Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3522536 Napisano: 06.07.2010 10:26:43 w Rossmann
mia napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Perfecta - 2 osoby x 2 emotka Iza M. i Aneta Ś.

Możesz napisać do organizatorów - może ktoś inny wskoczy na miejsce tych zdublowanych zwycięzców emotka

dokładnie, weź i napisz!

szlag juz trafia z tymi dublowaniami
ja napisałam do DAX w sprawie tego co zamieścili wyniki, na razie zero odpowiedzi emotka
aczkolwiek potwierdzenie przeczytania przyszlo emotka

Aneta Ś. Jasło
Michalina L. Iława
Iza M. Olsztyn
Ewelna S. Lublin

cztery osoby...
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3522509 Napisano: 06.07.2010 10:18:59 w Rossmann
Czy ktoś już odebrał nagrodę z Pur i Somat? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3522079 Napisano: 06.07.2010 07:52:10 w Carrefour konkursy
ewusia79 napisał(a):

czy ktoś z was czeka jeszcze na nagrody - bony w konkursie OLAY?

Chyba nikt jeszcze ich nie dostał... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3520525 Napisano: 05.07.2010 01:23:10 w Inne mniejsze markety
jomico i kozuszka38 dzięki za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3520505 Napisano: 05.07.2010 01:16:51 w Inne mniejsze markety
Nikt nie zdradzi jak słał sms- a? Czy o Vanishu, czy tak ogólnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3520431 Napisano: 05.07.2010 12:47:44 w Inne mniejsze markety
emio2 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

emio2 napisał(a):

dzwoniłam.... do Almy Pani-w skrócie: przepraszała i zapewniała że jak tylko błąd zostanie usuniety w systemie otrzymamy poprawne treści zwrotek

to znaczy że zgłoszenia w systemie są a nie zostały odrzucone? bo jak przychodzi ze błedna treść sms to można przypuszczać że nie przyjęło?

nie przyjelo z uwagi na ich problemy systemowe....ale esy sa....i dostaniemy poprawne zwrotki..tyle ze jak Ci leniwi informatycy wezma się do roboty
emotka

A ja mam pytanie z innej beczki- treść sms- a emotka piszecie o Vanishu, czy ogólnie. emotka Może znajdzie się osóbka, która zdradzi rąbek tajemnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3520377 Napisano: 05.07.2010 12:27:58 w skojarzenia
szparka /sekretarka/...- naga**ka ( podobno po japońsku emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3520047 Napisano: 05.07.2010 10:52:36 w Carrefour konkursy
agusia222 napisał(a):

czy wysyłali już bony z konka olay z cerfura?

Jeszcze nie, nie opublikowali jeszcze listy po weryfikacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3519934 Napisano: 05.07.2010 10:23:03 w Oddam za darmo
Oddam kod z Helleny pierwszej osobie na PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3519871 Napisano: 05.07.2010 10:03:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bidon z konka na Facebooku
4 książeczki z czasdzieci.pl emotka super, każda z płytą. emotka
wszystko to przytaszczył listonosz. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3518479 Napisano: 04.07.2010 06:00:42 w skojarzenia
pustka - w głowie( w oczekiwaniu na...) Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3517885 Napisano: 04.07.2010 12:21:29 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie że ktoś wykorzystał mój mail do głosowania bez mojej zgody, chciałem zagłosować jednej osobie na bobofruta(jeszcze nikomu tam nie głosowałem) a tu Przepraszamy. W bazie znajduje się głos oddany przez użytkownika o podanym adresie e-mail, który nie został jeszcze aktywowany. emotka bezczelne emotka

Tak więc musiałeś gdzieś komuś e-mail podać. Ludzie są perfidni, nie warto nikomu ufać, mój e-mail to już w ogóle zniknął o_O, a był taki fajny.

Słuchaj niekoniecznie ktoś na bobofrucie jest tak, że na kogokolwiek oddasz głos i zapomnisz potwierdzić (mimo że e-mail nie doszedł) to na drugą osobę (nawet jeśli to inny użytkownik) zagłosować nie możesz (musisz potwierdzić ten poprzedni oddany głos) emotka
Chyba, że nikomu nie głosowałeś w tym konkursie jeszcze to wtedy być może ktoś tak zrobił emotka

No właśnie nikomu nie głosowałem. W mailu mam:
Głosujesz właśnie na zestwa zdjęć konkursowych autorstwa , które podejrzeć możesz tutaj

I na ten nick(taki sam ma osoba z forum) na pewno nie głosowałem.

Zabawne, ale wiąże się to na pewno z pewnym konkursem, gdzie później organizator wysłał jakiś spam z całą bazą mailową( wielu userów z e-konków tam było). Mi później ktoś( nie napiszę kto) spamował na maila z prośbą o głosy. emotka Więc może ktoś wpadł na pomysł, żeby wszystkie maile użyć w ten sposób.

Już wiem, o czym mówisz emotka
Niedawno dostałam takiego meila, gdzie były setki innych meili na górze, a na dole była treść maila, jakże inaczej prośba o głosy emotka skąd oni mają mój e-mail skoro publicznie go nie podaję? emotka

ja miałam taką bazę z ladysmart emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3517829 Napisano: 04.07.2010 12:03:21 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie że ktoś wykorzystał mój mail do głosowania bez mojej zgody, chciałem zagłosować jednej osobie na bobofruta(jeszcze nikomu tam nie głosowałem) a tu Przepraszamy. W bazie znajduje się głos oddany przez użytkownika o podanym adresie e-mail, który nie został jeszcze aktywowany. emotka bezczelne emotka

Tak więc musiałeś gdzieś komuś e-mail podać. Ludzie są perfidni, nie warto nikomu ufać, mój e-mail to już w ogóle zniknął o_O, a był taki fajny.

Słuchaj niekoniecznie ktoś na bobofrucie jest tak, że na kogokolwiek oddasz głos i zapomnisz potwierdzić (mimo że e-mail nie doszedł) to na drugą osobę (nawet jeśli to inny użytkownik) zagłosować nie możesz (musisz potwierdzić ten poprzedni oddany głos) emotka
Chyba, że nikomu nie głosowałeś w tym konkursie jeszcze to wtedy być może ktoś tak zrobił emotka

No właśnie nikomu nie głosowałem. W mailu mam:
Głosujesz właśnie na zestwa zdjęć konkursowych autorstwa , które podejrzeć możesz tutaj

I na ten nick(taki sam ma osoba z forum) na pewno nie głosowałem.

Zabawne, ale wiąże się to na pewno z pewnym konkursem, gdzie później organizator wysłał jakiś spam z całą bazą mailową( wielu userów z e-konków tam było). Mi później ktoś( nie napiszę kto) spamował na maila z prośbą o głosy. emotka Więc może ktoś wpadł na pomysł, żeby wszystkie maile użyć w ten sposób. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514235 Napisano: 02.07.2010 05:03:35 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Zgadzam się.Ja raz wypowiedziałam sie nie na temat w topie ''teraz'' i od razu zostało wychwycone i poleciał karniak.Owszem ,zgadzam się z tym karniakiem- mój błąd,ale dlaczego inni nie obrywają.Robi się z tego forum wolną amerykankę zero organizacji zero porządku...nie ma do kogo sie zwrócić bo czytając wasze posty to przysłowiowe rzucanie grochu o ścianę...Bardzo mnie to wkurza...

Bo admin sprawdza tylko tematy teraz wyniki mi czasami MDW, co nie zmienia faktu że mnie też to wkurza

Dawidek ma wakacje, więc może zostać adminem sezonowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514096 Napisano: 02.07.2010 03:58:36 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

finessa napisał(a):

ola2493 napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurza mnie ten spam w każdym wątku (czyt. prośby o kliki) emotka emotka emotka

Mnie także.
Sama jeszcze niedawno tak robiłaś emotka
W wątku Szukam ,Pomocy...

Ja to robiłam tylko w tych wątkach i odpowiednio ułożyłam prośbę. Sory, ale w wątku zbieramy kasę to ja nie spamowałam emotka

Dla mnie to, że odpowiednio ułożyłaś prośbę nic nie zmienia. mało Wam kilka wątków do klikania?

Adminów brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514067 Napisano: 02.07.2010 03:43:26 w skojarzenia
idz się umyj- oszczędź wodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514039 Napisano: 02.07.2010 03:31:08 w skojarzenia
Ośmiorniczka - macki Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509966 Napisano: 01.07.2010 09:55:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dziwne są te konkursy na Puellanova... Wszystkie wyniki są normalnie podane, a jeśli chodzi o ten z narzutami, to dali informację: Uwaga! Informacje o wygranych zostały wysłane laureatkom na adresy podane w mailach konkursowych. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509339 Napisano: 01.07.2010 07:48:07 w Wkurza mnie...
A mnie to wkurza na FB i GG, ciekawe co byłoby, gdybym ja tak robiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509295 Napisano: 01.07.2010 07:33:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie G+J i moje plecy, które bolą jak ch..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0