Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6471549 Napisano: 09.03.2018 16:42:39 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

cb656 napisał(a):

Przychodzisz z paragonem po miesiącu i prosisz o poświadczenie, że pozycja "pasta d.z." to Colgate? Bo tak chcesz?
A pańcia z BOK grzecznie i z uśmiechem stempluje, wierząc na słowo? No bo przecież zużytego opakowania nie targasz ze sobą. emotka

Oczywiście. Robiłam tak np. w przypadku Pudliszek w ITM. Pańcia z BOK-u nie robiła problemu.

Trochę się pańci dziwię, znając świat pełen kombinatorów i chachmęciarzy. Widocznie ma w nosie zasady i jest trochę jak leming idący za stadem bez wnikania w przyczyny i powody. A co, jeśli (niechby nawet i w dobrej wierze) poświadczy nieprawdę, która w ostatecznej weryfikacji wyjdzie na jaw? To i nagrodę diabli biorą, konkursowicz wściekły, pańcia ma nieprzyjemności i musi się tłumaczyć... Takie sobie to. Staram się zawsze w takiej sytuacji widzieć siebie, czego ja bym oczekiwał od Klienta, który przychodzi, by mu coś poświadczyć. Bo poświadczenie pisemne jeśli poświadcza fałsz, to już dowód w sprawie nie do wyślizgania, nie da się na gębę tłumaczyć, że ktoś źle zrozumiał.
No OK, pańcia w Twoim ITM może i tak robi. Pańcie w moich sieciówkach są niechętne poświadczaniu nawet wtedy, jak podchodzę spod kasy z paragonem i towarem w garści w czasie rzeczywistym, na gorąco. Co tylko po raz kolejny dowodzi, że są ludzie i ludziska, a nie ma jednej ogólnopolskiej zasady, której wszyscy trzymają się jednakowo. Dlatego ja jestem za załatwianiem takich spraw od reki przy zakupie, a nie później.

Pańcia w BOK-u ma dostęp do tego, w jaki sposób opisane są poszczególne produkty na paragonach emotka . I bardzo cieszy mnie to, że są ludzie, którzy wykazują się empatią, nie piętrząc przed klientem Mount Everestu problemów. emotka Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#6471533 Napisano: 09.03.2018 15:46:41 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

atka79 napisał(a):

czy Wy te pieczątki załatwiacie od razu po zakupie, czy dopiero jak wygracie?

Jak sobie wyobrażasz owo "po czasie"? emotka
Przychodzisz z paragonem po miesiącu i prosisz o poświadczenie, że pozycja "pasta d.z." to Colgate? Bo tak chcesz?
A pańcia z BOK grzecznie i z uśmiechem stempluje, wierząc na słowo? No bo przecież zużytego opakowania nie targasz ze sobą. emotka

Oczywiście. Robiłam tak np. w przypadku Pudliszek w ITM. Pańcia z BOK-u nie robiła problemu. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

zaczytana-pola

#6471525 Napisano: 09.03.2018 15:32:54 w SZUKAM....
tygrysek82bu napisał(a):

Dostałam sms z firmy przewozowej Raben, o nadanej przesyłce przez Agencję Reklamową Anny Turkiewicz, waga: 83... hmm... Na nic w tym momencie nie czekam, a z konkursu Jogobelli w C4, który ta agencja obsługuje wygrałam tylko kartę w 2 etapie, która zresztą już dotarła do mnie. Nie wiem teraz co mam z tym fantem robić... Czekać czy dzwonić do agencji i wyjaśniać? 

Może źle przypisali numer do czyjejś paczki. Też tak kiedyś miałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6470975 Napisano: 08.03.2018 10:06:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

Ja myślę, że takie pasty za 3-4zł to mugole nam wykupują. Natomiast z proszkami może być coś na rzeczy.

Proszki też mugole. Ostatnio na lokalnym forum kilka dziewczyn pytało, w których Biedronkach są jeszcze proszki. Dziewczyny niekonkursowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6470689 Napisano: 07.03.2018 13:04:55 w Wkurza mnie...
NJU Mobile emotka . Żaden nowy numer( mniej więcej od roku) pomimo zdjętej blokady Premium nie daje możliwości wysyłania sms- ów Premium emotka . I za każdym razem trzeba się bujać z nimi dwa tygodnie, żeby to odblokować. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6470552 Napisano: 07.03.2018 07:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
keraz123 napisał(a):

czy z mieszka me&you juz cos było?

Nie. Do 13.03 Mają czas.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6470446 Napisano: 06.03.2018 19:02:50 w Biedronka
tereniagno napisał(a):

Biedronka robi dużo konkursów, w których nie ma towaru. Jak jest, to na lekarstwo, a przeważnie towar jest dopiero po zakończeniu konkursu emotka

Też nad tym ubolewam. Dzisiaj wygrzebałam gdzieś spomiędzy FA ostatnie mydło Palmolive w płynie. Cogate za to mnóstwo, ale zakup past zupełnie mnie nie interesuje. emotka

I pojawiła się "dobra zmiana"... sklepy od pon. do pt. czynne od 6.30, zaś w pt. i sb. do 22.00. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#6470033 Napisano: 05.03.2018 21:53:23 w SZUKAM....
Czy ktoś też ma problem z NJU Mobile? NIGDY nie mogę wysyłać SMS-ów Premium po doładowaniu nowego numeru. Przy każdym nowym numerze SMS- y są zablokowane, chociaż w systemie widnieją jako odblokowane. Odblokowanie przez BOK zajmuje około tygodnia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6469970 Napisano: 05.03.2018 19:15:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin1411 napisał(a):

Witam
czy w konkursie tchibo można pisać: filizanka(zamiast,, ż" napiszę ,,z"). Czy raczej mam dobrać sobie takie słowa, w których nie ma polskich znaków?

Proponuję kubeczek emotka Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#6469913 Napisano: 05.03.2018 16:47:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czytam dzisiejsze hasła z orzecha i przecieram oczy ze zdumienia. Niżej chyba nie da się upaść. emotka Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#6469771 Napisano: 05.03.2018 11:35:26 w Biedronka
asantesana napisał(a):

Wiadomo już, czy w konkursie Streamline trzeba kupić jeden produkt (colgate lub palmolive)?

Jeden. Moim zdaniem to, że w jakimś punkcie ktoś użył i zamiast lub traci ważność w związku z zapisami:
dokonać zakupu przynajmniej jednego, dowolnego  Produktu  Promocyjnego  w sklepie sieci Biedronka udokumentowanego na dowodzie zakupu (paragon fiskalny lub faktura VAT).

Za  jeden  Produkt Promocyjny rozumie  się  zarówno opakowanie jednostkowe,  jak  również opakowanie zbiorcze, w skład którego może wchodzić kilka opakowań jednostkowych, a które stanowi niezależną jednostkę sprzedażową.   Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#6469748 Napisano: 05.03.2018 10:40:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
GLS wozi bony Tesco Pur. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#6469272 Napisano: 03.03.2018 09:32:31 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

to nie na allegro, kupiłam w hurtowni i na firmę, więc raczej tylko prawnik i policja mi zostaje już nawet sensu nie ma z nimi dyskutować ...

Jeśli nic nie skutkuje to chyba tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6469268 Napisano: 03.03.2018 09:18:58 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

ja już się nie wkurzam , ja po prostu jestem wku....iona!!! Kupił mąż telefon i po prostu robią ludzi w ch..., od dwóch tygodni wysyłają codziennie paczkę, raz to już nawet zgubił ją kurier, więc wysłali niby nową, lecz nr przesyłki nie widnieje u kuriera, ku..., co za kraj i oszuści, że takie firmy mają w ogóle rację bytu, w poniedziałek idę na policje zgłosić oszustwo i wyłudzenie, no żeż ja pie...chyb, że macie inne lepsze rady emotka

Załóż dyskusję przez allegro. A jak nie poskutkuje:
https://allegro.p...mach-pok-a12l88gOwhA Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6469220 Napisano: 02.03.2018 22:02:35 w SZUKAM....
Gdzie można kupić ciasto francuskie Henglein? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6468762 Napisano: 01.03.2018 19:40:33 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

norweska20 napisał(a):

zapis w loterii Nescafe : (...) z jednego adresu może wygrać maksymalnie 1 (słownie: jedna) osoba.
Nie żebym miała seryjne szczęscie w loteriach i na zapas się bała - ale jedno 100 zł na  1 adres domowy  emotka

Oj przecież wiadomo, że gdy przychodzą dwie nagrody na jeden adres, to ludziom się w d* przewraca! Biegają nago po ulicach wykrzykując wywrotowe hasła, myją nogi szamponem na porost włosów i łykają Apap na noc, choć słońce w zenicie. Na szczęście niektórzy organizatorzy dbają o jedność rodziny oraz należny szacunek wobec miru domowego... i właśnie dlatego nie możesz wygrać np. dwóch płynów do mycia naczyń. Bo by Cię zwyczajnie po* od tego dobrobytu! emotka

Zastanawiałabym się nad tą dbałością o jedność rodziny. Gorzej, jak się chłop z babą pozabijają, bo jedno wygra, a drugie wygrać nie może. Albo co gorsze, jedno wygra, drugie wygra, regulaminu nie doczytają i nagroda przepadnie. Rozwód gwarantowany emotka Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#6468636 Napisano: 01.03.2018 15:06:39 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A na stornie http://www.biedronka.pl/pl/sklepy informacja jest zaktualizowana czy dalej godziny które były wcześniej? 
Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie . 

Jeśli chodzi o moje Biedronki, to jest stare info, czyli że do 21.

A są do 21 dalej czy do 22? 

U mnie bez zmian. Do 21 Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

zaczytana-pola

#6468359 Napisano: 28.02.2018 21:01:29 w Wkurza mnie...
la_kiya napisał(a):

wysylam sobie smsa na konkurs SURF z biedronki do Smolara a tu zwrotka 'Przepraszamy ale becnie ten numer nie jest przez nas obslugiwany' ostatni dzien oczywiscie, jakas kpina po prostu  emotka

Na pewno dobry numer wpisałaś? U mnie normalnie SMS poszedł. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6466888 Napisano: 23.02.2018 18:46:29 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Rozumiem Cię doskonale, bo ja też mam do agencji wielkie żale!
W większości konkursów są marne nagrody albo jest ich znikoma ilość.
Nasza grupa - do której należysz - lubi konkursy twórcze. Brak takich
naprawdę ciekawych z wieloma cennymi nagrodami niszczy psychicznie.
Bo ja lubię pisać i chciałabym pogonić swoją wenę twórczą. A tu loterie ...

Pamiętam te lata 2010- 2013 gdzie kończyło się codziennie kilka konkursów promocyjnych, człowiek nie wiedział za co się zabierać. W dodatku grało się wtedy na 1- 2 paragony, na 1- 2 numery, a nie tak jak teraz kilkanaście albo i więcej. Kurierzy przyjeżdżali kilka razy w tygodniu. Można było ich już kumplami nazywać. I co z tego, że główne nagrody były poza zasięgiem początkującego konkursowicza( nie ten poziom, nie ten styl), ale była frajda i marzenia, że może i mi kiedyś się uda. I na forum gwarno było jak w ulu. Czasem łezka się kręci w oku na wspomnienie tamtych lat emotka Wyświetl w wątku >>