Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

zaczytana-pola

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#7304224 Napisano: 08.10.2025 17:59:18 w Czy informują/ informowali?
anoo napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś info co z konkursem Booksy?

Wydaje mi się, że tylko jedna osoba z forum napisala, ze dostała info o wygranej.

Jest lista
https://cf.booksy...oksy-lista-laureatow Wyświetl w wątku >>
1 Aliszka 0

zaczytana-pola

#7303813 Napisano: 07.10.2025 12:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Amooco wrzuciło formularz z Itm. Ale nie wiem, czy pzrechodzi, bo nie grałam. 
https://laureaci.amooco.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7303399 Napisano: 06.10.2025 08:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Czy ktoś brak już udział w loterii Smart allegro? Czy tam każdy los "wygrywa"? Na razie miałam tylko jeden los i jak go odkryłam to było, że "mam 2 losy w losowaniu nagrody tygodnia". Każdy los wygrywa dodatkowe losy czy akurat mi się trafiło?

w każdym losie byly i.mnie losy

U mnie. Na 7 losów tylko 1x 2 losy. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7303387 Napisano: 06.10.2025 08:10:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co dziś wozi Fedex? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7302754 Napisano: 02.10.2025 21:28:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

makra napisał(a):

bianka33 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja w ogóle się właśnie zorientowałem, że nie mam pojęcia na czym stanęło z tym konkursem: 
Świętuj z nami do potęgi N Nałęczowianka Biedronka
https://www.e-kon...o-potegi-n-biedronka

W sensie wygrałem 10zł, 25zł, 100zł, wysłałem te formularze i w sumie nie pamiętam co dalej. Nie dostałem żadnych bonów  emotka  A minęło już sporo czasu.

Dziś mieli wydać nagrody, ale się nie pofatygowali, przynajmniej mi nie wysłali, a mam pozytywną weryfikację.

Cisza jest

Ej ja też nie mam żadnego...

U mnie weryfikacja 1/2. Drugi numer cisza. Nagród 0/2. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7302279 Napisano: 01.10.2025 14:07:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przechodzi Wam formularz z C4 Lipton?

https://laureaci.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7302175 Napisano: 01.10.2025 09:26:15 w Informują
Informują z Konkurs "Spakuj swoją słodycz" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Info o wygranej Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7302118 Napisano: 30.09.2025 22:14:05 w Czy informują/ informowali?
Czy były maile z konkursu: https://spakujslodycz.pl/ ? 
Jestem na liście laureatów, ale nie dostałam @... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7301637 Napisano: 29.09.2025 15:55:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
"Lato pachnące świezością" Rossmann. E-kod na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299832 Napisano: 24.09.2025 08:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Booksy ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299450 Napisano: 23.09.2025 14:26:56 w Czy informują/ informowali?
malmika napisał(a):

Booksy?

Cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299093 Napisano: 22.09.2025 10:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kwadracik napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

Ja normalnie zrobiłam zakupy.Bony są takie jak zawsze .Co im nie pasuje ?

Oni pierwszy raz takie na oczy widzą i realizują tylko Sodexo i jakieś inne do Netto. emotka

Raz miałam z tym problem.Kasjerka powiedziała ,że to nie ich bon i nie zrealizuje .Kazałam wołać kierowniczkę .Przyszła ,przeprosiła ,bon normalnie wbiła i tyle .To wina braku wiedzy pracowników ,nie bonu.

Mam odpowiedź z Netto, że bony są akceptowane we WSZYSTKICH sklepach sieci Netto. Błąd leży po stronie pracowników. Niezwłocznie poinformowano ich o procedurach realizacji bonów. I już podobno bez problemu je tam zrealizuję.

Lidl też tak odpisuje, po czym idziesz do sklepu i nadal nikt nic nie wie emotka

Zamierzam przed zrobieniem zakupów zapytać przy kasie o ten problem 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7299048 Napisano: 22.09.2025 08:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

Oni pierwszy raz takie na oczy widzą i realizują tylko Sodexo i jakieś inne do Netto. emotka

Raz miałam z tym problem.Kasjerka powiedziała ,że to nie ich bon i nie zrealizuje .Kazałam wołać kierowniczkę .Przyszła ,przeprosiła ,bon normalnie wbiła i tyle .To wina braku wiedzy pracowników ,nie bonu.

Mam odpowiedź z Netto, że bony są akceptowane we WSZYSTKICH sklepach sieci Netto. Błąd leży po stronie pracowników. Niezwłocznie poinformowano ich o procedurach realizacji bonów. I już podobno bez problemu je tam zrealizuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7298681 Napisano: 19.09.2025 18:37:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karolaaajn napisał(a):

kwadracik napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Miałam też te bony i żadnego problemu nie było, zresztą w Netto zawsze luz z wygranymi bonami.
za to miałam sytuacje w delikatesach centrum, że wygrałam bon, którego w żadnym sklepie nie chciano zrealizować (próbowałam w trzech) mówiąc że nie wiedzą co to jest, po zeskanowaniu na kasie nic się nie odejmowało, nawet mi wmawiała kierowniczka jednego że to na bank oszustwo jakieś i scam emotka  po kilku mailach do agencji i próbach załatwienia tego w końcu wysłali mi przelew o wartości wygranego bonu. Fajnie, że sprawę załatwili, ale jednak robić konkursy, wydawać bony i nie informować o nich pracowników…
podobnie kiedyś miałam w Da Grasso, w tamtym roku. Też mi wmawiali że żadnego konkursu nie było, pomimo że pokazałam im palcem że za ich głowami wisi plakat z info o konkursie emotka  pomimo to przyjęli dopiero po interwencji u najwyższego menago…
tak że zdarzają się takie kwiatki, nie wina pracowników, tylko… nie wiem czyja, może centrali że nie informuje firm o przeprowadzanych akcjach promocyjnych?

Tylko, że to nie są bony dedykowane jakiejś jednej akcji, tylko ich standardowe Bony Towarowe. Poczułam się trochę jak złodziej. E-maila do BOK-u już naskrobałam. Czekam na odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

zaczytana-pola

#7298675 Napisano: 19.09.2025 18:31:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Oni to kto? Kierowniczka sklepu czy kasjerka, która moze ze 2 miesiące tam pracuje?

Kasjerka nie wiedziała jak wbić bon, więc wezwała kierownika. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7298652 Napisano: 19.09.2025 17:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

Oni pierwszy raz takie na oczy widzą i realizują tylko Sodexo i jakieś inne do Netto. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0