzał za każdym razem, gdy próba zgłoszenia będzie dokonywana w dniu, który jest ostatnią datą wyszarzoną czyli (co widać na ilustracji) aktywną, pozwalającą na kliknięcie w nią. Zaznaczyłem te daty kwietniowe zieloną kropką. Dziś, ósmego kwietnia, niedziela bez handlu, więc nie można niczego kupić i ten dzień w kalendarzu konkursowym jest nieaktywny (zaznaczyłem go kropką czerwoną). Poniedziałek będzie kolejnym dniem, który stanie się w kalendarzu aktywnym, do kliknięcia. Wtedy obszar na prostokącie w dniu siódmym kwietnia będzie aktywny cały (tak, jak daty poprzednie, czyli wszystkie poza ostatnim aktywnym).
Wystarczy najechać myszką na ten prostokąt (jest duży przecież) raz z lewej, raz z prawej i obserwować, kiedy kursor zmieni się w łapkę, co oznacza, że właśnie wtedy można kliknąć i wybrać ten dzień. To, co niektórzy uważają za "problem, niemożność wybrania określonej daty" wynika z tego, że w ostatni aktywny dzień w kalendarzu należy klikać z lewej strony, a nie w samą cyferkę daty.

...jak przedszkolakom wszystko trzeba tłumaczyć emotka emotka

Może u Ciebie można najechać na  prostokąt, u mnie nie da się, kursor na całym polu nie chce się zmienić w łapkę emotka
Jak może być nieaktywny dziś, skoro wysyłali i bez problemu doszło ? emotka
Zanim coś napiszesz, to może raczysz zastanowić  się w końcu, bo tylko potrafisz ubliżać.Na nic innego Cię nie stać emotka emotka emotka emotka

Są ludzie, którzy mają dużą wiedzę w danej dziedzinie. Oni NIE są nauczycielami cierpliwymi... bo samodzielnie tę wiedzę pozyskali. Dlatego sposób przekazu wydaje się agresywny, ale taki nie jest.
On zwyczajnie zakłada, że ta wiedza jest do samonauczeni.  A tłumaczenie jest raczej zbyteczne, bo  TO POWINNO SIE WIEDZIEC.

Ubliżanie? Biorąc pod uwagę, że tu profesjonaliści konkursowi, to niektóre "problemy" są żenująco zabawne.
Wystarczy KONTAKT z  Organizatorem. 

Smolar, Albedo, i360,  Avanti, IQ MARKETING, itd O D P O W I A D A J Ą na telefony, emaile. Zwłaszcza, kiedy jest problem na stronie loterii/konkursu.

Ps. CB chociaż ODPOWIADA - pomaga, inni kulturalnie lekceważą "głupie pytania". Więc jeśli czujesz sie obrażona,  to nie czytaj CB wpisów. 
Miłego dnia.

Głupie podteksty cb są zbyteczne,jeżeli chce komuś pomóc,to niech robi w inny sposób,ponieważ we wszystkich wątkach tak zachowuje sięemotka Koniec tematuemotka Wyświetl w wątku >>
2 venix, androm 0

tereniagno

#6480284 Napisano: 08.04.2018 22:17:10 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

Ten "problem" będzie się prawdopodobnie powtarzał za każdym razem, gdy próba zgłoszenia będzie dokonywana w dniu, który jest ostatnią datą wyszarzoną czyli (co widać na ilustracji) aktywną, pozwalającą na kliknięcie w nią. Zaznaczyłem te daty kwietniowe zieloną kropką. Dziś, ósmego kwietnia, niedziela bez handlu, więc nie można niczego kupić i ten dzień w kalendarzu konkursowym jest nieaktywny (zaznaczyłem go kropką czerwoną). Poniedziałek będzie kolejnym dniem, który stanie się w kalendarzu aktywnym, do kliknięcia. Wtedy obszar na prostokącie w dniu siódmym kwietnia będzie aktywny cały (tak, jak daty poprzednie, czyli wszystkie poza ostatnim aktywnym).
Wystarczy najechać myszką na ten prostokąt (jest duży przecież) raz z lewej, raz z prawej i obserwować, kiedy kursor zmieni się w łapkę, co oznacza, że właśnie wtedy można kliknąć i wybrać ten dzień. To, co niektórzy uważają za "problem, niemożność wybrania określonej daty" wynika z tego, że w ostatni aktywny dzień w kalendarzu należy klikać z lewej strony, a nie w samą cyferkę daty.

...jak przedszkolakom wszystko trzeba tłumaczyć emotka emotka

Może u Ciebie można najechać na  prostokąt, u mnie nie da się, kursor na całym polu nie chce się zmienić w łapkę emotka
Jak może być nieaktywny dziś, skoro wysyłali i bez problemu doszło ?emotka
Zanim coś napiszesz, to może raczysz zastanowić  się w końcu, bo tylko potrafisz ubliżać.Na nic innego Cię nie staćemotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6480169 Napisano: 08.04.2018 02:09:09 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Chcę wysłać teraz zgłoszenie z Prince Polo, zaznaczam date zakupu 07.04 i nie chce zaznaczyć w formularzu. Zaznacza 6.4 , a 7 nie chce. Nie wiem dlaczego? Wszystkie pozostałe dane można wpisać bez problemu, tylko tej daty nie chce. Do wczoraj działało wszystko normalnie.

Może spróbuj zmienić przeglądarkę lub odświeżyć stronę. U mnie (IE) normalnie da się zaznaczyć 07.04.

No, nawet po odświeżeniu strony nie działa, ale wczoraj było wszystko ok.Nie wiem co się stało.Ale pamiętam, że w jakimś konku było to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6480167 Napisano: 08.04.2018 00:36:58 w Pomocy!!!!
Chcę wysłać teraz zgłoszenie z Prince Polo, zaznaczam date zakupu 07.04 i nie chce zaznaczyć w formularzu. Zaznacza 6.4 , a 7 nie chce. Nie wiem dlaczego? Wszystkie pozostałe dane można wpisać bez problemu, tylko tej daty nie chce. Do wczoraj działało wszystko normalnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6480142 Napisano: 07.04.2018 21:12:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kwiecień,plecień, bo przeplata, ale u mnie nic nie przeplata- wygranych z pudłem emotka Są tylko same pudła,bez przeplatanki :
Kamis- 0,
Nescafe - 0,
Amino - 0
Prince polo- 0,
Lay`s - 0
inne - 0emotka ani na hasła, ani loteria emotka emotka I jak tu grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6479503 Napisano: 04.04.2018 20:59:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ankasss napisał(a):

Tyle ostatnio konkursów rozwiązanych, a u mnie pusto.  Dlaczego tak się dzieje? emotka

emotka Nie jesteś z tym sama i u mnie pustki emotka źle  zaczyna się kwiecień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6477553 Napisano: 27.03.2018 17:38:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Colgate z Biedronki GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6476928 Napisano: 25.03.2018 23:23:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Łowicz, Kaufland, Activia, Kamis , Nescafe, Lay`s,-nic
Hochland - tyle kodów wysłanych i 0 wygranych emotka
Zbliża się koniec marca, a u mnie pusto - 0   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6476063 Napisano: 22.03.2018 19:34:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przegapiłam moje 9 urodzinki na forum -19.03, a tyle wydarzyło się przez te lata emotka Wyświetl w wątku >>