Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6476061 Napisano: 22.03.2018 19:32:34 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Czy też dostajecie strzałeczkę  z numeru 223263302- numer z google nękający . Grałam przeważnie na 4321 na Albedo -czyżby sprzedali numery telefonów ??Wczoraj i dzisiaj powtórka z rozrywki emotka (

Też ostatnio miałam ten numer,ale nie odebrałam.emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

tereniagno

#6474608 Napisano: 19.03.2018 18:28:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kiepska sprawa,wysłałam dziś 3 zgłoszenia z Nescafe i same pudła emotka Może ktoś ma jakiś patent, o której h wysłac,żeby trafić? W innych też same pudła, np. Lay`s, Duck i inne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6474329 Napisano: 18.03.2018 22:45:17 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Jeżeli ktoś ma link do regulaminu z konkursu"Jak pięknie być kobietą",w Biedronce, to bardzo proszę emotka na stronce z konkursem nie chce otworzyć się regulamin emotka

http://www.wygraj...je/51/Regulamin_.pdf

Wielkie dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

tereniagno

#6474324 Napisano: 18.03.2018 22:33:00 w SZUKAM....
Jeżeli ktoś ma link do regulaminu z konkursu"Jak pięknie być kobietą",w Biedronce, to bardzo proszę emotka na stronce z konkursem nie chce otworzyć się regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6473918 Napisano: 16.03.2018 21:40:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
vazzz napisał(a):

Loteria Kaufland- jak co tydzień wielkie 0 ;/

U mnie też i nie tylko Kauflandemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6473916 Napisano: 16.03.2018 21:34:19 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

Tyle paragonów i nawet rezerwy brak

Hmmm.to tak, jak u mnie.Od początku konkursu ani jednego bonu  emotka                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6473573 Napisano: 15.03.2018 23:34:09 w Albedo Marketing
visserarthur napisał(a):

tereniagno napisał(a):

nikos napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

mia napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze (oprócz mnie emotka ) na bon Kaufland z konkursu "Czystość i coś tam"? emotka

Czekamy razem emotka

Również czekam 

Do mnie dotarł wczoraj.

Czy wy nie mylicie może konkurów Tqg i Albedo... Znając życie...

"Czystość, którą pokochasz"-to 1 bon za 50zł i to jest od Albedo.Wczoraj przywiózł kurier GLS,
natomiast "Budżet.... jest tqg i tych bonów jeszcze nie było. Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6473569 Napisano: 15.03.2018 23:13:51 w Albedo Marketing
nikos napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

mia napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze (oprócz mnie emotka ) na bon Kaufland z konkursu "Czystość i coś tam"? emotka

Czekamy razem emotka

Również czekam 

Do mnie dotarł wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

tereniagno

#6473138 Napisano: 14.03.2018 21:52:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

defed napisał(a):

bibeck napisał(a):

Czy karty  Winiary z Biedronki są aktywowane dopiero po odesłaniu oświadczenia, czy nie trzeba tych oświadczeń odsyłać, żeby móc z nich korzystać? Znowu w mojej lokalnej Biedronce mają z nimi problem (albo karty jeszcze nie są aktywne (minęły już 2 tygodnie od ich otrzymania), albo Panie zapomniały jak je nabić na kasie...

Karty są aktywne max po 7 dniach od daty nadania przesyłki. Oświadczeń w ogóle nie odsyłałam. Kartą płaci się w ten sposób, że przeciąga się paskiem magnetycznym w terminalu płatniczym(tym do kart Visa, MasterCard) - a nie nabija je na kasie. emotka Robiłam zakupy za ponad 100 zł i resztę dopłacałam kartą - na tym samym terminalu. Gdy płacisz za zakupy < 100 zł to na paragonie wydrukuje się zaktualizowane saldo karty  emotka

Ja robiłam (wszystko jak we wpisie powyżej) po 7 dniach i nie było żadnego problemu, płaciłam raz około 50 zł, drugi raz z tej samej około 20 zl, jeszcze mam wydruk ile mi zostało. Przeciągać trzeba powoli, bo jak za szybko, to "się gubi".

U mnie też transakcja poszła bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6473131 Napisano: 14.03.2018 21:33:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aneczka-p napisał(a):

Bon 50 zł Kaufland "Czystość, którą pokochasz" - GLS emotka

I do mnie dotarł dziś bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6472734 Napisano: 13.03.2018 20:59:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak zwykle wpisuję sięemotka
Same pustki, nikt mnie nie kocha emotka emotka
O nagrodach już nie wspomnę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6472421 Napisano: 12.03.2018 23:22:47 w Kaufland konkursy
nikos napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W MDW jest rezerwa z "Czystość,którą pokochasz". Tam były do wygrania bony za 50zl?  Wygrałam bon i teraz zastanawiam się, czy wysyłali już te bony, bo do mnie jeszcze nie dotarł ?
To był ten konkurs, co na Kaufland przypadał 1 bon i dzwonili z wygranymi, bo już mi się pokręciło z tym Kauflandem?

Tak, to był ten konkurs. Do mnie również jeszcze nie dotarł. 

Dzięki,bo już myślałam, że coś źle wysłałam.emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

tereniagno

#6472409 Napisano: 12.03.2018 22:53:15 w Kaufland konkursy
W MDW jest rezerwa z "Czystość,którą pokochasz". Tam były do wygrania bony za 50zl?  Wygrałam bon i teraz zastanawiam się, czy wysyłali już te bony, bo do mnie jeszcze nie dotarł ?
To był ten konkurs, co na Kaufland przypadał 1 bon i dzwonili z wygranymi, bo już mi się pokręciło z tym Kauflandem? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6471975 Napisano: 11.03.2018 18:43:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
ivanotta napisał(a):

termos milka - a już powiedziałam ostatni raz wysyłam  emotka

U mnie też dziś termosik emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

tereniagno

#6471973 Napisano: 11.03.2018 18:33:46 w Pomocy!!!!
mamimamu napisał(a):

Tereniagno Uznają:) miałam taką samą syt i dla pewności skontaktowalam sie z nimi, stąd wiem emotka

Super,dzięki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6471964 Napisano: 11.03.2018 17:57:48 w Pomocy!!!!
Nie mogę znaleźć wątku,w którym była wzmianka na temat wpisania literki "W" przed numerem w formularzu z Milki.Wysłałam zgłoszenie bez literki i wygrałam termos. Teraz nie wiem czy uznają mi gdy zeskanuję z literką nr paragonu, czy nie uznają mi tego i nagrody nie otrzymam? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6471314 Napisano: 09.03.2018 00:53:24 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

masza napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Miał ktoś problem z odczytaniem kody pod zdrapką w serków Hochland?
Tych w plastrach tak się zdrapało ,że kody są niemożliwe do odczytania.
Z kodem z opakowania zbiorczego serka topionego w kartoniku nie było tego problemu:(

zdrapałam dziś wszystko , łącznie z numerem emotka , naklejki są wilgotne i pewnie dlatego- rozmiękł mi

Mam kody promocyjne pod etykietą  z bloczku i żaden kod nie wchodzi. Wyskakuje na czerwono, że tylko małe litery i cyfry mają być. Wpisuję małe literki i cyfry , niestety nie chce przyjąć .Nie wiem dlaczego. dobrze wpisuję kody emotka

Głupotę zrobili, że wykorzystali literę "O" i cyfrę "0" oraz małe "L" lub duże "I"... Na inne się na razie nie nadziałam, gdyż dopiero wkraczam do akcji... Trafiłam akurat na taki kod, który zawierał te litery/liczby... Tam trzeba wpisywać małe litery, a te większe to są raczej liczby, czyli "l" to  małe "L", a duże "O" to zero...  emotka

Właśnie wyczytałam,że co druga jest mała litera na przemian z cyfrą,dlatego usunęłam post,bo już kod wszedł emotka
A i tak pudło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6471300 Napisano: 08.03.2018 23:35:37 w SZUKAM....
Czy jedna osoba może wygrać więcej niż 1 termosik na te same dane?
Nie mogę znaleźć tego w regulaminieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6471281 Napisano: 08.03.2018 22:31:43 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

monnikk napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że jeden organizator (obecnie, a jest ich wielu) w razie niedokładnego opisu produktu na paragonie życzy sobie na  odwrocie pieczątkę sklepu z podpisem, że to jest produkt X, a nie Y. Ja mu piszę, że nie zawsze w sklepach chcą cokolwiek stemplować (może się boją??), więc super by było, gdyby można było do paragonu dołączyć wieczko, kod kreskowy albo opakowanie. Ale NIE!!! MUSI być pieczątka! a dziś jedna babka w hipermarkecie nie chciała nic stemplować "bo ona nie ma obowiązku i nic nie musi".
Odeszłam od POKu wkurzona na nią i na organizatora.
Przecież logiczne, że jak coś kupuję to mam opakowanie również  emotka

Też mnie to wkurza. I jeszcze te komentarze w POK-u. "ale se pani wymyśliła", " jeszcze czego", "nie, bo nie", " nie oferujemy takiej usługi" oraz "chyba jest pani śmieszna ja nic nie będę stemplować".

mi raz powiedziała kierowniczka dużego sklepu z sieci jubilat, ze oni moga uzywac pieczatki tylko jak towar przyjedzi, jakby ta pieczatka to nie wiem co bylo, ile sie natlumaczylam, ze przeciez podbiciem paragonu nic nie zrobie, pieniedzy im nie ukrade i pieczatek sie na co dzien używa...

Uważam, że to Organizator powinien przed rozpoczęciem konkursu zainteresować się towarem, żeby nie było problemu z paragonami. Oni olewają sprawę i potem wymyślają pieczątki emotka To nie jest miłe wysłuchiwać komentarza później i do tego odejść z kwitkiem. Co to obchodzi konkursowicza, jak dany sklep wbija sobie kody do systemu emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6470543 Napisano: 07.03.2018 00:20:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle konkursów rozwiązanych,a u mnie pustki szalejąemotka Wyświetl w wątku >>
0 0