Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3330233 Napisano: 27.04.2010 11:42:05 w Połączenia nieodebrane
Z prywatnego dzwonią z propozycją majteczek- oferta specjalna 3 sztuki w cenie 29,90, zamiast 129,90 emotka

Coś takiego:
http://www.provea...ProveaFinal/Miriale/

Babeczka miła, ale namolna, 5 razy nie i nie docierało do niej emotka
Zwracała się imiennie emotka Ciekawe kto sprzedał dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3330178 Napisano: 27.04.2010 11:29:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
marcepan1983 napisał(a):

Wie ktoś co z wynikami tego konkursu???? http://ibufen.ciufcia.pl/

Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi w dniu 15 maja 2010 roku (dalej: „Dzień rozstrzygnięcia konkursu”). Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3328271 Napisano: 26.04.2010 09:10:50 w TESCO konkursy
infatne napisał(a):

czy ktoś z was przesyłał kiedyś jako potwierdzenie zakupu fakturę ? bo wzięłam na nią rzeczy a teraz się zastanawiam czy tak w ogóle można... w sumie jest potwierdzenie zakupu

Czasami w regulaminie Organizator zastrzega, że nie można mieć faktury, a czasami zaznacza, że może być zarówno paragon, jak i faktura. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3328195 Napisano: 26.04.2010 08:31:26 w Wkurza mnie...
martakonopko napisał(a):

wkurza mnie bucowatość niektórych osób,zapatrzonych na czubek własnego nosa i uważających się za pępek świata emotka

Zgadzam się z Tobą Marto, ale nie wiem, czy mamy na myśli ten sam przypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3326506 Napisano: 26.04.2010 10:58:31 w Połączenia nieodebrane
sambolera napisał(a):

renatak0 napisał(a):

wiecie z jakiego konkursu dziś dzwonią , bo na mój konkursowy ktoś sie odezwał i w tym momencie mi aparat padł, jestem w pracy a ładowarka została mi w domu

moze LOOKS? bo teraz chyba są w trakcie obdzwaniania

ajax Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3326416 Napisano: 26.04.2010 10:30:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Puzzle EKO, z topu teraz. Poczta Polska. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3326142 Napisano: 26.04.2010 09:32:17 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

polec napisał(a):

bruce napisał(a):

polec napisał(a):

wkurza mnie, że ciągle mi leci z tych zatok i przez to mam kosmiczny kaszel jak gruźlik, to utrudnia życie już !!!!

i znikąd pomocy---> patrz wątek służba zdrowia, 3 strony wcześniej

emotka emotka emotka emotka
(też mnie to, solidarnie, wkurza!)
może czosnek lub miód z cytryną pomoże?...
pojęcia nie mam...
co na zatoki może pomóc?...
emotka

daj spokój u mnie to już nie wiem, bo nic nie pomaga. Najgorsze jest to, że to przechodzi na płuca i tak w koło macieju...

może to być problem alergiczny i leczenie w stronę przeziebienia nie pomaga, moje dzieci własnie teaz cierpią tak samo i cala trójka i u nas to alergia emotka emotka

Kuzynka ma jakąś butelkę do płukania zatok, kupioną za granicą( nie wiem gdzie, nie wiem, czy w Polsce to można kupić). Podobno pomaga. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3325218 Napisano: 25.04.2010 09:48:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie taki jeden... leń, który wkradł się we mnie i wyjść nie chce, eh... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3321510 Napisano: 23.04.2010 09:58:22 w Wkurza mnie...
aniutka napisał(a):

bruce napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

martu18 napisał(a):

baxter napisał(a):

rifle77 napisał(a):

zeida napisał(a):

Wkurza mnie, że dzisiaj rano wstałam z takim przeświadczeniem, że jakaś drobnostka wpadnie ! I faktycznie, był konkurs z orzeszkami, zdążyłam, pisali coś o tym, że każdy, kto wyrazi chęć w określonej godzinie załapie się - a ja oczywiście nic !!!
Oczywiście mogło być tak, że czegoś nie zrozumiałam, bo niestety, nic nie kumam na tym Facebooku, nie wiem, jak tam się poruszać i co kiedy zrobić.

Na pocieszenie - nie jesteś sama która nie kumasz emotka

to jest na wiecej emotka

i ja dołączam do zacnego grona emotka

ja o3wiście też... emotka

i ja i ja może o jakiesz szkolenie w ramach funduszy unijnych wystąpimy?

emotka emotka
ja z moim nie kumaniem to wolę się nawet nie odzywać...
emotka emotka

Ja też niestety nie wiele kumam emotka

ja trochę kumam, ale niestety- przegapiam, a to chyba gorsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3320254 Napisano: 23.04.2010 05:18:05 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

tak, ubijałam ją chyba z 10 minut, potem żółtka z octem i proszkiem wymieszłam i dodałam, wymieszałam i leciutko wmieszłam mąki
przepis z tego linka pochodzi:

http://www.mniamu...zkopt_z_6_jajek.html

Moglas make dac przed piana...Kurcze, ja zawsze byle jak robie biszkopt i rosnie mi jak szalony emotka

jak mąkę przed pianą?mąkę z żółtkami wymieszać?

Łeee, co ja napisalam. Sorry, pomylilo mi sie, bo pomyslalam zamiast o biszkopcie o babce , gdzie daje cale jajka.

Wydaje mi sie, ze musisz wiecej serca wlozyc emotka

też tak myślę, teraz będę z nim rozmawiać emotka

Ja robię tak: 6 jajek- żółtka oddzielam od białek. Żółtka ucieram z cukrem( 1 szklanka) na puszystą masę. Następnie dodaję mąkę ziemniaczaną( 1/2 szklanki), pszenną( 1 szklanka) i proszek do pieczenia( 1 łyżeczka), mieszam. Ubijam pianę z białek ze szczyptą soli. Pianę dodaję do masy z żółtek i mąki, ale dodaję po jednej łyżce i delikatnie, ręcznie mieszam( w jedną stronę). Żadnego miksera! i zawsze rośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3319666 Napisano: 23.04.2010 01:57:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
mksmichal napisał(a):

czy było już ogłoszenie z VISY? za I etap

Podbijam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3315826 Napisano: 22.04.2010 03:14:14 w Wkurza mnie...
martu18 napisał(a):

wkurza mnie, że zamiast siedzieć na e - konkach powinnam pracę mgr pisać, ale tak mi się nie chce zebrać, że masakra...
i na nic mi nie pomaga świadomość, że obrona coraz bliżej, a ja jestem w lesie z pracą emotka emotka emotka emotka

Nie jesteś sama, ja przedłużyłam już termin złożenia do 17 września emotka jestem wściekła na siebie, bo wmawiam sobie, że mam małe dziecko i to dlatego, a tak naprawdę lenistwo przeze mnie przemawia. Ale obiecuję sobie, że od maja się zabieram ostro za pisanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3311360 Napisano: 21.04.2010 10:35:47 w GFK
A u mnie chyba przeczuwają, że potrzebuję tylko 7 punktów, żeby wymienić na doładowanie i żadna ankieta do mnie nie trafia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3311022 Napisano: 21.04.2010 09:28:39 w Wkurza mnie...
olusiia975 napisał(a):

Wkurza mnie,że dokaniają nas osoby z konkursu mojej generacji emotka

Już się tak nie wkurzaj emotka Ocena: 3658 ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3310164 Napisano: 20.04.2010 10:28:26 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

katrin: papapa!!!
emotka

ilonar2301:
znowu w całej rozciągłości popieram!
weszłam na ten watek, żeby się powściekać i ponarzekać (do tego jeszcze czekam na to, żeby obiecane dobowe klik uczynić...), a tu nie sposób zbyt długo... do tego jeszcze ten Twój rewelacyjny avatarek (wiesz, że go kocham!) ...i jeszcze ta stopka! - świetna!
zdecydowane: trzeba przenieść te wpisy do humorków, bo całkiem nam się poprawiły!
emotka emotka

emotka ja też kocham ten mój avatarek i nigdy go nie opuszczę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3310147 Napisano: 20.04.2010 10:00:46 w Wkurza mnie...
A ja jak tam czytam Wasze ostatnie wpisy- już się nie wkurzam, może czas przenieść się do Popraw sobie humor? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3309903 Napisano: 20.04.2010 07:57:29 w Wkurza mnie...
cobra176 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

agulecece napisał(a):

mogli by sie zajac chociazby zwiekszeniem miejsc w przedszkolach aby matki mogly isc do pracy i zarobic na zycie nie mowiac o tym ze wszystkie matki powinny dostawac wychowawcze a nie tylko wybrane

a co maja te kobiety co umowa o pracę skończyła się w dniu porodu i są na lodzie i ani dnia nie wliczają im w lata pracy ten czas z dziećmi to dla naszego państwa nic nie znaczy,to tez boli bardzo ,państwo o nas matki nie dba to pracodawcy też to samo robią

Ja dokładnie tak miałam. Umowa przedłuzona do dnia porodu i tak od prawie 4 lat siedzę w domu nie mając zupełnie nic emotka

Ja siedzę tak już 1,5 ale myślę, że niedługo wykorkuję, jeśli nie wrócę do pracy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3307059 Napisano: 19.04.2010 09:50:20 w Wkurza mnie...
katjen27 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie moj synus a własciwie moja głupota wygrałam mu na leonie ta gre chodowla mrówek no i teraz chodza mi mrówki po całym domu bo je wypuscił bo były głodne

No ja nie brałam udziału w Leonie...
Ale poważnie ? Mrówki prawdziwe, czy o co chodzi ? emotka
Takie to dziwne trochę, że mrówki z konkursu sobie imprezkę robią w domu... Hm... emotka

Mrówki chcą dołączyć do robaczków z płatek Nestle emotka

Wkurza mnie to, że Organizatorzy nie wywiązują się z Regulaminu. Te opóźnienia w ogłaszaniu wyników są wkurzające emotka
I trochę wkurza mnie mój ojciec, ktory chce mi narzucić swoje poglądy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3307049 Napisano: 19.04.2010 09:42:44 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Nie no ale się wkurzyłam emotka
Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
No dobra myslę sobie ,może będą chociaż z nami duchowo czyli oglądać tv.
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie.

Jakoś prezydent Rosji przyleciał ,cały i zdrowy.Prezydent Gruzji przesiadkę miał 5 razy.
Chcieć to móc ,nieprawdaż. emotka

I była też delegacja z Maroka emotka Z Brukseli nikogo nie było
emotka

Uwierzcie, że nie ma co ich obwiniać. Kto chciał ryzykować, ten przyleciał. Były nawet informacje, że w fińskich samolotach nastąpiło uszkodzenie silników z powodu pyłu wulkanicznego. W pamiętnych '89 też była taka akcja. Wiecie bez sensu jest żeby ktoś przyleciał na pogrzeb, jeśli istnieje ryzyko, że sam nie doleci. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3307008 Napisano: 19.04.2010 09:04:36 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Nie no ale się wkurzyłam emotka
Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
No dobra myslę sobie ,może będą chociaż z nami duchowo czyli oglądać tv.
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie.

Jakoś prezydent Rosji przyleciał ,cały i zdrowy.Prezydent Gruzji przesiadkę miał 5 razy.
Chcieć to móc ,nieprawdaż. emotka

A może po prostu nie chciał przylecieć emotka Czy to powód do wkurzania się?

To dlatego mówię ,że nie chciał i miał konkretną wymówkę emotka
USA daleko to prawda ,ale też nikt nie przyleciał ani z francji ,ani z Włoch ,no masakra,a przecież to rzut beretem emotka emotka emotka

fakt faktem samolot Obamy jest tak wyposażony i tak nowoczesny że nie musi się martwić chmurą, tutaj była raczej inna przyczyna tak samo jak w innych przypadkach, nie które państwa mają takie prawo by chronić głowe państwa jakiekolwiek zagrożenie, nawet najmniejsze i już nie mogą nigdzie lecieć. Nie ma co się dziwić i tutaj nie ma znaczenia czy chce czy nie i tak nie może

Może i zagrożenie, ale Lech Kaczyński by poleciał, pojechał, czy jakos by się dostał jakby taka tragedia się stała w innym europejskim kraju.

Brawa dla prezydenta bodajże Czech, nie bał się skrytykować prezydenta Włoch i Francji, powiedział,że każdy mówi o jedności,a nie widać tej jedności......... emotka

Sądzę, że nie ma co tu ich obwiniać, po tym co zdarzyło się w Smoleńsku każdy z pewnością w jakiś sposób boi się latać, a osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo głów państwa na pewno nie dopuszczą do tego, żeby którykolwiek z prezydentów latał w warunkach zagrożenia. Może Lech Kaczyński poleciałby... może... a może byłoby tak jak w przypadku Tbilisi. Wyświetl w wątku >>
0 0