Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3306930 Napisano: 19.04.2010 08:21:22 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Nie no ale się wkurzyłam emotka
Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
No dobra myslę sobie ,może będą chociaż z nami duchowo czyli oglądać tv.
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie.

Jakoś prezydent Rosji przyleciał ,cały i zdrowy.Prezydent Gruzji przesiadkę miał 5 razy.
Chcieć to móc ,nieprawdaż. emotka

A może po prostu nie chciał przylecieć emotka Czy to powód do wkurzania się? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3306921 Napisano: 19.04.2010 08:18:01 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

Nie no ale się wkurzyłam emotka
Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
No dobra myslę sobie ,może będą chociaż z nami duchowo czyli oglądać tv.
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3305470 Napisano: 19.04.2010 12:23:05 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Dla mnie to absurd, że na urlopie wychowawczym nie dostaję nawet złamanego grosza
Nie wyobrażam sobie gdyby przedszkole odmówiło mi przyjęcia dzieci od września skoro praca już na mnie czeka
Rozumiem wasze rozczarowanie

Przecież na urlopie wychowawczym należy ci się zasiłek 400 złotych plus rodzinne na dziecko w wysokości 68n złotych

Ale z tego co wiem to dla osób z niskimi zarobkami przypadającymi na jedną osobę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3304762 Napisano: 19.04.2010 09:39:24 w Wkurza mnie...
lovcia88 napisał(a):

sambolera napisał(a):

sophie napisał(a):

Działa wam ta ankieta na polkach?
Mi nie działa

na Operze działa

Na IE nie dziala, a na Operze tak.

Na mozilli jest OK Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3303849 Napisano: 18.04.2010 07:01:07 w Wkurza mnie...
monisi napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

monisi napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

monisi napisał(a):

wkurza mnie bo jutro poniedzialek i 5 dzionków w pracy emotka

Pomyśl sobie w poniedziałek o tych wszystkich, którzy nie mają pracy i uśmiechnij się emotka

sie uśmiechnełem i ... lepsza taka niż w domu na leżaka i tak się wkurzam na jutro emotka

Będzie dobrze, najgorsze jest te ostatnie 8 godzin czekania na wyjście emotka

wkurzam sie bo to 9 godzin bo dojazd emotka emotka

Nie narzekaj, niektórzy więcej czasu tracą na dojazd do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3302471 Napisano: 17.04.2010 11:18:51 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jutro jest pogrzeb Prezydenta i Prezydentowej a oni się na obiad wprosili emotka

tak czasami bywa emotka

Normalnie wstudu nie mają
emotka

Mogłaś grzecznie odmówić, może zrozumieliby. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3302196 Napisano: 17.04.2010 08:34:43 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

I wkurza mnie to, że nigdzie nie można wypowiedzieć się na żaden temat podnosząc głos, np. w sprawie plagiatów, bo od razu znajdzie się osoba, która napisze, że jest żałoba i nie można poruszać innych tematów emotka ( przepraszam, że znów wypowiedź związana z obecną sytuacją, ale naprawdę to mnie wkurza).

popieram Cię w całej rozciągłości (chociażby za przeuroczy avatarek, który chodzi za mną już od dłuższego czasu...)!
to jest portal konkursowy i jeśli ktoś ma ochotę wpisywać posty o żałobie, która nadal trwa, jest na to oddzielny wątek, ale przecież wpisy o naszych odczuciach i komentarze dotyczące konkursów także ( by nie rzec: przede wszystkim) powinny być na tym portalu uznawane...
emotka

Ta urocza Pola, prawda? emotka

barbara1910 napisał(a):

a ja zadnych plagiatow nie widze emotka chyba ze mi bielmo na oczy weszlo emotka i nie wkurzam sie na konkursy a wkurzam ze sie nic porzadnego nie moge obejrzec w TV emotka

Basiu nie miałam na myśli w tej konkretnej sytuacji naszego forum emotka tylko inne, nie konkursowe, ale tam też mogą być plagiaty emotka

delfinka101 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

kaoa napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę wygrać na vizirze emotka

Mnie wkurza dokładnie to samo emotka

Mnie też to wkurza....jeszcze bardziej, bo tylko raz próbowałam i mam lenia...albo poprostu nie wierze,ze mogę w czasowych wygrac

Mi udało się za pierwszym razem wygrać, chyba, że mnie oszukali emotka i jednak nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3301909 Napisano: 16.04.2010 09:47:30 w Wkurza mnie...
I wkurza mnie to, że nigdzie nie można wypowiedzieć się na żaden temat podnosząc głos, np. w sprawie plagiatów, bo od razu znajdzie się osoba, która napisze, że jest żałoba i nie można poruszać innych tematów emotka ( przepraszam, że znów wypowiedź związana z obecną sytuacją, ale naprawdę to mnie wkurza). Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3301881 Napisano: 16.04.2010 09:17:03 w Wkurza mnie...
stasiak50 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska, listek przyniósł list z Visy w sprawie ręcznika, na odesłanie 7 dni, list nadany 09.04, dzisiaj 16.04, a Poczta otwarta do 15.00 emotka Mam nadzieję, że przymkną oko, jak wyślę w poniedziałek emotka

nie masz czego się wkurzac ,, liczy się te 7 dni od czasu kiedy podpisałaś że przyjełas polecony .... śmiało możesz wysłać w poniedziałek i bedzie okej emotka

To super, bo już myślałam, że od daty nadania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3301868 Napisano: 16.04.2010 09:04:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Poczta Polska, listek przyniósł list z Visy w sprawie ręcznika, na odesłanie 7 dni, list nadany 09.04, dzisiaj 16.04, a Poczta otwarta do 15.00 emotka Mam nadzieję, że przymkną oko, jak wyślę w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3300530 Napisano: 16.04.2010 01:28:34 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

(...)
Idąc tym tropem, w woj. mazowieckim, nie wiem, czy w innych też Urzędy Skarbowe wzywają pary małżeńskie, bądź jedną osobę albo któregoś ze świadków, które są w związku małżeńskim nie dłużej niż 5 lat, na przesłuchanie dot. wesela, gdzie, za ile, jaka kucharka, jaki zespół, jaki dekorator, ile kosztowały usługi itp. emotka
Mnie na szczęście to ominęło, ale dwójka moich znajomych takie pisemko dostała. emotka

pewnie jakiś babiszon z Urzędu za mąż będzie wychodzić i szuka namiarów mądrym sposobem.. emotka

Dobrze by było emotka Ale wkurza mnie to, że zajmują ludziom czas w ten sposób. Co kogo obchodzi, że kucharka, czy zespół rozlicza się z nimi tak, jak się rozlicza. emotka I na dodatek wzywają w takich godzinach, kiedy ludzie pracują. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3300455 Napisano: 16.04.2010 01:06:06 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

http://podatki.on...210102,1,prasa-detal
- Nie uznaliśmy także za wiarygodne tłumaczeń mężczyzny, który sprzedawał rakiety tenisowe znanych firm i twierdził, że pozbywa się trofeów z wygranych turniejów - mówi Mariola Grabowska, rzecznik Urzędu Kontroli Skarbowej w Łodzi. - Nie był w stanie wskazać żadnego wygranego turnieju.

Podpadła też bezrobotna kobieta, która za pośrednictwem Allegro dorabiała handlem kosmetykami. Urzędnikom wmawiała, że... jest ich kolekcjonerką.

Nie sprzedaję na allegro, ale fiskus mnie wkurza. Przecież to jest haracz. emotka

Idąc tym tropem, w woj. mazowieckim, nie wiem, czy w innych też Urzędy Skarbowe wzywają pary małżeńskie, bądź jedną osobę albo któregoś ze świadków, które są w związku małżeńskim nie dłużej niż 5 lat, na przesłuchanie dot. wesela, gdzie, za ile, jaka kucharka, jaki zespół, jaki dekorator, ile kosztowały usługi itp. emotka
Mnie na szczęście to ominęło, ale dwójka moich znajomych takie pisemko dostała. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3300269 Napisano: 16.04.2010 12:05:59 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

wkurza mnie Kubuś- 2 nowe kody nieprawidłowe emotka

spradź 5- S, K-X, I- 1. też tak miałam, bo źle wpisałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299165 Napisano: 15.04.2010 10:45:50 w Dziś cieszę się z.....
ciasssteczko napisał(a):

cieszę się, że dziś moja czteroletnia siostrzenica zadzwoniła do mnie, by wykrzyczeć do słuchawki: koooocham Cię, ciooociu emotka

Ty, podlizujesz się jej emotka tu lalka, tam bajka, a po drodze misio emotka więc jak taka rezolutna czterolatka miałaby Cię nie kochać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299162 Napisano: 15.04.2010 10:41:01 w Dziś cieszę się z.....
A ja się cieszę, że mój smyk dobrze dzisiaj śpi, pomimo katarku, kaszelku i późnego ząbkowania emotka Mogę w spokoju wypić małe piwko i poczytać nowości na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299157 Napisano: 15.04.2010 10:38:36 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

monisi napisał(a):

magic18girl napisał(a):

monisi napisał(a):

magic18girl napisał(a):

Prosze o to mądry tekst aloevera

Jezus???? hahahaahahahaha, trafilas na ateistke, hahahah, idz pocaluj trumne kaczora, swojego pana i innych, lej zale, i oddaj wszystko co mas zdla rodzin a najlepiej idż się powies wtedy spelnisz wole swojego jezuska, hahahahahha

mam nadzieje że admin zrobi coś z tą użytkowniczką która ma zero szacunku do innych.Jestem zszokowana tym jak inni potrafią wyrażac swoje poglądy

gdzie indziej sie nie zgadzamy ale ta wypowiedz mnie sszokowala gdzie szacunek dla innych ludzi ateistka ta totalne odmozdzenie wkurza mnie to

miałam łzy w oczach jak to czytałam.Już nawet nie chodzi o mnie ale o to w jaki sposób potraktowała religie i Boga

wszystko wszystkim ale takie teksty mnie wkurzaja ateisci taka wiare maja ze wieszac sie kaza przesada z lekka jast konto zablokowac i juz to moze sie czegos nauczy wkurzyłem sie jak nie wiem syf nie wypowiedz

ale ona nie naruszyła regulaminu forum w odróznieniu od osoby która ujawnia treść wiadomości emotka

ja-sylwia narzekasz na aloevera, a zobacz, że sama podchodzisz do osób mających odmienne zdanie w dziwny sposób, wręcz naskakując na nie. Razi Cię to, że ktoś myśli inaczej niż Ty. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3299155 Napisano: 15.04.2010 10:36:27 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Ja też przestaje czytać oba wątki, tj. wkurza mnie i ten o histerii narodowej. Przecież rzeczą oczywistą jest, że nie dojdziemy do konsensusu, więc nie ma co tracić nerwów na dyskusje, z których nie wynika zupełnie nic. Każdy ma swoje zdanie na ten temat i chyba najlepiej by było, gdyby zachował je dla siebie.

Ogólnie uważam, że wątek Wkurza mnie prowokuje ludzi do tego żeby narzekać. Widząc tytuł od razy zaczynamy zastanawiać się co nas wkurza, albo czytamy co wkurza innych i nas tez zaczyna to wkurzać. Jasne, że czasami fajnie ponarzekać, tylko szkoda, że jest to jeden z najpopularniejszych wątków. Szkoda, że wątek Dziś cieszę się z... nie ma takiego wzięcia. Chyba właśnie postawiłam sobie za cel to zmienić emotka

emotka dobrze napisane Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3298863 Napisano: 15.04.2010 07:59:37 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzył mnie dzisiaj mój rozgarnięty brat, mówię do niego- Kup mi 3 batony Kinder Delice, ale pamiętaj, weź paragon i napisz sms-a, że kupiłeś. OK, kupił napisał, ja szczęśliwa wysłałam sms- ka, a teraz okazuje się, że brat nie może znaleźć paragonu emotka emotka emotka znając moje szczęście do takich konkursów i tak nie wygram, ale wolałabym mieć ten paragon w domu emotka emotka emotka

jak wygrasz, daj znać, prześlę ci paragon, mam
go , nie wygrałam i dalej nie chce mi się grać, przecież nie musi być z tego samego dnia, prawda?

Nie musi emotka ale mam nadzieję, że brat znajdzie ten paragon gdzieś w samochodzie, bo wbijałam mu do głowy, że bardziej niż batony interesuje mnie paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3298584 Napisano: 15.04.2010 06:56:43 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dzisiaj mój rozgarnięty brat, mówię do niego- Kup mi 3 batony Kinder Delice, ale pamiętaj, weź paragon i napisz sms-a, że kupiłeś. OK, kupił napisał, ja szczęśliwa wysłałam sms- ka, a teraz okazuje się, że brat nie może znaleźć paragonu emotka emotka emotka znając moje szczęście do takich konkursów i tak nie wygram, ale wolałabym mieć ten paragon w domu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3296558 Napisano: 14.04.2010 09:33:41 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Ja też byłam zaskoczona decyzją o pochowaniu pary prezydenckiej na Wawelu i też jej nie rozumiem. Ale to nie rodzina o tym zdecydowała, rodzina jedynie zgodziła się na Wawel, inicjatywa wyszła od kogoś innego. W tym momencie nie ma się jednak już o co kłócić. Decyzja zapadła, wszyscy wiedzą, że wiele osób się z tym nie zgadza, ale zamilknijmy już. Wystarczy tych kłótni.
Decyzji już nie zmienią, zbyt dużo podjętych kroków zostało w kierunku pogrzebu na Wawelu i niech tak zostanie. Nas nie ubędzie jeśli będą tam pochowani, krzywdy Wam tym nie robią. Skończmy te przepychanki nad trumnami.

Uważam, że osoby które podjęły decyzję o pochowaniu ich na Wawelu, wyrządziły wielką krzywdę i parze prezydenckiej i ich rodzinie - bo to znowu rozpętało kłótnie, a było to przecież do przewidzenia.

Też uważam, że jest to zła i bardzo nieprzemyślana decyzja, bo nie dość, że teraz są uzasadnione spory na ten temat, to później, za jakiś czas ktoś podejdzie do Marty Kaczyńskiej i powie, że jej ojciec na to nie zasługuje. Bo na pewno znajdą się takie osoby, skoro już teraz są osoby, które protestują przed Ratuszem w Krakowie. Ja jestem temu przeciwna, ale mam tyle szacunku do osób, które zginęły w tej katastrofie, że nie wyszłabym na ulicę i nie krzyczałabym, że na to nie zasługuje. Dla mnie nie zginęli tam politycy, a zginęli ludzie. Wyświetl w wątku >>
0 0