Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5542157 Napisano: 06.01.2013 07:06:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paryzanka napisał(a):

upewniłam sie raz jeszcze.
w poszczególnych miastach jury Heliosa wybiera nagrody w SWOICH KINACH, nastepnie kupony-zgłoszenia wysyłaja do centrali (Łodzi)? i tam ze wszystkich zebranych kin wybierają autora hasła do auta i innych nagród.
wiec, jesli np. moje kino deklaruje, ze hasła wybiera 14 stycznia, bo ma czas do 15-tego, to rzecz jasna nie doreczy na czas kuponów.

emotka OK, ale nie rozumiem jak może dojść do sytuacji, że kupony nie dotrą na wybór nagrody głównej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5541445 Napisano: 06.01.2013 12:42:08 w dziś mam urodzinki
Agnieszko, wszystkiego najlepszego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5541363 Napisano: 05.01.2013 10:40:07 w Wkurza mnie...
Wkurza to mało powiedziane emotka emotka
skakanie pilotem z kanału na kanał emotka
oglądanie filmów od połowy emotka
oglądanie po raz setny tych samych programów/ filmów emotka ( czyt. mój mąż emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5540512 Napisano: 05.01.2013 10:56:06 w Połączenia nieodebrane
Czy coś dzisiaj dzwoni z zastrzeżonego? Jakieś 30 minut miałam połączenie na konkursowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5539731 Napisano: 04.01.2013 04:31:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

A wracając do tematu Łukowianek dawno tak się nie najeżdzilam żeby kupic promocyjny produkt emotka w Sylwester zadzwoniła do mnie pani z firmy że brakowało mi kilku kodow wysłałam więcej zdjęc i kazala mi dosłać ale 31 bo do tego dnia był konkurs ,poczta do 16 a w Makro jak na złość wzędzie brakło Łukowianek wiec mój biedny mąż wczoraj zrobił objazd żeby kupić Łukowianki tak a propos dzieci ich nie lubią i w końcu robiąc kilkadziesiąt km kupil i wysłałam te kody tyle że już po 31 grudnia co ma być to będzie ale garnki by mi się przydaly emotka

Wysyłałaś kilka przepisów w jednym zgłoszeniu, że zabrakło?

Ja wysłałam tylko jedno, co ma być to będzie. Niezbyt smaczne te parówki i więcej ich nie kupowałam emotka Wolę Łukowskie na wagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5539720 Napisano: 04.01.2013 04:26:25 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

25 tys. zł za dentystę? emotka

Tak jak pisałam mam trochę problemów z zębami i ich przygotowanie, oczyszczenie pod dziadkami, przeszczep kości która u mnie zanika, itd. to niestety takie koszty emotka może gdybym odwiedziła jakieś mniejsze miasto ale szczerze mówiąc chyba nie mam siły na to..a dentystow boje sie panicznie emotka

Pozostaje Ci tylko współczuć, bo to ogromna kasa emotka Nie wyobrażam sobie tyle płacić Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5539703 Napisano: 04.01.2013 04:14:04 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Ehh jak ja bym chciała takie ceny emotka fakt, ze mam spore problemy z zębami ale byłam ostatnio na prywatnej wizycie i jak mi pani ustaliła plan leczenia to za 2 wizyty wyszło ok.25 tys. złotych emotka i żadnej pewności, ze to leczenie mi pomoże. A państwowo oczywiście zrobić tego nie można bo po co...przecież bez zębów da sie żyć emotka

25 tys. zł za dentystę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5539606 Napisano: 04.01.2013 03:25:33 w Wkurza mnie...
aneti napisał(a):

odnośnie lekarzy? ile płacicie za wizytę u stomatologa, zwykłe leczenie zęba,żadna kanałówka itp. Poszłam prywatnie - zapłaciłam 70 zł, poszłam za jakiś czas na kasę i zapłaciłam 50 bo dostałam niby lepsze wypełnienie... emotka

Ja płacę 50- 60 zł za ząb. Babeczka przyjmuje oczywiście prywatnie. Najlepszy dentysta do jakiego kiedykolwiek chodziłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5539295 Napisano: 04.01.2013 12:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Jeśli ktoś brał udział w Łukowiankach, to w Regulaminie jest fajny zapis:

9. Nagrody zostaną wręczone Laureatom osobiście przez Organizatora w terminie do 28.02.2013r. Dokładny termin i miejsce odbioru Nagród zostaną uzgodnione przez Organizatora z Laureatami, w formie pisemnej. Nieodebranie Nagrody w uzgodnionym terminie lub nie uzgodnienie terminu odbioru Nagrody powoduje utratę prawa do Nagrody, chyba że nastąpiło to z usprawiedliwionych powodów niezależnych od stron.

Ja bralam i też to doczytałam emotka

Kupowałaś w sklepie u siebie? Zastanawiam się gdzie oni będą to wręczać... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5539288 Napisano: 04.01.2013 12:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli ktoś brał udział w Łukowiankach, to w Regulaminie jest fajny zapis:

9. Nagrody zostaną wręczone Laureatom osobiście przez Organizatora w terminie do 28.02.2013r. Dokładny termin i miejsce odbioru Nagród zostaną uzgodnione przez Organizatora z Laureatami, w formie pisemnej. Nieodebranie Nagrody w uzgodnionym terminie lub nie uzgodnienie terminu odbioru Nagrody powoduje utratę prawa do Nagrody, chyba że nastąpiło to z usprawiedliwionych powodów niezależnych od stron. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5538694 Napisano: 03.01.2013 09:34:50 w Wkurza mnie...
0 0

zaczytana-pola

#5537981 Napisano: 03.01.2013 01:58:57 w TESCO konkursy
apoccalipsa napisał(a):

z Żywca były wyniki?

Raczej nie. Pewnie na dniach będą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5537956 Napisano: 03.01.2013 01:43:47 w TESCO konkursy
Czy wysyłali już sms-y z krzyżówki z Magazynu??? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5537340 Napisano: 03.01.2013 12:12:56 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

http://kwejk.pl/o...tu-ojciec-rybak.html
¬dziebko przydługie, ale kawałek poczytać można emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5537333 Napisano: 02.01.2013 11:37:21 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo okazało się,że bon z Wiosny pachnącej był ważny tylko do 31 grudnia 2012 roku,a ktoś z forum twierdził,że do marca 2013 emotka

nie żartujesz ?

niestety nie

http://www.mixele...na,karty_podarunkowe

Użytkownik Karty Podarunkowej Mix Electronics jest zobowiązany do poinformowania kolejnego użytkownika, któremu przekazuje Kartę, informacji, że Karta: może być zrealizowana wyłącznie w sklepach Mix Electronics, nie podlega wymianie na środki pieniężne; oraz posiada termin ważności, poktórym nie może być zrealizowana.

Gdzieś czytałam, że ważne są rok od momentu ich aktywowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5536288 Napisano: 02.01.2013 11:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

mam pytanie poniekad o konkursy poniekad o agencje

chodzi mi o konki smsowe z Delikatesów Centrum i Rossmann Colgate

- dawno powinny byc wyniki (powiadomienie zwyciezców), ze ja nie wygralam rozumiem, ale zeby nikt na forum się nie pochwalil?

- czy te agencje i ich konkursy to taki pic na wodę? czy maja problemy z terminami?

Jakie agencje organizowały? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5536075 Napisano: 02.01.2013 08:57:56 w Biedronka
calliope napisał(a):

Kurcze trochę się martwię emotka wysłałam kupony i paragony za zakupy przed świętami (21.12.) i w śledzeniu przesyłki nadal widnieją jako niedostarczone. Czy jest możliwe, że po świętach nikt nie pracował i nie odbierał w tej agencji poczty?

Ja wysłałam 27.12.2012 r. i mam pustą historię śledzenia, więc pewnie jeszcze nie dotarły. A wysłana tego samego dnia paczka na drugi koniec Polski odebrana następnego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5535974 Napisano: 02.01.2013 01:02:47 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Byłam dzisiaj u rodziców z życzeniami noworocznymi... Mój tati był przeszczęśliwy: córcia dostałem bon od biedronki... Nie grałem w nic, ale przysłali mi wraz z gratulacjami na moje nazwisko !!! Jutro pojadę tam, kupię 30 kg cukru i rozdam całej rodzince !!! Znaczy się: mojej cioci, bratowej, synowej, dla siebie i dla mnie... chillii jakieś 6 kg na łeb... Moja Mami, ciocia i bratowa robią wszelkie kompoty, zaprawy, placki itp., więc zużywają sporą ilość cukru... Ale mi się nie chce i nic nie wytwarzam, więc po co mi tyle cukru ? Powiedziałam Mu, że ma mi w zamian fajki kupić, a On na to: Ty nie wygrałaś to się nie rządź moim bonem... Ty masz rzucić palenie...
Nadmieniam, że ten bonik wygrałam na Jego dane iformując Go o tym jakiś czas temu... Widocznie minęło go za wiele, że Tati nie zapamiętał...
PS. Nie chciałam już Mu robić przykrości w Nowym Roku i tak oto pozbyłam się bonika...
emotka

Taty się trzeba słuchać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5534821 Napisano: 31.12.2012 04:58:54 w Biedronka
Do mnie dzisiaj dotarły wszystkie bony. Aż boję się tam iść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5534737 Napisano: 31.12.2012 03:57:59 w co chcielibyście wygrać?
Ostatni dzień starego roku, więc i ja się wpiszę emotka
Chciałabym wygrać:
- lustrzankę
- kasiorkę- dużo kasiorki albo coś co można spieniężyć i mieć z tego dużo kasiorki emotka
- i tak dla własnej przyjemności- całą ciężarówkę książek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0