Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3018870 Napisano: 14.01.2010 11:09:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Cool box z gry Dr Oetkera dotarł Pocztą polską i rękami listonosza- paczką priorytetową. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3018339 Napisano: 14.01.2010 01:57:14 w TESCO konkursy
Po ogłoszeniu tych nieszczęsnych wyników, w przypływie złych emocji napisałam maila do Tesco, w którym wspomniałam coś o tym, że po poziomie co niektórych haseł zastanawiam się, czy Tesco jest rzetelną siecią i czy będę robić tam jeszcze zakupy, a dodatkowo zacznę znajomym odradzać robienie zakupów w Tesco emotka emotka emotka dostałam wczoraj odpowiedź:

Szanowna Pani,

dziękujemy za nadesłaną wiadomość.

W odpowiedzi na zawarte w niej pytanie informujemy, iż w tej sprawie należy napisać oficjalną reklamację na adres organizatora konkursu:

Agencja Reklamowa Czart Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Fabrycznej 19, 53-609 Wrocław

Mamy nadzieję, że ta odpowiedź jest satysfakcjonująca. Jeżeli zaś okazała się niewystarczająca, prosimy o bezpośredni kontakt z Infolinią Tesco.

Infolinia Tesco

0801 650 650 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3018324 Napisano: 13.01.2010 11:41:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moja bezczelna młodsza siostra, która właśnie usunęła mi konto na jungle.pl, na którym gram od ponad pół roku. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3018170 Napisano: 13.01.2010 09:28:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
meeyka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ignam napisał(a):

awi napisał(a):

http://20.solidex...php?page=januaryquiz

Jaki MÊSKI konkurs emotka
Wygrał ktoś od nas?

Ich konkursy są chyba na zaproszenia - wymagają kodu.

Ktoś się chwalił kilka dni temu iPodami na forum i nie chciał napisać skąd...

w solidexie byly Ipody shuffle, a on sie chwalil ipodami nano, wiec to na pewno nie ten konkurs.

Nie wiem dokładnie jakie to były, ale były emotka

Konkurs nie podoba mi się ze względu na zwycięzców. Czyżby kobiety były beee? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3018123 Napisano: 13.01.2010 09:00:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
ignam napisał(a):

awi napisał(a):

http://20.solidex...php?page=januaryquiz

Jaki MÊSKI konkurs emotka
Wygrał ktoś od nas?

Ich konkursy są chyba na zaproszenia - wymagają kodu.

Ktoś się chwalił kilka dni temu iPodami na forum i nie chciał napisać skąd... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3016804 Napisano: 13.01.2010 12:37:33 w Zostań testerem.
delfinka101 napisał(a):

Właśnie wypełniłam 2 nowe ankiety; alkohol i tytoń a to znak ,ze moje oświadczenie dotarło:) emotka

a kiedy je wysyłałaś? U mnie cisza... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3016720 Napisano: 13.01.2010 12:05:34 w TESCO konkursy
skarb888 napisał(a):

bethan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

I jak sie rozwiazala sytuacja z Waszymi wygranymi w Eko? Dalej trzymac za Was kciuki czy juz sobie darowac?
A ja sie zastanawiam czy powalczyc o Sewille emotka

wysłałam zgłoszenie, ale szczerze wątpię, jest tylko12 wycieczek

Ja też wysłałam, hehe. Jedno jest pewne - gdybym nie wysłała, na 100% bym nie wygrała emotka Jest 12 wycieczek emotka

AŻ??? Hmmm, na kilkadziesiąt marketów i tysiące zgłoszeń, to chyba prawdopodobeństwo trafienia szóstki w totka jest większe emotka emotka emotka

bethan jest niepoprawną optymistką, a do tego nie dość, że zdolna, to jeszcze szczęściara. Wysłała jedno zgłoszenie, cudem się rozmnoży, zgarnie 6 wycieczek i podzieli się z nami emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3016666 Napisano: 13.01.2010 11:41:08 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że nie mam czasu zdecydować ostatecznie co dalej mam ze sobą zrobić emotka
Wkurza mnie weekend, który lada dzień się zacznie
Wkurza mnie egzamin z Filozofii, który już tuż, tuż,
i egzamin z finansów też mnie wkurza
i to, że muszę oddać projekt i trzy prace emotka emotka
ale cieszy mnie jedna sprawa, że wreszcie skończę studia, które w rezultacie nie dały mi żadnej satysfakcji. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3016641 Napisano: 13.01.2010 11:28:35 w TESCO konkursy
moniaainom napisał(a):

I jak sie rozwiazala sytuacja z Waszymi wygranymi w Eko? Dalej trzymac za Was kciuki czy juz sobie darowac?
A ja sie zastanawiam czy powalczyc o Sewille emotka

wysłałam zgłoszenie, ale szczerze wątpię, jest tylko12 wycieczek Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3015854 Napisano: 12.01.2010 09:57:04 w Rossmann
bethan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bethan napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

słuchajcie wygrał ktoś z was na rosnecie dwa lub więcej razy?:) Jeśli tak to ile?:) Pozdrawiam

Też wygrałam w 3 konkursach, ale nie zawsze na siebie, raz na męża, raz na mamę. I również nie gram w konkursach, w których nagrody mi nie są potrzebne emotka

Wygrałam chyba 4-5 razy, gram tam od października lub listopada. Nie gram o rzeczy, które nie są mi potrzebne i nie zawsze się udaje to, co chcę emotka

następna emotka 4-5 razy!!! Prezes jest Twoim wujkiem, jak nic emotka emotka emotka

Hej, no emotka Na tyle konków, co było w tym czasie to i tak mało emotka A serio, to: raz mi się udało w czasówce (szok!), a reszta to opisówki. Głupia może jestem, bo gram tylko na 1 konto, ale słabo mi, jak widzę, że niektórzy na 5 loginów grają. Fuuuj.

Nie narzekaj emotka , u mnie tylko raz nagroda wpadła- iPod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3015784 Napisano: 12.01.2010 09:22:32 w Rossmann
bethan napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

słuchajcie wygrał ktoś z was na rosnecie dwa lub więcej razy?:) Jeśli tak to ile?:) Pozdrawiam

Też wygrałam w 3 konkursach, ale nie zawsze na siebie, raz na męża, raz na mamę. I również nie gram w konkursach, w których nagrody mi nie są potrzebne emotka

Wygrałam chyba 4-5 razy, gram tam od października lub listopada. Nie gram o rzeczy, które nie są mi potrzebne i nie zawsze się udaje to, co chcę emotka

następna emotka 4-5 razy!!! Prezes jest Twoim wujkiem, jak nic emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3015752 Napisano: 12.01.2010 09:02:22 w Rossmann
misiek napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

ja tam wygrywam bardzo czesto co 2-3 konkurs a nie gram we wszystkie bo po co mi jakies chusty ciązowe albozabawki dla dzieciaków jak nie mam w tymwieku już daję szanse innym wygrac którym bardziej sie przyda

Miśku drogi... masz jakiś patent, czy talent nieprzewidywalny? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3015746 Napisano: 12.01.2010 08:58:51 w TESCO konkursy
ferinka24 napisał(a):

bethan napisał(a):

dobrze że ja nie kupiłam nic choć mam jeden produkt winary i może z głupia wyślę

Muszą być 3 na 1 zgłoszenie.

dobrze wiedzieć emotka

Ja trochę tych produktów kupiłam, bo i tak przeważnie Winiary lub Knorra kupuję, więc nie na darmo emotka ale moich kilka, czy kilkanaście zgłoszeń to Pikuś, Pan Pikuś w porównaniu do 1 000.... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3014355 Napisano: 12.01.2010 01:16:34 w Rossmann
Ja może i bym wygrała emotka emotka ale zapomniałam wysłać zgłoszenia emotka emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3014071 Napisano: 12.01.2010 11:51:57 w TESCO konkursy
joasia4786 napisał(a):

gdzie znajde info o tym konku?? bo jakos nie moge nigdzie znalesć

https://www.e-kon...rticles-2-51341.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3014019 Napisano: 12.01.2010 11:39:15 w TESCO konkursy
lovcia88 napisał(a):

Traktujecie ten konkurs jak walke o zycie...wiecej luzu emotka

Nie chodzi o traktowanie go jak walkę o życie, ale zobacz sama- w konkursie były bardzo cenne nagrody, konkurs został o miesiąc przedłużony, wyniki nie zostały ogłoszone regulaminowo, miały wygrać najlepsze prace- a w rezultacie poziom konkursu jest żenujący( poza nielicznymi wyjątkami). Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3013995 Napisano: 12.01.2010 11:33:42 w TESCO konkursy
lovcia88 napisał(a):

Przy kilku tych samych odpowiedziach, wygrywa ta osoba, ktora nadesle jako pierwsza.

Ale miały wygrać najlepsze, a nie te same. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3013985 Napisano: 12.01.2010 11:30:24 w TESCO konkursy
jolcia12 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Odnośnie WINIAR, jeśli ktoś robił zakupy, np. w TESCO emotka To ile zgłoszeń zamierzacie słać?

ktoś ostatnio mówił że widział dziewczynę z chłopakiem i wózkiem pełnym winiar ... i gadali między sobą czy te 900 starczy na wygranie laptopa emotka emotka

za tą kasę co wydali to by sobie mogli przecież tego laptopa kupić emotka

Dokładnie, ale może w głębi duszy liczą na 50 tysi? emotka emotka Bo jak się jednym laptopem podzielą?

lovcia88 napisał(a):

ferinka24 napisał(a):

primo1988 napisał(a):

widzę ,że nie tylko ja zauważyłem plagiat mojej pracy. Wysłałem dłuższą pracę ,a pojedyncze zdania ,które wygrały zgadzają się z tym co ja wysłałem.Tak jakby sobie ktoś wyciął zdanie.

dokładnie ja też o tym mówię. Nie wierzę na taki zbieg okoliczności.

Przeciez kilka osob moze wpasc na takie samo rozwiazanie...Wszedzie doszukujecie sie oszustw.

Co nie zmienia faktu, że w tym konkursie prawie wszystko jest nie tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3013971 Napisano: 12.01.2010 11:25:45 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Odnośnie WINIAR, jeśli ktoś robił zakupy, np. w TESCO emotka To ile zgłoszeń zamierzacie słać?

ktoś ostatnio mówił że widział dziewczynę z chłopakiem i wózkiem pełnym winiar ... i gadali między sobą czy te 900 starczy na wygranie laptopa emotka emotka

Będzie śmiesznie, jak nie wygrają. Za to wygra ten, co wysłał 1 sms'a emotka

A tak też się zdarza. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3013960 Napisano: 12.01.2010 11:22:10 w TESCO konkursy
taaga20 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emotka emotka emotka no to ładnie Wyświetl w wątku >>
0 0