Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5771442 Napisano: 12.11.2013 18:22:47 w Żegnamy zmarłych
Ewa, brakuje słów, żeby cokolwiek napisać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#5771440 Napisano: 12.11.2013 18:21:19 w Biedronka
merynosek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalka napisał(a):

Napisali, że są w trakcie weryfikacji zwycięzcy i dlatego proszą jeszcze o cierpliwość. To znaczy, że laureat głównej nagrody poinformowany emotka

Skąd ta pewność? emotka

Tak samo było jak był konkurs z pralkami, myślę, że jeszcze nie zaczęli dzwonić emotka

Oj ten konkursu z pralkami emotka Powinni go powtórzyć emotka
Też myślę, że nie zaczęli... przynajmniej taką mam nadzieję emotka I jutro posypie się na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5771378 Napisano: 12.11.2013 17:30:51 w Biedronka
kalka napisał(a):

Napisali, że są w trakcie weryfikacji zwycięzcy i dlatego proszą jeszcze o cierpliwość. To znaczy, że laureat głównej nagrody poinformowany emotka

Skąd ta pewność? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5771360 Napisano: 12.11.2013 17:22:26 w Biedronka
deva napisał(a):

mariolakal napisał(a):

marlena083 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Do kiedy mają czas na poinformowanie wyników z "E" ??

na fb coś pisali, żeby dziś zaglądać na ich fanpage

Znaczy się, że nie mają zamiaru informować zwycięzców indywidualnie ? emotka

mieli dzwonić, wg. regulaminu

Wg Regulaminu do wczoraj komisja+ 7 dni na info. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770753 Napisano: 11.11.2013 20:10:15 w PLAGIATY
Nie bronię jej, ale nie dziwię jej się, że się nie wytłumaczyła. Wszyscy by ją tu zjedli żywcem, co i tak powoli robią. Podejrzewam, że cokolwiek by napisała, to nakręciłoby tylko nagonkę. Jedyną osobą, której powinna się wytłumaczyć jest ciassssteczko, a nie całe forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770716 Napisano: 11.11.2013 19:18:12 w co chcielibyście wygrać?
taalvikki napisał(a):

posadę wybieracza wygrywających tekstów, co by w końcu nagradzana była prawdziwie dobra twórczość, a nie jakieś słodzące banały. emotka

emotka Ocena subiektywna. Dla jednego dobra twórczość to zdanie prozą, dla innego rymowanka.

A ja marzę o lodówce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770676 Napisano: 11.11.2013 17:51:24 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

wkurza mnie bezczelność ludzka.Była sąsiadka, z sąsiedniego bloku pobudowała dom na wsi, wyprowadziła się a na jej mieszkanie przeprowadziła się matka. Od tej pory kilka razy w tygodniu przyjeżdża z wielkimi workami śmieci , przechodzi bezczelnie w biały dzień pod moimi oknami i wyrzuca je do śmietnika Spółdzielni Mieszkaniowe.Ma klucz, bo matka ma , więc może korzystać do woli.Kurcze, na dom było stać ale na wywóz śmieci już nie.I my wszyscy mamy za to płacić.

Może nie było stać, tylko spłaca kilkaset tysięcy kredytu emotka Co to za różnica dom, czy mieszkanie? Czasami za takie same pieniądze można kupić jedno, czy mieć drugie.
Ale mniejsza o to... Nie ma podpisanej umowy na wywóz śmieci z posesji? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770658 Napisano: 11.11.2013 17:03:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

A co z konkursem Jubileusz E? Wyniki niby miały być do 10 listopada, zwycięzcy już poinformowani? emotka

NIE! Komisja miała być do 10 listopada. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770653 Napisano: 11.11.2013 16:48:57 w Pomocy!!!!
Mam problem z odtwarzaniem materiałów np. na vod.tvp.pl.
Pojawia się komunikat: Przepraszamy. Materiał niedostępny.
Jaka może być tego przyczyna? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770309 Napisano: 10.11.2013 21:20:28 w PLAGIATY
To może powstanie nowa agencja składająca się z samych zawodowych konkursowiczów najwyższych lotów. Wtedy hasła będą bez plagiatów i na najwyższym poziomie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770266 Napisano: 10.11.2013 20:20:10 w PLAGIATY
Dominika, proszę Cię. Gdy hasła będą publikowane, to nie będzie plagiatów? A taki Pascal. Nie dość, ze wybrali plagiat nagrodzonego przez siebie hasła, to jeszcze nagrodzili książkami kilka niemal identycznych. A reklamacji NIE UWZGLĘDNILI! Hasło wybrane zostało nagrodzone. Koniec i kropka. Radio Zet tak samo.
Już wolę, żeby niczego nie publikowali.
Po pierwsze nikt nie będzie obgadywał wybranych haseł, a po drugie nie będzie haseł do splagiatowania emotka
A kolejna sprawa. Są agencje, które mają swoje komisje od dawna- ciągle te same. I wybierają hasła w tym samym stylu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770250 Napisano: 10.11.2013 20:01:11 w PLAGIATY
koza.k90 napisał(a):

mia, ale wówczas musiałaby być opcja - wszystkie hasła i foty albo kompletnie NIC

niestety, pod naporem sfrustrowanych konkursowiczów nie pozostawiających suchej nitki na laureatach, ich pracach i agencjach, organizatorzy sukcesywnie zaprzestają publikowania czegokolwiek

a kto jest winny ?
nie plagiatorzy, ale rozbestwione stado osób, które nie umieją z godnością przegrywać

Nie publikują, ŹLE. Publikują, jeszcze gorzej. Pół forum później jeździ po nagrodzonych hasłach, jakie to są beznadziejne i w ogóle nie na poziomie. Chyba brakuje ludziom emocji, bo zamiast zająć się czymś pożytecznym, to lepiej pojeździć po "beznadziejnych" wyborach jury emotka Ja nadal jestem za tym, żeby hasła nie były publikowane. Po takiej publikacji Organizator dostanie zamiast 10% haseł w swoim guście, to 99,9% emotka Równie dobrze mogą być loterie, bez żadnych hasełek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5770135 Napisano: 10.11.2013 15:08:31 w Biedronka
Do dzisiaj komisja. Wyniki pewnie w przyszłym tygodniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5769940 Napisano: 09.11.2013 21:41:15 w PLAGIATY
monikar napisał(a):

Ja jestem za publikacją nagrodzonych prac tak aby każdy z nas miał równe szanse, patrząc po ostatnich wynikach z ITM ludzie przechowują zwycięskie hasła latami i korzystają z nich prawdopodobnie wiele razy całkowicie niezauważeni. A co najsmutniejsze w większości przypadków są to osoby z forum uważane przez konkursową społeczność za "wybitne umysły".

Co to znaczy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5769881 Napisano: 09.11.2013 19:03:43 w PLAGIATY
Organizatorzy ogólnie mają gdzieś plagiaty. Pisałam ostatnio do Zetki ws. konkursu makaronowego. Obiecali sprawdzić i nic nie zrobili. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5769616 Napisano: 08.11.2013 23:31:06 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Dziś nie miałam okazji spotkać się z nimi, gdyż moja Młoda była na zajęciach dodatkowych i przyszłam po Nią później, niż cała klasa kończyła, dopiero we wtorek będą wszyscy razem zaczynać lekcje. Boję się, że rodzice ochrzanią dzieciaka, a on wróci do szkoły i będzie odreagowywał...

Krzyczeć nie powinni. Raczej rozmawiać, tłumaczyć i znaleźć temu dziecku inne formy rozładowywania agresji.
Niestety w dzisiejszych czasach rodzice często nie mają czasu dla dziecka i takie sytuacje zdarzają się coraz częściej. Może, jeśli psycholog szkolny i wychowawca nic nie są w stanie zrobić, to spróbuj skontaktować się z poradnią psychologiczno-pedagogiczną, pod którą Twoja szkoła polega z pytaniem o radę. Ewentualnie zasugeruj rodzicom tego dziecka. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5769610 Napisano: 08.11.2013 23:20:22 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Dziś w szkole jeden z uczniów zaatakował moją Córkę i wbił w plecy kilka razy ołówek, aż wylądowała u szkolnej pielęgniarki emotka niby miał rozmowę z wychowawczynią i szkolnym pedagogiem, ale co z tego, skoro to nie pierwszy raz - wobec innych dzieci również używa przemocy!

To są siedmiolatki, strach pomyśleć, co będzie potem emotka

Jak to wygląda od strony prawnej? Co mogą zrobić rodzice? Nie wiem, jak się zachować, boję się, że takie sytuacje będą się powtarzać, aż dojdzie do jakiejś tragedii... Wiem, że na forum jest sporo nauczycieli - poradźcie proszę, co robić w takich sytuacjach, dla mnie to nowość. Czy są jakieś procedury, czy na wniosek rodziców można usunąć takie agresywne dziecko ze szkoły?

Przykro mi z powodu sytuacji, w jakiej znalazła się Twoja córka.
A co na to rodzice tego chłopca? Wydaje mi się, że od nich powinno się zacząć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5769485 Napisano: 08.11.2013 18:48:06 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie sklep na allegro.
W poniedziałek zamówiłam pewien sprzęt za pobraniem. Realizacja- max 2 dni. Więc czekam. We wtorek wysłali, do czwartku dojdzie. Cisza. Dzisiaj wysłałam e-maila z zapytaniem. Dopiero odpisali i wysłali przesyłkę emotka emotka Nie ma to jak sumienny sprzedawca. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5769478 Napisano: 08.11.2013 18:38:33 w Pomocy!!!!
goralecka napisał(a):

Moze Mamy sie wypowiedza..do jakiego wieku ich dzieciaczki bawily sie pet shopami?
Mam w rodzinie dziewczynki w wieku 7-8 lat a widzialam w tesco na tej promocji -50% mnostwo zabawek z tej serii i zastanawiam sie czy im nie kupic..tylko nie wiem...moze sa juz za duze?
W ogole nie mam pomyslu na prezent dla dziewczynki w tym wieku emotka kazda rada bedzie cenna emotka

Monster high odpada emotka

Mam ten sam problem z 7 latką emotka I pomysłów zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5769475 Napisano: 08.11.2013 18:35:15 w Informują
E z Biedronką ma komisję do 10.11+ 7 dni na info. Więc pewnie nie to. Tym bardziej, ze tak sporo nagród, a nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0