Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3885061 Napisano: 21.11.2010 11:58:22 w Żegnamy zmarłych
zabcia0410 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kubas1234 napisał(a):

Wczoraj zmarła moja mama 2 dni po moich urodzinach emotka Miała tylko 50 lat emotka

Najszczersze wyrazy współczucia emotka

ogromie C współczuję wiem co czujecz ,bo niewiele ponad rok temu zmarła moja mama miała tylko 64 lata ciągle mam wrażenie jakby była przy mnie
emotka

Bardzo mi przykro. Przyjmij wyrazy współczucia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#3880708 Napisano: 19.11.2010 07:06:16 w Carrefour konkursy
kaki76 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Zapomniałam wysłać na Winiary,zakupione dziś.Zastanawiam się czy mogę wysłać jutro.W regulaminie nie widzę,żeby było napisane W dniu zakupu emotka

bo nie trzeba w dniu zakupu emotka

a w przypadku wygranej np.za 5 razem muszę odesałać 5 paragonów czy jeden

emotka 5 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3880004 Napisano: 19.11.2010 03:28:06 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

który frosch? musze cos kupic bo mozna dostac niezłego nerwa;)

Ten: http://www.hurtow...owych_cytrynowy.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3879969 Napisano: 19.11.2010 03:16:45 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

19790411 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka

I gorzej, i gorzej, i gorzej, nigdy więcej takiej emotka

ja mam taką kilka lat, kupuję płyn do kabin, psikam nim dokładnie 1 raz w tyg. całą kabinę itp., zostawiam na 15 minut, potem zmywam (chyba, ze jest już b. zamydlona to myję gąbką do naczyń - potem zmywam), wszystko błyszczy emotka Dobrze byłoby wytrzeć do sucha, ale mi i bez wycierania się podoba emotka

poprosze o namiary na płyn bo ja myje tym do luster i dzis 40 minut spedziłam na myciu a i tak dołem sa kropeczki....... co Nas podkuiło??? nbiegdy wiecej bezbarwej szyby, owszem jak czysta wyglada pieknie no ale

Ja mam niestety osad z wody emotka Wypróbowałam różne płyny, ale żaden nie spełnia moich oczekiwań. Najlepiej jednak wypada Frosch. Ale chętnie wypróbuję inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3879294 Napisano: 19.11.2010 12:11:19 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka

I gorzej, i gorzej, i gorzej, nigdy więcej takiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3879054 Napisano: 19.11.2010 11:03:13 w Paragony
kalka napisał(a):

radosna napisał(a):

kitty11 napisał(a):

szukam paragonu na dwa produkty Timotei z datą od 30 września 2010 r. do 13 października 2010 (odkupię/zamienię na..) wiadomość proszę na prv.

Chyba wszyscy tu na forum wolelibyśmy, abyś szukała tego paragonu pod starym nickiem. Wtedy może bardziej by ktoś przychylił się do Twojej prośby.
Jeśli wygram aparat, to też będę poszukiwać paragonu i na pewno jako radosna, a nie bolekilolek11.

Dokładnie! emotka

Ja też tak myślę, sama przychyliłabym się bardziej do osoby ze starym nickiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3876422 Napisano: 18.11.2010 03:05:47 w TESCO konkursy
goralecka napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Pytanie za 100 punktów- jak zrobić, żeby być w clubcard??

bardziej się opłaca Rodzinka w Carrefourze emotka

hehe dokładnie emotka albo payback Real emotka
te promocje w Clubcard są kiepskie no ale czego się nie robi dla potrzeb konkursu emotka

Żeby być w Clubcard trzeba zrobić:
1. Pójść do najbliższego TESCO
2. Podejść do pani w okienku lub w punkcie Obsługa Klienta
3. Uśmiechnąć się szeroko i przywitać się
4. Poprosić Panią o założenie takiej karty podając jej odpowiednie dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3874881 Napisano: 18.11.2010 12:52:26 w skojarzenia
Wiesz że gdzieś dzwoni, ale dokładnie nie wiesz w którym kościele- dzwonią z konkursu! emotka który to starter? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3874878 Napisano: 18.11.2010 12:45:50 w skojarzenia
konkurs- co? gdzie? kiedy? kupię paragon! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3874657 Napisano: 17.11.2010 10:14:08 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

anik01 napisał(a):

mam wolne paragony KUCHAREK,
pw emotka emotka emotka

tam się podawało konkretny kod kreskowy produktu,więc raczej kupno paragonu nic nie pomoże emotka

Pomoże, bo wszystkie produkty danego rodzaju, np. bulionetka wołowa maja ten sam kod kreskowy, więc może akurat anik01 znajdzie wśród swoich paragon na takową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3873056 Napisano: 17.11.2010 03:04:18 w Wkurza mnie...
Wkurzałam się od rana na synka, który całą noc buszował i nie chciał spać. Ale jak tu się wkurzać, jak tak pięknie dookoła, ptaszki śpiewają, nagrody rozdają. Ech, wiosna, wiosna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3872339 Napisano: 17.11.2010 11:43:32 w Inne mniejsze markety
jarekaska napisał(a):

Kto grał tylko na Topaz i dostał 2 smsy? emotka

Ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3870494 Napisano: 16.11.2010 06:18:19 w Paragony
Mam paragon Winiary Real z 6.11 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3868055 Napisano: 15.11.2010 08:55:53 w Wkurza mnie...
farciarzbrygitta napisał(a):

A mnie wkurza pewien hipermarket.
Dzisiaj okolo 11 bylem w hipermarkiecie kupic pomarancze smaku turcji, wzielem 12 sztuk i poprosilem o osobne paragony na kazda pomarancze, mialem pecha, bo byla dosc spora kolejka (2 kasy otwarte) no i sie zaczelo, kasierka drze morde ze ja se jaja robie, nie umiem liczyc itp. tak glosno darla morde ze ochroniarze sie zbiegli i zaczeli mnie obserwowac, wtedy jakis dziadek najpierw mnie udzerzyl w ramie, potem zlapal za kurtke szarpnal mnie rozrywajac mi ta kurtke, podlozyl noge i mnie popchnol wtedy to ja przewrocilem sie i upadlem na podloge, patrze na ochroniarzy a oni nic, tylko sie glupio smieja emotka wtedy jakas babcia podeszla z kula i udzerzyla mnie ta kula w glowe, potem jakas babka, blondyka okolo 30 lat potracila mnie lezacego wozkiem, ja wstalem, powiedzialem ze teraz te pomarancze to moze se wsadzic w d..e, wtedy to ochroniarz rzucil sie na mnie z pyskiem, chyba to byl jej maz, bo ona krzyczela dawaj mirku, dawaj!, wtedy ja do niego chodź na parking na solo cieciu, uciekam szybko od tych czubow i czekam w swoim bmw na sklepowym parkingu, czekam i czekam, a ich nie ma emotka ja nie wiem co teraz mam zrobic, nie mam ani paragonow, ani pomaranczy, czyli nie wezme udzialu w konkursie emotka
Teraz pytanie, czy komus zdarzyla sie podobna sytuacja?

emotka emotka emotka już dzisiaj nic mnie nie wkurzy Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3867160 Napisano: 15.11.2010 04:29:25 w Allegro.pl - bez linków
Szukam info- ile czasu ma się na wysyłkę przedmiotu wystawionego na allegro.pl, jeśli nie ustaliło się innego terminu niż ogólnie obowiązujący? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3866689 Napisano: 15.11.2010 02:18:39 w Inne mniejsze markety
Czyli dzisiaj Euro wcale się nie ruszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3866682 Napisano: 15.11.2010 02:16:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

Wszystko fajnie, ale jeżeli będziemy iść w tą stronę, to niedługo naprawdę sformułowanie: Konkurs pt. napisz coś straci rację bytu... Nie macie wrażenia, że sami pod sobą kopiemy dołki w ten sposób???

http://lula.pl/lu..._Pat_Rub_WYNIKI.html

W tym konkursie trzeba było opisać naturalne metody dbania o urodę. Jeżeli będziemy robić takie rzeczy, niedługo organizatorzy zaczną się domagać przesyłania wody z kąpieli w pianie, bądź żółtek od kur zielononóżek, by zrobić sobie maseczkę emotka

Nie mówię, że prace są złe, są bez wątpienia skuteczne, ale...

Wyróżniające się wśród tłumów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3865392 Napisano: 15.11.2010 12:34:53 w Wkurza mnie...
madziaramz napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

radosna napisał(a):

Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka

Bo pampersy przychodzą tylko na jeden adres jeden raz, bez znaczenia ile zgłoszeń.

A nie prawda emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3860152 Napisano: 12.11.2010 10:04:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
luiza napisał(a):

adam2173 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na piwka od Tyskiego z konkursu Polacy inspirują świat?

Ja czekam. Pisałam do nich na różne maile podane na facebooku, ale zero odzewu z ich strony...

Mąż też czeka na jeden sześciopak, zero odpowiedzi na maila, zero odpowiedzi na Facebooku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3860140 Napisano: 12.11.2010 10:01:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

szogun102 napisał(a):

Napisze tutaj. emotka
Wygrałem w Wedlu. Przed wysłaniem pocztą dla sprawdzenia wysłałem scan paragonów(dziewięciu bo tyloma wygrałem emotka )Na niektórych było ,,Czek100gW , Czek.mleczna z ba ,Czek.Wed-Nadz Truskaciekawe dlaczego truskawkowe były złe ?. Odpisali :
Witam,

poprosze uprzejmie o dołaczenie opakowania po czekoladzie truskawkowej x 2, po czekoladzie Wedel (dowolna) x 3 , mlecznej x2, toffi x 1

Czyli tylko jeden był dobry gdzie było napisane ,,WedelWisni 100g'' Papierki niestety wyrzucałem,chcąc nie chcąc musiałem kupić te 8 czekolad i wysłać opakowania.A w regulaminie było : ,,....spełnić łącznie następujące warunki:
a) dokonać zakupu co najmniej 1 Produktu Promocyjnego,
b) dokonać prawidłowego zgłoszenia zakupionego Produktu Promocyjnego, spełniającego warunki określone w pkt. 11 poniżej (Prawidłowe Zgłoszenie w Loterii).
c) Zachować dowód zakupu .''

Mogli dopisać ...i zachować opakowanie emotka .A nie pisać w dalszej części regulaminu (co doczytałem potem)pare stron dalej ,,...b) oryginalnego dowodu zakupu Produktu Promocyjnego i opakowania po Produkcie Promocyjnym, w przypadku dowodu zakupu, na którym nie będzie precyzyjnego określenia zakupionego Produktu Promocyjnego, a jedynie ogólne określenia grupy produktów, np. produkty czekoladowe -...
A jakbym miał ze 100 lub więcej zgłoszeń emotka Napisałem to ponieważ może się komuś kiedyś przydać taka informacja,niekoniecznie w Wedlu i zaoszczędzi mu nerwów i dosyłania potem opakowań( z reklamacji). Pozdrawiam zainteresowanych i resztę emotka

może zależy to od wielkości wygranej emotka

Wszystko ładnie, pięknie, ale z tego, co napisałeś wynika, że miałeś jednoznacznie określone na paragonach, że to produkty Wedla emotka dziwne. Wyświetl w wątku >>
0 0