Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#7302175 Napisano: 01.10.2025 09:26:15 w Informują
Informują z Konkurs "Spakuj swoją słodycz" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Info o wygranej Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7302118 Napisano: 30.09.2025 22:14:05 w Czy informują/ informowali?
Czy były maile z konkursu: https://spakujslodycz.pl/ ? 
Jestem na liście laureatów, ale nie dostałam @... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7301637 Napisano: 29.09.2025 15:55:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
"Lato pachnące świezością" Rossmann. E-kod na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299832 Napisano: 24.09.2025 08:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Booksy ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299450 Napisano: 23.09.2025 14:26:56 w Czy informują/ informowali?
malmika napisał(a):

Booksy?

Cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299093 Napisano: 22.09.2025 10:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kwadracik napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

Ja normalnie zrobiłam zakupy.Bony są takie jak zawsze .Co im nie pasuje ?

Oni pierwszy raz takie na oczy widzą i realizują tylko Sodexo i jakieś inne do Netto. emotka

Raz miałam z tym problem.Kasjerka powiedziała ,że to nie ich bon i nie zrealizuje .Kazałam wołać kierowniczkę .Przyszła ,przeprosiła ,bon normalnie wbiła i tyle .To wina braku wiedzy pracowników ,nie bonu.

Mam odpowiedź z Netto, że bony są akceptowane we WSZYSTKICH sklepach sieci Netto. Błąd leży po stronie pracowników. Niezwłocznie poinformowano ich o procedurach realizacji bonów. I już podobno bez problemu je tam zrealizuję.

Lidl też tak odpisuje, po czym idziesz do sklepu i nadal nikt nic nie wie emotka

Zamierzam przed zrobieniem zakupów zapytać przy kasie o ten problem 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299048 Napisano: 22.09.2025 08:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

Oni pierwszy raz takie na oczy widzą i realizują tylko Sodexo i jakieś inne do Netto. emotka

Raz miałam z tym problem.Kasjerka powiedziała ,że to nie ich bon i nie zrealizuje .Kazałam wołać kierowniczkę .Przyszła ,przeprosiła ,bon normalnie wbiła i tyle .To wina braku wiedzy pracowników ,nie bonu.

Mam odpowiedź z Netto, że bony są akceptowane we WSZYSTKICH sklepach sieci Netto. Błąd leży po stronie pracowników. Niezwłocznie poinformowano ich o procedurach realizacji bonów. I już podobno bez problemu je tam zrealizuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7298681 Napisano: 19.09.2025 18:37:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karolaaajn napisał(a):

kwadracik napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Miałam też te bony i żadnego problemu nie było, zresztą w Netto zawsze luz z wygranymi bonami.
za to miałam sytuacje w delikatesach centrum, że wygrałam bon, którego w żadnym sklepie nie chciano zrealizować (próbowałam w trzech) mówiąc że nie wiedzą co to jest, po zeskanowaniu na kasie nic się nie odejmowało, nawet mi wmawiała kierowniczka jednego że to na bank oszustwo jakieś i scam emotka  po kilku mailach do agencji i próbach załatwienia tego w końcu wysłali mi przelew o wartości wygranego bonu. Fajnie, że sprawę załatwili, ale jednak robić konkursy, wydawać bony i nie informować o nich pracowników…
podobnie kiedyś miałam w Da Grasso, w tamtym roku. Też mi wmawiali że żadnego konkursu nie było, pomimo że pokazałam im palcem że za ich głowami wisi plakat z info o konkursie emotka  pomimo to przyjęli dopiero po interwencji u najwyższego menago…
tak że zdarzają się takie kwiatki, nie wina pracowników, tylko… nie wiem czyja, może centrali że nie informuje firm o przeprowadzanych akcjach promocyjnych?

Tylko, że to nie są bony dedykowane jakiejś jednej akcji, tylko ich standardowe Bony Towarowe. Poczułam się trochę jak złodziej. E-maila do BOK-u już naskrobałam. Czekam na odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

zaczytana-pola

#7298675 Napisano: 19.09.2025 18:31:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Oni to kto? Kierowniczka sklepu czy kasjerka, która moze ze 2 miesiące tam pracuje?

Kasjerka nie wiedziała jak wbić bon, więc wezwała kierownika. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7298652 Napisano: 19.09.2025 17:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

Oni pierwszy raz takie na oczy widzą i realizują tylko Sodexo i jakieś inne do Netto. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

zaczytana-pola

#7298605 Napisano: 19.09.2025 15:01:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

o kurcze ja swojego jeszcze nie realizowałam ale chyba jak kiedyś wygrałam do netto to wygladał tak samo i przeszedł bez problemu

Jak wrócę do domu to od razu nasmaruję do centrali. Gdyby nie te bony to zrobiłabym zakupy w innym sklepie 😑 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zaczytana-pola

#7298603 Napisano: 19.09.2025 14:56:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zaczytana-pola

#7298312 Napisano: 18.09.2025 10:36:30 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

zaczytana-pola

#7298292 Napisano: 18.09.2025 10:02:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Ja wciąż będę walczyć z tym chodzeniem i proszeniem o podpis na paragonie, przecież to jest komiczne. I ma taką wiarygodność, że hej...
Przypomina to też czasy zamierzchłe, gdzie pieczątka najwyższą formą wiarygodności. 
Mój pomysł jest taki: idź pracowniku agencji do owej sieci sklepów i kup dany produkt i się przekonasz, że opis jest ok. O ile się nie mylę nawet na tym "sprawdzaczu cen" też się wyświetla nazwa produktu i cena. Pomijam jakieś malutkie sklepy mało dostępne, ale też można tam zadzwonić.

Pod tym względem wkurza mnie niezmiennie Dino. Mnóstwo konkursowych produktów, a na paragonie "domyśl się".
Zastanawiam sie dlaczego zamiast "ciastka 200 g" nie mogą dać bardziej szczegółowego opisu. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7297305 Napisano: 15.09.2025 10:15:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

Dali formularz do Ptasiego z Lidla. 
https://laureaci.amooco.com/
Ma ktoś info?

Przechodzi komuś formularz?

Teraz już puszcza emotka

Trzeba czekać na maila, bo życzą sobie zaznaczyć rodzaj nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zaczytana-pola

#7297292 Napisano: 15.09.2025 09:51:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dali formularz do Ptasiego z Lidla. 
https://laureaci.amooco.com/
Ma ktoś info? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7296632 Napisano: 12.09.2025 11:03:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Crunchips - 4 zgłoszenia - 2 nadzieje - 0 wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7296614 Napisano: 12.09.2025 10:44:01 w Zdjęcia naszych wygranych

Kocyk z Bambino. Miał być Piubello. Jest MyMemi. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7296609 Napisano: 12.09.2025 10:31:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kocyk z Bambino. Miał być Piubello, a jesy MyMemi. To chyba inna marka. Wyświetl w wątku >>
0 0