Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11509
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani,
dziękujemy za nadesłaną wiadomość.
W odpowiedzi na zawarte w niej pytanie informujemy, iż w tej sprawie należy napisać oficjalną reklamację na adres organizatora konkursu:
Agencja Reklamowa Czart Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Fabrycznej 19, 53-609 Wrocław
Mamy nadzieję, że ta odpowiedź jest satysfakcjonująca. Jeżeli zaś okazała się niewystarczająca, prosimy o bezpośredni kontakt z Infolinią Tesco.
Infolinia Tesco
0801 650 650 Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem dokładnie jakie to były, ale były
Konkurs nie podoba mi się ze względu na zwycięzców. Czyżby kobiety były beee?
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś się chwalił kilka dni temu iPodami na forum i nie chciał napisać skąd... Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kiedy je wysyłałaś? U mnie cisza...
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan jest niepoprawną optymistką, a do tego nie dość, że zdolna, to jeszcze szczęściara. Wysłała jedno zgłoszenie, cudem się rozmnoży, zgarnie 6 wycieczek i podzieli się z nami
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie weekend, który lada dzień się zacznie
Wkurza mnie egzamin z Filozofii, który już tuż, tuż,
i egzamin z finansów też mnie wkurza
i to, że muszę oddać projekt i trzy prace
ale cieszy mnie jedna sprawa, że wreszcie skończę studia, które w rezultacie nie dały mi żadnej satysfakcji.
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałam zgłoszenie, ale szczerze wątpię, jest tylko12 wycieczek Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie narzekaj
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
następna
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miśku drogi... masz jakiś patent, czy talent nieprzewidywalny? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja trochę tych produktów kupiłam, bo i tak przeważnie Winiary lub Knorra kupuję, więc nie na darmo
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...rticles-2-51341.html Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chodzi o traktowanie go jak walkę o życie, ale zobacz sama- w konkursie były bardzo cenne nagrody, konkurs został o miesiąc przedłużony, wyniki nie zostały ogłoszone regulaminowo, miały wygrać najlepsze prace- a w rezultacie poziom konkursu jest żenujący( poza nielicznymi wyjątkami). Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale miały wygrać najlepsze, a nie te same. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, ale może w głębi duszy liczą na 50 tysi?
Co nie zmienia faktu, że w tym konkursie prawie wszystko jest nie tak. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak też się zdarza. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11509
Punkty karne 0
Konkursy dodane