Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5568354 Napisano: 30.01.2013 11:02:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

ilonar, możliwe emotka ciekawe, czy u mnie w Bełchatowie opublikują i co to będzie emotka i czy będę miała powody, by żałować, że nie brałam udziału emotka

ja nie żałuję - film obejrzałam , szansę sobie dałam - co nie oznacza, że wyniki czasem rozczarowują

A ja zastanawiam się, czy już przypadkiem nie powiadomili. Wydaje mi się, że nie ma na co czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5568334 Napisano: 30.01.2013 10:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pewnastudentka napisał(a):

wyniki z Konina:

Kazimiera Łaszkiewicz: Z Heliosem w Koninie czas miło płynie:-)

Pani Krystyna Grzeszczak Kino Helios w Koninie z bogatego repertuaru i miłej obsługi słynie:-)

Te wyniki można znaleźć w googlu, ale już nie można wejść w kopię strony ani zobaczyć ich aktualnie na stronie - ciekawe czemu emotka

Być może:
1. Ktoś się poskarżył.
2. Chcą dać wszystkie wyniki razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567515 Napisano: 29.01.2013 03:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

normafia napisał(a):

W regulaminie punkt 5.5. jest zapis, że jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. To prowadzi do wniosku, że laureat, który wygrał aparat, nie ma szans na samochód. Ja tak ten zapis rozumiem. Podobny absurd był w regulaminie Platinum. emotka

Też zwróciłam na to uwagę. Zapis śmieszny, bo jakim cudem hasło, które nie ma aparatu może być najlepsze? emotka

Może tak być. W ABC też tak jest - są nagrody dzienne i główne (które nie dostają nagród dziennych). W Podravce Real główna 1000 zł nie dostawała dziennej 200 zł. Bywa.

Dziwny tok rozumowania ze strony Organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567207 Napisano: 29.01.2013 11:34:18 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

ten nowy Palmolive to jaka agencja, pisze szczegóły na www.....i tu mam tak zamazane że nie wymyślę co tam może pisać emotka

Pewnie Media C Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567204 Napisano: 29.01.2013 11:32:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

W regulaminie punkt 5.5. jest zapis, że jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. To prowadzi do wniosku, że laureat, który wygrał aparat, nie ma szans na samochód. Ja tak ten zapis rozumiem. Podobny absurd był w regulaminie Platinum. emotka

Też zwróciłam na to uwagę. Zapis śmieszny, bo jakim cudem hasło, które nie ma aparatu może być najlepsze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567182 Napisano: 29.01.2013 11:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

Mysiorki robi tylko obsługę techniczną emotka

Czyli wybiera SCHULZ? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567176 Napisano: 29.01.2013 11:15:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

bartula napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A czy ktoś wie jak jest z Beskidzkimi? Z jakiego etapu już informowali i kiedy można spodziewać się ostatniego? emotka Już się pogubiłam z nimi emotka

a zwycięzca nagrody głównej wybierany jest sposród wygranych tygodniowych czy z wszystkich nadesłanych smsów?

Na chłopski rozum powinien być wybierany spośród nagród tygodniowych...

Już były takie konkursy, gdzie chłopski rozum zawodził, chyba Stock emotka emotka

wiem, że na chłopski rozum powinno tak być, ale pamiętam różne konkursy, w których wybierano z wszystkich...ale zresztą agencja to chyba Media S Mobile - Mysiorek emotka

czyli auta nie wygra nikt od nas xD

Myślisz, że po tej aferze dalej takie kwiatki są? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567170 Napisano: 29.01.2013 11:12:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A czy ktoś wie jak jest z Beskidzkimi? Z jakiego etapu już informowali i kiedy można spodziewać się ostatniego? emotka Już się pogubiłam z nimi emotka

a zwycięzca nagrody głównej wybierany jest sposród wygranych tygodniowych czy z wszystkich nadesłanych smsów?

Na chłopski rozum powinien być wybierany spośród nagród tygodniowych...

Już były takie konkursy, gdzie chłopski rozum zawodził, chyba Stock emotka emotka

Też sie tego obawiam emotka

kammaro, dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567149 Napisano: 29.01.2013 11:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ilonar2301 napisał(a):

Na chłopski rozum powinien być wybierany spośród nagród tygodniowych... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567135 Napisano: 29.01.2013 10:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś wie jak jest z Beskidzkimi? Z jakiego etapu już informowali i kiedy można spodziewać się ostatniego? emotka Już się pogubiłam z nimi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5566443 Napisano: 28.01.2013 05:26:55 w Warka Piwo
kammaro napisał(a):

targicola napisał(a):

marcin_zelu napisał(a):

A my wygraliśmy z piątku, a maila nie mamy emotka

sprawdź spam(u mnie na tlenie było normalnie a na wp weszło w spam) emotka

Wygrana z soboty i na tlenie jest mail

Czy na pewno z soboty? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5566427 Napisano: 28.01.2013 05:15:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olus15 napisał(a):

jeszcze nie ma wyników
będą tutaj

http://ibeauty.pl...i-konkurs-w-180.html

Dzięki emotka Myślałam, że zgodnie z Regulaminem wysłali już wiadomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5566411 Napisano: 28.01.2013 05:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanko- czy ktos wygrał w tym konkursie?
http://ibeauty.pl...ad-bb-cream-bourjois

Jury podejmie decyzję dotyczącą zwycięzców najpóźniej do 26 stycznia 2013 r. i prześle informacje do osób nagrodzonych na ich prywatne skrzynki na forum z prośbą o podanie adresu wysyłki nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5566235 Napisano: 28.01.2013 03:01:45 w Połączenia nieodebrane
Co mogło dzwonić z nr: 728405373? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5564078 Napisano: 26.01.2013 02:16:21 w Biedronka
asia670 napisał(a):

to wszystko nic -ja dałąm trochę bonów w prezencie,żeby sobie rodzinka zrobiła DARMOWE zakupy i wiecie co usłyszałam? nooo,że tak za bardzo to nie ma co tam kupić za 100zł,bo np.mięso czy wędliny paczkowane/co normalne przecież jest/są droższe niż w innych sklepach,oni jedzą inny nabiał, no i w ogóle to wyszło ,że zrobiłam im tylko kłopot emotka emotka emotka no brak mi słów po prostu.Obiecałąm sobie,że następnym razem to się nawet nie przyznam,że coś wygrałam. emotka /bo niektórych to bardzo boli,nawet w rodzinie emotka /

Nie martw się. Są typy, które tak mają emotka Zawsze można kupić 25 kg cukru, skoro wędlina droga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5564022 Napisano: 26.01.2013 01:34:09 w Czas na zmiany...
Zgłaszam wniosek:
o dostęp do wątku Paragony nie tylko dla osób zarejestrowanych, ale więcej- aktywnych na forum. Ale niech nie będzie to aktywność w postaci liczby dodanych postów, bo te można szybko nabić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5563968 Napisano: 26.01.2013 12:46:03 w Wkurza mnie...
agielezynska
1. Skoro dziewczyna miała chore dziecko, to mogła nie zaglądać na forum.
2. Jeśli zbierała lajki i dała wpis na forum to nie znaczy, że wchodziła na skrzynkę. Często jest tak, że daje się wpis i odpala skrzynkę wieczorem, żeby wszystko na raz odklikać, a nie na raty.
3. Takie sprawy jak koleżeńska pomoc powinnyście załatwiać na PW, a nie wylewać swoje żale na forum- po co to/ jaki to ma cel?
4. Dlaczego sama nie załatwiłaś sobie tego paragonu, tylko wysługujesz się innymi i później masz pretensje?

WNIOSKUJÊ TYM SAMYM O DOSTÊPNOŚÆ DO W¡TKU 'PARAGONY' TYLKO DLA OSÓB AKTYWNYCH NA FORUM( dodających konkursy itp.) emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5563927 Napisano: 26.01.2013 11:52:23 w Wkurza mnie...
agielezynska napisał(a):

NO NIE..
paryzanko! dokładnie wiesz, że mam paragon, ale jest na nim zestaw- a zestawy nie biora udziału w konku.

Czyli nie masz paragonu emotka
agielezynska napisał(a):

paryzanko! miałas 5 zgłoszeń na paragon dla mnie ! po co dogadywałas się z tak niepowazną os. jak picola?

Skoro jesteś na forum od dwóch lat, to równie dobrze mogłaś sama sobie ten paragon załatwić. Skąd ta dziewczyna miała wiedzieć, że coś pójdzie nie tak emotka

1. Nie każdy ma czynną pocztę o 16.00 emotka
2. Trzeba czytać regulaminy, żeby wiedzieć co można kupić, żeby wziąć udział w konkursie.
3. Skoro kupiło się coś złego, to nie wysyła sie zgłoszenia i nie czeka się, czy nagroda wpadnie, czy nie, żeby kupić paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5562884 Napisano: 25.01.2013 10:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper u mnie jest dużo wędlin Łukowskich i napiszę szczerze, że te parówki są najgorsze spośród wszystkich wyrobów z Łukowa, które jadłam. Już wcześniej o tym wspominałam. Parówki na wagę nieodtłuszczone są w porządku, jak to parówki emotka Wędliny na wagę też mają niczego sobie. Nie martw się na zapas emotka Może i te paczkowane będą w porządku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5562191 Napisano: 24.01.2013 03:01:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

a z Heliosem cos wiadomo?

Nic nie wiadomo. Wyświetl w wątku >>
0 0