Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5623169 Napisano: 27.03.2013 22:51:39 w Popraw sobie humor...
katrin22 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

https://fbcdn-sph...9127_459466711_n.jpg

emotka emotka emotka emotka sami sobie dali nagrodę

Ilonka, oni publikują listy czytelników emotka

Tak, ale ten wpis nie jest podpisany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5622598 Napisano: 27.03.2013 11:47:21 w Popraw sobie humor...

zaczytana-pola

#5621472 Napisano: 26.03.2013 01:24:59 w dziś mam urodzinki
Owieczko emotka Dolly, wszystkiego najlepszego emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5621351 Napisano: 25.03.2013 22:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5621341 Napisano: 25.03.2013 22:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie- czy orientuje się ktoś na jakim dniu Grześki skończyły informować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5621058 Napisano: 25.03.2013 17:40:21 w Popraw sobie humor...
Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda emotka
http://supermarke...mp;action_ref_map=[] Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5621015 Napisano: 25.03.2013 16:37:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ludzie zachowują się tak, jakby nie mieli swoich problemów i włażą z brudnymi buciorami w sprawy innych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5616381 Napisano: 19.03.2013 13:24:27 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze stara juz jestem i nie za bardzo rozumiem to dziwne coś o nazwie harlem shake emotka co więcej w ogóle mnie to nie bawi i nie śmieszy a ta muzyka jest czymś najgorszym co można zafundować moim uszom emotka

ehhh ja chcę być znowu nastolatką emotka

A tego się słucha? emotka

Wkurzają mnie oferty pracy. Zastanawiam się skąd wytrzasnąć 20- letnią studentkę zaoczną z 10- cio letnim doświadczeniem, biegłym niemieckim, francuskim, angielskim, tureckim i obowiązkowo wietnamskim. Do tego z własnym autem, gotową pracować po godzinach za najniższą krajową, tudzież na stażu, posiadającą orzeczenie o niepełnosprawności i inne takie emotka

jeszcze zapomnialas o nie posiadajacej dziecka i nie planującej założenia rodziny

emotka dokładnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5616328 Napisano: 19.03.2013 12:46:59 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze stara juz jestem i nie za bardzo rozumiem to dziwne coś o nazwie harlem shake emotka co więcej w ogóle mnie to nie bawi i nie śmieszy a ta muzyka jest czymś najgorszym co można zafundować moim uszom emotka

ehhh ja chcę być znowu nastolatką emotka

A tego się słucha? emotka

Wkurzają mnie oferty pracy. Zastanawiam się skąd wytrzasnąć 20- letnią studentkę zaoczną z 10- cio letnim doświadczeniem, biegłym niemieckim, francuskim, angielskim, tureckim i obowiązkowo wietnamskim. Do tego z własnym autem, gotową pracować po godzinach za najniższą krajową, tudzież na stażu, posiadającą orzeczenie o niepełnosprawności i inne takie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5616223 Napisano: 19.03.2013 10:24:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dokładnie. Trzeba zobaczyć co jest napisane w Regulaminie. Jeśli nie ma nic o odstępach między połączeniami, to niestety nagroda może przepaść. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5616098 Napisano: 18.03.2013 23:45:52 w dziś mam urodzinki
Asante sana, wszystkiego najlepszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5615674 Napisano: 18.03.2013 16:10:36 w Popraw sobie humor...
katrin22 napisał(a):

Przychodzi syn ze szkoły:
- Tato, pani od matematyki chce się z tobą spotkać.
- A co się stało?
- Ona mnie pyta ile jest 7 razy 9. Odpowiadam, że 63. Ona mnie pyta ile jest 9 razy 7. Odpowiedziałem: Do ch*ja, co za różnica?
- Rzeczywiście, co za różnica... Dobrze, zajdę do niej.
Następnego dnia syn znowu wraca ze szkoły:
- Tato, byłeś już w szkole?
- Jeszcze nie.
- Jak pójdziesz, zajrzyj jeszcze do WF-isty.
- Po co?
- W trakcie gimnastyki kazał mi podnieść lewą rękę. Podniosłem. Potem prawą. Podniosłem. Potem poprosił podnieść lewą nogę. Podniosłem. A teraz - mówi - podnieś i prawą nogę. Ja mu na to: Co, mam na chu*u stanąć?
- No tak, rzeczywiście... Dobrze, zajdę i do niego.
Kolejnego dnia syn znowu wraca ze szkoły:
- Tato, byłeś już w szkole?
- Jeszcze nie.
- To już nie chodź. Wyrzucili mnie.
- Co ty mówisz? Dlaczego?
- Wezwali mnie do dyrektora, wchodzę do gabinetu, a tam siedzi nauczycielka matematyki, WF-ista i pani od polskiego...
- Pani od polskiego? Na ch*j tam ona przyszła?
- Właśnie tak zapytałem...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5614790 Napisano: 17.03.2013 16:01:34 w Żegnamy zmarłych
vilemo napisał(a):

W nocy zmarła moja babcia...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#5611816 Napisano: 13.03.2013 14:34:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Szok emotka Dzisiaj zobaczyłam hasla z konkursu na 20 urodziny kina Helios i 2 miejsce to takie samo jak moje hasło :Helios-magia kina w jednym słowie ,ciekawe czym się kierowali przy wyborze przecież wszystkie kupony trafily w tym samym czasie a może to że laurki nie dołączylam emotka emotka

„Spider Club - Daj się złapać w naszą sieć” emotka

Helios: Daj się złapać w naszą sieć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5611410 Napisano: 13.03.2013 00:27:02 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas- dwulatek za mały na spanie bez smoczka? Mój Jasiek nie ssie smoka od 9 miesiąca życia i jakoś żyje i ma się dobrze emotka Język też ma w całości emotka
Wydaje mi się, że matka Twojego syna powinna sobie pewne rzeczy przemyśleć. Na pewno jest zazdrosna o syna, ale tym, że z Tobą nie rozmawia robi mu tylko krzywdę. Dziecko wszystko widzi... będzie starszy, będzie zadawał pytania, a sytuacja jest co najmniej nienormalna...

trebor1 napisał(a):

Pionas, ja szczerze współczuję sytuacji, akurat w tym konkretnym przypadku łatwo mi się zdobyć na empatię, bo mam synka w tym samym wieku, i nawet nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji w której ktoś mi reglamentuje czas jaki mogę z nim spędzać...
ale żeby zakończyć posta optymistycznie: mój synek jak ogląda gazetki sklepowe, jak mu się coś spodoba to nie mówi: "Tata kupi!" tylko "Tata wygra!" emotka
(dobrze, że nie param się kradzieżą, bo już wiem co by mówił...)

U mnie to samo, ale w przypadku reklam w TV emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5610820 Napisano: 12.03.2013 14:20:07 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

Zauważcie,że kiedyś agencje wolały prowadzić konkursy na hasła, mniej formalności dla nich, więc takich było najwięcej.
Dlaczego przerzucili się na loterie ? Sama miałabym dosyć ciągłych telefonów, donosów, narzekań, reklamacji.

Amen!

chylmak napisał(a):

Dobra ale jaką macie pewność, że numer paragonu przy ponad 2000 sklepów w całej polsce nie może się powtórzyć ? Przyjmijmy że w każdej biedrze jest dziennie 2000 operacji ( co i tak jest malutko) razy 2000 sklepów daje 4 000 000 paragonów. Więc wszystko jest możliwe, choć wyniki loterii przypominają wyniki w lotka 1,2,3,4,5,6 ale to też jest matematycznie możliwe.

Aż takich zbiegów okoliczności to raczej nie ma, żeby powtórzyło się tyle numerów i akurat te numery zostały wylosowane...

Ojjjj, miałam ochotę wziąć udział w tym konkursie, ale na szczęście odpuściłam. Teraz przynajmniej( po przeczytaniu wpisów w tym wątku) utwierdzam się w przekonaniu, że nie warto

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5610314 Napisano: 11.03.2013 21:59:40 w Biedronka

6.4. W przypadku niemożliwości skontaktowania się ze zwycięzcą z przyczyn niezależnych od Organizatora, pomimo podjęcia co najmniej łącznie trzech prób w ciągu dwóch dni roboczych, a także w wypadku odmowy przez zwycięzcę złożenia wskazanych w regulaminie oświadczeń, albo niedoręczenia paragonów lub nieterminowego doręczenia paragonów, o których mowa w ust. 6.2, albo odmowy przekazania danych i wyrażenia zgody, o których mowa w ust. 6.3, lub rezygnacji zwycięzcy z odbioru nagrody, zwycięzca traci prawo do nagrody, a nagroda pozostaje w dyspozycji Organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5610221 Napisano: 11.03.2013 20:47:29 w TESCO konkursy
bardzowesoy napisał(a):

Kiedyś zagrałem w konkursie Walentynkowym w TESCO. Czy były już wyniki?

Były już. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5610091 Napisano: 11.03.2013 19:00:49 w Biedronka
mia napisał(a):

Ja nie mogę, ale macie podnietę! emotka emotka
Przecież wiadomo było, że tak będzie.
I prawdopodobnie nie jest to żaden przekręt, tylko powtarzające się numery paragonów + wielkość inwestycji nieosiągalnej dla szarego robaczka.

Co nie znaczy, że i jednym zgłoszeniem nie można było wygrać. I być może ktoś wygrał. emotka

P.S.
Zizzola94 - witamy na forum emotka
Ale po co te nerwy? emotka

Jeśli ktoś taki jest, to musiał mieć duże szczęście emotka

Niestety takie są uroki tego typu konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0