Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6454667 Napisano: 19.01.2018 22:14:15 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

Tak se myślę, że chyba jedyna nie wzięłam udziału w tej loterii w pierwszym tygodniu, bo nie po drodze mi było do Kaufa, dopiero jutro się wybieram... emotka
Choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę moje szczęście w loteriach, to pewnie bez różnicy czy brałam udział, czy nie. emotka

Ja też nie wzięłam udziału, ponieważ zrobiłam zakupy za 50zL łącznie z lekami (nie doczytałam regulaminu)emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6454653 Napisano: 19.01.2018 21:24:49 w SZUKAM....
Mam pytanie odnośnie tego konkursu "Looks Challenge w Kaufland"-bransoletki.
Czy były gotowe formularze do wypełnienia, czy odręcznie trzeba było pisać i wysłać?
Na stronie nie widzę formularzaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6454504 Napisano: 19.01.2018 16:09:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
agniecha1985 napisał(a):

Karta 1000 do Euro RTV AGD Circle K Coca-cola  emotka

I u mnie dziś karta na 1000złemotka emotka emotka W końcu los się do mnie uśmiechnąłemotka
do tego teraz przyszedł mail o wygranej bransoletce "Looks Challenge w Kaufland"
Myślę,że to jakaś rezerwa,bo przecież wpisy widziałam już dawno emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6454488 Napisano: 19.01.2018 15:33:12 w SZUKAM....
agniecha1985 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

kate86 napisał(a):

Szukam info do jakiego dnia jest poinformowana Coca-cola Circle K?

Ja mam dziś wygraną z ostatniego dnia loterii

Skąd wiesz z jakiego dnia? Czy tylko brałaś w tym dniu udział? Mam właśnie dylemat, ponieważ dziś dostałam sms,że wygrałam, ale brałam udział 3 razy i nie wiem teraz z którego dnia?

Tak, tylko jedno zgłoszenie wysłałam, ostatniego dnia.

Dzieki,bedę musiała do nich napisać lub zadzwonić,bo nie wiem z jakiego dnia wygrana emotka
Aaaa,już poradziłam sobie bez pisaniaemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6454478 Napisano: 19.01.2018 15:25:16 w SZUKAM....
agniecha1985 napisał(a):

kate86 napisał(a):

Szukam info do jakiego dnia jest poinformowana Coca-cola Circle K?

Ja mam dziś wygraną z ostatniego dnia loterii

Skąd wiesz z jakiego dnia? Czy tylko brałaś w tym dniu udział? Mam właśnie dylemat, ponieważ dziś dostałam sms,że wygrałam, ale brałam udział 3 razy i nie wiem teraz z którego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453774 Napisano: 18.01.2018 00:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

kajkakari napisał(a):

Apropo tych sanek z nivea...W wiadomości jest coś o nr konta do przelewu, ktoś się orientuje o co chodzi?  emotka

Przy bonach jest to samo.. a to są chyba karty do Kauflandu co nie?

Właśnie pisałam o tym w wątku "pomocy" ,ale uważam,że tam nie potrzeba nr-u konta, ponieważ to nie jest kasa na przelew, tylko nagrody. Jest na ich stronce do wydrukowania uniwersalne oświadczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453771 Napisano: 18.01.2018 00:36:16 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

malenka napisał(a):

malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:(...)

Przekręt afrykański, nigeryjski, czy jak go tam nazywają. Nie daj się nabrać.

To chodzi o to że chcą żeby wysłać telefon za granicę i nigdy nie zobaczysz kasy?

Tak. Coś takiego. Trzeba zgłaszać takiego delikwenta, jak napisała monkakk.

Tak moja córka(kilka lat temu) pozbyła się telefonu za 1200zł+przesyłka do Nigerii, więc ostrzegają i trzeba uważać.Nie wysyłaj niczego za granicę.Niby(nie wpłynęła) kasa wpłynęła na konto i nie zobaczyła już ani telefonu, ani kasy.Gdy zorientowała się, to telefon był już poza granicami Polski , a że była to sobota, to już było po wszystkiemu, bo ktoś w Nigerii odebrał już przesyłkę.

Zawsze byłam ciekawa, kto sie na takie wały nabiera  emotka ...i wysyła sprzęty do Afryki (i w ogóle odpowiada na takie wiadomości). To przecież wali przekrętem na kilometr i nie trzeba być jakoś specjalnie kumatym (być może w tym momencie przeceniam co niektórych), żeby wyczuć podpuchę. Jednakże - współczuję starty.

To było na samym początku,jak oni zaczęli grasować w necie.Mówiłam jej , że nie ma wysyłać prędzej, dopóki nie wpłynie kasa na konto, ale była mądrzejsza i nie słuchała co do niej mówię i tak też się skończyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453769 Napisano: 18.01.2018 00:20:32 w Wkurza mnie...

malenka napisał(a):

malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:(...)

Przekręt afrykański, nigeryjski, czy jak go tam nazywają. Nie daj się nabrać.

To chodzi o to że chcą żeby wysłać telefon za granicę i nigdy nie zobaczysz kasy?

Tak. Coś takiego. Trzeba zgłaszać takiego delikwenta, jak napisała monkakk.

Tak moja córka(kilka lat temu) pozbyła się telefonu za 1200zł+przesyłka do Nigerii, więc ostrzegają i trzeba uważać.Nie wysyłaj niczego za granicę.Niby(nie wpłynęła) kasa wpłynęła na konto i nie zobaczyła już ani telefonu, ani kasy.Gdy zorientowała się, to telefon był już poza granicami Polski , a że była to sobota, to już było po wszystkiemu, bo ktoś w Nigerii odebrał już przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453736 Napisano: 17.01.2018 22:21:26 w Pomocy!!!!
W sms z "Wygraj sanki z Nivea w Kauflandzie" jest napisane,żeby wpisać na paragonie dane adresowe,nr tel. i nr konta.Jeżeli to jest nagroda,to po co chcą nr konta? Wydrukowałam oświadczenie i wyśle wypisane  bez nr -u.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453732 Napisano: 17.01.2018 22:01:39 w SZUKAM....

lola.lola napisał(a):

Zamówiłam kilka ubrań przez internet, dziś rano dostałam maila od DPD, że kurier będzie między 11:00 a 13:00 (standardowy mail). Jakoś po godzinie 12:00 zadzwonił z pytaniem czy jest ktoś w domu bo zaraz podjedzie. Powiedziałam, że tak i zaczęłam na niego wyglądać. Po chwili podjechał samochód (nie bus DPD, zwykły ciemny samochód osobowy), chłopak zadzwonił domofonem więc wyszłam (zdążył wsiąść do samochodu) jak byłam przy furtce to wyskoczył z auta, wcisnął mi paczkę powiedział do widzenia i odjechał. Byłam trochę zaskoczona "błyskawicznym załatwieniem sprawy" ale zauważyłam, że nie miał typowego stroju kuriera DPD i nie dał mi nawet nic do podpisania. 
Przesyłka się zgadza ale czy miał ktoś może podobną sytuację? Trochę mnie to wszystko zaskoczyło.

Czasem jeden kurier prosi drugiego o doręczenie przesyłki. Np gdy nie ma nic na twoją ulicę poza twoją paczka, a  tamten ma. Nie ma prawa tak robić, ale czasem ułatwiają sobie życie w ten sposób. 

Też już tak miałam i byłam bardzo zaskoczona, nie żądał żadnego podpisu, emotka nic Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453684 Napisano: 17.01.2018 20:04:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Doczekałam się, pierwsza nagroda w tym roku Sanki z Nivea emotka emotka , a grałam na bony emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6453146 Napisano: 16.01.2018 17:27:34 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Szukam dobrej duszyczki, co  podpowie "Jak wyciągnąć Muminka z paki" ?

Namów Bukę, by wylazła na brzeg, to Muminek sam ucieknie emotka

A Ty mądralo wygrałeś, że lubisz prześmiewać się z drugich? emotka

Ty zawsze jesteś taka drętwa, czy dla mnie robisz wyjątek? emotka Jak rozumiem, śmiejesz się jedynie z własnych żartów?
To tym bardziej powinnaś się uśmiechnąć właśnie teraz, kiedy napisałaś coś tak śmiesznego emotka

P.S. Tak, wygrałem i nawet już nagroda dojechała emotka emotka

Ty u mnie zawsze jesteś wyjątkiem, ponieważ potrafisz tylko wyśmiewać się lub wkurzać każdegoemotka
Gratuluję wygranejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453130 Napisano: 16.01.2018 17:00:08 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Namów Bukę, by wylazła na brzeg, to Muminek sam ucieknie emotka

A Ty mądralo wygrałeś, że lubisz prześmiewać się z drugich?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453128 Napisano: 16.01.2018 16:58:31 w SZUKAM....
ladyinred napisał(a):

tereniagno napisał(a):

A nie Minionka czasem? emotka

Oj tam, oj tam, przejęzyczyłam się, ale każdy wie o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

tereniagno

#6453014 Napisano: 16.01.2018 14:32:02 w SZUKAM....
Szukam dobrej duszyczki, co  podpowie "Jak wyciągnąć Muminka z paki" ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6452781 Napisano: 15.01.2018 22:29:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od ostatniego wpisu nic nie zmieniło się emotka
Nadal pustkami świecę, a to już minęła połowa miesiąca  emotka
"Zimy nie przesypiam" i nadal nic nie mam emotka
po Pringlesach zostały tylko puszki emotka
z Circle przychodzą tylko opóźnione zwrotki(ciekawe,czy ktoś wygrał z tych opóźnionych zwrotek?)emotka
Niech w końcu coś zmieni się na lepsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6452442 Napisano: 14.01.2018 20:15:27 w Pomocy!!!!
viviean napisał(a):

Czy zwrotki z Fortis/Coca-Coli   na cirkle K przychodzą od razu? 

Nie mam zwrotki od piątku,też czekam emotka
Ostatnio też czekałam chyba 3 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6452128 Napisano: 12.01.2018 22:29:42 w SZUKAM....
Czy z coca-coli  Circle przychodzą zaraz zwrotki? Nic nie dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6452120 Napisano: 12.01.2018 22:06:24 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

bridget napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem...

a mówiłam ze  nie tylko mój miał niestrawnosci po zakupach swiatecznych:)) i  2 tygodnie chodził struty:)

A i znowu ja się przyczyniłam do niestrawności Twego męża, dobrze, że mi nie odesłał tej paczki  emotka

znajac jego osobiscie  by jeszcze przywiozł:)) i na kawe przyjechal:)

Następnym razem nie proś o odebranie, tylko sama to zrób i nic nie mów, skoro kasa  nie poszła  z budżetu domowego, tylko z wygranych. Mój nie wtrąca się do moich wygranych, wręcz przeciwnie, cieszy się jak cokolwiek wygram emotka
Natomiast dziś wkurzyłam się, bo poszłam do Kauflanda na zakupy. Za towar zapłaciłam 50 parę zł., no to będzie na konkurs i co?Tylko ja mogłam zrobić taki numer-wyczytałam w regulaminie(po fakcie), że nie może być żadnych środków leczniczychemotka A co ja kupiłam -Gripex control emotka Oto cała jaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6452116 Napisano: 12.01.2018 21:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

korekk napisał(a):

Jeśli ktoś nadal zastanawia się nad udziałem w loteriach, które organizuje Loyalty Point: duck, glade, kiwi ...

to poniższy link, gdzie wystawionych jest 30 telewizorów z tejże loterii powinien dać do zrozumienia czy warto kupować chociażby jeden produkt i brać udział w szemranych gierkach  emotka

http://allegro.pl...zja-i7130753308.html

no miał człowiek szczęście

a ktoś wygrał coś w tych loteriach w ogóle? Ja nie grałam, bo nie kupuję ich produktów, ale bardzo jestem ciekawa emotka  

1x zestaw produktów kiwi u mnie tylko.. na kilka zgłoszeń w każdej z tych loterii

Też wysłałam kilka zgłoszeń z Duck i  Kiwi - nie wpadła żadna nagroda emotka Bądź mądra i pisz wiersze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0