Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj ten konkursu z pralkami
Też myślę, że nie zaczęli... przynajmniej taką mam nadzieję
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ta pewność?
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg Regulaminu do wczoraj komisja+ 7 dni na info. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja marzę o lodówce
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie było stać, tylko spłaca kilkaset tysięcy kredytu
Ale mniejsza o to... Nie ma podpisanej umowy na wywóz śmieci z posesji?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE! Komisja miała być do 10 listopada.
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pojawia się komunikat: Przepraszamy. Materiał niedostępny.
Jaka może być tego przyczyna? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już wolę, żeby niczego nie publikowali.
Po pierwsze nikt nie będzie obgadywał wybranych haseł, a po drugie nie będzie haseł do splagiatowania
A kolejna sprawa. Są agencje, które mają swoje komisje od dawna- ciągle te same. I wybierają hasła w tym samym stylu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie publikują, ŹLE. Publikują, jeszcze gorzej. Pół forum później jeździ po nagrodzonych hasłach, jakie to są beznadziejne i w ogóle nie na poziomie. Chyba brakuje ludziom emocji, bo zamiast zająć się czymś pożytecznym, to lepiej pojeździć po "beznadziejnych" wyborach jury
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to znaczy?
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krzyczeć nie powinni. Raczej rozmawiać, tłumaczyć i znaleźć temu dziecku inne formy rozładowywania agresji.
Niestety w dzisiejszych czasach rodzice często nie mają czasu dla dziecka i takie sytuacje zdarzają się coraz częściej. Może, jeśli psycholog szkolny i wychowawca nic nie są w stanie zrobić, to spróbuj skontaktować się z poradnią psychologiczno-pedagogiczną, pod którą Twoja szkoła polega z pytaniem o radę. Ewentualnie zasugeruj rodzicom tego dziecka. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przykro mi z powodu sytuacji, w jakiej znalazła się Twoja córka.
A co na to rodzice tego chłopca? Wydaje mi się, że od nich powinno się zacząć. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W poniedziałek zamówiłam pewien sprzęt za pobraniem. Realizacja- max 2 dni. Więc czekam. We wtorek wysłali, do czwartku dojdzie. Cisza. Dzisiaj wysłałam e-maila z zapytaniem. Dopiero odpisali i wysłali przesyłkę
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam ten sam problem z 7 latką
zaczytana-pola
Postów 11585
Punkty karne 0
Konkursy dodane