Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3296515 Napisano: 14.04.2010 09:12:01 w Wkurza mnie...
damianwro napisał(a):

magic18girl napisał(a):

nic dla kraju nie zrobił tylko okradał ludzi.To moje zdanie i tysięcy innych Polaków.kończe temat

Pozwolisz, że popełnię nietakt i spytam - a ile masz lat, kochana? Bo gdy Wałęsa zmieniał Polskę, Twoja rewolucja sprowadzała się w najlepszym wypadku do zmiany siusiania w pieluszki na siusianie do nocniczka. Nie było tak? Nie chcę Cię urazić, ale WKURZA MNIE, że w Polsce mamy tak wiele osób, które wiedzą wszystko i nie mają żadnego oporu przed oczernianiem, wyzywaniem etc. (często na podstawie zasłyszanych przy grillu opowieści pijanej rodziny). Ukradł Ci coś? To nie mów tak, bo go zniesławiasz, a to karalne. emotka

emotka nic dodać, nic ująć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3296487 Napisano: 14.04.2010 08:54:41 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza to, że za każdym razem, kiedy oglądam Wiadomości na TVP 1 o 20.00 to widzę prezentera, który gada swoje do kamery, a w tle machających, małpujących i śmiejących się ludzi. Paranoja emotka Skoro poszli złożyć hołd i opłakiwać, to niech to robią z godnością albo wcale nie idą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3295816 Napisano: 14.04.2010 04:19:54 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

frezja napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

http://www.homeop...1&backUrlParam=2

uważajcie na JUSTYNA1

ukradła mi zdjęcie i dodała se do konkursu!!!!
ma wiele innych zdjęć w nim zobaczcie może inne są kogoś z Was

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

miala ci sie pytac ona sobie tylko pozyczyla emotka emotka emotka emotka emotka emotka

http://www.homeop...4&backUrlParam=2

to zdjęcie pozyczyła od maszy!

http://www.homeop...11/Lista.aspx?view=2

zobaczcie może gdzies tu znajdziecie swoje zdjęcie

hmm jak tak patrze na te fotki to polowa z nich to czyjes avatary itp.. a nie swojego autorstwa emotka
np te http://www.homeop...1&backUrlParam=2

wiec moze tamta laska tez znalazla sobie zonkile w necie i dodala emotka

A tą panią to ja kojarzę z Facebooka i konkursu Vizira. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3295428 Napisano: 14.04.2010 01:02:17 w Wkurza mnie...
Z innej beczki, wkurza mnie KUBUS!!! Kodzik nówka sztuka prosto z butelki i komunikat: Wpisany kod jest niepoprawny, spróbuj jeszcze raz i sprawdź czy na pewno wpisałeś go dobrze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3294938 Napisano: 14.04.2010 10:42:07 w dziś mam urodzinki

zaczytana-pola

#3294928 Napisano: 14.04.2010 10:33:31 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

mala4 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

wkurzają mnie te głupoty, które część z Was tu wypisuje i dlatego proponuje zamknąć temat dopóki ludzie nie zmądrzeją emotka albo przynajmniej do końca żałoby narodowej...

emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

On nie został potraktowany jako On LECH
lecz jako ON- Historia- Katyń- Polska (symbol tragedii narodowej)
Rodzina napewno wolałaby POW¡ZKI

Rodzina chciała Na Powązkach..Niewiem dlaczego wszyscy mówią o Wawelu..Przecież każdy che mieć blisko groby swoich najbliższych..Córka wyraźnie mówiła o Powązkach

Prezydent Krakowa dzisiaj wypowiadał się, że to tak naprawdę decyzja Kardynała Dziwisza. Skądinąd zwolennika PiS- u. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3294926 Napisano: 14.04.2010 10:31:39 w Wkurza mnie...
bogdan43210 napisał(a):

take a gift ruszyło 12 dni temu emotka a na wysłanie nagród mają 21 dni, więc o co Ci chodzi?

radze zapoznać sie z tematem zanim napisze sie głupoty.otóż take a gift funkcjonuje od lutego.teraz mamy prawie połowę kwietnia.a wiec 21 dni mineło.(ktoś chyba nie był pilnym uczniem z matmy):)

bogdan43210 , czy też sebastian43210 bo już nie wiem jak się do Ciebie zwracać, wiem, że usilnie reklamujesz odlotka, ale to nie znaczy, że masz pisać głupoty o innych serwisach. Tobie radzę doczytać FAQ. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293827 Napisano: 13.04.2010 08:20:26 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

swibek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

No rzeczywiście wielki problem gdzie będzie spoczywał ... pomyślcie jakbyście nie byli oburzeni to i tak jemu jest gorzej teraz niż Wam emotka ...ech pograjcie lepiej w jakieś konkursy...

Tak to jest z Polakami ,nie może być więcej niż dzień zadumy bo im już nudno i problemów szukają...Mam nadzieję,że rodziny ofiar nie będą przez jakiś czas zaglądać w żadne portale,czytać gazet i oglądać tv...bo im będzie jeszcze ciężej czytając takie dyskusje...

emotka no właśnie.. żałoba w sercu.. a w mózgu kotłują się opisówki i gonię po pokoju wenę twórczą.. a ona ucieka! a foty trza robić do konków!! emotka ależ to wkurzające.. emotka emotka

dobrze powiedziane-żałoba powinna być w sercu...a nie na języku...

Koleżanka z pracy mojej mamy wczoraj wzięła wolne i pojechała pod pałac położyć kwiaty i zapalić znicz, a tam... emotka emotka emotka osoby zgromadzone pod pałacem słały K**** i CH*** w odniesieniu do osoby premiera Tuska i Marszałka Komorowskiego. Taka oto jest polska żałoba. I taka jak Monika Olejnik mówiła w niedzielnej audycji na antenie Radia Zet, jak to poszła w sobotę zapalić znicz pod pałacem i usłyszała: To nie jest miejsce dla Ciebie wywłoko ( czy jakoś tak). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293435 Napisano: 13.04.2010 05:55:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
lavenda7 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

tzn ja nikogo nie posądzam, a skoro nie oszukiwałaś to dlaczego się nie odwołasz??ja bym tak zrobił na twoim miejscu.
To ja pewnie też polecę, bo ja też zbierałem głosy w Kliknijcie
a druga sparwa wiecie może cos o knkursie HBO-pacyfik bo wyników nie ma a juz wczoraj powinny byc. ma ktos jakies info? emotka

Ktoś kiedyś napisał, że zdarza się, że mają kilka dni poślizgu, chociaż wyniki ostatnio były na czas.

Aha, no szkoda bardzo się starałem, cóż wygrali zapewne lepsi emotka

Napiszę Ci szczerze, że pisząc na kolanie w ostatniej chwili wygrałam nawigację, a ostatnio starałam się na ich konk i doooopa blada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293401 Napisano: 13.04.2010 05:45:07 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
Ciekawe, czy jakby zmarł na grypę, to też by go na Wawelu chowali... brak mi słów
emotka emotka emotka

Piłsudski, Kościuszko, Sobieski i.... strasznie mnie to bulwersuje i dziwi

zadzwonił mój mąż i powiedział, że na głowę upadli, a kolega z rady Krakowa powiedział, że już tam więcej nie pójdzie!!!

z całym szacunkiem, ale megalomania to już przegięcie!

Przegięcie pod publikę to wszytsko, masakra jakaś. Wogóle on na wawelu a jego żona gdzie?? Dla tej córki i rodziny też to napewno nie na rękę, bo to jednak rodzina która chciało by się odwiedzić, posiedzieć przy grobie,porozmawiać, a nie raj dla turystów, szkoda gadać. Robią cyrk z pogrzebu...dosłownie

Wszędzie mówią o parze prezydenckiej, a nie o samym prezydencie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293373 Napisano: 13.04.2010 05:31:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
lavenda7 napisał(a):

tzn ja nikogo nie posądzam, a skoro nie oszukiwałaś to dlaczego się nie odwołasz??ja bym tak zrobił na twoim miejscu.
To ja pewnie też polecę, bo ja też zbierałem głosy w Kliknijcie
a druga sparwa wiecie może cos o knkursie HBO-pacyfik bo wyników nie ma a juz wczoraj powinny byc. ma ktos jakies info? emotka

Ktoś kiedyś napisał, że zdarza się, że mają kilka dni poślizgu, chociaż wyniki ostatnio były na czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293353 Napisano: 13.04.2010 05:20:58 w Wkurza mnie...
emotka
wkurza mnie mój katar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293328 Napisano: 13.04.2010 05:14:36 w Wkurza mnie...
ferinka24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ferinka24 każdy ma prawo do tego, żeby wyrazić swoje zdanie, a Ty nie musisz od razu pokazywać jaka to Ty jesteś oczytana i najmądrzejsza i jak to wszystko wiesz emotka
Wierz we wszystko to, co piszą w prasie i w to, co mówią w telewizji emotka

na razie to ty pokazujesz swoje oczytanie i niby mądrość....

Daj spokój zmarłym ludziom.... I rodzinie która podjęła taką decyzję.

p.s. w temacie wkurza Mnie że mam już psa i nie mogę mieć jeszcze jednego emotka

ferinka24 ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat, podobnie jak inni, a Ty najechałaś na nas słowami:
proponuje posłuchać wiadomości to raz, a dwa to dowiedzieć się swoją drogą kogo chowa się na Wawelu....
Nie wiem po co czepiasz się tylko mnie, skoro nie tylko ja tak uważam. Tu każdy może wyrazić swoje zdanie, a Ty nie musisz oceniać wszystkich twierdząc jak wyżej.
Zapamiętaj jedno! Ja nie czepiam się zmarłych! Czytaj ze zrozumieniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293175 Napisano: 13.04.2010 04:02:24 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

ha ! zawsze znajdziecie powód by sie troche ponapitalać słownie co ?

Jak sie nudzita to ja zapraszam , kartofle mam do obrania i długom liste zakupów emotka

Prześlij mi mailem trochę tych kartofli, to Ci pomogę emotka Znalazłam dzisiaj w szafce obierak, nówka sztuka nie śmigana, więc będzie jak znalazł. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3293165 Napisano: 13.04.2010 03:57:43 w Wkurza mnie...
ferinka24 każdy ma prawo do tego, żeby wyrazić swoje zdanie, a Ty nie musisz od razu pokazywać jaka to Ty jesteś oczytana i najmądrzejsza i jak to wszystko wiesz emotka
Wierz we wszystko to, co piszą w prasie i w to, co mówią w telewizji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3292709 Napisano: 13.04.2010 01:29:06 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bogdan43210 napisał(a):

wkurza mnie ilość serwisów które oszukują
np take a gift wygrałem a nagrody nie dostałem od lockerz do tej pory nie dostałem należących mi sie punktów.pisałem do nich w tej sprawie nawet nie raczyli odpisać

take a gift ruszyło 12 dni temu emotka a na wysłanie nagród mają 21 dni, więc o co Ci chodzi?

a ja do tej pory nie dostałam zupki vifon z zalewasz.pl i kielonków z soplicy - a to konki sprzed 2 lat - i tutaj dopiero się wkurzam emotka

Nic nie dodam na temat nagród, które wysyła( a raczej nie wysyła) onet.pl
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3292681 Napisano: 13.04.2010 01:20:32 w Wkurza mnie...
bogdan43210 napisał(a):

wkurza mnie ilość serwisów które oszukują
np take a gift wygrałem a nagrody nie dostałem od lockerz do tej pory nie dostałem należących mi sie punktów.pisałem do nich w tej sprawie nawet nie raczyli odpisać

take a gift ruszyło 12 dni temu emotka a na wysłanie nagród mają 21 dni, więc o co Ci chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3292580 Napisano: 13.04.2010 12:51:51 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Moim zdaniem Prezydent powinien być pochowany w Warszawie a nie na Wawelu. emotka

Też zastanawiam się dlaczego akurat Wawel. Myślałam, że para prezydencka zostanie pochowana na Powązkach.

Moja rodzinaka była w szoku jak im powiedziałam o tym fakcie i powiedzieli że się pewnie przesłyszałam
emotka

http://www.gadu-g...u-obok-krolow-polski Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3292567 Napisano: 13.04.2010 12:48:23 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

Moim zdaniem Prezydent powinien być pochowany w Warszawie a nie na Wawelu. emotka

Też zastanawiam się dlaczego akurat Wawel. Myślałam, że para prezydencka zostanie pochowana na Powązkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3292108 Napisano: 13.04.2010 10:16:17 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

karolkas napisał(a):

i wkurza mnie ze to co wygrywam np. perfumy warte 100 zl na alegro nawet za 30 zl nie chca pojsc. Ani nie mogę tego spieniężyć ani tego nie zużyje, na kij mi to.

ja mam takie samo poczucie, dlatego na razie wogole nie chce mi sie grac w konkursach.... bo albo tez rzeczy leza nieuzywane, albo ludzie chca dac za nie smieszne pieniadze....ze po prostu szkoda sprzedac za grosze

Dokładnie, ja sporo kosmetyków porozdawałam mamie i teściowej, a niech się cieszą emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0