Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4966546 Napisano: 20.01.2012 07:20:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
gracet napisał(a):

sprawdziałam wszystkie przeglądarki i nic
ktoś wie co to za cholerstwo? jakieś ciastko czy ciasteczko??? emotka

Narzędzia -> wyczyść historię przeglądania -> ciasteczka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4961350 Napisano: 18.01.2012 11:56:18 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie Kupujący na Allegro emotka Ile czasu można czekać na wpłatę emotka emotka

Też mnie wkurzają. Sprzedałam gościowi przedmiot wraz z gwarancją, w warunkach której czarno na białym jest napisane, że podstawą gwarancji jest jedynie podbita karta gwarancyjna. Gość do mnie zadzwonił z pretensją, że gdzie paragon, chociaż nic o żadnym paragonie na aukcji nie wpominałam. Nie raczył sobie przy tym ani przeczytać karty gwarancyjnej i jej warunków, ani nawet nie zadzwonił sobie do serwisu, żeby się upewnić, czy rzeczywiście mu ten paragon do czegoś potrzebny.
Podczas rozmowy mu wyjaśniłam, że paragonu nie mam, bo przedmiot wygrałam w konkursie a nie kupiłam, gwarancja mu przysługuje w autoryzowanym serwisie na podstawie karty gwarancyjnej, którą dostał, w warunkach gwarancji ma wyraźnie napisane, że żaden dowód zakupu nie jest wymagany.
Do tego go zapewniłam, że jakby się pojawił jakikolwiek problem z ewentualnym wykorzystaniem gwarancji, to zwrócę się do agencji o kopię dowodu zakupu. I jeszcze na rzęsach stawałam, żeby gościowi szybko wysłać paczke przd świętami.

No i wszystko pięknie, gość wystawił mi pozytywną opinię, że ok, że poleca, tylko nie wiedzieć po co musiał dodać, że pojawiła się wątpliwość, którą udało się ze sprzedającym wyjaśnić tylko jakoś nie wspomniał, że to jemu się pojawiła wątpliwość, bo mu się czytać nie chciało, a nie z powodu jakiegoś mojego zaniedbania czy błędnej informacji.

A dla kogoś, kto teraz bedzie chciał u mnie coś kupić, to jest infomacja, że były jakieś wątpliwości, czyli że ze mną jest coś nie tak. A że mam mało komentarzy i mało sprzedaży, to będzie to raczej zwracało uwagę emotka

U mnie podobnie było z większym sprzętem, ale na szczęście udało się to jakoś załatwić.
Poza tym wszystkie paczki wysyłam następnego dnia, niektóre tego samego, jak trafia mi się kurier akurat, wszystko jasno opisuję, a ludzie i tak zaniżają ocenę sprzedaży emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4961278 Napisano: 18.01.2012 11:32:01 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie Kupujący na Allegro emotka Ile czasu można czekać na wpłatę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4960530 Napisano: 17.01.2012 10:15:09 w Wkurza mnie...
iva napisał(a):

też to często słyszę ale cóź zrobić taki los.. najgorsze w tym wszystkim jest to że chciałabym zachować to w tajemnicy <ale się da>.. bo to zaraz ktoś coś pacnie, temy wypapla i dalej idzie wiązanka a później do mnie pielgrzymki przychodzą.. co masz a co dasz? no podziel się tyle masz tego.. oni wszyscy widzą zysk i to w ten sposób $$$.. nikt się nie pyta ile ty czasu i kasy wydajesz tylko wszyscy widzą że dostajesz za darmo, więc kumpli szukają.. ah jak mnie to drażni.. każdy chciałby zawsze coś uszczypnąć dla siebie.. Taka skąpa też nie jestem bo się podzielę czasami ale jak się przyzwyczai ludzi do czegoś to co tydzień będą wpadać z torbami jak na zakupy tyle że za darmoo.
Myślałam że jedynym rozwiązaniem będzie :sama se wygraj to mi pokaż jak.. no ludzie przecież ja nie mam czasu na prowadzenie za rączkę..mi nikt nie pokazywał. więc teraz cicho sza chyba w domu umowy lojalnościowe spiszemy
emotka

Gorsze jest, gdy mówisz: Chodź, pokażę Ci jak grać. A ktoś odpowiada: Eeee, nie chce mi się. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4959628 Napisano: 17.01.2012 03:35:18 w TESCO konkursy
kasiul napisał(a):

wyniki konkursu z gazetki na 5 zdań o czym myślę przed wypiciem kawy miały być 15-stego, nadal brak emotka

Kazali uzbroić się w cierpliwość emotka
http://www.facebo...719761664&type=1 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4958906 Napisano: 17.01.2012 10:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczkar10 napisał(a):

joan napisał(a):

myszka222 napisał(a):

Przepisy.pl odpisali że dostanie się od nich w przyszłym roku pit i będzie trzeba go dołączyć do zeznania podatkowego.

Dziwna procedura, nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Może coś się zmieniło w przepisach po pierwszym stycznia? emotka

no właśnie, bo zawsze było, że płatnikiem podatku jest organizator konkursu

To zależy o jaki konkurs chodzi. Na doradcasmaku.pl np. Organizator wpłaca na początku roku pieniądze na konto, przesyła PIT i trzeba samemu się rozliczać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4958646 Napisano: 17.01.2012 08:47:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

http://www.oshee....rsu_witaminowego.pdf

47 sukienek
19 iPadów

a miało być 50 sukienek i 20 iPadów emotka

Oblukaj gwiazdkę...

Wiem, ale rezerwa miała być poinformowana do 13.01 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4958631 Napisano: 17.01.2012 08:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://www.oshee....rsu_witaminowego.pdf

47 sukienek
19 iPadów

a miało być 50 sukienek i 20 iPadów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4957030 Napisano: 16.01.2012 12:36:03 w TESCO konkursy
Czy informowali już może z Tassimo z magazynu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4952958 Napisano: 13.01.2012 08:31:07 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

wkurza że mi wyskakuje monit o trojanie gdy wschodzę w zakładkę wiadomości na e-konkursach

Mi wyskoczyła na zakończonym konkursie z Martini Asti, też mnie to wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4950058 Napisano: 12.01.2012 01:02:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
jenny21 napisał(a):

http://www.famili...h-dzieci,4386,1.html

Łóżeczko wygrała wyklejanka nawet nie polaczenie rysunku z wyklejaniem ale po prostu praca a zgodnie z regulaminem mial byc rysunek

Czy to Cię naprawdę dziwi? To już norma emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4947017 Napisano: 10.01.2012 05:42:37 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś się orientuje a propos promocji warki ? Chodzi mi o to, czy te bilety są imienne, czy będę mogła komuś podarować ??? emotka

Imienne. Trzeba mieć kartę kibica, nie wiem, czy oni wyrabiają, czy nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4946998 Napisano: 10.01.2012 05:30:41 w Wkurza mnie...
cobra176 witaj emotka Pamiętam ten Twój avatarek emotka Wielu nagród życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4946951 Napisano: 10.01.2012 04:58:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gracet napisał(a):

ok
to nawet z I etapu jeszcze nie słali?? hm

cóż to mnie tak podwójnie wyświetla, przezież raz dodałam zapytanie emotka

Nie słali. Ja wygrałam w pierwszym i drugim etapie. Pewnie wyślą wszystkie nagrody razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4946942 Napisano: 10.01.2012 04:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gracet napisał(a):

jak długo się czeka na zestaw z kruszwicy?

Mają czas na wysyłkę do końca stycznia. Jeszcze nic nie wysyłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4944852 Napisano: 09.01.2012 02:34:15 w Inne mniejsze markety
abodak napisał(a):

dziwne to bo gralam o ipada a dzwonila Pani ze mam sukienke

Tam było coś takiego, że jak skończą się nagrody I stopnia to najlepszym będą dawać II stopnia. Czy jakoś tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4944628 Napisano: 09.01.2012 12:34:59 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Listonosz przyniósł mi Soraya Make Up sceniczny z Burda Media, ale kompletnie nie kojarzę z czego to może być emotka w Hicie Kosmetycznym nie wygrałam emotka Czy ktoś może kojarzy skąd to może być? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4944625 Napisano: 09.01.2012 12:32:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kalendarz Kocham Ręczną
i Soraya Make Up sceniczny z Burda Media- Poczta Polska Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4944515 Napisano: 09.01.2012 11:32:49 w Inne mniejsze markety
agusiac87 napisał(a):

jkkp napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

czy wszyscy dostali pralkę z Top Market z I etapu emotka

ja nie mam z drugiego, ciagle mi mówią, żebym się w cierpliwośc uzbroiła emotka

nudne to już, przed świetami mieli wysłać, potem do końca roku, potem w I tyg stycznia, a teraz się tłumaczą awarią telefonu i każą zostawiać swój nr tela, na który wcale nie odzwaniają
emotka

Ja mam już z TopMarketu z I etapu dawno, nagrody z II i III też już w domu wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4939885 Napisano: 05.01.2012 10:04:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
koper napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mia napisał(a):

No i miałam rację co do moich przeczuć odnośnie Prymata emotka
Przenoszę się do Wkurza mnie emotka

I ja również... Wysłałam 2 hasła /jedno długie, a drugie krótkie/ i tylko segregator mi wpadł... Kurde, jakich haseł Oni oczekują ??? emotka
Daliby stówkę to zagrałabym dalej, ale w tej sytuacji: mam ich gdzieś... emotka

I etap trwał od 2 do 31 grudnia, czyli przez 29 dni. Codziennie 100 segregatorów do wygrania, czyli razem 2900 powinni rozdać, a lauretów 3-go stopnia trochę ponad 2100. Czyli wpłynęło mniej zgłoszeń niż organizator przewidział nagród.

tym bardziej cieszę się z wygranego segregatora emotka w domu mam już takie dwa, a najbliższy paczkomat mam ok 30 km od domu, sama radość emotka

Powinni rozdać 3000 segregatorów, bo 2 też się liczy, czyli 30 dni emotka
Ja też mam segregatory i nie mam zamiaru ich odbierać, za daleko mam, żeby się fatygować. Moje nagrody mogą dodać do tych na DS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0