Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3291354 Napisano: 12.04.2010 11:40:12 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

a tak jak piszesz czas pokaże co będzie - tylko mam właśnie dziwne odczucie że w NAS WSZYSTKICH jest zakorzenione właśnie to co złego to ROSJA i chociaż nie zdajemy sobie z tego sprawy to tak jest ;/

Miałam tu na myśli raczej to, czy ta katastrofa ma jakieś przesłanie, czy ma jakiś głębszy sens. Są ludzie, którzy wierzą w takie rzeczy i są tacy, którzy nie wierzą. Mnie samej ciężko jest uwierzyć i zrozumieć dlaczego tak się stało, dlaczego akurat TAM. To ciężkie do pojęcia, tym bardziej, że doszło do tego w 70. rocznicę zbrodni, może po to, żeby świat dowiedział się o tym czym naprawdę był Katyń. Sama nie wiem, jak mam sobie to wszystko tłumaczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3291343 Napisano: 12.04.2010 10:44:53 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

w temacie wkurza mnie niepewność, czy błąd pilota b.doświadczonego, czy ruskie kacapy nam zamacha zrobiły..... emotka

a mnie właśnie to wkurza - coś się dzieje zaraz na ruskie kacapy ;/
ludzie ;/ nie macie dosyć tego obwiniania ich za wszystko ??
Gdyby to było celowe to uwierz w chwili upadku samolotu mielibyśmy ich wojska u siebie - a tak się nie stało - więc w jakim celu mieliby to robić ?? aby narazić się całej UE na wypadek wtopy ??
Ludzie wiem że się tak utarło że co złego to Rosja - ale czy te osądy są sprawiedliwe ??
dodam że nawet wśród Rosjan pojawiły się już obawy że to źle wpłynie na nasze stosunki

i mówcie sobie co tam chcecie wg mnie ktoś tam u góry miał w tym większy cel - jaki?? pogodzić nas z nimi - bo toć rozumiem wszystko ale dlaczego ciągle nasz kraj ciągnie ich za języki oczekuje przeprosin za Katyń ( Ci ludzie którzy to robili już nie żyją !!!) Czas zakopać topór sporów !!!

teraz możecie mnie linczować za poglądy

Za co linczować. Taka jest prawda. Polacy jednak nie oczekują o tyle przeprosin, co przyznania się do zbrodni i udostępnienia Polakom akt z tamtych czasów, wyjaśnienia tej zbrodni. Ja osobiście nie uważam, że ruscy maczali w tym palce, bo tak, jak napisałaś emanuela24, jaki mieliby w tym cel? Żadnego. Ich też to bardzo dotknęło i poruszyło. A jaki był cel w tym wszystkim? Tego chyba nigdy się tak naprawdę nie dowiemy.

hm... na mój rozum to tych akt nigdy nie dostaniemy bo zapewne już dawno zostały zniszczone
emotka
a media przed spotkaniem premierów właśnie w tonie oczekiwania na przeprosiny się wypowiadały

Akta z tego, co wiem nie zostały zniszczone, ale utajnione, Polska otrzymała tylko podstawowe dokumenty, które bądź co bądź, ale okazały się wielką czterotomową księgą. Niestety są także te dokumenty, których widzieć Polacy nie mają prawa. Chodzi tu głównie o akta osobowe.
A media? Media zawsze pisały i mówiły za dużo i nie zawsze zgodnie z prawdą. Wielu ludzi nie oczekiwało przeprosin, a poznania prawdy i pojednania ze stroną rosyjską.
Cóż, jak będzie, czas pokaże. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3291330 Napisano: 12.04.2010 10:31:54 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

w temacie wkurza mnie niepewność, czy błąd pilota b.doświadczonego, czy ruskie kacapy nam zamacha zrobiły..... emotka

a mnie właśnie to wkurza - coś się dzieje zaraz na ruskie kacapy ;/
ludzie ;/ nie macie dosyć tego obwiniania ich za wszystko ??
Gdyby to było celowe to uwierz w chwili upadku samolotu mielibyśmy ich wojska u siebie - a tak się nie stało - więc w jakim celu mieliby to robić ?? aby narazić się całej UE na wypadek wtopy ??
Ludzie wiem że się tak utarło że co złego to Rosja - ale czy te osądy są sprawiedliwe ??
dodam że nawet wśród Rosjan pojawiły się już obawy że to źle wpłynie na nasze stosunki

i mówcie sobie co tam chcecie wg mnie ktoś tam u góry miał w tym większy cel - jaki?? pogodzić nas z nimi - bo toć rozumiem wszystko ale dlaczego ciągle nasz kraj ciągnie ich za języki oczekuje przeprosin za Katyń ( Ci ludzie którzy to robili już nie żyją !!!) Czas zakopać topór sporów !!!

teraz możecie mnie linczować za poglądy

Za co linczować. Taka jest prawda. Polacy jednak nie oczekują o tyle przeprosin, co przyznania się do zbrodni i udostępnienia Polakom akt z tamtych czasów, wyjaśnienia tej zbrodni. Ja osobiście nie uważam, że ruscy maczali w tym palce, bo tak, jak napisałaś emanuela24, jaki mieliby w tym cel? Żadnego. Ich też to bardzo dotknęło i poruszyło. A jaki był cel w tym wszystkim? Tego chyba nigdy się tak naprawdę nie dowiemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3291305 Napisano: 12.04.2010 09:56:28 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza to, że prasie mało jest sensacji, to jeszcze na domiar złego co niektóre portale uśmierciły p. Jadwigę Kaczyńską. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3290131 Napisano: 12.04.2010 01:52:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarł kubek termiczny z Maxwell House. Poczta Polska. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3288825 Napisano: 11.04.2010 10:42:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

spin napisał(a):

taka mala informacja dla tych co brali udzial w konkursie kochanie przez gotowanie

http://wiadomosci.../359,22456,cynk.html

ale ktos cenzura... przeciez to chyba jasne, ze skoro kupili, wyslali to i wygrali- nie trzeba do onetu pisac, wystarczy pomyslec

Nie każdy niestety( a może na szczęście) siedzi na e- konkursach i nie każdy wie o co chodzi z tego typu konkursami. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3285917 Napisano: 10.04.2010 09:46:23 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

zaczytana-pola

#3285302 Napisano: 09.04.2010 09:46:45 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

a wogóle

wkurza mnie wasze podejście do konkursów

kto wam k***a mać dał prawo uzurpacji do nagród ?

Skąd u Was taka świadomość ze jesteście zajebiści? i że wygrywanie to najsrańszy obowiązek

ja pitole z choinki sie chyba urwali co niektórzy ?
wiem że kazdy uważa że jest megazajefajny i że jego teksty som najlipsze ale prawda jest taka że wygrywa ten ci wpadnie w gust jury lub bedzie miał farta w losowaniu. I na nic wasze łzy ot co ! paszli spać emotka i to już..

A najlepsza w podsumowaniu wszystkiego jest nasza marielu emotka emotka Gdyby był konkurs na najlepszego podsumowywacza wygrałabyś na pewno. emotka

Karolkas Twój mazurek jest ładny emotka Nie ma się co przejmować. W końcu to Twoja robota, a nie jakiś plagiat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3283955 Napisano: 09.04.2010 02:19:46 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

ashley878 napisał(a):

puchy a chyba 10 zgłoszen poszło:( [/quot
może jak osoby grające bez paragonów nie skompletują wsystkich to jakaś rezerwa będzie, zwłaszcza osoby spoza forum które namiarów nie mają ze można kupić paragon

Takie osoby z poza forum bez paragonów raczej nie grają, bo i po co?

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3283952 Napisano: 09.04.2010 02:18:50 w Wkurza mnie...
is77 napisał(a):

evja napisał(a):

Dziś do szału doprowadza mnie strona ipko.pl - gdzie od rana nie mogę sie zalogować.

Szkoda tylko, że sprzedaje dużo rzeczy na Allegro, i nie wiem czy doszły jakieś wpłaty ;/

mnie między innymi też właśnie to wkurza emotka emotka

U mnie wszystko jest OK z ipko.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3283946 Napisano: 09.04.2010 02:17:17 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

że nawet dupodromu nie dostałem z Zimy emotka

Ja też, ani nawet zmywareczki. emotka ale jeszcze się odkuję emotka i wygram pięć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3283934 Napisano: 09.04.2010 02:13:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mikrofalówka dotarła. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3283615 Napisano: 09.04.2010 12:19:11 w TESCO konkursy
polec napisał(a):

magdziak84 napisał(a):

swibek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bethan napisał(a):

ewciia napisał(a):

Mam pytanie: Jest ktoś z Was w ClubCard? Dostaliście już te bony?

Nowych jeszcze nie.

My dostaliśmy jakoś w lutym ostatnio.

bony są 4 razy w roku chyba wysyłane.. emotka

JA jeszcze zadnego bonu NIE dostalam emotka

te ostatnie to były ważne jakoś do 4 kwitnia, wiec na nastepne to sie troszke jeszcze poczeka

U mnie są ważne do 2012 roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3282641 Napisano: 09.04.2010 07:55:16 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

wkurzają mnie poranne fanaberie mojego dziecka.....

emotka mnie też ... jak trzeba wstać do przedszkola to on chce pać jak sobota to o 7:00 włącz mi bajtę

kochana dziękuj Panu Bogu za tę 7ą godzinę. Moi często gęsto wstają o 5ej emotka

Co Wy powiecie? A mój wstał wczoraj o 22.40 i ryczał. Nic go nie mogło uspokoić, tylko przytulił się i musiałam go przez godzinę na rękach lulać. A mało to on wie waży, eh te dzieci
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3281630 Napisano: 08.04.2010 07:44:25 w Połączenia nieodebrane
tedance napisał(a):

elupus napisał(a):

anik01 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

isiulka napisał(a):

anik01 napisał(a):

z jakiego numeru dzwonią Z ZIMY MISTRZÓW??????????????

a to oni wogole dzwonią emotka

nie dzwonia emotka

DZWONI¡ Z NAGRODAMI GŁÓWNYMI
miałam dzisiaj zastrzeżony nie zdążyłam odebrac
i nie wiem skąd mogli dzwonic

z zimy mistrzów z głownymi dzwonią z końcówką numeru (kierunek Wawa) końcówka 404 emotka Pozdrawiam

Tak, a ty już najwięcej się znasz emotka emotka emotka

Jutro będą dzwonić do szczęśliwców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3280120 Napisano: 08.04.2010 01:14:18 w TESCO konkursy
lavenda7 napisał(a):

i słali eski z tych zmywar już ?:P

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3279766 Napisano: 08.04.2010 12:08:45 w Carrefour konkursy
katmich napisał(a):

kolastynka napisał(a):

U mnie też brak zmywarki emotka

u mnie też emotka

i u mnie, ale nie tu, to gdzie indziej emotka Gratuluję zwycięzcom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3279516 Napisano: 08.04.2010 10:59:42 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję aniaaaa za udaną wymianę forumową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3279448 Napisano: 08.04.2010 10:46:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

grancias napisał(a):

ziolko napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

Ciekawa czy dziś było losowanie merca i wycieczek z zimy mistrzów emotka

taaaa... emotka

A dlaczego wątpicie w to ? Przecież z tego co pamiętam, zawsze trzymali się terminów ...

a czy ja napisałam, że wątpię?? moja wypowiedź miała zdecydowanie głębsze znaczenie emotka emotka
i nie zamierzam go rozwijać emotka

taaaa emotka zgadzam się z Tobą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3277637 Napisano: 07.04.2010 08:10:14 w Połączenia nieodebrane
Zastrzeżony o 12.33. Orientuje się ktoś skąd to mogło być? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0