Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3003534 Napisano: 08.01.2010 08:12:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
irrus napisał(a):

makaronowyklen napisał(a):

http://www.komput...k.pl/Epoka_Lodowcowa
co sądzicie o wynikach?
Mi się wydaje, że mieli tych odpowiedzi tak dużo, że przeczytali wszystko, potem dostali niezłego mętliku w głowie. I zaczęli losować emotka

Niekoniecznie. Może po prostu poziom był taki, jaki był i właśnie te teksty wysunęły się na czołówkę. Mnie jakoś specjalnie do gustu nie przypadły, ale dostrzegam pewną wyższość nad moimi propozycjami i wyciągam wnioski z tej porażki na przyszłość emotka

Poziom faktycznie nie jest jakiś wysoki, ale pierwszy tekst jest fajny, drugi też może być, za to trzeci nie bardzo przypadł mi do gustu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003497 Napisano: 08.01.2010 07:57:50 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, osoba z e- konkursów nie ma odwagi pod komentarzem do zdjęcia przedstawić się swoim nickiem z forum, a ma czelność oskarżać mnie o skopiowanie cudzego zdjęcia.

Nikt nie ma obowiązku posługiwania się w każdym miejscu tym samym nickiem, to jakieś pomylenie pojęć. Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną. emotka Ja na przykład na potrzeby różnych miejsc w sieci posługuję się różnymi nazwami i nie widzę w tym niczego złego, jest pełna dowolność.

cb656 chyba lubisz się mnie czepiać. Napisałam tylko co mnie wkurza. Nie twierdzę, że każdy ma taki OBOWI¡ZEK, ale jeśli pisze mi pod zdjęciem komentarz odnoszący się bezpośrednio do mojej osoby i e-konkursów to może powinien mieć tę odwagę, żeby mi prosto w oczy coś napisać, a nie ukrywa się pod innym nickiem. Jeśli nie ma odwagi to niech da spokój.

Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną.
Dodam, że nie jestem pewna kim jest ta osoba, ale domyślam się, że to osoba, której napisałam prosto z mostu, że jest plagiatorem i ta osoba przyznała mi rację... Miałam odwagę zrobić to i to zrobiłam. A jeśli ktoś bezpodstawnie oskarża mnie, że ja kopiuję cudze zdjęcia to według mnie nie jest w porządku.
Ten top jest po to, żeby napisać co nas wkurza, więc nie wiem dlaczego pod kolejnym moim postem masz do mnie jakieś dziwne ALE. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003428 Napisano: 08.01.2010 07:30:04 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, osoba z e- konkursów nie ma odwagi pod komentarzem do zdjęcia przedstawić się swoim nickiem z forum, a ma czelność oskarżać mnie o skopiowanie cudzego zdjęcia.

Nikt nie ma obowiązku posługiwania się w każdym miejscu tym samym nickiem, to jakieś pomylenie pojęć. Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną. emotka Ja na przykład na potrzeby różnych miejsc w sieci posługuję się różnymi nazwami i nie widzę w tym niczego złego, jest pełna dowolność.

cb656 chyba lubisz się mnie czepiać. Napisałam tylko co mnie wkurza. Nie twierdzę, że każdy ma taki OBOWI¡ZEK, ale jeśli pisze mi pod zdjęciem komentarz odnoszący się bezpośrednio do mojej osoby i e-konkursów to może powinien mieć tę odwagę, żeby mi prosto w oczy coś napisać, a nie ukrywa się pod innym nickiem. Jeśli nie ma odwagi to niech da spokój. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003223 Napisano: 07.01.2010 11:07:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie fakt, osoba z e- konkursów nie ma odwagi pod komentarzem do zdjęcia przedstawić się swoim nickiem z forum, a ma czelność oskarżać mnie o skopiowanie cudzego zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3001570 Napisano: 07.01.2010 01:31:52 w GFK
u mnie mama dostała tą ankietę i 26 punktów, ja nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3001152 Napisano: 07.01.2010 11:50:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ten rok zaczął się kiepsko. Oj kiepsko, mam nadzieję, że później będzie lepiej... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3001078 Napisano: 07.01.2010 11:35:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
jolcia12 napisał(a):

grusia napisał(a):

Weekend przyjemności z Dove - padlam.

primo1988 napisał(a):

No co nie mogli dać wygranej jednemu z członków rodziny,bo by się pozabijali. A tak dali wszystkim i wszyscy są zadowoleni hehe Śmieszne są takie wyniki konkursów to fakt.

widzę duzo nazwisk rodzin osób z forum emotka i gratuluję emotka kto gra ten wygrywa

emotka całe rodziny wygrały, ja na szczęście nie brałam udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3000949 Napisano: 07.01.2010 11:07:18 w Rossmann
kitusbajdus napisał(a):

ja zauważyłam, że im mądrzej piszę tym częściej przegrywam emotka emotka
mądrzej nie znaczy lepiej emotka emotka

Oj, coś w tym jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3000948 Napisano: 07.01.2010 11:06:47 w Rossmann
aska70 napisał(a):

Q...a, znowu nic. Dochodzę do wniosku, że chyba nie chcą dać wygrać nikomu z Podhala. Zakopane na cenzurowanym?

Nie wiem, czy zauważyłaś, ale powtarzają się wygrane rodzinne i miejscowościowe... Kurczę! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3000936 Napisano: 07.01.2010 11:04:08 w Rossmann
U mnie też nic, a pisałam tak, jak w tym wygranym konkursie z nike150. Za każdym razem chyba inne gusta mają albo lepsze prace są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3000618 Napisano: 07.01.2010 09:08:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
mjane napisał(a):

anava napisał(a):

Powtarzam pytanie:
co z świątecznym konkursem Knorra?

nic nie wiadomo póki co...

Zwycięzcy mieli być wybrani 4 stycznia i w ciągu 5 dni powiadomieni mailem. Na maile nie odpisują, można zadzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2998783 Napisano: 06.01.2010 03:17:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
agusiac87 napisał(a):

czy ktoś wie co z wynikami konkursu na rossnecie Kobieta skarbu - jak wygrać z czasem? ?

śladu nie ma po tym konku albo ja slepa emotka

Mają być jutro. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2998117 Napisano: 06.01.2010 12:13:29 w Rossmann
jokan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

alika napisał(a):

melissa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

szarri napisał(a):

i jak tam, zadowoleni po wynikach ambi pur? ; )
ja nawet nie brałam udziału (nie cierpię czasówek), ale widzę, że ludzie grali na krewnych i znajomych królika...

tak emotka

Nie biorę udziału w czasówkach, bo i tak nigdy nic w ten sposób nie wygrałam - ale jak zwykle Białystok, Szczecin i Żory po kilka razy...

Początkowo też tak myślałam, ale przekonałam się że jednak można trafić - udało mi się tym razem.

I szczyglice:
1. wieś
Szczyglice
465 osób
woj. małopolskie
pow. krakowski
gmina Zabierzów
nr rej.: KRA

3 wygrane emotka

maja dobre zegary:)

atomowe emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2998096 Napisano: 06.01.2010 12:04:35 w Rossmann
alika napisał(a):

melissa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

szarri napisał(a):

i jak tam, zadowoleni po wynikach ambi pur? ; )
ja nawet nie brałam udziału (nie cierpię czasówek), ale widzę, że ludzie grali na krewnych i znajomych królika...

tak emotka

Nie biorę udziału w czasówkach, bo i tak nigdy nic w ten sposób nie wygrałam - ale jak zwykle Białystok, Szczecin i Żory po kilka razy...

Początkowo też tak myślałam, ale przekonałam się że jednak można trafić - udało mi się tym razem.

I szczyglice:
1. wieś
Szczyglice
465 osób
woj. małopolskie
pow. krakowski
gmina Zabierzów
nr rej.: KRA

3 wygrane emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2998077 Napisano: 06.01.2010 11:58:52 w Rossmann
U mnie się nie udało Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2997533 Napisano: 06.01.2010 09:44:28 w HBO
kate1980 napisał(a):

dzięki

pisałam wczoraj, odpowiedzi brak... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2996211 Napisano: 05.01.2010 08:57:35 w Popraw sobie humor...
js28 napisał(a):

meeyka napisał(a):

Dzwoni Sasza z Leningradu do Fiodora na Syberię:
- Ty, stary słyszałem, że u Was tęga zima - mówi Sasza.
- Jaka tam tęga. Raptem -25*C - odpowiada Fiodor.
- Tak? A ja słyszałem w telewizji, że -60*C - rzecze Sasza.
- A, chyba, że na dworze... - mówi Fiodor

emotka emotka

hahahahaha! ale się uśmiałam, trochę mi przeszedł podły nastrój emotka

Dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2996149 Napisano: 05.01.2010 08:41:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy orientuje się ktoś, czy były już wyniki tego konkursu?

http://www.puella...ty-8211-konkurs.html

Miały być 23.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2996117 Napisano: 05.01.2010 08:32:33 w GFK
leilani napisał(a):

ati88 napisał(a):

dzis maiałam ankiete całe 92 p.
wkoncu mysle nareszcie mam odp. ilość punktów na wybrana nagrotę.. patrzę.. a tam inne nagrody.. niby fajnie ale na niektore trzeba mieć wiecej p. niż wczesniej.

emotka emotka No faktycznie, a taka miałam ochotę na tę wagę emotka Nie zamierzam zbierać aż tyle na wagę (chyba ze mi wpadnie w najbliższym czasie ankieta za duża ilość punktów), jak będę miała odpowiednio dużo punktów, wybieram toster emotka

Mi chyba pozostaną doładowania do wzięcia emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2995478 Napisano: 05.01.2010 05:53:16 w TESCO konkursy
emmmiliaaa napisał(a):

mam pytanie odnośnie bransoletek z Tesco - moje jeszcze do mnie nie dojechały - czy wyglądają dokładnie tak jak na tym zdjęciu http://www.tesco....ielegnacja/index.php ?

dokladnie takie same, te same zawieszki emotka

Śmiać mi się chce ze słowa ekskluzywna, które opisuje bransoletki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0